A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
Sajnos a mai éjszaka nem volt túl jó de túléltük :D
Tegnap sétáltunk és Emmus nagyon jót szundizott közben...

Zsófi!
Köszi az úszás infót!

Gyuzso!
Mici nagyon cuki, remélem még áll a házassági ajánlat :D

Györgyi!
Gratulálok az evéshez nagyon jó hogy nem kell belekönyörögni a kaját a manóba :D

A kutyus nagyon cuki mi is szeretnénk majd ha Emmus nagyobb lesz.

Barimami!
Nagyon szépek vagytok, Danika nagyon nagyfiús már :D

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kép

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

jaj nagyon jók a képek!!!!
Kutyus is , babucik is!!!!!! :D :D :D

Tünde! örülök,hogy jól választottál!!!! :D :D hajrá!!
te is még az émelygésnél tartasz??
Memme te hogy vagy???

Majd ha délután alszik Enci megpróbálok géphez jönni, meg rakok fel képet , a hétvégi lubickolásáról. Alig akart kijönni a vízből!!
kiváncsi vagyok mit fog majd művelni a Balcsin??? mindenesetre az úszógumit beszereztem neki! :D
szerintetek nyugodtan fürödhetek én is majd??
A héten megyek genetikai UH-ra...

most megyek, mert hisztis a drágám...
Vendég

Sziasztok!

Vettünk etetőszéket, meg babakocsit, meg ilyen kis kerítést Jázmin szobájára, mert WC-re sem tudok elmenni. :lol: :lol: Ez volt ma délelőtt. Annyira jól eszik, hogy az szinte hihetetlen, nagyon örülök, viszont a délelőtti alvást szépen kihagyta.

Barbi

ENgem meg jól leszúrt a védőnőm, hogy mennyit megevett és hogy nem szabad. Mondjuk tényleg kemény a kakija. :? Gyorsan vettem neki őszibarackot, az lazítja állítólag. Ja a biopiacra majd megyünk, de most hétvégén sem leszünk itthon. Egyébként itt van az Őrs-nél egy ott vetem ma barackot.
NAggyon szépek vagytok!!!! Mindhárman így együtt!!!!

Heni

Tündér a kutyus!!!! Írok privit!

Hú mennem kell, megjött Apa, de azért képeket még teszek fel!!!
Remélem mindenki jól van. Steffi? ENi?

Kép Királyság!!!

Kép :)

Kép
gyorgyi33

Györgyi: jaj, de édiii Jázmin!!! Szerintem ne aggódj a kaki miatt, Daninak se folyékony már, mióta mást is kap, de ha nem erőlködik, nincs baj....egyébként adj neki minden nap barackot és akkor nem lehet baj, sztem nem jó, ha ő még enni szeretne, te meg nem adsz. De ez csak az én véleményem, ha másképp gondolod, nehogy rám halgass :lol:

Borsa, jaj, már el is felejtettem, h Dani is volt ilyen pici, meg a hintőporozás is már feledésbe merült. :P Olyan távolinak tűnik!!

Tünde, tiszta lüke vagyok, jó a vonalzód, meg örülök, h minden rendben megy a MÁV-ban veletek!!

KépKép
barimami

Sziasztok!
NAgyon édesek a babák :lol:
Remélem mindenki jól van!
Nálunk minden oké,csak nehezen bírjuk ezt a meleget
Szép napot mindenkinek

emano/Andi
KépKép
emano

Tegnap a kezemben tartottam egy 2 hetes babát :) . tündéri volt, és milyen nagy volt mellette Mikolt!!! amúgy nagyon furcsa is volt, pedig 1 hónap kellett Mikoltnak, hogy elérje ennek a babának a születési súlyát, de teljesen elfelejtettem, hogy milyen pici is volt.

kérdés: szerintetek mennyi anyatejet olvasszak ki szombat estére, ha netán Mikolt felébred, amíg apa az esküvőn táncoltat?
sosem mértem, hogy Mikolt mennyit eszik, mivel az első két hónapban nagyon össze vissza evett, és annak is a felét visszaköpte. mennyit eszik általában egy 4 hónapos gyerek?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Dani azt hiszem 4 hónaposan 200-300 ml között evett este, de ő mindig este eszik a legtöbbet, egyébként az átlagos adagja olyan 180-220 volt napközben. Nem tudom, h ezzel segítettem-e... :roll:

KépKép
barimami

Manóka: Én nem tudok segíteni sajna......
Györgyi: ment privi. Jázmin nagyon édes, és jó az széketek is.
Milyen babakocsit vettetek?
Bocsi, megint rohanásban, délelőtt mammutoztunk és össze akarom dobni a lakást.
Holnap vendégeink lesznek. :lol: :lol:

Mi ma vagyunk 9 hónaposak! hihetetlen , hogy nemsokára 1 éves lesz!

Heni

Kép

Kép
cancan

barimami: köszi, ez segített, ez már támpont. eddig úgy 160 ml körül már megvan. szombat reggelig még 120-at simán összeszedünk, úgyhogy az már elég lesz ha felébred éjszaka a kelleténél korábban.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Barbi: nagyon dögös Dani!!!!! Igazi szívtipró!

Emma milyen hosszú kislány! Hány cm is?
Jázmint már dícsértem.
Rohanok.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Barbi!
Dani igazi tökös pasi a képen! Nagyon szépek vagytok így hármasban! :D

Borsa!
Olyan kis édes Emma! :D

Cancan!
kis gombóc kutyi :lol: nagyon tetszik

Borsa, Cukorfalat, Zsófi!
köszönöm a pót-nagyszülős drukkokat :D Ma már átment a keresés tevőleges kampányba. :lol: Egyész pontosan egy padon a Camponában (Szofi pogi evése közben) haverkodtunk egy nagyival, de azt mondta, hogy ő már a 2. most érkező unokával se fog tudni foglalkozni nagyon a kora miatt. :cry: :oops: Azért nagyon jót dumáltunk. :D A TESCO-ban láttuk Valkó Esztit :D tök csinos kis pinkben volt.

Bocs, hogy most másra nem reagálok, de csak végigszaladtam az írásokon. Most is szaladok gyümi levest főzni, meg vasalni, mert holnap DU jön egy nagyon régi kolléganőm.

Mindenkinek nagyon szép további napot! 8)

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyi!
bocs! sose hagynám ki Jázmint. :oops: Nagyon büszkén ül a kis "trónján". :lol: Tényleg úgy néz ki mint egy 1 éves gyerek. :D Mivel eteted? Áruld el! Én meg Katát szeretném picit felhízlalni. Mindent lenyal, lerág a kenyér tetejéről és a kenyeret nem eszi meg. :oops: :cry: Ja! és hátha Szofi rögtön elindul a kajától :lol: már ideje lenne. Egyre nehezebb a kis popója. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!

borsa!
nagyon édes Emma baba! mutattam a páromnak is, ő is oda van!!!

Gyuzso!
és a te kis pasid! hát egy tündér!!!! :lol:

barbi!
dani nagyon nyárias! édes a cuccban! én is gondoltam rád szombaton délelőtt! kajálás akkor helyre zökkent?

györgyi!
jók a képek vigyori jázminról! és milyen jól eszik! őrület! a cédrusban vettél neki gyümit?

zsófi!
a repülést, hogy viselte léna? le és fölszálláskor szoptattad vagy ittatad? sírt? mennyi ideig tartott az út?

szép napot mindenkinek, ma is dög meleg van!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

azt szerettem volna kérdezni, hogy fogmosást hogy kell elkezdeni tanítani a lurkóknak? van fogkefénk ilyen baba valami, de kell rá fogkrém? köszi mindenkinek aki ír erről!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,

Kicsit régen jártam már itt... Talán még emlékeztek rám! :wink:

Minden baba és mama gyönyörű, sőt a kutyus is!!!!!!!!!! :lol:

Tünde,
gratula a vonalzóhoz. Örülök, hogy találtál egy jó orvost!!

Steffi,
Mi vettünk fogkefét és fogkrémet is. A fogkrémet elvileg 1 éves kor után lehet használni, amit persze Réka elő szeretettel szokott lenyalni! :lol: :lol: A fogkefét pedig arra használja, hogy kitakarítja a fürdőkádat! :? Sajna eddig hiába mutattam neki, hogy mire is való, kb. 10 másodpercig van a szájába aztán elkezdi suvickolni a kádat. Bizti az én gyerekemmel van valami bibi.... :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Hahó mindenki!

Borsa, gyuzso. Barbi, Györgyi
Már megint olyan szép képeket tettetek fel, hogy csak na!

Györgyi,
szerintem 10 kanál még nem olyan vészes, volt simerősöm aki 3 nap alatt kiváltott 1 szopit főzelékkel... szerintem mondjuk az kicsit gyors, de 1 hét-10 nap alatt át lehet állni, főleg ha Jázminnak tetszik.
Azt persze nem tudom, hogy amit írtam tudományosan megalapozott-e? :-)

Manóka,
nálunk Máté 150-180 körül evett este 4 hónaposan.

Heni,
lehet, hogy már kérdeztem és lüke vagyok, kérdezem megint: ti már 2-es kódú tápszert adtok Beninek??? Mostanában azt vettem észre, hogy az 1es HA tápszer után nagyon hamar éhes lesz a gyermek...

Masni
masni

Kép Kép Kép Kép

Masni
masni

Na, jól elküldtem a képeket magyarázat nélkül, szóval Hévízen voltunk a hétvégén :-) Kép

Masni
masni

Sziasztok!

Tündériek a képek! :D

Steffi!
Mi annak idején kaptunk egy 3db-os fogkefe szettet.(Azt hiszem DM-es volt)Volt benne 2 gumis kefe, egyik buzogány alakú, másik fogkefe alakú, és egy bébi fogkefe.Mi ezzel kezdtük a "fogmosást".A buzogány alakút, mint egy rágókát használta a lányom. Aztán amikor megjelentek a fogak, akkor kezdtük a gumis fogkefét, majd a bébi fogkefét. Mi most kezdtünk fogkrémet használni, mert most már felszólításra kiköpi a fogmosóvizet(többnyire) és a fogkrémet sem nyeli le.Korábban csak sima vizes fogkefével mostunk ill. a kiköpést gyakoroltuk.A lényeg az, hogy a mechanikus tisztítást megszokja, és azt, hogy Te is benyúlsz a szájába segíteni, később ráér majd a fogkrém használata.

Szép délutánt!

-Ktina-
ktina

Steffi

Ott vettem a Cédrusban. Ott a parkoló felől van az a zöldséges, a nagy biopiacon is árulnak, ott vettem mindent, mert nagyon közel van.

Masni

Hát már én is ki tudtam volna váltani a második nap, de még nem merem, mert tényleg elég kemény a kakija, és úgy kakil, hogy még a szomszéd utcában is hallják a nyögést! :shock: :shock: De jók a képek!!!!Mi ez amiben úszkál? Nekünk is kell!!! :)))

Veronikusz

Hát kenyeret még nem eszik. :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Pierre Carden kocsit vettünk, (nem tudom jól írtam-e). NAgyon jó könnyű, esernyős. Miután ül már mindegy.

Kép
gyorgyi33

Masni

Ja és milyen pelenka van rajta??

Kép
gyorgyi33

Masni, nekünk még egy 1-es tápszer van és utána már a kettest kezdjük el adni (6 hónapos kortól van ráírva, BEBA HA Aktív)
Tök jók a képek, nekem az utolsó tetszik a legjobban!

Györgyi, képzeld, ma szopi után kb 10 perccel Dani gyanúsan viselkedett, sejtettem, h éhes maradt és még evett 110 g tápszert! Szerinted? Ilyenkor mi a teendő? Mostantól szopi után mindig kínáljam meg tápszerrel is? (Utána csöndben eljátszgatott még 1 órán át, szóval tuti az volt a baja, h nem volt elég neki a tejcsi)
Ja, és nekünk olyan 4 rétegű, alul-felül gumis fürdőnacink van, ami alá nem kell semmilyen pelus!!
Hasonló úszógumit lehet kapni Auchanban is, bár én kisautósban láttam, az nektek nem jó, mert fiús! :lol:

Na most jól megválaszoltam minden olyan kérdést, amit nem is nekem tettek fel, bocsi :oops: :roll:

KépKép
barimami

vica, ktina!
köszi! nekünk is dm-es fogkefe van azt a buzogányos izét ő is akkor nyomta nagyon mikor jöttek a fogai. most már bekészítettem a két másikat a kádba akkor ma segítek neki! nagyon köszi nektek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, jaj de hülye vagyok, neked nem válaszoltam, velünk minden oké, Dani egész jól nyomja magába a gyümit, meg már a főzit is megint, csak most meg a szopival van gond, azt hiszem nincs már elég tejem :(
Fogápolásról sajna nem tudok semmit, nálunk nem aktuális még, Martininak hány foga is van most?

KépKép
barimami

Steffi!

Szerintem is a kádban kezd el "mosni" a fogát, aztán hagyd, hadd csinálja ő is. (vagy nem :)) Bene már kap fogkrémet is, azt jól lenyalja, de addig is hagyja, hogy megsikáljam a fogait. De mi is csak este, a kádban tudunk fogat mosni, mert nem voltam olyan okos, mint ktina, hogy a víz kiköpését, stb is megtanítsam. :)

mtunde

Steffi, felizgattál ezzel a fogápolás dologgal, csomó helyen azt írják, h már a fogak kibújása előtt is el lehet kezdeni a tisztogatást, sztem ez a két site volt a legjobb:
https://www.babanet.hu/publ/fogapolas.htm
http://www.babazo.hu/szakertok/20050831akisbaba.html

KépKép
barimami

Tünde!
Amikor Nóri annyi idős volt, mint Benéd akkor szerintem ő is a kádban mosta, sőt van, hogy most is beviszi a fogkefét.
De többnyire tudja már,m hogy a mosdó fölött köpködünk(ami vagy bejön vagy nem) :lol: :lol:
ktina

Ktina!
értem, akkor ti is így kezdétek, és később ment a mosdó fölé!

mtunde

barbi! sajnálom a tej dolgot! de tudod már eddig is szép volt!
7 foga van.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

tünde, ktina, barbi!
köszi tényleg! jó kis témát 'dobtam' fel :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,
Fogtémához mi még nem tudunk hozzászólni, de tanulunk :)

Baromi meleg van, nehezebben viselem, mint tavaly ilyenkor :)

Gyönyörűek a Babák! Szerdán megyek első CTG-re, amúgy minden rendben velünk. Jókat játszunk hasfalon keresztül.

Üdv Mindenkinek! Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dori,
ez nagyon jó időszak, élvezd ki!! Már nagy, rugdos, de még lehet mesélni neki, anélkül, hogy nemtetszését fejezné ki hogy kajaaát kérek!! Meg az izgalom is fokozódik! Drukkolunk Értetek! Most már a Ti időtök jött el! :lol:

Borsa,
Emma csodaszép hajasbaba!! Apa nagy szerelme lesz! :D

Györgyi,
nagyon cuki Jázmin a székében. Hatalmas elégedettség tükröződik a csudapofiján! Igazi hozzátápi-bajnok!!

Masni,
Máté gyönyörű!! Már ha lehet ilyet egy pasira mondani.. :D

Barbi,
nagyon cuki Dani ebben az igazi nagyfiús cuccban!!! Szép család vagytok!! :lol:

Cancan,
boldog hófordulót Benének!!

Kutyus nagyon aranyos!! Csipa cica is csinálhat vonalzót magának, e hó végére várjuk a fekete-fehér és csíkos kombinációból születő porontyokat.. Valaki kiscica?? :lol: :lol:

Mi ma mérlegeltünk: 4,13 kg.. Holnap 3 hetes Miklós, 3,3 kg-mal született, 3,45 kg volt pont 2 hete. Kicsit intenzíven nő, nem olvasta láthatólag a statisztikát, mekkorának kell lennie egy ilyen idős trónörökösnek. :lol:

Sterimar+ orrszívó kipróbálva! Jobban van az orrocska, köszönöm a tippet!! Viszont már kevésbé volt őszinte a mosolya az orrbaspricctől..

KépKép
Kép
gyuzso

Steffi,
már hiányoztatok!!

Zsofi,
repülős sztorit kérünk!

Veronikusz,
új fotók a csupahaj lányokról..??

KépKép
Kép
gyuzso

Barbi

Köszi! Olyan pellust hol lehet kapni és mivan, ha bekakil? Vagy ez ugyanolyan egyszerhasználatos?
Hát akkor egyébként biztosan éhes volt. Szerintem figyeld és adj csak neki. Jobb mintha éjszaka kel egy idő után, mert éhes lesz nem? :lol:

Dóri

Hát elhiszem hogy nem bírod! Ez a meleg nagyon durva még pocak nélkül is. :roll:

Eni

Remélme nem a férjed, vagy a nyakad miatt nem tudsz jönni!!

Vica

Szia, most vettem észre hogy írtál. Jó a vonalzótok milyen nagylány már! Tehetnél fel képet!!

Kép
gyorgyi33

Gyuzso!
tönkrementek a tölthető elemeink és még nem vettünk. :oops: Szóval nincsenek új fotók. De lesznek, mert 21-27-ig Balatonfüreden leszünk. Majd csinálunk. VÉGRE NÉGYESBEN EGY PICIT!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Bocsánat, kicsi régen voltam :oops: és sajnos most sincs időm mindent visszaolvasni, próbáltalak nyomon követni titeket, de nem mindig sikerül! :oops: Most az utolsó, mai hozzászólásokra megpróbálok reagálni!

Larának július 1-jén lesz a keresztelője, ezt szervezzük ezerrel, csak a szűk család lesz jelen, kb 35-40 ember! :lol:

Amilyen csendben kibújt az alsó két fog, úgy fáj most a felső két fog!!! Nagyon szenvedünk, (eddig alig sírt, most nagoyn sokat nyügös szegény Manika) most rendeltük meg a Masni féle német homeos bogyót, remélem az segíteni fog! Köszi Masni! :wink:
Olyan édes amikor tartja hogy masszírozzam nek! úgy sajnálom, de közben majd megeszem!

Képzeljétek vettem a kezemre rögzítőt, így ha van időm hordom, talán jobb tőlem, mert a krémet amit a doki felírt nem lehet szoptatás alatt használni jó mi! Direkt megkérdeztük! :twisted:

Képzeljétek Lara már átlépte a 7 kg-t!!! :lol: 8)

Heni
ez a kutyus nagyon édes!!!

Benedeknek boldog hónapfordulót!!!

Tünde,
Gratulálok a vonalzódhoz! Nagyon szép!!! És én is nagyon örülök, hogy jó kezekben vagy, jó ezt hallani!!!

Barbi,
Sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni pénteken, de sajnos mindenki akkor jött mikor indulni akartunk! :twisted: De 11-re ott voltunk! Nagyon jó volt most is az óra!
Pénteken jöttök? Hányra? Délelőtt?
mi megyünk, megnézzük milyen kint, bár félek tőle, mert Lara nem annyira kedveli ha rásüt a nap! 8)

Nagyon szépek vagytok!!! Az egész család!!! Igaz nagyfiú már Dani Baba!!!
Volt valami ünnep??? Vagy most először ebédelt ott Dani? Ez volt az ünnep? :wink:

Nagyikád hogy van? Jól már?

Hát igen nekünk is van olyan úszó nacink! :wink:
Miért hát a lányok is vezethetnek??? :wink:

Zsófi,
Hú hát ez nem semmi! Már megint utaztok! Hova?
Léna már tiszta diplomatalány lesz!!!

Borsa,
Annyira édes Emma!!!
Ide ahova mi járunk úszni, ide ha jól tudom lehet menni 3 hónapos kortól! Nagyon jó hely csak ajánlani tudom! Jót tesz a babáknak, és nagyon élvezik!
Ide nem kell semmilyen papír, hogy megkapta az oltásokat, meg ilyenek!

Gyuzso!
Mici olyan kis aranyos! Puszi neki!!!

Gabi,
Hol vannak a képek???

Györgyi
Nagyon édes Jázmin!!!! Már ennyi mindent eszik??? Hú nem semmi. :oops: Mikor kezdtétek a hozzátápit már olyan rég, hogy már főzeléket is eszik??? :oops:
Milyen szék ez?

Manóka,
Hányszor eszik egy nap Mikolt?
Lara 5* eszik, és olyan 200 g körül eszik átlagban, Ő négy és fél hónapos!!!
Szerintem vegyél ki 200 g-t, aztán ha kevés lenne akkor majd még a Nagyi olvaszt!

Veronikusz,
Nagyon, nagyon szorítunk nagyi ügyben!
Képzeld, gondoltam ám rád csütörtökön mikor voltam gyógyboltban, volt ott egy kedves öreg néni, akinek mondta az eladó, hogy hát a néninek most lesz a szülinapja :lol: , és akkor lesz buli! És erre szegény nénike, hogy hát nem lesz semmi mert nincs senkije, se barátnői se rokonai :cry:
Úgy megsajnáltam, majdnem be is ajánlottalak, csak túl idősnek találtam, és sietnem is kellett, mert Apa volt otthon Larával, és így sem értem haza hamira,
így Lara cumisüvegből evett és mikor megérkeztem úgy nézett, hogy ez meg hogy is van? :lol:
Hány kg Kata?

Azt a fogerősítőt mikortól kell/érdemes szedni? és mi is az?

Steffi,
De jó hogy kérdezted ezt a fog dolgot, én is akartam, és már néztem is a fogkeféket, csak végül nem vettem mert mondom kell ez! :lol:

Ezt nem értem! Milyen fogkefét kell venni???? és akkor kell rá fogkrém?

Vica,
Persze hogy emlékszünk rád!!! Hogy vagytok?? Réka?

Masni,
Nagyon szépek vagytok a képeken!!
Jól sikerült a pihi???
Ez a Máté baba még mindig levesz a lábamról! :lol:

Snowwhite,
Hú hogy repül az idő!
Első ctg!! :lol: :lol: De jó, de jó!!!
akkor majd látod a tablót!
remélem idén karácsonyra is meglephetjük majd az osztályt valami hasonlóval!!!!

Szép estét és nyugodt éjszakát mindenkinek!!!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Gyuzso!
hú az nem semmi! Szépen nő!!! Ne olvass ilyen statisztikákat, hisz minden baba más! Lara az első hónapban nem akart hízni, most meg jól megugrott!!! :lol:
Azt mondják, ha jön a fog nem esznek a babák, na hát Ő pont most eszik ezerrel!!! Így masszírozza az ínyét!!!

Györgyi,
A Dm-ben lehet kapni Huggies úszó pelust és Dm pelust is!
Ezt a speciális bugyit mi ott vettük ahova járunk úszni benne van az egyesület emblémája is, nagyon édes! Van rózsaszínben és pirosban (mármint a lányos színek)
:lol: Én is ezen szoktam izgulni, hogy mi van ha bekakil. :lol: Állítólag nem meg ki a kaki, mert úgye a két combján meg a pocakján is meghúzod és megtartja a cuccot!

Mi az első úszásra vittünk úszó pelust, de azt mondták elég ez a ruci!
Ha gondolod megkérdezem hogy Ők árulnak e másnak! De ilyen mindenhol van, ahol babauszás van! Közeletekben is tuti van! Barátnőmék azt hiszem Zuglóba járnak úszni és ott is ilyen gatyó van!

Veronikusz,
Ezt jó végre hallani!!! Hogy négyesben mentek pihenni! Szuper!!! Akkor hajrá Hármaska!!! :lol: :lol:

puszi, puszi

ancsaboszi

Ancsa!
aranyos vagy hogy gondoltál azért rám. :D

a fogerősítő - ahogy írod :D - a ZYMAFLUOR sorry de nem emlékszem hogy mikortól szedte Kata. Pont ma gondoltam rá hogy Szofinál is már lehet szedni, hisz nem fullad meg egy feketebors nagyságú bogyótól. Szerintem valahogy 1 éves kortól már lehet. De kérdezd meg a dokitokat! Az a tuti. :D

Kata? kb 12 kiló lehet. Azért akarom meghizlalni (picit), mert nagyon kis izgága és talán nyugodtabb lenne picit kövérebben. Bunkó vagyok, de NEKEM LENNE KÖNNYEBB. :D Valamelyik nap 5 percenként hisztizett. Este már zokogva rohanta be a hálószobába, mikor a férjem hazajött. Nézett is hogy ki bántott. :oops: Szofi meg a megtestesült nyugalom. Játszik és nézi, hogy mi a Katával mit hülyülünk. :D

Bocs de mennem kell. Apucival is foglalkozni kell, mert hiányol. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
ha-ha-ha, ahogy azt Te hiszed!!! ilyenkor mind a két lány a mi ágyunkban köt ki :D :shock: persze köztünk. Ez az igazi természetes fogigátló. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Vica,
Tényleg ezeréve... :-) Többiekről tudsz valamit?

Györgyi,
azt elfelejtettem írni tegnap, hogy a hozzátáplálás kezdetekor meg új étel bevezetésekor Máténak is mindenféle elképzelhető színben és állagban pompázik a kakija. Aztán 1-2 nap és beáll.
Babaúszógumi: Brendonban van most kuponakcióban meg a www.jatekfutar.hu -n lehet kapni, ott "csak" 3.700 Ft-ba kerül. Nagyon jól bele lehet ültetni a gyereket, tud dőlni előre, hátra. Nekem kényelmesnek tűnik.
Úszópelus: mi Babylove-t vettünk a DMben, 11 db egy ezres. Csak arra jó, hogy a baba ne tudjon a vízbe tojni. Teljesen átázik és nem szív be semmit. A többi is ilyen??? Van még a Liberonak is pelusa, azt nem próbáltuk. Elvileg 1x használatos, de mi megszárítottuk és ráadtuk másnap is, végülis mi baja lenne?!?

A nyögések ismerősek, a hétvégén ezért mentünk haza hamarabb egy étteremből :-) Mondtuk a gyermeknek, hogy hagyja abba, mert már ciki :-)

Barbi,
köszi a tippet, hívom is az orvost, hogy írja fel az új tápszert!
Hol vettétek a fürdőnacit?
Szerintem kínáld meg Danit tápszerrel ha még éhes.

Snowwhite,
megértelek, mi is baromi nehezen bírtuk a meleget tavaly, szabályosan szédelegtem. A röhej, hogy most is szenvedek, úgy látszik így maradtam :-)

Gyuzso,
micsoda kis vasgyúró, ez igen, 1 kg 1 hóna alatt?!?

Ancsa,
drukk megy, remélem hatni fog a bogyó! Lehet neki akár félóránként adni, ha nagyon nyűgös!

Masni
masni

SZiasztok!

Ancsa

Pont most akartam kérdezni, hogy hová tűntél? Részvétem a kereszteéőhöz. Vagy szereted az ilyen nagy bulikat? A hozzátápit 4 napja kezdtük. Főzelékkel kell kezdeni, meg gyümivel. A széket a MiniManóban vettük, valami Helen a neve azt hiszem. Mindenféle 30 ezres szék volt, meg persz volt 7 ezres is, de az tényleg gáz volt. Ez 10 ezer volt és teljesen jó.

Veronikusz

Édes lehet ez a két gyerkőc. KAta is milyen jó fej, hogy ilyen nyugis. :lol: :lol: :lol:

MAsni

KÖszi!!! Nézem a játékfutárt.

Kép
gyorgyi33

Masni

Megnéztem. Az az amelyik Némós és egy éves kortól ajánlják? :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Na, de hülye vagyok van egy csomó fajta. Bocs. :oops: :oops:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Barbi, Borsa, Györgyi, Masni! Tündériek a képek!

Még kaptok egy "gyors" beszámolót, mielőtt újra eltűnök! :lol:

A repülőút odafele teljesen sima volt, babakocsit a repülő bejáratánál vették el, Léna szopizott a felszállás alatt, és el is aludt. Amikor felébredt, akkor meg játszott, nézelődött, leszálláskor meg a csőrös poharából itattuk, jó sokat megivott. Koppenhágában csak a csomagokkal együtt kaptuk vissza a babakocsit, addig viszont használhattuk volna a reptéren szétszórt "szolgálati" babakocsik egyikét, ezen kívül minden kis zugban volt vmi gyerekjáték, vár, játszósarok, rajzolóasztalka, stb. Koppenhága abszolút gyerek- és főleg babakocsibarát. A helyiek nagy részének régi vagy régi kinézetű babakocsija van, tudjátok, baromi nagy vékony kerekek, x alakú váz, és nagy mózeskosár. Egy rsézük szerintem tényleg régi, viszont vannak újak, valódi bőrből, gondolom méregdrágán. Az összes metróhoz van lift, a buszok alacsonypadlósak... Ha vásárolni akarnak, akkor meg kiveszik a gyereket, a babakocsit meg kint hagyják az utcán... Ha meg már picit nagyobb a gyerek, akkor bicikliznek vele, vagy hátsó babaülésben (ez a legritkább), vagy hátsó utánfutóval, vagy olyan biciklivel, aminek elől két kereke van, közte meg egy nagy "doboz", benne hely két gyereknek, meg sok cuccnak. És rengeteg a park. Ha Léna megunta a babakocsizást, kb 5 percen belül találtunk parkot, vagy kendőbe kötöttük.
A hazaúton már kicsit nyűgösebb volt, de szerintem inkább a fáradság, mint a repülés miatt. Szintén a repülőgép ajtajában kellett leadni a kocsit, és leszálláskor rögtön megkaptuk.
Szóval nagyon jó volt, és egyáltalán nem volt gáz kisgyerekkel repülni, szerintünk.

Fogmosás: mi is megvettük a dm-es 3 db-os szettet, most még a buzogány alakút használjuk, Léna előszeretettel rágcsálja fürdés közben.

Úszópelus: nekünk is babylove van, de most nézegettem fürdőbugyikat, és lehet olyat kapni, ami mindenhol gumis és kicsit vastagabb, és (állítólag) nem ereszt ki semmit...

Most azért nem megyünk olyan messzire, csak Szarvasra, családi táborba, a gyerekek 0 és 6 között lesznek. 200an leszünk, biztos jó lesz! Kicsit be vagyok tojva, mert a párom csak csütörtökön tud utánunk jönni, és még soha nem voltam este/éjjel egyedül Lénával. Egyedül fürdetés, fektetés... Ráadásul éjjel, ha ébred Léna, ő szokott felkelni hozzá, én néha fel sem ébredek... Hát, majd most remélem feé fogok...

Nyögés: Mióta Léna rendesen eszik, ő is nyög rendesen, és néha még eredmény sincs...

És akkor néhány kép:

A repülőgépen:
Kép

Egy babakocsi:
Kép

Egy bicikli:
Kép

Kendőben:
Kép

"Kádban":
Kép

Koppenhága:
Kép

Legyetek jók, ha tudtok, nyugis éjszakákat, és kellemes nappalokat! Írjatok sokat, vasárnap este jövök!!!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ja, Györgyi, ilyen beülős úszógumit láttam a Decathlonban is, ha l emlékszem!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Na, most, hogy végre beszámoltam, tettem fel képeket, összepakolva ülök a gép előtt és várom, hogy a lánykám felébredjen, most nincs itt senki???? :twisted: :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi, én itt vagyok, nagyon jók a képek, és igazán álomnyaralásként hanzgik ez a zegész, ahogy leírtad! Még sose voltam Koppenhágában, pedig nagy utazó vagyok, lehet, hez lesz a köv. célpontunk? És hány óra volt a repülő??

Masni, Györgyi, ezt babaúszáson vettem, mármint a nacit, 4 rétegű, 3 gumi is van rajta, kettő a lábánál, egy a hasánál, állítható és állítólag nem folyik ki belőle semmi, persze nem egyszerhasználatos, hanem addig jó, amíg ki nem növi, a miénk 68-as...ja, és 4000 forint volt!

Ancsaaaa, basszus, nem tudtam neked szólni, azaz elfelejtettem :oops: most volt a Csilla a tévében, az úszóoktató a csakcsajokban! bár lehet, h rtlklub honlapján meg lehet nézni, általában felteszik a riportokat...pénteken Csilla volt a zoktató? miis 11re megyünk ezen a héten, akkor ott tali?? :wink:

Masni, Györgyi, hát igen, akkor mostantóla napközbeni szopik után meg fogom kínálni még tápszerrel is, de nem bánkódom, Steffinek igaza van, örülök, h egyáltalán eddig ment a dolog!

Na megyek, mert mindjárt itt vannak a Velux sötétítő rolókkal, rendeltünk Danca szobájába, mivel fényárban úszik a szobája már reggel 5kor, szóval gyanakszom, h ezért is kel fel azóta, amióta már kora reggel betűz oda a nap...

KépKép
barimami

Vááá, most látom a sok gépelési hibát, bocsi, siettem :oops:

KépKép
barimami

Barbi! Kevesebb, mint két óra az út!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: