A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Úristen mennyit írtatok :shock: Asszem, kicsit nehéz lesz tartani veletek a lépést, de megpróbálom ;)

Lyna!
A vége felé a babák már sokkal kevesebbet mozognak, mert jóval kevesebb a helyük, és nem tudnak annyit ficánkolni, mint eddig.

Gurgula!
Ha minden igaz, akkor kislány lesz a bébi! ;) Látom, te kisfiút vársz, tök édes neve lesz!

Zsuzsi!
Hú, köszi, nagyon kedves vagy! Meg is kukkantottam a táblázatot. Az az igazság, h jó pár babanetes-topicot olvasok, de ennyire klassz és ötletes táblát még nem láttam! Az is nagyon bejön, h benne van a vonalzó is! Tiszta egyedi :) Na nem rizsázok, adatok:

Nick: kismasni
Szülés várható időpontja: 2007.07.07.
Életkor: 20 :roll:
Pocaklakó: 1 - Lilla
Hányadik baba: 1.
Lakhely: Mór
Kórház: Móri kh.

Köszi, és köszi mindenkinek a kedves szavakat, nagyon aranyosak vagytok! :)

Kép
kismasni

Szia Csajok!
Tök jó, hogy jönnek még új mamik :lol:
Szia Masni!
Bocs, de a móri kh nem zár be?? Mármint a szülészet?
Andi
Örülök, hogy jól sült el az utazás! Rád fért már pár kellemes pillanat!
Emi Lynia
Nekem sem mozog Maszatka, van, hogy napközben is csak azt érzem, hogy feszít a popijával a bordámnál! Tegnap kapott smarnit, na akkor volt ám ramazuri!

KépKép

KépKép
szivvi

sziasztok!

Kismasni üdv közöttünk! Gratula a kiscsajhoz! A mi lányunkat is Lillának fogják hívni :D Gyere minél többet ha tudsz!

Bori! Már nagyon izgulok, jelentkezz minél gyakrabban :D
Lynia! Ne izgulj biztos lustizik.

Emi

Kép Kép
emi_25

Kismasni: Remélem, Dorka hamarosan jön, és akkor feltölti a táblázatba az adataidat...
Köszi neked is a kedves szavakat és a dicséretet a táblázattal kapcsolatban, Dorka biztos örülni fog :D

Kép
zsuzsi**

Amilyen tapló vok (ja, meg feledékeny, de ezt mán úgy is unjátok ha erre hivatkozom), naná elfelejtettem a legújabb tag(oka)t üdvözölni.
Hát akkor Kismasni és Lilla baba örülök, hogy ránk találtatok. Legalább javulni látszik akkor a táblában a statisztika, még ha nem is hatalmasat.
Bár ha a nem tudni is lányok lennének, még akkor is a fütykös győzne.
Na, de akkor hajthatnak ám a csajszijainkra.
Cupp

Kép
kissmanó

köszi csajok a bíztatást!

csak az volt a bajom, hogy hiába maceráltam, arra sem reagált, de aztán csak beindult később....csak ilyesztget a drága :?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Még nem olvastam vissza péntektől, majd pótolom.

Nekem mintha nem lenne olyan aktív a baba. Mocorog-mocorog, de más napszakokban, mint eddig, és nem olyan látványosan. Veletek mi a helyzet?

Tegnap házavató bulin voltunk, bográcsban készült a paprikás krumpli és a slambuc, fini volt. Utána beszélgetés, gitározás, éneklés, de a baba nem nagyon zavartatta magát. Jah, és egy csomó gyerek volt a bulin, többen voltak, mint a felnőttek :wink:

Itt vagyok, később indulunk... Huhhh :shock:

Uxi:gratulálok a vizsgádhoz! Nagyon szuper kismama vagy!

Enikő, Uxi: teljesen megértelek benneteket, férj ügyben, elég szar így, hogy "ez a nő dolga" így szinte nálunk már minden a nő dolga... Én átnevelő tábort tartok 10 éve, több-kevesebb sikerrel, de azért jól haladok. :wink:

Zsú: szuper lett a babaszobád, a naracssárga nálam is nyerő, nálunk is lesz függöny, meg szőnyeg!

Zsanett: én Avent kézit vettem, de az üzletben azt mondták a Chicco jobb, mert lehet állítani a szívás erősségét. Szerintem mindkettő jó, az Avent mellett az szól, hogy több kiegészítőt tudsz venni hozzá.

Emi: ne parázz a babamozgás miatt, gyermeked tuti jól van, nekem azt mondta a szülésznő, hogy nagy butaság a mozgás figyelése/számolása, az a gáz, ha egyáltalán nem mozog egy napig (fél napig) semmit (!). Szóval hallgass a többiekre is minél nagyobb annál kevesebb a hely!
EGyébként ha én is figyeltem és paráztam volna, már az idegosztályon lennék. :cry:

Bori: annyira izgalmas, bár őszíntén megmondom, hogy én páratlan számra tippelek... 11, 13, 17, :oops:

Barátnők: szerencsére nekem is van olyan nagyon jó barátnőm aki most szült, így megdumáljuk a "mamás-babás" dolgokat, de azért kicsit bánt, hogy az ember nem tud a másikra figyelni, amikor ennyire fontos dolog történik az életében! Hiszen ezért barát a barát, legalábbis az én részemről. De igazából egyáltalán nem izgatom magam túlságosan rajta, annyi minden más van most, amire figyelnem kell

Üdvözlet Betta gratulálok a kislányodhoz (nekem is Lilla lett volna, ha nunival születik) ! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Zsú: mármint narancssárga függöny, meg szőnyeg... :oops: Micsoda idióta vagyok!

Andrea
Kép
kindernay

Szivvikém csatlakozom a gyümölcsleves projekthez!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Kismasni, üdv a csapatban, gratula a kiscsajhoz.

Andi, vigyázz magadra hehh, ezek már elég "készülődös" tünetek...

Nálam nem oké valami, kicsit be vagyok rezelve, ma lett egy barna csík a betétemen, nem tudom ez mennyire gáz, egész terhesség alatt nem volt gondom. Valakinek hasonló? Mi lehet vajon az oka? :roll:
Vendég

Zsanett! Szerintem attól függ, hogy mekkora az a barna csík. Ha csak egy síma mezei csíkocska, szerintem nem érdemes nagyot aggódni. Természetesen figyeljed, de egy akármilyen pici, jelentőségtelen erecske is tud ilyet tenni.
Edinánál produkáltam hasonlót, s gyerekem ugyi 41-ik héten ki lett termelve belőlem.

Kép
kissmanó

Na, készülünk a cirkuszba (mégsem azt szeretné családom megnézni amit én bírok rendezni :lol: ), sőt még haverék egyik kisfiát is bevállaltuk. De jön apa is, nélküle még asszem az enyémekkel sem indulnék el ilyen helyre most már.

Kép
kissmanó

Zsú
Nem is gratuláltam a szobához :oops: Nagyon jó lett! Azt szeretném kérdezni, hogy abban a székben gondoltad a szoptatást?
Tényleg ki hogy tervezi, ülve, fotelban, vagy ágyban fekve??

KépKép

KépKép
szivvi

Köszönjük.

Szivvi, igen, de a mellette lévő szoba a hálónk, ha esetleg fekve szeretnék, vagy úgy kényelmesebb. De fotelt mindenképp szerettem volna, ha másnem abba ülve fogok gyönyörködni benne. :lol:

kispiskóta

Én fotelt fogok venni,abban szeretnék szoptatni,apát nem szeretném éjszaka zavarni hagy aludjon.

Tegnap én is megijedtem a babamozgás miatt.Én hülye kilakkoztam a lábamon a körmöm.Szegénykém végig szétrúgta a hasam persze,hogy nem tetszett neki,persze közben sokszor megálltam pihenni.Mikor végeztem legalább fél óráig meg se mozdult,úgy megijedtem,hogy biztos agyon nyomtam.Bár a védőnő szerint nem lehet elnyomni a babát mert hát ott van a burok,a magzatvíz.Hát remélem nem tettem szegénybe kárt.
pillangó7

Pillangó! Édes vagy, tényleg nem tudod elnyomni! Én úgy alszom oldalt, hogy néha félig hasonfekve ébredek. És még jól van a gyerek (bár, lehet, h a feje nagyon lapos lesz... ;) )

Mozgás. Nekem majdnem egy hétig kevesebbet mozgott Ádi, de tegnap óta megint felélénkült. Csuda tudja ezeknél a kis tökmagoknál...

Nem szülünk, még mindig. :)
Vendég

hali

üdv kismasni, pés pikóta, nagyon csini a szoba! jók a színei!

a mai szupi nap volt (kaja téren), anyumnál dinnyét ettem és aranygaluskát, hazaérek anyós pedig cserkót küldött! már most el van kényeztetve ez a gyerek! :lol: de így hogy bennem van, én is élvezem legalább :D

én nem veszek külön fotelt, van amúgy is, kényelmes is, szóval...letudva

ja éés a szivacs! kincset találtam anyu lomtárában! szóval nem kell vennem mást, csak huzatot és kész a fejvédő is....
ti végig körben csináltatok/vettetek, vagy csak a fejrészen u alakban?

az elnyomáson én is gondolkodtam, szintén mint bori, néha féligmeddig hason is vagyok, amikor már nagyon fáj mindkét forgómnál én hanyadt sem bírom... de a víz csak nem engedi, kicsit odébb csusszan a drága, és kész, max. felemás hassal kelek :o

lynia-

pénteken megszületett egy ismerősöm kislánya, 13-ra volt kiírva, de már 8-án jött, remélem igaz, hogy a kiscsajok előbb jönnek picivel, és még a meleg is rátesz...mert így kipurcanok a végéig!

lynia-

pés pikóta = és piskóta :D

lynia-

Emi, én teljes körben akarok, azért is varrom, mert olyat nem lehet kapni. Én még 6 évesen is megfordultam az ágyban, szóval jó esélyem van, hogy Ádi is körbejárja a birtokot éjszakánként.
Aranygaluska? Nyamm!!!!
Vendég

én is körben gondoltam, az biztosabb...

lynia-

Hát kiságyba való szivacsos izén én is elgondolkodtam. De asszem nem lesz. Mert ugyi eddig kölkék kicsiknek mózes kosárban voltak, abban nem vót, csak síma mezei anyaggal volt körbepakolva ami kifele is hajlott, egész a kosáron kívül lefele. Mikor meg átkerültek a kiságyba nem volt. Namármost ha ehhez viszonyítom, akkor nem rakok. Bár most olyan sete-sutának nézem, valahogy még díszítésnek is jó lenne. Nem tom. Anyám varrja majd az utazóágyba a lepedőt, meg a pelenkázólapra is hasonló puha anyagból valamit amit ráteszek, hogy ne a műanyaggal érintkezzen eleinte a kicsi bőre. Meg a bébjárgányba is teszek eleinte bélelést. S mindezt anyám mán elvitte megvarrni, méreteket megadtam, csak azt nem tom, ha holnap reggel még gyün vissza Adriához, akkor mikor is varrja majd meg. De csak meglesz.
A mi varrógépünk meg nem tom métt, beadta az unalmasat, s így ekkora pocóval nem vok hajlandó szervízelni.

Kép
kissmanó

Ja, s homeós bigyóknak hála, ma voltunk sétálni, símán kibírtam egy órányit, csak aztán a klotyólátogatás közbeszólt, így hazajöttünk. Meg kölkék is éhesek lettek.

Kép
kissmanó

Oké akkor megnyugodtam.Olyan légszomjam van ma vettem észre,pl. egy pohár joghurtot úgy tudok megenni,hogy pár kanál után megállok lihegni.Tudom ez természetes.
pillangó7

én is kifulladok néha abban, hogy egyik szobából átmegyek a másikba (3m) :shock:

olyan fura, hogy most ez van, szülésnél meg bizti sok erőnk lesz....
na azért remélem (meg is beszélem picúrral) 20-06 között születik, akkor talán nem lesz 40fok!

lynia-

Sziasztok!

Na végeztünk a nagytakarítással, csillog-villog minden. Marci cuccosait is összekészítettem, így már csak tényleg őt kell várni. :D

Emi, 3szori nekifutásra jutott el az agyamig, hogy este nyolc és reggel 6 között szeretnél szülni. (agyamban: 2006, á nem lehet, 20. hó, az se lehet, akkor mi van?) :lol:

Ja és a lényeg:

Annee, hajnali egykor háromperces fájásokkal kórházba ment. Reggel várom a megszületett sms-t, de nem kaptam. Azt kiderült, Andris 4 kor meggondolta magát és fájások abbamaradtak nála, ha minden igaz otthon van. Külső méhszáj egy újnyira nyitva.

Holnap drukkoljatok, hogy minden ok legyen a dokinál!

kispiskóta

Atyavilág!
Ez az Andris gyerek rakoncátlanabb mint az én Edina névre hallgató elsőszülöttem.
Pedig gondolom Annee sem úgy gondolta harmadik szülésére készülve, hogy megviccelhető lesz.
Na, azért szurkolunk most már, hogy jöjjön ki végre, s ne játszadozoon a drága jó édesanyája türelmével.

Kép
kissmanó

Ja, Bori - mint elviekben soron következő (mondom, ismétlem, csak elviekben következő) pocakos, mit szólsz ehhez az Andris legényhez?
Már nagyon kezd élesbe menni itt a dolog, front jobbra vagy balra, de asszem a célegyenesben vagyunk már páran, a kérdés, hogy kinek lurkója húz rá jobban.
Amúgy sportban nem voltam élen, így minket lehet (de nem muszáj) előzni.

Kép
kissmanó

Lányok! Hihetetlen, h mennyit termeltek! :shock: Viszont tök jó olvasni! Köszi mindenkinek a kedves üdvözléseket és gratulákat, nagyon rendesek vagytok! :)

Kissmanó! Jaja, tök vicces, h mennyivel többen vannak a fiúk, mint a lányok :)

Szivvi! Nekem egyszer sem említették eddig, hogy bezár a kh szülészete, így reménykedem! Meg ha be is zár, azért remélem, júl. 7-ig kihúzzák... :roll: De a honlapon sincs feltüntetve, h megszűnik, ott még mindig az van, h 30 aktív ágyuk van. Én reménykedem!

Én ma összepakoltam a kórházi cuccomat. Bár elvileg van még idő, azért sose lehet tudni...! :)

Kép
kismasni

Hmm, ez a kórház-kérdés nagyon vicces... most vagy elnézték, és azt gondolják, hogy egy hónappal a kiírt időpont előtt szülök (de amúgy az sem lehet, mert ha azt nézzük, h 06.01-től nem lehet szülni, akkor a 06.07. sem játszik), vagy én nem tudom, h mi van, de ez rohadt aggasztó :shock: És az meg milyen, hogy nekem nem mondanak semmit, amikor ott vagyok intézni vmit??

Szivvi! Akkor kérdésedre válaszolva de, megszűnik/megszűnt. :shock: Ezek szerint (mondjuk ezt még úgymond fel kell dolgoznom), szal ezek szerint Tatabányán szülök. Basszus, ez azért gáz...

Kép
kismasni

Most biztos hülyének néztek, és én is tök sz.rul érzem magam, h egy ilyen dologgal indítottam, h még azzal sem voltam tisztában, hogy a kórház, ahová hónapokig jártam ezért-azért szülészete megszűnik, de nekem valahogy tényleg elfelejtettek szólni! :( :( :( Holnap betelefonálok, hogy ezt mégis hogy gondolták... és bocsi mindenkitől... nézzetek nyugodtan tudatlan libának, kb. úgy érzem magam én is most :oops: :(

Kép
kismasni

Kismasni: Hogy lennél már tudatlan liba? Amit én végigcsináltam - Dorkával egyetemben, az sem volt semmi, és az utolsó pillanatig nem tudtunk semmi biztosat. A Margit kh-ban szültünk volna mind a ketten, de én előbb leléptem, amikor kiderült, hogy valószínűleg nem marad meg a szülészet. Dorka csak nemrégiben választott másik kórházat. Mindketten dokit is váltottunk. Nagyon gáz ez az egész... Abszolút együttérzek...

Zsú: Anneeval remélem, minden rendben, nagyon kis huncut ez az Andris gyerek :)
Gyönyörűséges szobácskája lesz Marcidnak, hmmm, biztos imádni fogja.

Holnap megyek a kórházba vérvételes beutalóért az utolsó laborra. Remélem az ellenanyagaim miatt csinálnak közvetlenül a szülés előtt is egyet...

Kézzeljétek, Gurgi azt mondta, hogy Királylány jöhet egy picit előbb, azaz szerinte a kiírt 28-a helyett 17-én vagy 23-án jön... huhh izgi.

Kép
zsuzsi**

Kismasni!
Nálunk (Erdély) ilyen gondok nincsenek.
DE! Én azért tök megalázónak tartom, hogy egy kismaminak kell megtudni más forrásokból, hogy a kórház ahova jár az bezár. Meg még 1: az orvosodról ezennel megvan a véleményem. Szerintem ő a legelső akit kérdőre kellene vonjál. Mert végül mégiscsak jó, hogy informálódtál, még ha az utolsó 50 méteren is (ja, hogy maradjak a célegyeneses előző hasonlatomhoz hű). De mi van a többi kismamival, akik esetleg rendszeresen eljárnak ilyen-olyan ellenőrzésekre meg satöbbi, de nekik nincs net hozzáférésük meg nincs aki felvilágosítsa őket. Szerintem ez itt a gáz. Szégyelljék magukat.
Ja, tényleg, volt egy orvosod konkrétan akihez jártál? Mert én most helyedben annak olvasnék be, de durván.
Bocs, hogy kiakadtam, de ez kiakasztó volt nekem.

Kép
kissmanó

Annee, nagy nagy drukk!!!!Vicces egy kisfiad van, az biztos :).

Manó, köszi,megnyugtattál, remélem erecske volt,mert azóta semmi :) .

Kismasni!Ez a termelés még semmi, majd figyelj holnaptól, amikor beindul a hét :wink: . Olyan termékeny tud lenni ez a fórum, hogy csak na!

Bori, tudsz még mesélni miket érzel most?Fizikai tünetekre gondolok.Mert csak vannak előjelek, feltételezem.
Vendég

Du-i sétálásaink közepette a szülészethez közel mentünk el (mert ugyi itt van tőlünk egy futamodásnyira, gyalog - nem pocósan is csak kb 22 perc), s mondom apának, hogy nem nézünk el a portára, hátha ott már van egy előrejelzési lajstrom, hogy mikor is kellene jelentkeznem. Hát az én néhanapján fanyar humorú párom nem vette a jelzéseket. Nem tom, ezek a pasik tök gagyik ahhoz, hogy felfogják, esetleg a nőknek nem egy kánaán a pocakosság minden mozzanata?

Kép
kissmanó

Manó: Egyetértek!!!

Csajok: Lehet kapni olyan rácsvédőt, ami körbemegy az ágyon. Mi olyat vettünk Pannának. IKEA

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... r=30113939

Itt nézzétek meg. Nagyon szupi az anyaga.

Kép
zsuzsi**

És mivel törtfehér, mindenhez illik, és lehet rá varrni kis figurákat, stb... fel lehet spécizni.

Kép
zsuzsi**

Miért kellene föltétlen Bori előjeéekkel rendelkezzen? Mert Gurgi Ritácskánk azt próbálta megjövendőlni, hogy a mai nap nagy lészen az életében?
Bocs, nem sértegetni akarok senkit.
Csakhát ugyi Edina 41-ik hétig odabenn volt, s az égvilágon semmi jele nem vala, hogy őméltóságának hajlandósága lenne kifele jönni. Akkor is, mikor kórházba vonultam (na, akkor vótam én egy tudatlan liba) hatalmas fejfájással, s kiugró vérnyóra gyanakodva engedtem magam felvetetni hajnali 1 órakor (hisz családban volt már rá példa, hogy a kiugró vérnyó csúful csinált pocis maminak), kiderült, hogy csak síma mezei fejfájás, vérnyóval minden rendben, de haza már nem akartak engedni, hisz 40-ik hetet betöltöttem, jószántamból bementem (ja, s nem voltam annyira talpraesett akkoriban mint Annee, hogy hazalógjak), s így aztán inkább arra fanyalodtam, hogy dokinénivel betartattam az ígéretét: ha nem történik semmi másfél napig, akkor indítunk, mert türelmetlen voltam. S persze nem történt semmi, kisasszony vígan elvolt.

Kép
kissmanó

Hú, Csajok, most azért megkönnyebültem, hogy itt nem néznek kajak hülyének, ha már egyszer a kórházban megtették...

Zsuzsi! Én már alapból nem értettem, hogy miért kell bezárni a kórházak szülészetét. Amikor felmerült, h az itteni kórház szülészetének is annyi, rendesen besz.rtam, de mivel rendületlenül nem mondtak semmit, így egy idő után nem aggódtam. Mondjuk szépen megcsappant a kismamák száma a kh-ban, de azért erre nem gondoltam még rémálmomban sem :shock:

Manó! Volt dokim - egy darabig, aztán vmi okból kifolyólag lelépett, most asszem világossá vált számomra, hogy miért. Amikor kérdeztem, akkor nem adtak ki semmi információt, mert h nem adhatnak, na de könyörgöm, ezt azért megmondhatnák, mitöbb, meg kellene mondaniuk, nem???

Hú, most rendesen ki vagyok akadva! Ha egyszer nem mentünk vna be a tatabányai kh-ba (ezek se szép emlékek), most még annyira se lenne elképzelésem arról, h hol szülök, mint amennyire most van. És akkor még ezt is elintézni, basszus... azért ilyenkor örülök, h még 1 hónap hátra van!

Kép
kismasni

Zsuzsi! Ez szuperr. S nem is drágás. S szerintem olyan textil izéket lehet rávasalni, s máris hangulatos.
Na jó, erről is lemaradunk. Bár azért megkuksizom a bukaresti Ikea oldalán, s oszt hátha mégis....

Kép
kissmanó

Zsanett! Na ne ijesztgess, ennél több termés? :D Atyaisten!

Zsuzsi! Én is úgy terveztem, h vmi semleges rácsvédőt veszek, és akkor lehet kedvemre alakítani majd - mert amiket eddig láttam, annak vagy a kinézete, vagy az ára nem nyerte el a tetszésemet :roll:

Kép
kismasni

Zsanett tényleg nem ijesztget.
Mert ha láttad, ma alig páran aktivkodtunk, s a Dorka táblájában meg azért jóval több kismami van (na, nyugtassalak meg, azért vannak olyanok is, akiket körözünk, mert jó régen nem szólaltak meg).
Tényleg:
Jovika, Blur s a többiek. HUN VAGYTOK?

Kép
kissmanó

Ne félj, Kismasni, minden rendben lesz! Próbálj a tatabányai kórházban kicsit érdeklődni, esetleg itt a topicok között is nézz körül, hogy vannak-e ezzel a kh-zal kapcsolatban valamilyen tapasztalatok. Esetleg keress orvost... bár az ügyeletes dokik is jók szoktak lenni, de a tatabányai kh-t nem ismerem sajna. Ha van rá lehetőség, akkor válassz szülésznőt, ő mindenben segít majd, és akkor az sem annyira gáz, ha nincs választott dokid...

Lélekben meg mi majd segítünk. :)

Kép
zsuzsi**

Manó: Blurral tartottam egy darabig a kapcsolatot, az utolsó hírem, hogy fekvésre ítélték, és otthon nincs net. Ezért nem jelentkezik. Azért ha lenne valami, akkor küldene szerintem sms-t. Ugyanarra a napra vagyunk kiírva, ezért remélem, kicsi fia maradt még az anyájában... :roll:

Kép
zsuzsi**

Na, megyek eszem valamit... csócsi

Kép
zsuzsi**

Zsanett: nekem is volt ilyen barna csík, és igaz, hogy attól függ mennyi, nekem akkor ez "vérzésnek" számított és valószínű, hogy elpattant egy erecske... Rutascorbint kellett szednem.

Hú Annee, tényleg ravaszdi a te kisfiad! +++++++++++++++++3

Kismasni, drukkolunk, hogyha már így alakult, legalább jó orvosod és jó szülésed legyen az új helyen!

Lányok én nem voltam még szülésfelkészítőn, ettől kicsit beparáztam. NAgyon késő most a héten majd elkezdeni? Meg a várandós jógát?

Gurgi asszem neked volt ilyen vizes folyásod, van még? Nekem 2 napja elég sok vizes cucc jön és igen a szaga sem kellemes...

Na jó éjt mindenkinek holnap jövök, újra egy felújításos, munkásos teleatököm nap!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Manó! Igen, a táblában valóban jóval több kismama szerepel... ;) Holnap de. tuti nem tudok jönni, du. meg lehet, h belesek a kórházba, de remélem, este is lesz majd egy kis élet, mint ma, és bele tudok rázódni megint a dumába :)

Zsuzsi! Köszi, nagyon kedves vagy! :) Máris sokkal jobban érzem magam, és azt hiszem, jobb, h felmerült ez a kérdés, mert ha júliusban 10 perces fájásokkal beállítok, hogy jöttem szülni, akkor valszeg mér érdekesebb lenne a helyzet, mint most...

Kép
kismasni

Zsanett kérlek ne ijesztegess! A 38. hétnél előbb nem szeretném... :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Helló!
Begépeltem a dumát, erre elvesződött :twisted:
Bori
Minnyá vége tizedikének 8)
Masni
Fehérvárban nem gondolkodsz?
Andi
Mi is holnap megyünk harmadszor jógázni..

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?