Sziasztok!
Bocsánat, kicsi régen voltam

és sajnos most sincs időm mindent visszaolvasni, próbáltalak nyomon követni titeket, de nem mindig sikerül!

Most az utolsó, mai hozzászólásokra megpróbálok reagálni!
Larának július 1-jén lesz a
keresztelője, ezt szervezzük ezerrel, csak a szűk család lesz jelen, kb 35-40 ember!
Amilyen csendben kibújt az alsó két
fog, úgy fáj most a felső két fog!!! Nagyon szenvedünk, (eddig alig sírt, most nagoyn sokat nyügös szegény Manika) most rendeltük meg a Masni féle német homeos bogyót, remélem az segíteni fog! Köszi Masni!
Olyan édes amikor tartja hogy masszírozzam nek! úgy sajnálom, de közben majd megeszem!
Képzeljétek vettem a
kezemre rögzítőt, így ha van időm hordom, talán jobb tőlem, mert a krémet amit a doki felírt nem lehet szoptatás alatt használni jó mi! Direkt megkérdeztük!
Képzeljétek Lara már átlépte a
7 kg-t!!!
Heni
ez a kutyus nagyon édes!!!
Benedeknek boldog hónapfordulót!!!
Tünde,
Gratulálok a vonalzódhoz! Nagyon szép!!! És én is nagyon örülök, hogy jó kezekben vagy, jó ezt hallani!!!
Barbi,
Sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni pénteken, de sajnos mindenki akkor jött mikor indulni akartunk!

De 11-re ott voltunk! Nagyon jó volt most is az óra!
Pénteken jöttök? Hányra? Délelőtt?
mi megyünk, megnézzük milyen kint, bár félek tőle, mert Lara nem annyira kedveli ha rásüt a nap!
Nagyon szépek vagytok!!! Az egész család!!! Igaz nagyfiú már Dani Baba!!!
Volt valami ünnep??? Vagy most először ebédelt ott Dani? Ez volt az ünnep?
Nagyikád hogy van? Jól már?
Hát igen nekünk is van olyan úszó nacink!
Miért hát a lányok is vezethetnek???
Zsófi,
Hú hát ez nem semmi! Már megint utaztok! Hova?
Léna már tiszta diplomatalány lesz!!!
Borsa,
Annyira édes Emma!!!
Ide ahova mi járunk úszni, ide ha jól tudom lehet menni 3 hónapos kortól! Nagyon jó hely csak ajánlani tudom! Jót tesz a babáknak, és nagyon élvezik!
Ide nem kell semmilyen papír, hogy megkapta az oltásokat, meg ilyenek!
Gyuzso!
Mici olyan kis aranyos! Puszi neki!!!
Gabi,
Hol vannak a képek???
Györgyi
Nagyon édes Jázmin!!!! Már ennyi mindent eszik??? Hú nem semmi.

Mikor kezdtétek a hozzátápit már olyan rég, hogy már főzeléket is eszik???
Milyen szék ez?
Manóka,
Hányszor eszik egy nap Mikolt?
Lara 5* eszik, és olyan 200 g körül eszik átlagban, Ő négy és fél hónapos!!!
Szerintem vegyél ki 200 g-t, aztán ha kevés lenne akkor majd még a Nagyi olvaszt!
Veronikusz,
Nagyon, nagyon szorítunk nagyi ügyben!
Képzeld, gondoltam ám rád csütörtökön mikor voltam gyógyboltban, volt ott egy kedves öreg néni, akinek mondta az eladó, hogy hát a néninek most lesz a szülinapja

, és akkor lesz buli! És erre szegény nénike, hogy hát nem lesz semmi mert nincs senkije, se barátnői se rokonai
Úgy megsajnáltam, majdnem be is ajánlottalak, csak túl idősnek találtam, és sietnem is kellett, mert Apa volt otthon Larával, és így sem értem haza hamira,
így Lara cumisüvegből evett és mikor megérkeztem úgy nézett, hogy ez meg hogy is van?
Hány kg Kata?
Azt a fogerősítőt mikortól kell/érdemes szedni? és mi is az?
Steffi,
De jó hogy kérdezted ezt a fog dolgot, én is akartam, és már néztem is a fogkeféket, csak végül nem vettem mert mondom kell ez!
Ezt nem értem! Milyen fogkefét kell venni???? és akkor kell rá fogkrém?
Vica,
Persze hogy emlékszünk rád!!! Hogy vagytok?? Réka?
Masni,
Nagyon szépek vagytok a képeken!!
Jól sikerült a pihi???
Ez a Máté baba még mindig levesz a lábamról!
Snowwhite,
Hú hogy repül az idő!
Első ctg!!

De jó, de jó!!!
akkor majd látod a tablót!
remélem idén karácsonyra is meglephetjük majd az osztályt valami hasonlóval!!!!
Szép estét és nyugodt éjszakát mindenkinek!!!
Puszi
Ancsa