Helló Lányok!
Megjött az éjszakás műszak
Egész nap jöttünk-mentünk, kész vagyok.... Most gyorsan végigolvastam a mai történéseket, és örülök hogy jól vagytok
Zsú: szupi a szoba, nagyon tetszik. Ügyesek vagytok, gratulálok. Nálunk egy szobája lesz Blankámnak, és a kis tökinek, így sajnos egy kicsit zsúfoltabb lesz a gyerekszoba. De igyekszünk úgy megoldani, hogy mindkettőjüknek legyen egy kis kuckója. Aztán majd reméljük előbb-utóbb sikerül nagyobb lakásba költözni, vagy legalábbis egy olyanba, ahol jobb az elrendezés. Ezzel a lakással az a gondom, hogy elég nagy a nappali, szerintem tök feleslegesen, inkább lenne még egy háló.... Persze biztosan lehetne alakítgatni, de nem tervezünk túl sokáig itt lakni , így már nem akarunk rá sokat költeni, Már így is épp eleget költöttünk...
Képzeljétek, az elmúlt éjszaka a nappaliban aludtam, és valószínű ma is ott fogok. Rájöttem ugyanis, hogy ott jobban mozog a levegő. Van nagy erkélye, kinyitom az erkély ajtót, és így egész jól éreztem magam. Bízom benne, hogy ma is így lesz
De a lényeg a lényeg, tádámmmm...... megvettük ma a klímát, jövőhéten ha minden igaz, fel is lesz szerelve. Ahhhhhh.... nagyon jó lesz....
Jövőhéten pedig UH minden mennyiségben! Hétfőn nődoki, csütörtökön pedig 4D a Praxisban. Már várom. Szerintetek nem gáz, hogy így egymás után lesz két UH?! Azthiszem megkérdezem hétfőn a dődokitól. Nektek volt már ilyen, hogy ilyen közeli időpontban 2x voltatok UH-on?
Bébi súly kérdés: én sem hiszek abban, hogy ezt meglehet állapítani, az én dokim nem is mond soha súlyt, ha megkérdezem, mindig tök korrekt, és azt mondja, hogy találgathat nekem, ha engem az megnyugtat... Így nem is nagyon szoktam megkérdezni. Azt minden alkalmommal elmondja, hogy korának megfelelő, és ez a lényeg, nem?
Épp ma ( is ) gondolkodtam azon, hogy azért már nagyon a célban vagyunk.... Tök jó... Ki is számoltam gyorsan, hogy ha a bébi is a 37. hétre jönne mint Blankám, akkor egy jó hónapom van hátra... Megmondom őszintén, nem bánnám... És ezt tudatosítom is magamban minden nap, és a bébinek is elmondtam már jópárszor, hogy július 15-e körül, már egész nyugodtan lehet jönni. Remélem szófogadó gyerek..
Jujj, igazán jó lenne ha már lenne neve is a manónak, mert eddig még nincs ám... Nem tudunk dűlőre jutni, folyamatosan leszavazzuk egymás ötleteit. Ez így nem mehet tovább, azthiszem elővesszük a kalapot, és sorsolni fogunk... Arról már ne is beszéljünk, hogy mi van akkor, ha esetleg mégis lány
Mert lánynevünk az végképp nincs... ( De ne is legyen most már lány, mert vettem egy csomó fiús dolgot, a babakocsi pl. szerintem tipikusan fiús) Ha mégis lány lesz, hát nem is tudom... Persze nem katasztrófa, ez legyen a legnagyobb gondunk, hogy milyen a babakocsi színe.
Elbúcsúzom, mert már elültem itt a hátsóm.
Jó éjt mindenkinek.
Móni