Sziasztok!
Kicsit késve értem be a munkahelyre, mostanáig igyekeztem elhitetni, hogy nagyon dolgozom, de azért itt vagyok. És igyekszem visszaolvasni.
Cyprus, örülök, hogy végül jól alakultak a dolgok, nagyon megkönnyebbültem, mikor olvastam, hogy mi van. (Ágit fel is hívtam pénteken, szerintem jól félreértettük egymást, én nem olvastam reggel a babanetet, szerintem Ági meg azt hitte, hogy a beültetés felől érdeklődöm, mindegy már

)
Noczi, én is nagyon örülök neked, meg annak, hogy végre láttalak élőben. (Annak nem, hogy megviselt az altatás, de a lényeg, hogy már jól vagy!) Néztem, hogy kik jöttek műtétre, és nem vettem észre, hogy te nem egyszerű UH-ra vársz. De mindegy, a lényeg, hogy megtaláltatok Babócával. Vele ma is összefutottunk, de mi hamarabb eljöttünk, nemtom, mi van vele. Pénteken meg olyan aranyosak voltak, hogy elvittek minket kocsival a Déli patikába, ami nagy segítség volt (pl. nem forrt fel a Gonal hazáig

), és ezúton is köszönjük! És az ötletet is a miniatűr hűtőtáskával. Sajnos a mi jégakkunk van vagy 6 kg, és szerintem egy delfinárium éves halkészletét is tárolni lehetne mellette, de elfér a táskámban, és nem kell a hűtővel szerencsétlenkedni. Szóval egyre rutinosabban megy ez nekünk.
Sajnos a tüszőknek nem annyira. Pénteken (csütörtökön kezdtem a gyógyszereket) j. oldalon látott egyet, b. oldalon hármat, mind 3 mm-es volt. Ehhez képest ma j. oldalon volt 2, b. oldalon 1, 4-5 mm közöttiek. Ti értitek ezt? Gondolom, a péntekiek nem szívódtak fel közben, de akkor hol császkálnak? Mondjuk az is hozzátartozik, hogy megint alig találta a petefészkeimet, az asszisztensnőnek kellett belemásznia a hasamba. Szóval, én remélem, hogy csak elbújtak, de azért ott vannak és szép nagyra nőnek. Ja, és kaptam Bromocriptint, mert kicsit megugrott a prolaktinom.
Cseka, ha a gyömbér nem jön be, akkor télleg nemtom, mit tudnék ajánlani… jeges víz. Mondjuk. Vagy kelj fel korán, egyél, hagyd, hogy kijöjjön, és reggelizz meg újra. (Egy ismerősöm ismerőse csinálta ezt...)