Na jó sokat írtatok, gyorsan visszaolvasok.
Gurgi: baromi jó lett a hajad, gratula hozzád, jól is áll, úgyhogy minden klappol! Én sajnos nem tudnék ilyen frizurát hordani... úgyhogy sárgulok.
Igen azt hittem a Gedeonba jársz...
Mütyür: ha te igen kihez? Ott dolgozik a barátnőm !
Szivvi: micsoda kemény vagyonvédelmi anyuka lesz itten !
Na mondom gyorsan - mert megint tele a tököm mindennel és megint vitatkozunk idióta férjemmel -
Majdnem lekéstem a 4D-t, úgy nézett rám a recepciós mint egy UFO-ra, hogy-hogy képzelem?????
Adatok:
Minden okés, jól be van fordulva ahogy kell, kérdezte az orvos, hogy ennyire lent van, nem fáj-e?! DE!
Már csak kicsit több a magzatvizem, pontosabban "árnyalattal" több, ami nagyon jó eredmény, a nagyon sokhoz képest.
Nagy a gyerek, 35+3 naposnak felelek meg a gép szerint.
BDP: 96,2

ez elvileg nagyon nagy
HC: 331,6
AC: 283,9
FL: 61,7
becsült súly: 2200 g
szóval nagy gyerek, még mindig várható 4 kg-s születési súllyal (de nem 5 kg

) és nagy a feje okos kis drágám! Szóval mondtam a dokinak, hogy szeretném megszülni rendesen, erre elkezdett hümmögni, és azt mondta, hogy meg lehet próbálni...
Szóval akkor most kétféle szülésre készülök, normál meg császár.
Nem mutatta arcocskáját, csak fütyköst, egy képet sikerült elkapni, de azon szinte alig látszik.
Ja! És megmondtam, hogy bélpoklos a gyerekem, hol az öklét, hol pedig a köldökzsinort "rágcsálta".

Imádom!
A hülye férjem kitalálta, hogy mégsem jönne a nagymamámhoz vidékre holnap reggel, meg a papához a temetőbe, úgy hogy már mondtam mamának, hogy megyünk, anyuék egész család. Erre kitalálja ez a paraszt, hogy nem jönne, mert neki annyi dolga van. (sok semmi). És majd Balatonon a haverja születésnapján találkozzunk. Most tényleg azt gondolja, hogy ha nem jön mamához, majd én megyek a barátja születésnapjára? NEm hiszem el, hogy miért kell mostanában csesztetni, meg ilyeneket csinálni, annyira érzéketlenség!
És a babaszoba sem olyan amilyennek szerettem volna, és kupi van, és különben is fel vagyok dagadva, és ég a gyomrom, és annyira elegem van mindenből.
És most mondok egy gonosz dolgot: bárcsak valahol egyedül lennék az állapotommal, és nyugodtan férj, munkások nélkül készülhetnék imádott gyermekem születésére, és úgy csinálnék, és azt csinálnék amit csak akarok....