A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

pillangó7: de jó... te is hallottál hangot? Tegnap este én is hasonlót tapasztaltam mint te. Nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet. A magzat csuklás jutott eszembe, de nekem nem csak apró ütemes "rángások" voltak, hanem hallottam én is olyan buborékoló hangot, vagy mit. A párom is hallotta, ő jókat mosolygott, én meg úgy megijedtem :?
De szerncsére úgy tűnik minden okés, mozog a bébi ezerrel. Ma megyek dokinénihez, megtekintem a kis drágámat. Megkérdezem tőle is, hogy mi lehetett a tegnapi akciójelenet. Mármint a nődokitól.... :D

Üdv,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Szivvi: Remélem nem húzódik addig mig egy szappanopera, mert ott mig a pasi rátalál a csajra addig eltelik 360 rész! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! Táblázat frissítve.

Kismasni, olyan szépeket írtál a táblázatról, hogy teljesen elolvadtam. Kép Ennél szebben én úgy sem tudnálak üdvözölni.

Viszont akármennyire is röstellem, képtelen vagyok ennyit olvasni, úgyhogy arra gondoltam, ha Nektek is megfelel, hogy ne csak a szüléstörténeteket, hanem a táblamódosításokat is küldjétek lszi a babdorka@freemail.hu címre, mert ha éppen azt az oldalt nem olvasom, ahol kértek valamit, nem jut el hozzám az infó. Ne haragudjatok lustaságomért, csak tényleg nem tudok ennyit olvasni. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Pillangó: egész lent, középen. Vagy épp 2 oldalt. De nagyon lent.
Olyan mintha rángatnák a petevezetéket. :shock: :shock: :shock:
Vendég

Andi, akkor ezek szerint Samu és Marci anyu a gyerkőcökkel együtt tök egyforma terhességet produkálnak.
Ja egyébként a magzatvíz miatt volt uh, ellenőrizni szerette volna, és azt mondta valamivel tényleg több, de állítólag a terhesség vége felé szokott ilyen lenni. Mondjuk nekem nem mondták a csaszit, csak én félek tőle (lehet magam készítem előre). :(

kispiskóta

Annee, ilyen nyilalgatások, szúró érzések nekem is egyre többet vannak.

kispiskóta

Annee! Szerintem ebből lehet valami....., ha csak Ádika nem tréfálkodik megint veled.

Nektek nem szokott szúrni a hasatok alja, pontosabban nem a hasam alja, hanem kicsit lejjebb, amikor megyek akkor főleg?

Emi

Kép Kép
emi_25

Annee! Nekem is ilyen érzésem van a szúrkálást illetően, nagyon lent középen szokott szúrkálni. A méhszájadra mit mondtak? Nyitva van már vmennyire?

Kép Kép
emi_25

Bori, köszi, hogy írtál a "tüneteidről". Azért volt fontos, mert olvasom, hogy ki miket érez (keményedés, szúró fájdalom, jóslófájás,stb), de nekem semmi ehhez hasonló nem volt egész terhesség alatt és a mai napig sincs. Nem tudom van- e hozzám hasonló eset, nem tudom kellene-e valami előjele legyen, hogy pár hét múlva szülök, de én semmit nem érzek. És amiatt félek attól, hogy nehogy 42 hét legyen a terhességem....

Én sem jártam szülésfelkészítőre. Igazából ami a szülés alatt segíthet, azok nem a légzőgyakorlatok? Ettől paráztam be, leesett, hogy semmi jó kis légzészechnikát nem sajátítottam el, hogy lehet így szülni menni? :lol:

Mi a jó légzéstechnika? :oops:

Zsú, tévedhetett a gép, volt már sok kismamánál erre példa és ha pl 38 hétre szülsz, már nem lesz ideje olyan sokat nőni.

Annee, neked akkor kötelező bekövetkezzen a szülés az elkövetkezendő napokban ha a nyákdugó eltávozott?Bocsi, de én tudatlan vagyok...
Vendég

[size=9] Milyen igaza van a tickeremen a kisfiamnak :lol: , na de azért,hogy ennyire kis szemérmetlen legyen, kiejteni ezt az inkább csak felnőttek által használt szót.. :lol: Okos gyermek![/size]
Vendég

zsanett: szerintem előre nem lehet tudni, hogy a szüléskor melyik lesz a jó légzéstechnika. ne aggódj, a helyzet adja majd, a legfontosabb, hogy nagyon figyeld az orvos és szülésznő utasításait, ha úgy teszel amit mondanak, nem lesz gond... :wink:
Nyugi, többen szültünk már úgy, hogy nem sajátítottuk el a légzéstechnikát :D :D

De természetesen nem zárom ki, lehet előnye.

Üdv,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Lányok, megvannak a lányok! Pénteken voltam osztálytalálkozón, és két osztálytársam lánnyal terhes, egy harmadiknak 4,5 hónapos a leánykája, és egy fiú osztálytársam kéthetes apuka, kislánya született! Nem lesz háború!!! :lol: Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Emi én is pontosan azt a nyilalást szoktam érezni.A védőnőm azt mondta,hogy a baba már nagyon lent van és a súlyánál fogva ránehezedik a méhszájra.
pillangó7

Annee: nagyon izgi amit "műveltek" már nagyon kíváncsi vagyok fiacskádra is (főleg ezek után)... azért megy a drukk ezerrel ++++

Pillangó: azt mondod normális a hasam alja fájdogál meg a derekam? Olyan iszonyú, hogy összegörnyedve tudok csak menni, de pihentem egész álló nap jobb, de nem múlt el, úgyhogy megyek vissza pihizni, remélem minden oksi lesz, még nem bújunk ki, maximum 3-4 hét múlva.
Magzatvízfolyás: Egyébként nekem átlátszó és olyan mintha bepisiltem volna, jó tenyérnyi folt. Mondjuk elmúlt mára... csak megijedtem.

Szivvi: mi egyszerre járunk patáshoz, csak én már nem megyek, hanem jön... Milyen szép is a dagadó pata, egybeboka franciára lakkozva. :shock:

Zsú: nálam a legutóbb azt mondta a doki, hogy kicsikét több csak a magzatvíz, fiacskámat is élénkebben érzem! Egyébként tényleg hasonló tűneteket produkálunk, mind a négyen! :wink:

REmélem elmúlik nekem is ez a fájdogálás, mert holnap mennék szülésfelkészítőre, csütörtökön meg jógára, jó lenne kicsit nekem is "elsajátítani" a dolgokat. Bár tényleg ha ott vagy, eszedbe sem jut jól csinálod -e? Legalábbis én ezt hallottam!

Egyébként annyira idióták ezek a festők, hogy csak na... Már mindent letakartak, betakartak, már tévézni sem tudunk, szóval festik a plafont, és miután lefestették, rájöttek , hogy ja (!) mégsem ugyanaz a szín, mint az előszobában... :roll: No komment. Elfelejtette, hogy mi a színkód... Szóval dirrekt kb. 100x elmondtam nekik, hogy miután végeztek a többi helyiséggel utána menjenek a nappalib, de letojnak, szerintem már dirrekt csinálják. Mindegy. A férjem majd megadja nekik, ami jár! Ő egy végtelen nyugodt, kompromisszum-mentes pali, de ha begurul... olyan jó lesz! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Szúrás. Az nekem is van, hetek óta. De én is úgy tudom, hogy csak annyit jelent, baba van odabent, aki nekifeszül a méhszájnak. Semmit nem jelez előre, csak azt, hogy terhes vagy ;)

Zsanett. A felkészítő akkor jó, ha félelmeid vannak, mert sok infot össze lehet gyűjteni. De van, aki még parásabb lesz tőle. Én azért mentem, hogy szokjam a kórház szagot, meg átnézzem, tudok-e mindent. Nem árt, de sok anyuka tök jól elvan nélküle.
A légzéstechnikának örülök. A jógán sokat segített az, hogy kondicionáltak arra: fújjam ki a fájdalmat. Remélem, az adott helyzetben is fogom tudni alkalmazni.
Van egy másik technika a vajúdásra, számolni kell, miközben veszed a levegőt: 4ig beszív, 5-ig kifúj. Nekem ez nem jött be, beleszédülök. De nagyon sokan mondták, hogy nekik beválik, megnyugtatja őket. Egy ismerősöm a fogorvosnál is ezt alkalmazza ;)
A kitolásra pedig tanítottak egy technikát, aminek az a lényege, hogy ellazítod az egész tested (ezt is gyakorolni kell, hogy a szülésnél majd minél kevesebb izmod legyen bekeményedve, hogy szelektáld az izommunkát, és ezzel az energiádat). Majd beszívod a tüdődbe a levegőt, és a rekeszizmodat nyomod lefelé, ha elfogyott a levegőd, akkor gyorsan kifújod, és újat veszel be, nyomsz tovább lefelé. Én ezt 1x csináltam meg, amire a fiam úgy megsértődött, hogy azt hittem, menten megszülöm, további 1 napig fortyogott. Szóval, én ezt sem gyakorlom. Úgy tudom, ahogy Moni is mondja, hogy a szülésznő mondja, csak figyelni kell rá, amennyire még bírunk.
A relaxálás szerintem hasznos lehet, mert segít abban, hogy külön figyeljünk az egyes izmokra, még akkor is, ha nem tudjuk ellazítani.

Andi! Ezek a festők. Grrr. Koncentrálj a patákra inkább!
Vendég

Bori, igen jobb szerintem felkészülni... bár van egy barátnőm, aki nem is tudta, hogy van szülésfelkészítő a János Kórházban, így nem ment egyik gyerekénél sem... mégis simán megszült, pedig Ő kicsit ideges, zárkózottabb, félősebb, mint én. :roll:

Nálam nincs szúrkálás, meg semmi sem volt eddig, most meg olyan fura, mintha alul nyomná a hasamat, már arra is gondoltam, hogy esetleg megy lefelé a hasam és azt érzem. (Az elején mikor elkezdett nőni nagyon feszült, erősek a kötőszövetek, szóval ebből következtettem hátha ...)

Kemények a legények mi???!!!

Andrea
Kép
kindernay

Na, voltam a tescoban és vettem egy 6kilós dinnyét, meg egy pár dolgot, azt hiszem a Robi ha hazaér akkor kapni fogok... :oops:
De úgy voltam vele, ha megszülök akkor is hazahozom azt a dinnyét és eszek belőle, végülis nem sokat cipeltem mert biciklin hoztam haza... :oops:
De olyan fini volt, megérte, még nem is ettem dinnyét ezen a nyáron, annyira kívántam már.

Andi!
Pihengessél, szerintem valami front lehet, azért fájdogálsz.
Nekem is ma egész nap fájdogál a pocakom, meg az alján mármint a pocim alján érzek olyan feszítő érzést, és nálam tetőzi hogy Bogi intenzíven tombol egész nap...

Vettem málnalevél teát, szerintetek hányszor kell inii belőle egy nap?
Meg vettem tejelválasztást serkentő teát is, azt mikortól ajánlott elkezdeni inni?
Mert hallottam már olyat is a 38héttől már lehet inni.
Szerintetek?
Vendég

Andi, nagyon csodállak, hogy ezt hogy bírod ki. Mármint a "mestereket."

Én meg most próbálkoztam meg az ajtókeret lefestésével, de én kékebb lettem, mint az ajtókeret. :lol: Persze a higítót nem találtam, úgyhogy gyorsan körömlakklemosóval mostam le a kezem, hogy nehogy felszívódjon. MOst meg iszkiri ki a kertbe, hogy kiszellőzzön a fejem.

Amúgy én tavaly gyakoroltam a légzéstechnikát, amikor jártam terhestornára, és nekem nagyon sokat segített a kitolásnál, de lehet, hogy elég ha ott a szülésznő elmondja.

Kép
nenoke

A málnalevél teát megtaláltam, napi 3-4 csésze ajánlott.
Akkor ma el is kezdem.

Hát ezt nem hiszem el, lassan szétszakad a pocakom, mi van már ezzel a gyerkőccel?!!!
Iszonyat munkát csinál odabent.
Vendég

Hali!

Mindjárt visszaolvasok.

Reggel voltam vérvételen, utána bababoltban. Vettem csapra szerelhető orrszívót, takarót, pelenkát, pelenkaanyagú kifogót stb. Alighogy hazajöttem, megjelent a védőnő. Most sem szólt előtte. Nektek szokott? Azt mondta, h a kézi mellszívók nem jók, mert van vmi műanyag rész a tekerőjénél, amit nem lehet sterilizálni, és bacik jelennek meg rajta. Kézzel fejni viszont nem akarnék. Sztem nem vettem eddig sok felesleges dolgot, de amikor mondtam, h van Tena eldobható bugyim, azt mondta, inkább vegyek a kínaiban, összegyűjtöm zacsiban, párom hazahozza. Egyrészt ez gusztustalan, másrészt a mosással energiát fogyasztok, mosóport stb és árban már ott is vagyok. Kicsit sóhernek tűnik, meg sokszor azt mondja, h ő mit csinált 20 évvel ezelőtt. Azóta azért változott egy s más. :twisted: :twisted:
Reggelre be szoktak dagadni az ujjaim, néha a vádlim, azt mondta, egyek sómentes dolgokat,pl főzeléket. Akinek ilyen problémája van, mit szokott enni?

Kismasni anno kérdezte a kilókat, én +12kg-nál tartok.

Vezetés: Én még simán vezetek, bár ha a párommal megyünk valahova, ő vezet, de pl. a CTG-re kocsival megyek. Az övet úgy használom, hogy az egyik combom alá, a másik fölé rakom, így nem a hasam előtt megy el.

kétfiús anyuka
babdorka

Beszéltem a szülésznővel aki megnyugtatott, hogy semmi gáz nincs, esetleg jóslófájás is lehet, az jelentkezik már elvileg a 32 héttől is akár. Huhh

Hencsi: málnalevél tea 3-4 csésze naponta (2-3 dl egy bögre), és én úgy tudom a tejelválasztót szülés után lehet inni...

Nenoke: én úgy döntöttem nem megyek el a Jánosba szülésfelkészítőre csak ha jobban leszek, mert pont 5-kor kezdődik du. a legnagyobb csúcsban indulnék el 4-kor aztán vissza 6-fél7 körül amikor áll a sor, szóval ha jobban lennék elmennék, de így kihagyom. A szülésznőm felkészít légzéstechnika, meg ilyenekre, aztán lehet, hogy a jóga még belefér csütörtök délelőttönként.

Ná: szerintem is kicsit sóher a védőnőd, méghogy kínai bugyi??? Ez hogy jött neki? Tökmindegy de a beszárad trutyis bugyit majd pont a pároddal küldöd haza, hogy Ő meg beáztassa stb... ??? :shock:
Szóval tök jó az eldobható és én még senkitől nem hallottam, hogy rossz a kézi mellszívó ilyen szempontból, a kezeden is lehet bacilus, meg akárhol.
Sómentes kaja: én is vizesedem keveset sózok, tökmindegy mit eszem, csak kevesebb sóval, egyébként volt, hogy semmi só nem került a szervezetembe napokig, mégis vizesedtem, alkat, és ilyenkor a végén már normális.

Dorka: baromi jó ötlet ez az öv használás, köszike én vevő lettem rá!

Andrea
Kép
kindernay

Vendég

Hello!

Megjöttem a beutalókálváriáról... Sónkánöri dokkerbá műtőben volt, várnom kellett vagy 1.5 órát :shock:
Aztán végül nem jött, egy nővér adott beutalót... De megkaptam huhh.
Aztán elmentem a nagyimhoz, me ki tudja, hogy talizunk-e szülésig. Mostanában értem haza, kivagyok, mint a kutya. Visszaolvastam, de képtelen vagyok reagálni...

Rózsa: Cééép vagy

Betta: Te is :)

Zsú: Ezek a méretek nagyon királyak, legalább lesz egy kis vasgyúród :D

Kép
zsuzsi**

Vezetés.... lételemem. Asszem nem is volnék jó semmire, ha ettől eltiltanának.
Anno párom jogsija két hónapra fel volt függesztve, s így szept közepe és nov közepe közt én fuvaroztam még apát is, igaz Edó csak januárban született.
Mielőtt fejfájással önszántamból kórházba mentem volna, aznap még vígan vezettem.
Adriennel mikor az uccsó ellenőrzésen vótam dokinéninél (persze ótóval), s közölte, hogy aznap szülünk, há utána még egy csomó dolgot el kellett intéznem, természetesen vezettem.
S most sem szándéxom leállni a vezetéssel. Max mi tud történni? Jön egy fájás? Ami az elején nem is gáz? Na, mert ugyi akkor azért fájások közt még szünet is van, hát majd megállok valahun, s max leintek egy taxit, s az szállítmányoz tovább. Apa meg majdcsak az utó sorsáról is gondoskodik.

Kép
kissmanó

Csajok, szerintetek ehetek tatár beefsteaket? Apu csinálta, és elepedek érte... :(

Kép
zsuzsi**

zsuzsi, azt nem tudom szabad- e enni, de én nem ennék. Mégis csak nyers husi. :wink:

én is gyorsan elkezdem inni a málnalevél teát. :lol:

kispiskóta

Na, apácskát meggyőztem, hogy a kilátásba helyezett szeptemberi Stuttgarti esküvőre nem menyen, illetve nem menyünk. (Bocs Kata, így ki lesz zárva, hogy záros határidőn belül találkozzunk)
Nyomós okaim a következők voltak: augusztusban ugyi megy az egyhetes rally turnusra, ami bőven lesz több mint egy hét, mert minket előtte levisz a tengerpartra, utána meg haza is kell hozzon. Aztán a szept 17-én kezdődő suli előtt még pár nap Hajdúszoboszló vagy Gyopárosfürdőt is beígért. S nem hinném, hogy röpke egy hónap alatt a cég megbírná, hogy abból ő netán három hetet ne legyen jelen.
Kicsit orrlógatva, de belátta, hogy eme érvek előtt fejet kell hajtson. Mert azt is megaszontam, hogy oké, a rally miatt lenyeltem, hogy kölkek rámszakadnak, na de unokatesója esküvőjét mán nem vállalom be.
Vagy szerintetek mit kéne tegyek? Apósom tuti át akarja dumálni ezen szándékaim, hisz egyetlen bátyuskája elsőszülöttjéről van szó. Amúgy kíváncsi leszek, hogy mikor ennek a csajszinak a húga fog férjhez menni, akkor is kötelező lesz-e após szerint a jelenlét. Mett ahhoz pocsolyán túlig kell majd menni, pontosabban Cleavlandbe.
Hú, most vagy nagyon útálatos vok, vagy nagyon terhes.
Az igaz, hogy a csajszi jelen volt a mi lagzinkon, de pl. após bátyuskája nem, mert még nem jöhettek haza Ámerikából. Egy két hónapos gyerek nem elég nyomós ok arra, hogy ne menjünk?
Télleg, ki hogy vélekedik erről? Érdekel, apának nem mondom, de ha átbeszéltek, lehet meggondolhatom magam. Csak há azért a cég dolga sem épp olyan, hogy bármikor vesszük a kicsi kalapunk, oszt menyünk. Ha előre nincs leszervezve 2 hónappal, akkor álltalában nem bírunk kimozdulni (na jó, ha 1-2 napra hiányzunk az más, de itt ebben az esetben ha szombaton lenne az esküvő, akkor csütörtökön el kell menni minimum, hogy szombaton ne valami mosogatórongyok jelenjenek meg a családi fotón, s a templomi holtomiglan-holtodiglan után sem ülhetünk vissza az autóba, hogy jajj, bocs, menni kell).
Na, menyek inkább írok a kedvenc sógornőmnek egy emilkét.

Kép
kissmanó

Hát nekem is egyik imádott kajám, de azért én sem ennék.
Ahogy Zsú is írta, mégiscsak nyers husi.
Inkább szidd meg apát, hogy lehetne kíméletesebb veled, s ne készítsen tiltott hamit.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni,mert tanulok :lol:
Holnap gondoljatok rám nagyon! Fosok rendesen, hülye államvizsgaa! Tiszta ideg vagyok tőle, minden szaron elbőgöm magam, ma voltam bent a suliban, hazafelé olyan szarul lettema villamoson, alig kaptam levegőt. "Siettem haza" ( el tudjátok képzelni, hogy ment) Be azuhany alá, ahol megint csak akpkodtam a levegőt. Ráadásul a férjem is továbbképzésen van a héten....
Szóval egy kicsit gondoljatok rám holnap délelött!

Köszi és puszi nektek!
Vendég

Na jól van akkor én is elkezdem a málnalevél teát, de csak jövő héttől nehogymá megszüljek itten!
Kicsit jobban vagyok...

Orsi: megy a drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++

Andrea
Kép
kindernay

Hi!
Megvagyok!
Má teázunk? Andikám én hozzád igazodok, asszem 1 nap van köztünk :wink:
Orsi
Ügyesen! Meg tudod csinálni!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi egy nap? Te mikor érzed magadban, hogy szülsz? Én július 3-4 re tippelek, de lehet, hogy június végén megvagyok!
Sőt még pedikűröshöz is egy időben járunk! Nohát!
És milyen lett? Francia?
Megyek összeütök valami vacsorát férjuramnak, aki hétvége óta rendesen viselkedik. Be van tojva a szüléstől, már el kellett neki mondanom, hogyan zajlik, már este nem is mer sörözni, nehogy indulni keljen.

Andrea
Kép
kindernay

hali

igaz fálhulla állapotban, de vagyok én is...
éjfélkor még fent voltam, forgolódtam a meleg miatt, aztán reggel irány a munka, a melegtől kipurcantam, erre du. elaludtam, tuti megint nem alszom éjjel, és megint munka :cry:

kértem időpontot uh-ra és nst-re!
jól meg is szerveztem (legalábbis remélem jól) szóval jövő szerdán 10.00 uh, aztán 11.00 nst, remélem nem késnek az uh-val, mert nem ugyanott van az nst...

annyit írtatok, hogy alig tudtam elolvasni, na de csak átrágtam, most viszont írni nincs erőm!

azért megy a drukk anneenak, hogy andris fiacskálja végre szófogadó legyen és ne csak szórakozzon!

és orsi "kéz és lábtörést" a vizsgához! neked is megy a sok sok ++++

képzeljétek (írtam, pénteken szült ismerős) na kiderült, már csüt-ön elfolyt a magzatvíz, és nem tágult, de minden apró előjegyzett műtét elsőbbrendű volt, szóval csak normál úton szült péntek este 9 felé! azért nem semmi, mit élhetett át szegény....elég túlterhelt a kórház....remélem mikor oda kerülök nyugi lesz!

telefonáltak, hogy megjött a matrac! hurrá! már kíváncsi vok rá, apuka holnap el is hozza! :D

bori, én is 4 darabra tervezem, így esetleg csak az elejét le tudom venni, ha nézelődne vagy ilyesmi...ja, a falvédőről beszélek, de gondolom rájöttél...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Andi
Én olyan júli 5-10 közé "gondolom". Sima franciát festettem, mert azt mondta a csajszi, hogy azt "nem veszik észre", ergo nem mosatják le a kórházban :lol:
Párodnak most esett le, hogy minnyá apuka lesz? :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

stipistop én is júli 3-at szeretnééém!

lynia-

Emi Lynia
Jó lett a bébjárgány? Lehet, hogy írtad, de a zagyam, mint a szita..

KépKép

KépKép
szivvi

jaaa, még mindig anyunál :roll: de holnap meglesem...

lynia-

Megkérhetlek titeket, hogy írjátok meg magassággal együtt, hogy mekkora a haskörfogatotok most? Érdekesség képpen. Kép
Nekem 165 / 105,5 (tehát magasság/haskörfogat).

kétfiús anyuka
babdorka

Halihó megint!

Próbáltam már korábban is jönni, de nem engedett be a babanet! :? Most sikerült, nem tudom, mi baja lehetett... és így megint félmillió hsz termelődött, de legalább most nem kell lapozgatnom az oldalakat! :D Remélem, hamarosan megszokom, és bocsi, h folyton itt nyekergek miatta! Amúgy tetszik nagyon ;)

Zsuzsi! Bármennyire is kívánod a tatárt, én sem ennék a helyedben! Nem tom, nem vagyok benne biztos, h jót tenne... :roll:

Szülésfelkészítő, helyes légzés, stb: én se jártam!!! :shock: De sztem megleszünk ezek nélkül is, ha totál kész vagyok, akkor úgysem tudsz úgy lélegezni, ahogy kéne. Persze ez csak az én véleményem, lehet, h ezek pont azért vannak, h minden esetben helyesen menjen! Bocsi, nem vagyok túl tájékozott ezzel kapcs., + a meleg is, szal kész vagyok hülyeségeket beszélni.

Csajok! Ti h bírjátok ezt az elcseszettül meleg időt? Én majd megsültem reggel a mh-re menet, pedig láttátok, h nem vtam vastagon öltözve: vékony felső + szoknya. Tiszta gáááz ez az idő, ha legközelebb terhes leszek, az télen lesz! :roll:

Jaj amúgy akartam még kérdezni, ti h vagytok a tömegközlekedéssel? Hallottam már 1-2 szépet a BKV-ról, mármint h nem adják át a helyet a kismamáknak. Itt azért nem olyan gáz a helyzet, de itt is lehet találkozni egy-két érdekes esettel. Csak általában nincsenek tele a buszok.. :)

Kép
kismasni

Dorka! Én 169 cm vagyok, és 102 a haskörfogat :)

Kép
kismasni

Ha jól emléxem akkor a napokban mértem a pocót, talán 116 volt? (dög vagyok utánakeresni is meg mérni is).
S ha nem számoljuk, hogy a pocakom már nagyon előrehúz, ergő lehetek görnyedt is, akkó 158-nál több sosem vótam magasság (avagy alacsonyság) ügyben.

Kép
kissmanó

Manó! Azta, tiszta nagy pocid lehet! Egy képet kaphatunk róla? ;)

Kép
kismasni

S ne izéljetek mán csajok, nekem júli 4, s asszem mégiscsak 5-ét szeretném. (bár rohadt messze van).
Szal csak szép sorjában.
Nem tom néztétek-e a júniusiakat, hát ott ami van mostanság.... már van pár 40-ik héten túllépett pocakos, rögtön a nyomukban még páran. S ők is kérik a türelmet. Na, csak semmi stipistopi akkor. Látjátok Borink is türelmesen tűri ami rájuk van mérve. Andriska izélgeti anyáját, de há a júni 20-hoz képest mán sokkal nem bír hamarabb jönni (ja, 8 nap, ha nem számolom a hátramaradt 3,5-öt óra ügyileg)

Kép
kissmanó

Hú, asszem minnyá visszagondolkodom: talán a 253-ik oldalon van?
Megkuksizom, s megaszondom. Tod, azóta szgép újramacera vót, s takarítva vala a masina.

Kép
kissmanó

Május 28-án, a 250-ik oldal alja fele találod.
Frisebb nincs azóta.

Kép
kissmanó

Na, én is lemértem. 165-166 cm magasság, 110 cm haskörfogat.
(Emit 104-es hassal szültem :shock: )

KépKépKépKépKép
uxi

Ja, csak tőlem azt ne kérdezzétek, hogy többi lurkónál mekkora volt a pocó. Sosem mértem, s itt nem szokás a rendelőben ilyen "apróságokkal" statisztikázni. Uhhó nincs is ahun utánanéznem.

Kép
kissmanó

Köszi Manó! Uxi, akkor ez a baba nagyobb lesz? :)

Kép
kismasni

164/119 :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?