stella,
jog - az tényleg keménynek hangzik. főleg ilyen aprókával

de azért úgy tűnik annyit csinálsz, amennyi belefér. ne szakadj meg! babód úgysem lesz már soha ilyen picurka - úgyh sztem is nézegesd csak ezerrel!
bogyra,
köszi az utánakérdezést! ez a kiskanálos dolog jó ötlet. de asszem tényleg szabotálom ezt a kezelést, mert ha nem az, akkor nem fogom vegzálni, plusz a szervezetét is kitenni egy felesleges beavatkozásnak. én is pont ezt mondtam a dokinknak h akkor a mellemen is megjelenhet?! mert én is így hallottam. de sem azon, sem a popsin, sem sehol máshol nincs semmi. és sztem a nyelve mindig is ilyen volt. sem jobb, sem rosszabb. ezért sem értettem. kár volt rákérdezni

magamtól nem is tettem volna, meg még anyu aggodalmaskodására sem, csak h egy barátnőm is mondta h jé, milyen és nekik kezelni kellett

mindegy, nem fogom rá, mert én kérdeztem meg. és mondhatta volna azt is az orvos h áááá, semmi gáz! ahogy a fején lévő kis puklikat is megkérdeztem - majdnem biztos voltam benne h zsírcsomó - de azt mondta h csak nyirokcsmók, no para.
anyatejgyűjtő: ma vettem, most raktam be - kíváncsi vagyok, mit produkálok reggelre. tegnap az egész betét csurom víz (vagyis tej) volt hajnalra. kíváncsi vagyok h ez hány milcsi lehet. de csajok, hát ez nagyobb, mint a mellem!!!

eddig sem akartam volna, de most már biztos vagyok benne h Pamela Anderson kishúga sem szeretnék lenni
Viktória asszem fordítva van bekötve - amikor írjátok h a tieitek zizik - enyém tök nyugi, amikor a tieitek nyugisak, enyém meg nyűgös
rena, nem semmi gyors ütemben fejlődik Balázs baba!
Niki, enyém sokat van mellen - ma pl ébrenléti periódusaiban szinte egyfolytában - viszont ezt követően marha jókat aludt! én soxor megfigyeltem már h egy jó nagy tankolást hosszú alvás követ nála. ma is 3.5 órát szundizott de., ami nála nagggyon jónak számít. de előtte mindkét cicit leszívta. uígy megy este, lefekvés előtt is. azzal a doki néni is egyetértett h ilyen melegekben többet kell szopiznia, mert több folyadékot igényel ő is. (enyém semmi mást nem kap - no víz, tea)
lorcika,
ez a családi La Lech Liga naggggyon jó duma!

remélem, tényleg hiszel a rokonynak és végre valóban megnyugszol. olyan kár h ennyit idegesíted magad, pedig milyen ügyesek vagytok!
enyémen ma rövidujjú body volt ujjatlan rugival - de úgy beizzadt szegény az autósülésben! nem csoda h üvöltött

de az egyszál bodyt én is kicsit keveselltem volna most, a kertünkben a szél is fújdogált. de tegnap csak egy rövidujjú kombidressz volt rajta, meg egy kis zokni.