A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!:)

Nálam semmi változás. Derekam leszakad, görcsöcskék vannak, de nem vészesek.
Andris szórakázik. :twisted:

Ezt találtam, szerintem ilyen lesz a fiam. A baba sírást próbál előadni 3 felvonásban. Sikertelenül. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://videa.hu/play.php?v=nxaU6OVc088uav8Y
Vendég

Uxi! Örülök, hogy jól sikerül az első elválás Emivel. Ez biztos megkönnyíti majd a következőket!
B. ilyen szigorban van tartva, hogy meg kell császároznia vkit utasításra??? De furi!!!!

Rita! Szegény Ati! Pihenjen sokat, hogy aztán legyen ereje pelenkázni is ;)

Hello Brigi! Jó ovit találtál, ezt akartad? Sok sikert a beszoktatáshoz!

Barátnők. Igen, az a baj, hogy ilyenkor a nők csak a gyerekről beszélnek. De az ember arról beszél, ami vele történik, és a barátnők meg ezt akarják hallani. Egy gyerek, már terhes korban is 0-24 munka. Szal sztem tök természetes, hogy egy várandós már másról nem nagyon beszél. A barátnők, ha igazán szeretik egymást, akkor az érdekli őket, mi van a másikkal, és ha ez a baba, akkor az. Nekem megmaradt pár, és nagyon jól kezelik a helyzetet, még akkor is, ha a tervezgetéstől is messze vannak.
(egy régi barátnőm mondjuk kerek-perec a fejemhez vágta, hogy egyrészt ne gondoljam, hogy valaha férjhez fogok menni így, hogy előbb szülünk, és utána esküdnénk; valamint, hogy tök hülyeség a vízben vajúdás, mert nem is mulasztja el a fájdalmat. Na, ezeket inkább le sem reagáltam ;) )
(és most hívott egy barinőm, akinek tök jól elmondhattam, hogy fuldoklom, stb., aztán viszont én is megkérdeztem, hogy ő hogy van, mi van a munkájával, stb. szal sztem ez 2 élű dolog!)

Annee, hajrá! Mi is mocorgunk nagyon. De dokinéni aszonta jövőhét, Ádi meg szófogadó kisfiú ;)
Vendég

Annee! Derék leszakadra van homeós:
- KALIUM CARBONICUM 9CH napi 2x5 golyó - főleg deréktájékban lép fel a fájdalom, gyengeségérzet. Kiegészíthető RUTA GRAVEOLENSszel, mely a gerinc tartószalagjait, támasztószöveteit erősíti.
- BRYONIA 9CH napi 2x5 golyó - a gerincfájdalmak pihenésre, melegre javulnak, kisebb mozgásra is rosszabbodnak
- RHUS TOXICODENDRON 15CH napi 2x5 golyó - a fájdalmak reggel és a mozgás beindulásakor nagyon erősek (ez jellemző rám) de folyamatos, lassú mozgásra javulnak
- ARNICA 9CH napi 2x5 golyó - izomösszetörtség-érzésnél, izomláznál javasolható
- CALCIUM PHOSPHORICUM 9CH napi 2x5 golyó - a hátfájás főleg felső háti szakaszon vagy csípőtájon lép fel

Mondjuk ez utóbbi nem derékfájásra van, de már leírtam.
Amúgy párom unokatesója is No-ban orvos, de ahogy ismerem nem tom valakinek is képes lenne-e homeós kezelést javasolni.
Na, de mind1, aki hisz benne, annak jó, a hitetlenek pedig átugorják s kész.
Ja, gyermekeim köhögését soxor nem bírtam kezelni, ilyen-olyan és amolyan cseppeket, kanalasat meg izéket kaptak. Egyiknél mintha ez, másiknál mintha amaz használt volna, ideig-óráig. Kipróbáltam én a kanalas STODALt is, lófittyet ért, azon kívül, hogy jó ára van, s ha (asszem) felbontástól 10 napon belül nem használod el, dobhatod ki. Hát persze nem kell ragozzam, nem használt. Ellenben megjelent a golyós STODAL, na mi azóta köhögés miatt nem voltunk még itthon. Pedig Adriám ha elkezdi a köhögést, ő hányásig bírja fokozni, de ilyen is már rég volt.

Kép
kissmanó

Bori!

Biztos nem mertek kockáztatni, ha több doki is kicsinek mérte, meg a fődoki is, akkor meg kellett tenni, nehogy tényleg baj legyen.

Én az ilyet nem látom olyan gáznak, ő szerintem jobban sajnálta az anyukát, hogy nem tudott természetesen szülni, nekem az a véleményem, hogy inkább legyen császár, mégha utólag kiderül, hogy fölösleges volt, minthogy baj legyen.

KépKépKépKépKép
uxi

Az a furcsa, hogy utasították. Nem tudtam, hogy ilyen főnök-beosztott viszony van a dokiknál is. Akinek a betege, vagy aki operációnak ítéli, mútse az. Bár, gondolom az ő páciense volt, azért kellett neki. Szegény.
Vendég

Szerintem a doki között kőkemény hierarchia van. Mint az eü-ben mindenütt...

Már máshol is hallottam ilyet, amit a főorvos mond, az kell legyen.

KépKépKépKépKép
uxi

doki=dokik

KépKépKépKépKép
uxi

De ez akko ris borzasztó, hogy valakinek a meggyőződése ellenére kell vmit tennie... Akor tk. B. a jófej alternatív dolgaival a hátát tartja a főnökei előtt? Csak azért, hogy mi úgy szüljünk, ahogy szeretnénk???? Brrrr.

Én ma annyira furcsán érzem magam. Olyan, mintha beteg lennék. Reggel keltem normálisan, aztán kb 2 óra múlva egy légszomj-roham leterített. Azóta csak kajálni kelek fel, egyébként ágy-kanapé-számítógép háromszögben mozgok (jó, mondjuk mostam ágyneműt). Csak enni, és punnyadni van kedvem. De ezeket nagyon. Ha nem lennék terhes, most elkezdenék gyanakodni :D
Ez jelent valamit? Lehet, mégis 10-e??? Nemtom, de már én is várom a végét. Ádival sokat dumcsizunk mostanában (ergo én álmodozom, ő finoman mocorog). Rá vagyok kattanva! :D
Vendég

Bori: Én elhiszem, hogy várod a végét... most a meleg miatt én is. Pedig Pankám igazán rendes gyerek, mint a te Ádid.

Vettünk zuhanyrózsát, frankó masszázsosat... éljeeen, nem kell slagozni :D

Ma jól voltam, de most megint nagyon melegem van...

Kép
zsuzsi**

Szerintem bizti, hogy Királylány megfordult, mert eddig (pontosabban addig az éjszakáig, amikor volt ez a fájásos érzés), Panna mindig nagyon nyugtalanul mocorgott, ha a medenceemeléses, párnánfekvős gyakorlatot csináltam. Azóta nem csinálja, azaz valószínűleg nem idegesíti már ez a testhelyzet. Akkor a feje van alul... Juhhhíííí. De basszus, egy hónapot kell várnom, amíg megtudom... csak júli 9-én megyek uh-ra és vizsgálatra. :(

Kép
zsuzsi**

Úúú, Zsuzsi, ez jól hangzik. Amit elmondasz, az alapján megfordulhatott. Egy utolsó teszt: a "kilógó" testrészek nem változtak meg? Elvileg az eddigi könyök helyett most talpat kéne kapnod alienezéskor, ami 3x nagyobb.
Vendég

Nem tudom, Bori, mert nekem inkább ilyen nagy testrészeket nyom ki. Olyan, mintha a hátát nyomná ki. De most máshol nyomkod, mint eddig...

Kép
zsuzsi**

sziasztok!
Annee, Bori ki lesz az első, már annyira izgulok!
Zsuzsi! Biztosan megfordult kiscsaj! Ügyi és szófogadó kislány!

Brigi! Pihenj nekem is sokmindent kellene csinálni, és csinálnám is csak kiscsaj engem is figyelmeztet hogy ebből elég...

Gurgi! Szegény férjecskéd biztos nagyon szenvedhet, jobbulást neki!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Emi

Kép Kép
emi_25

Haho itt vagyok!
Nem mentünk végül Balcsira..Atika jobban lett de most fájdogál a pocija és elaludt a TV előtt..

Kész van a kiságynál a matricázás.

Borii!!
Hm..de kíváncsi vagyokkkk!! Pihengessél csak.

Zsuzsi!
De jó, Panka lehet, hogy megfordult a kis drága..aranybaba
Maszírozos zuhanyrózsika, jó is az.

Sütöttem ma Gurgi fánkot..nyami
Punnyadunk egésznap. Álmoskás vagyok.
torolve_20131003125716

Emi 25!
Kösziiike.. :lol:

Ti hogy vagytok??
torolve_20131003125716

Gurgi: Jó, hogy jöttél... Atinak pusszancs, hogy gyógyuljon meg.

Csak remélni tudom, hogy megfordult, mert nagyon, de nagyon szeretném, és ezt ő is tudja... :D Kis drága

Samuka jól van?

Kép
zsuzsi**

Emi: Jól drukkoltatok fordulás ügyben :)

Kép
zsuzsi**

Borii!
Ma este M1. 21.50 Dob & Basszus c. műsor
Dob és basszus zakatol a szíveiben..lálá Kép
torolve_20131003125716

Jó, hogy szólsz, mindig akarom nézni, és mindig elfelejtem!
Gurgi fánk? Látod, mondom, hogy megoldom az életedet! ;)
Vendég

Gurgi mi jól vagyunk, drágám csapatépítésre ment, így lehet hogy úgy jár majd mint szegény Atid, bár azt mondta siet haza, na majd meglátom :lol:

Kép Kép
emi_25

Borii!
Köszike a tippet..oldjad csak oldjad csak :lol:

Köszi Emi..arik vagytok!!!
torolve_20131003125716

Emi, csapatépítés? Hm...

Kaptam egy verset a barátnőmtől (2 gyerekes mamika) az egyben-vagytok-még kérdés helyett:

"Borka-mami olyan, mint egy érett gyümölcs fenn a fán,
nem tudhatjuk mikor hullik a bölcsőbe Ádám.
Mai napot választottad? Vagy maradnál még talán?
Napról-napra, percről-percre Téged várlak kisbabám!
Nézni Téged, simogatni - milyen érzés is lehet?
Kis idő, és megtanítasz szeretni egy gyermeket!
Vajon mikor? - ez a kérdés, nem tudhatjuk előre.
Egy a biztos, nemsokára anyát csinálsz belőlem!"
B.D.N.
Vendég

De aranyos kis versikeee, rendi-kedves a barinőd! :lol:
torolve_20131003125716

kicsit szédelgek..olyan lájtosan :roll:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Pár kép, de többre nem vagyok képes.
És mégholnapra is maradt.
Kép Kép Kép Kép

kispiskóta

Zsú! Nagyon jó lett! Édes a lufis ;)
Vendég

Zsú! Nagyon jó lett a babaszoba.

Bori! Nagyon cuki kis versike, le is mentetem gyorsan a gépre.

A drágám most telcsizett hogy mindjárt itthon van, és elvisz a városba fagyikázni, nyammiiiiii.

Jó éjszakát minden kismamának és babának.
Emi

Kép Kép
emi_25

Helló Lányok!

Megjött az éjszakás műszak :D

Egész nap jöttünk-mentünk, kész vagyok.... Most gyorsan végigolvastam a mai történéseket, és örülök hogy jól vagytok :D

Zsú: szupi a szoba, nagyon tetszik. Ügyesek vagytok, gratulálok. Nálunk egy szobája lesz Blankámnak, és a kis tökinek, így sajnos egy kicsit zsúfoltabb lesz a gyerekszoba. De igyekszünk úgy megoldani, hogy mindkettőjüknek legyen egy kis kuckója. Aztán majd reméljük előbb-utóbb sikerül nagyobb lakásba költözni, vagy legalábbis egy olyanba, ahol jobb az elrendezés. Ezzel a lakással az a gondom, hogy elég nagy a nappali, szerintem tök feleslegesen, inkább lenne még egy háló.... Persze biztosan lehetne alakítgatni, de nem tervezünk túl sokáig itt lakni , így már nem akarunk rá sokat költeni, Már így is épp eleget költöttünk...

Képzeljétek, az elmúlt éjszaka a nappaliban aludtam, és valószínű ma is ott fogok. Rájöttem ugyanis, hogy ott jobban mozog a levegő. Van nagy erkélye, kinyitom az erkély ajtót, és így egész jól éreztem magam. Bízom benne, hogy ma is így lesz :wink:

De a lényeg a lényeg, tádámmmm...... megvettük ma a klímát, jövőhéten ha minden igaz, fel is lesz szerelve. Ahhhhhh.... nagyon jó lesz....

Jövőhéten pedig UH minden mennyiségben! Hétfőn nődoki, csütörtökön pedig 4D a Praxisban. Már várom. Szerintetek nem gáz, hogy így egymás után lesz két UH?! Azthiszem megkérdezem hétfőn a dődokitól. Nektek volt már ilyen, hogy ilyen közeli időpontban 2x voltatok UH-on?

Bébi súly kérdés: én sem hiszek abban, hogy ezt meglehet állapítani, az én dokim nem is mond soha súlyt, ha megkérdezem, mindig tök korrekt, és azt mondja, hogy találgathat nekem, ha engem az megnyugtat... Így nem is nagyon szoktam megkérdezni. Azt minden alkalmommal elmondja, hogy korának megfelelő, és ez a lényeg, nem? :D

Épp ma ( is ) gondolkodtam azon, hogy azért már nagyon a célban vagyunk.... Tök jó... Ki is számoltam gyorsan, hogy ha a bébi is a 37. hétre jönne mint Blankám, akkor egy jó hónapom van hátra... Megmondom őszintén, nem bánnám... És ezt tudatosítom is magamban minden nap, és a bébinek is elmondtam már jópárszor, hogy július 15-e körül, már egész nyugodtan lehet jönni. Remélem szófogadó gyerek.. :?

Jujj, igazán jó lenne ha már lenne neve is a manónak, mert eddig még nincs ám... Nem tudunk dűlőre jutni, folyamatosan leszavazzuk egymás ötleteit. Ez így nem mehet tovább, azthiszem elővesszük a kalapot, és sorsolni fogunk... Arról már ne is beszéljünk, hogy mi van akkor, ha esetleg mégis lány :roll: :roll:
Mert lánynevünk az végképp nincs... ( De ne is legyen most már lány, mert vettem egy csomó fiús dolgot, a babakocsi pl. szerintem tipikusan fiús) Ha mégis lány lesz, hát nem is tudom... Persze nem katasztrófa, ez legyen a legnagyobb gondunk, hogy milyen a babakocsi színe.

Elbúcsúzom, mert már elültem itt a hátsóm.

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Csak gyors bekukk, apa felfordulást csinált, meghívta a haverokat egy grillpartira, oszt jól beivott, kicsit be is vágtam a durcit. El is múlt esti 11 mire elment a hadsereg (6 felnőtt + 4 gyerek, s ebből két pocis kismami). Kölkecskéim meg totál kész voltak, nálunk nem szokás ilyen órában még fent lébecolni.
Ja, s képzeljétek, itt van a Budapest Nagycirkusz már vagy másfél hete, s most mi is eljutunk, holnap az utolsó nap, de hát pöttyösen eddig nem mehettünk.

S amiért billentyűt ragadtam: Zsú - tök szuper a szobája Marci gyereknek. A sötétítő meg egyenesen oltári, imádom a narancssárgát.

Jóccakát, mett minnyá összevisszaság lesz nyomkodva ha a fejem ráesik a billentyűkre.
Cupp

Kép
kissmanó

Hi-hi-hi. Vonalzó még nem tudja, de nálunk már elmúlt éjfél, így nekem mán a számolásaim csak 24 napot mutiznak.

Kép
kissmanó

Gyors bekukk, nincs időm visszaolvasni, bocsi.

Kérdés: kézi mellszívók közül az Avent vagy a Chicco jobb?? :roll:

Köszke!Szép álmokat!
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. Első babómat várom július elejére. Tudom, jó későre hagytam a regisztrációt, de azért remélem, beengedtek még! :)

Üdv mindenkinek, Betta
kismasni

Ja, és bocs, h máris belekotty...

Zsanett!
Én eddig 50-50% megoszlású véleményeket hallottam a két mellszívóval kapcsolatban, ugyanis én is ezek között vacillálok. Az egyik barátnőm kifejezetten ajánlotta az AVENT-et, mivel ő is azt használ, és maximálisan meg van elégedve vele! :)

Kép
kismasni

az imént írtam, és fogalmam sincs hova lett, x akták....

a lényege ez volt:
manó: nem ér így cukkolni a másikat, méghogy 24 nap... irigykedem ám :D :wink:
mellszívótéma: engem is változatlanul érdekel, az Aventtel szemezek, arról már hallottam jókat, a többiről semmit sem tudok. Nekem 5 éve gépi volt, most nem lesz, az biztos...

Ja igen, és még annak adtam hangot(?!) az imént, hogy milyen jó, hogy nincs vízóránk, mert állandóan a zuhany alatt állok...

Üdv kismasni!

Jóccakát!

Móni

Kép
Kép
moni1973

sziasztok

valami nem stimmel...vagy nagyon para napom van?
általában reggel már a mozgásra kelek, de tegnap semmi, reggeli után is bulizni szokott, de semmi...aztán felráztam egy picit, akkor mozgolódott, de csak lightosan....este volt, hogy egy kicsit (szóval a 20 mozgás 18ig nem hiszem, hogy megvolt)
erre ma, megint semmi, macerálom, semmi, reggeliztem, semmi, és most itt ülök és semmi és mindjárt pityergek!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Jó reggelt!

Lyna: ne pityeregj, vann ilyen, hogy nem mozog annyit a bébi, sőt, most már fel kell készülni rá, hogy egyre kevesebbet fog. Tudod, a bébi nő, a hely meg egyre szűkebb. :wink:

Hét elején volt pár nap, amikor nekem is alig mozgolódott a babóca, pedig én "fiatalabb terhes "vagyok mint te. A napokban pedig már minden a régi, mozog ezerrel :D

Ne aggódj!!!! :D

Üdv, Móni

Kép
Kép
moni1973

lehet ez kellett neki, mocorgott picit, de nem győzött meg

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Jó reggelt!

Lyna: ne pityeregj, van ilyen, hogy nem mozog annyit a bébi, sőt, most már fel kell készülni rá, hogy egyre kevesebbet fog. Tudod, a bébi nő, a hely meg egyre szűkebb. :wink:

Hét elején volt pár nap, amikor nekem is alig mozgolódott a babóca, pedig én "fiatalabb terhes "vagyok mint te. A napokban pedig már minden a régi, mozog ezerrel :D

Ne aggódj!!!! :D

Üdv, Móni

Kép
Kép
moni1973

lyna! másolik be neked a babaszoba oldalról, remélem ez meggyőz:

A magzat fejétől a popsijáig körülbelül 29 cm, nagyjából 1800 grammot nyom és most már nagyon jó eséllyel indulna, ha ezen a héten jönne világra. Kialakultak a körmei mind a kéz-, mind a lábujjain, és tisztán látható a haja, a szemöldöke és a szempillái. Az utóbbi hetek súlygyarapodását a zsírszövet vastagodásának köszönhette, de ez a rohamos növekedés fokozatosan lassul. Már képes oldalra fordítani a fejét, de most, hogy egyre több helyet foglal el a méhen belül, az eddig intenzív mozgás csökkenni kezd.( ezt a 32. héttől írják)
Bocsi, ha esetleg olvastad!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Jó reggelt!!

EMI!
Ne pityeregj és biztosan minden rendben. Samu is összevissza szokott mozogzni. Hol így-hol úgy.

Az én véleményem a mozgásról: én nem értek egyet a számogatással, meghogy mindennap mindig ugyanúgy kell mozogni a babáknak.
(a mozgás számolás sztem arra jó, hogy jól beparáztassák vele az anyukákat)
A babák nem gépek. Nekik is van egy ritmusok, ezenkívűl ők is megérzik a frontokat, stb..és sztem a kis lelkiállapotuktól is függ meg a mienktől..hogy mi, milyen hangulatban vagyunk.

Egyszerűen most ilyen napja van, aztán lehet, hogy délután beindul rendesen...

"Gond" akkor van ha egésznap meg sem mozdul..

Remélem nem bántottam meg ezzel senkit!
torolve_20131003125716

Szia Kismasni!!

Üdv.közöttünk!
Kislányt avagy kisfiút vársz?? :lol: Hogy fogják hívni??

Nekünk ma nagyon jó éjszakánk volt, egyszer pisiltem és úgy aludtam, mint a tej.
Samuka is nyugiban volt.

Mindenkinek szép napot!
(ma nem leszek, leugrunk Ati nagyijához a Balcsira)

Puszika
G.
torolve_20131003125716

Boldog névnapot a pici Grétusnak !!!
Vendég

Csak gyors bekukk, mert Gurgi mára jósolt nekem szülést. Egyelőre teljesen egyben, minden kellék még a hasamban, és nem érzem jelét, hogy valami más lenne. Párocska ma dolgozik, így este 7-8ig nem érünk rá ;) , utána meg már esélyes, hogy átcsúsznánk 11ére, prímszámon pedig nem születünk! Punktum.
Ma megint megpróbálok ágyneműt varrni, majd jelzem, hogy sikerült-e ;)
Vendég

döbb-döbb-döbb.

jó szenya anyuka vok/leszek.
Télleg ma van Gréta nap?
Na, utánanéztem: jan.19, jan.28 és jún 10.
Na, majd csajszi eldönti neki mellik tecc jobban, de ha nem akarja közel a szülinapjához, tuti januárt választja. Ámbátorkodom elmondani, hogy nővérei szüli és névnapja közt is csak egy hónap van. Szal akkor lehet mégiscsak ma kellene tartania?
Tok olyant akinek a névválasztásnál ez is szempont volt, hogy gyereke szüli és névnapja közt kb. félév legyen a táv. Na, nálunk ez nem döntött.
Amúgy kössz a lány nevében is a megemlékezést.

Móni! Semmi személyeskedés. Asszem én legalább annyira irigylem a Bori papír szerinti 4 napját, mint monnyuk te az én szintén papír szerinti 24emet.

Ja, s egy megerősítés a homeó híveinek: ugyi tennap de meg este beszedtem a derékfájásos cuccost. Jelentem az éccaka kicsivel jobb vót kimenni a klottyra (továbbra is jó néven vettem az 1xi sétát), éccaka forgolódhattam, nem zavart a derekam, s reggel apa megúszta a derékmasszírt. Nekem pedig az első 4 lépés volt kissé rozsdásabb, de nem jajgattam legalább.
Szal én most szedem ezerrel ezt a rux toxicoizét. Nekem eddig tecc, remélem holnap folytatódik a jó.

Kép
kissmanó

Ja, s Móni most miért nem lesz elektronyos a mellszívód?

Nekem NUK kézi volt, meg voltam vele elégedve, de remélem az elektronyos Avent-tel azért elégedettségi fokom tovább nő (amúgy a NUK itt figyel a házban, szal megvan).

Kép
kissmanó

Na, most meg arra reagálnék amit Lynia Emi írt.
Tod, nálunk nincs ilyen mocorgás számolás.
A lényeg csak annyi, hogy arra hívják fel a figyelmünk, ha nagyon nem érzünk mocorgást, akkor kell fejünk felkapni. De persze akkor bébet rá kell venni, hogy kezdjen valahogy akciózni. Na, ha erre sem reagál, akkor kéretik pici pánik. S ha netán több nap is van egymásután (s több alatt nem 2 értendő) mikor béb lusti, akkor ismét felmeríthető az aggódni kezdek téma. Addig meg hagyd a csajszidat békén, Gréta is vót már vagy 3 napig lusti. De utána aztán ismét elővette a nem szedem ki a sarkam az anyám oldalából hozzáállását. Most meg asszem megérezte, hogy ő a nap sztárja (hja, nőből van a lelkem, tecc neki az ünnep), s máris akcióba kezdett, jól elcsavarta a pocakom. Vagy csak tecc neki a rádióban szóló Neoton szám?

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Szia Kismasni, örülünk, hogy itt vagy! Írd meg, hogy lány vagy fiú, mi lesz a neve és hogy hol fogsz szülni... ééés akkor bekerülsz te is a mindentudó táblázatunkba, amelyet a www.babdorka.fw.hu webcímen találsz (persze akkor is bekerülsz, ha nem tudod, hogy fiú vagy lány és azt sem, hogy mi lesz a neve) :D. Ott láthatod, kik is a fórumtagok...

És sok-sok bejelentkezést kérünk ám!

Én nagyon sz@rul aludtam, rémálmom volt, de nem szüléses, hanem csak sima, de nem tudtam visszaaludni. Brrrr, nagyon rossz volt.

Andikááám, hol vagy angyalom?

Kép
zsuzsi**

Sziasztok, jelentem megvagyok, iszonyúan fáj a hasam alja, meg a hátam (derekam) és nehéz volt a tegnapi nap.
Mégis azt lett amit én akartam :oops: szépen megmondtam, hogy jól van akkor Ő haverok, én nagymami, majd vasárnap találkozunk, és átmentem anyuékhoz (pénteken) aludni, hogy szombat de. együtt induljunk. Szóval már reggel fél 7-kor csörgött, hogy mégis jönne nagymamihoz... :lol: Minden jó volt, nagyim sirdogált, hogy meglátott és azt mondta nem gondolta, hogy meglátogatom nagy hassal! Érdemes volt ezért végigszenvedni az utat. Na majd még jövök mert anyós ebéd és regálok, csóközön mindenkinek és NAGYON KÖSZÖNÖM A TÁMASZT NEKTEK!

Andrea
Kép
kindernay

Kismasni. Ja, és ha esetleg van képed a babádról, akkor azt tedd fel, hogy megnézhessük...

Kép
zsuzsi**

Andi: Nagyid tök cuki! :)
Azért próbálj pihenni, jó?

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?