A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

sziasztok:)

Az uh-k mindig reggel 8 és 9 között vannak a gyógyszerbeállítás alatt. Délutánra és estére csak akkor hív, amikor kontrollra kell menni, mert megjön..

Szép időnk lesz ma is.

Beber! van már valami kocsiügyben?
cyprus

Cseka!

Köszi az infót!
gizmixxx

Sziasztok!:-)

Na, látom, Noczi még nem érkezett meg. No, lényeg, hogy több van, mint gondolták:-) Jó meleg van ma iss. Jön valaki a Kossuth - téri csókpartira?
modrooka

kocsit ma megyünk ismét nézni, most gyűröm a férjem :)
beber

Sziasztok!

Hú, bocsi, hogy nem jöttem, pénteken amint hazaértem (volt vagy du. 6 óra...!), beborultam az ágyba, aztán tegnap is totál nyomott voltam, be sem kapcsoltam a gépet...

Szóval, dokibácsi addig ügyeskedett pénteken, amíg 6 tüszőcskét levadászott! :D 4-et sikerült megszúrni, 3 termékenyült meg tegnapra, úgyhogy kellemes meglepi volt! Az altatást viszont most feltűnően rosszul viseltem, már eleve az eleje rosszul kezdődött, mert még félálomban voltam, amikor éreztem, hogy megkacsáznak, tök zaklatott emlékeim vannak :D aztán mikor utána kicsit magamhoz tértem, alig mozdultak az izmaim, szédültem, meg rendesen kómás voltam, aztán délután 2 körül még sikerült elájulnom is, egyszer totálisan, de majdnem másodszor is (leesett a vérnyomásom...), még jó, hogy épp az ágyon ültem... szóval nemtom mi volt velem... :D az elsőnél abszolút semmi ilyesmi nem volt...

Úgyhogy holnap hívom a dokit, bízom benne, hogy legalább kettő poronty meglesz!

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat, és Cyprus, még egyszer köszi a csokit, nyamm-nyamm, nagyon fini volt! :D

Nem olvastam mindent vissza, már rohanok is tovább, próbálom a házat olyan állapotba hozni, hogy most legalább két hétig egy partvist se kelljen megfognom! :D

Remélem, mindenki jól van!!!

Legkésőbb kedden jövök, visszaolvasok, frissítem a tablócskát, meg minden! :D

Pusssz! Kép
noczi

beber! Úgy látom jó a "férjgyúró" technikád:)))

noczi! Hú, sajnálom, hogy ilyen kellemetlenségekkel járt most az altatás:( Szegénykém, még jó, hogy az ágyon ájultál el.
Viszont nagyon szuper, hogy 3 petike osztódik, a 2 tuti meglesz, de lehett, hogy még a 3 is:)))
Várunk majd a hírekkel, gyere csak minél előbb.

Modrooka! Benne vagytok a csókvilágrekordban? Voltatok végül?
cyprus

Sziasztok!

Nóczi, sajnálom, hogy a mostani altatás nem sikerült olyan jól:-(

Cyprus, igen voltunk és benne vagyunk:-))) Jó volt:-)))

Beber,a haszlaltauto.hu - n kutakodtok?
modrooka

sziasztok
Remélem jár erre valaki. :wink:
Ágitól már megtudtam, hogy Apánk Július 20-tól van szabin...de meddig????!!!! Fontos lenne!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jó reggelt!
Ma még senki sem járt erre?
modrooka

Én csak benéztem olvasni! :-)
Ági28

Ejnye!:-)
modrooka

Sziasztok!

Cyprus: üdv a topikon a két embrikének a pocakodban! :lol: Vigyázz rájuk és magadra is nagyon! Milyen volt a beülti? Mit mondott Kálmán róluk?

Nóczi: ez elég gázul hangzik, sajnálom :cry: De annak viszont nagyon örülök, hogy ilyen jó eredményeid vannak egyébként. Akkor ma vissza is kapod őket, ugye?

Lányok, nem tudtok valami praktikát hányinger-hányás ellen? Már nem tudok olyat enni, ami ki ne jönne reggel. kicsit nehézkes így a munkába indulás.

Beber, Neked nem volt ilyen?

Puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Sziasztok!
Kicsit késve értem be a munkahelyre, mostanáig igyekeztem elhitetni, hogy nagyon dolgozom, de azért itt vagyok. És igyekszem visszaolvasni.

Cyprus, örülök, hogy végül jól alakultak a dolgok, nagyon megkönnyebbültem, mikor olvastam, hogy mi van. (Ágit fel is hívtam pénteken, szerintem jól félreértettük egymást, én nem olvastam reggel a babanetet, szerintem Ági meg azt hitte, hogy a beültetés felől érdeklődöm, mindegy már :) )

Noczi, én is nagyon örülök neked, meg annak, hogy végre láttalak élőben. (Annak nem, hogy megviselt az altatás, de a lényeg, hogy már jól vagy!) Néztem, hogy kik jöttek műtétre, és nem vettem észre, hogy te nem egyszerű UH-ra vársz. De mindegy, a lényeg, hogy megtaláltatok Babócával. Vele ma is összefutottunk, de mi hamarabb eljöttünk, nemtom, mi van vele. Pénteken meg olyan aranyosak voltak, hogy elvittek minket kocsival a Déli patikába, ami nagy segítség volt (pl. nem forrt fel a Gonal hazáig :) ), és ezúton is köszönjük! És az ötletet is a miniatűr hűtőtáskával. Sajnos a mi jégakkunk van vagy 6 kg, és szerintem egy delfinárium éves halkészletét is tárolni lehetne mellette, de elfér a táskámban, és nem kell a hűtővel szerencsétlenkedni. Szóval egyre rutinosabban megy ez nekünk.
Sajnos a tüszőknek nem annyira. Pénteken (csütörtökön kezdtem a gyógyszereket) j. oldalon látott egyet, b. oldalon hármat, mind 3 mm-es volt. Ehhez képest ma j. oldalon volt 2, b. oldalon 1, 4-5 mm közöttiek. Ti értitek ezt? Gondolom, a péntekiek nem szívódtak fel közben, de akkor hol császkálnak? Mondjuk az is hozzátartozik, hogy megint alig találta a petefészkeimet, az asszisztensnőnek kellett belemásznia a hasamba. Szóval, én remélem, hogy csak elbújtak, de azért ott vannak és szép nagyra nőnek. Ja, és kaptam Bromocriptint, mert kicsit megugrott a prolaktinom.

Cseka, ha a gyömbér nem jön be, akkor télleg nemtom, mit tudnék ajánlani… jeges víz. Mondjuk. Vagy kelj fel korán, egyél, hagyd, hogy kijöjjön, és reggelizz meg újra. (Egy ismerősöm ismerőse csinálta ezt...)
február

Február, akkor sajnos témyleg félreértettük egymást! BOCSIKA! :oops: :oops: :oops:

Cseka álítólag a sima kóla jót tesz.
Ági28

Cseka, én azt is hallottam, hogy egyeseknek bevált, hogy ébredés után nem kelsz fel azonnal, hanem még ágyban eszel egykét darab kekzet, vagy akármit, de lényeg, hogy ne kellj fel előtte.
modrooka

sziasztok lányok!

nem jön ma vki a dokibához? én fél 5re megyek, bár előbb oda fogok érni.
szépem

Köszi csajok, kipróbálok mindent, amit írtatok!

Február: most ezt csinálom, amit írtál. Felkelek egy órával indulás előtt, megkajálok, hogy be tudjam venni a vitaminjaimat, majd kijön és akkor már el merek indulni dolgozni. Aztán amikor beérek, irány a büfé:) Nem túl gazdaságos megoldás :lol: A gyömbért hogyan kell fogyasztani?

Kép
cseka

Hú csajok olyan izgatott lettem, a kolleganőm most jött meg a cérnabeültetésről! :-)

Szépem te kaptál gyogyót ott, mert a kolleganőm kapott, valami tablettát.
Ági28

szőke csaj, átlagos testalkat, sárga dossziéval.... :lol: :lol:
szépem

Ági --- articsóka kapszulát, meg vietnámi balzsamot
szépem

Sziasztok!

Pár hónapja írtam ide, akkor még az első konzultációnk előtt voltunk. Most pedig már az első inszeminációra készülünk. :) Amiket írtatok az Intézetről és Dévai dokiról, mind igaznak bizonyult: jó érzéssel megyek mindig hozzá. Tényleg fantasztikus orvos és a hely is. :)

Lenne egy pár kérdésem, ha nem baj:
- be kéne szereznem Merional injekciót, de eddig egyik patikában sem leltem rá. van valami tuti fellelőhelye ezeknek a gyógyszereknek?

- hogy készüljek az inszemre? egyelőre Dévai doki nem sokat mondott, mindig csak azt feleli arra a kérdésemre, h "mikor lesz?", h "majd a köv. uh után meglátjukl"..persze tudom, h a tüszőktől függ, de azért jó lenne tudni, mire készüljek.

Köszönöm előre is a segítséget!
Mindenkinek kívánok sok sok sikert a babásodáshoz!

bébé

Bébé
bébé2007

Bébé az injekciót a Déli patikában vagy a Gazdagrétiben nagy essélyel megkapod.

Sajnos tényleg nem tudja megmondani előrre ,hogy mikor lesz az inszem, lehet, hogy a köv UH-nál fogja mondani, hogy na ma lesz. Hányadik napon vagy egyébként?

Szépem köszi, ő csak valami kapszulát kapott,k aminek olyan vietnámi balzsam szaga van!
Ági28

Ági, ne hülyéskedj, én kérek bocsánatot, hogy munka közben zavartalak, ráadásul én sem jöttem rá, hogy valami nem stimmel :lol:

Cseka, veszel egy darab gyömbért, szerintem egy csomó helyen lehet kapni, és egészen vékony szeletekre felszeleteled. Szárítva is jó, de frissen kimondottan brutális a hatása. Nekem mindenféle gyomorpanaszomra jó. (Hasmenésre nem.) Állítólag a gyömbéres üdítők is jók, de azokban sok a cukor.
február

Ági,köszi szépen az infot. Már hívtam is a Déli patikát és van nekik, holnap megyek érte.

Most a 10. napon vagyok, így még van jó pár napom (vagy 1 hetem????) az inszemig. Ez tényleg komoly, hogy elképzelhető, h aznap tudom meg, h aznap lesz az inszem??? És ha nem tudom hipphopp előkeríteni a drága uram :), akkor mi a helyzet?

Bébé
bébé2007

február, de a hasmenés, az már hozzád tartozik, valld be, hogy hiányozna, ha nem menne a hasad! :-)
Ági28

Hát nekem volt, hogy hétfőn mondta, hbogy szerdán jöjjek apával, mert lehet, hogy szerdán lesz az inszi. :-) Akkor lehet, hogy a hét vége felé már meg is lesz az aktus? :-)
Ági28

Azt mondta, szerinte péntekig biztosan nem ejtjük meg a dolgot :wink: . Gondolom hétvégén nem dolgoznak (bár el tudom képzelni, hiszen Pünkösd Hétfőn is dolgoztak), így szerintem jövő hétfő v kedd lesz a győztes nap :).

Azt meg majd kb 2 hét múlva tudjuk meg, mennyire volt tényleg győztes.... :) De fő az optimizmus. :)

Bébé
bébé2007

Hát bizony. Szinte hiányozna :) Érdekes, nemtom, mi van ezekben az injekciókban, de a stimuláció alatt nem szokott menni a hasam... Fura.
február

Bébé ha hétvégére esne, akkor bemenne miatta, az tuti!
Ági28

Köszi Február, kipróbálom. Bár a gyömbér elég csípős, nem? Na mind1, lehet hogy ez a garantált hatás titka, hogy lemarja a nyelőcsövem:) És akkor már hányni nem is lesz kedvem :lol:

Kép
cseka

Február, akkor mindketten wellness-programot folytatunk? Csak Te alul, én felül távolítom el a fölös tápanyagot. :lol:

Kép
cseka

Én hasznosítom a tápanyagokat! :-)
Ági28

Hát rajtam végigmegy a táp, a szervezetem kiszívja belőle mindazt, ami hízlal, és aztán büntetésből még meg is csikarja a hasam...
Amúgy igen, valószínűleg ez lehet a gyömbér hatásmechanizmusa. :lol:
február

Aha, ez ismerős. Valahogy az én szervezetem is csak a popóhízlalós tápanyagokat bírja felszívni :cry:

Hát hogy van ez, csajok???

Kép
cseka

Ági, milyen volt a kolleganődnek a beültetős akupunktúra?

Rókás témára nem lehet akupunktúrát kérni? Mondjuk elég hülyén nézne ki Vukk, tűkkel a hátában. Bár volt egy rész, amikor meg akarta enni a tüskéshátút és akkor az eset után pont úgy nézett ki, ahogyan most lelki szemeim előtt megjelent... :lol:

Hú csajok, bocs de úgy látszik, kicsit elborult az agyam :oops:

Kép
cseka

nem baj cseka elnézzük neked! :-)

Nagyon tetszett neki, csk mondta, hogy azért fájt kicsit.
Ági28

Szia lányok!
február! te mindig jó kedvre derítesz! ja és nincs mit az elvitelért... te is ugyanezt tetted volna...
Nóczi! lehet, hogy követlek? Két nagy tüszöm van egy közepes a többi olyan apró, hogy csak na, a Doki nem érti, de sebaj , ha hármat, és 6-ot leügyeskedik akkor nekem jó... (cilkus 11 nap egy 14 egy 13 1db 10 es a többi 6 os)
Sajnálom, hogy ilyen rosszul viselted az altatást.
Cyprus! pihenj sokat4 vigyázz a babókra!
Cseka! betötlött 4. hónap után elmúlik :D
Ági! te most hogy is állsz?
Bébé! A Déli tuti! ha NYírő fele jártok ott is lehet kapni, a labor épületében csak nem lehet kártyával fizetni, úgyhogy készpénz hegyekkel kell menni. Ainszem előtt legkésőbb két nappal szól.
Szépem! remélem jókat mond a doki...
Vigyázzatok magatokra!
Vendég

babóca nekem majd aug vagy szeptembereben jön a 3. lombikom. De majd Júli 6-án megyek hozzá,és akkor megmondja.
Ági28

Babóca, komolyan azért néztem vissza, hogy megnézzem, írtál-e, és ha még mindig nem, akkor írok, hogy mi van. Szóval nincs nagy változás péntek óta. Sebaj, még mindig jobb, mint amit én csinálok, hogy visszanövesztem a tüszőimet... :shock: Bár. a j. oldalon felbukkant egy, aki pénteken még nem volt, ez jó jel. Meg Noczi a legjobb példa, hogy azért az UH-on sem látszik mindig az összes. Reméljük, hogy a mi esetünkben is erről van szó. Szerdán mégy vissza te is?
február

Másodszor kezdem az írást mert az előző elveszett!
Cseka! a hideg tej és a hideg limonádé,iszogatása valamint a napközbeni keksz, piritós eszegetése hatásos lehet.
Nóczi! Hány babót kaptál vissza?

manoka
manoka71

Hát, ma kár is volt bejönni dolgozni. Eltelt a nap, és gőzöm sincs, mivel, pedig nagyon igyekeztem dolgozni. Csak valahogy annyira nem bírok most koncentrálni. Mindenesetre most szépen elballagok, viszlát holnap! :)
február

Sziasztok! :D

Jelentem, hazahoztam a gyerkőcöt! :D Sajna csak egyet kaptam, egy négysejtes kis mütyűrt, akit ráadásul még meg is kellett hatchingelni, mert nagyon vastag burkot növesztett, de azért ígérem, szeretni fogjuk! :D

Vigyázzatok magatokra!
noczi

Sziasztok!

Először is, köszi, hogy ennyire gondoltatok rám:)))

Noczi! Szuper, hogy már haza is vitted a gyerköcöt:) A 4sejtes nagyon szép:) Remélem picikéink vigyáznak magukra, rajtunk nem múlik.

Február! Ne aggódj, a végén tuti meglepi szám lesz a te tenyeredben is az altatás után. Mondanom sem kell, hogy megint kacarásztam miközben olvastam az írásodat, komolyan mondom szuper csaj vagy:))) Ezt szépen meg is beszéltük noczival pénteken a kórteremben:))) próbálj ne aggódni a tüszőméretek miatt, csak szépen kapd meg a szurikat és edd a sok húst és idd a sok vizet és minden rendben lesz:))))

babóca! Neked szintén azt mondom amit februárnak is. Minden ok lesz!!!
Holnap már hamarabb is jövök, de ma sajna nem tudtam.
cyprus

Szisztok!

Noczi! Csak nem Te voltál mellettem a hosszú barna hajú lány, iszonyat jó kedvvel? A fal mellett? Ha igen, én feküdtem melletted, olvasgattam.
Jelentem, hősiesen kiálltam az átjárhatósági próbát :lol: :cry: és hát mindkét oldal tökéletesen átjárható! Nagyon boldog vagyok! :!:
finch

sziasztok

Senki nem tudd válaszolni???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

sziasztok!

Nóczi- egy baba is baba.. :lol: :lol: pihizz sokat! nagyon jó, hogy mindig van kiért izgulni!!

Cyprus-te mikor mész UH-ra?

Cseka- fogd fel úgy a dolgot, hogy mindenki nagyon irigyel, hogy ennyit rókázhatsz, s úgysem tart már sokáig ez a rosszullétesdi! /biztos csajszi.../

csajok, nagyon sürgősen küldjétek felém a mikulás bácsit, mert ha szerdáig nem jön meg, akkor én is csak aug-szept.ben tudok menni.... :( ez derült ma ki a dokinál...

kissé idétlen kérdés ebben a topicban, de nincs vmi tuti házi praktikátok, hogy lehetne ezt a menzi dolgot siettetni (a forró fürdőn kívül)??? HELP !!!
Ui.: cigánykerekezek is ha kell :lol: :lol: :lol:
szépem

óhogya.. bocs Cseka, lehagytam egy -K betűt. tehát csajszik.

mi van Gizmixxxel?
szépem

bocs, Kagyló, de amilyen marha vagyok, nem kérdeztem meg meddig van szabin... pedig engem is nagyon érdekelne.
szépem

Cseka, sajna nekem a fagyi bevált:) én mondjuk nem hánytam, csak a gyomrom volt rossz állandóan, de kibírható :lol:
beber

jól van Beber, látom betartod a naponkénti jelentkezést, már épp akartam kérdezni, vajon hol lehetsz? :lol: :lol:
szépem

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?