A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szrek megnéztem. Az a sunyi disznóóóóóóó aki a végén elporzott, hát ...... Ekörben nem momdom ki, csak félhangosan, hogy rohadjon meg a tetüládadög. Addig haver csak, amíg nagyzolni kell?

Jajjjjj nyugtassatok meg, hogy a mi gyerkőink nem lesznek ilyenek!! Annyira félek ilyenkor. Egyrészt, hogy ilyen gerinctelen lesz, mert a haverok azzá teszik, másrészt, hogy vétlen áldozat lesz. NNNNNNNa pozitívan kell hozzáállni ugy? Elvégre mi sem lettünk semmirekellők. Hinnem kell -különben megőrülök.

És igen, örülök, hogy ilyen barátkozósak. Azért ez sem olyan napos ám mindig. Negatív hatások, veszekedések (hú a lányok ebben is koruk előtt járnak).

És akkor egy döbbenet. Fiam osztálytársai (9 évesek) felírogatták neki, hogy milyen lapokat nézegessen meg a neten. És a meztelen, szex, stb szavak a legenyhébbek. :shock: Komolyan mondom... Úgyhogy biztonsági intézkedések ezrei jönnek. Visszasírom én a WCpapírletekerős időszakot ám. Azt gondolnánk könnyebb. Valóban az, mert nem kell a nap minden percében figyelni, de NEM IS TUDSZ, és a lelkemnek ez rosszabb.

Bocsi, ha kicsit negatívra sikeredtem, de mostság biz ilyetén gondok gyötörnek, és ti írtátok, hogy beszéljük ki magunkból ugyi... :wink: :oops:
zsugyu

Az előző negás hszhez nem illett:

LINDI
BOLDOG NÉVNAPOZÁSOKAT AZ ÜNNEPELTEKNEK!!!
Szülés-feldolgozással kapcs: én Zsókánál majdnem megfulladtam, mert anafilaxiás sokkot kaptam. Hónapokig sírtam, ha beszéltem róla, és nagyon sokat változtam akkor. De én biz beszéltem - mondjuk volt is kinek, mert gazdag vagyok megértő barátokban (2 igen közeli) és férjben. És így sikerült, és már azóta megvan a harmadik gyerkő is. (bár az altatás előtti percben azért megkérdeztem: ugye felébredek? És lőn :D ) Ezt csak azért írtam le, mert ha neked nincs kinek kibeszélni, tényleg érdemes elgondolkodni egy ilyen segítő csoporton.

Kisün egyről beszélünk. És a harmadik csoport, aki nem vadállat, hanem az áldozat kategória. :evil:
zsugyu

Neet, egy kis drukk sosem art :mrgreen: es hajra a meggymagozassal :) nehany tepsi sutemenyhez valo meg kibirhato mennyiseg ;) aztan milyen hamar elfogy... marmint a suti...

Zsugyu, szoval igaz a mondas, h "kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond"? ;)

jaj ez a motoros video :shock: :(
(nem szeretem a motorosokat (bar tudom, h vannak koztuk normalisak): itt az erdoben az osvenyeken is ezerrel repesztenek kevesse torodve azzal, h masok itt setalnak, esetleg pici gyerekkel v kutyaval... :evil:)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
pedig cca.14 éve pont ott nálatok, pont a tiszti ltp srácai közül és pont motorbalesetben halt meg egy lány... akkor egy ideig a srácok erőst visszafogták magukat... :( :( :(
macskanyu

Sziasztok!
Lassan elérkezik az időm, és én is a SzentImrében fogok szűlni. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen az étel, fontos-e a mindennapi pótlás berendelése, esetleg hűtőszekrény van-e a nagy melegre való tekintettel?

Köszi a segítséget

Kata

Kép
egok

Szia Kata! ha szeretted a napköziben a Petőfilevest, akkor itt is ízleni fog a koszt :lol: Sok borsófőzelékkel és bablevessel gazdagítva. Babák talán annyira nem szeretik :?
Hűtő van, pótlást vigyél, forralót is és akkor ihatod a fincsi teákat - mert a kórházi nemfinom.

indianyo

Zsugyu,
medit egyébként le kéne már cserélni, mert öreges már benne a víz, csak ciki, ha PONT akkor zárják el megint a vizet, amikor kiürült... Elvileg 14.ére ígérték, h befejeződnek a munkálatok, és most már van víz, de ki tudja..?
Ami a legjobban "fáj", h kb 2 hónapja áll a szekrényben a hajfestékem, és nem merek nekiállni, mert mi van ha, és itt állok nyakig vadszilva színben s épp akkor nem jön a víz? :mrgreen:

Indi,
Petőfileves a mi az? BMV-s? :lol: (bele minden vackot?)
És azt akartam volna írni, amit te, csak nem mertem, a motorosnak, valami olyasmit, hogy a 2 pislogás a nem, az egy az igen legyen, és ezzel kommunikáljon sokáig.

Egok,
szia, kaja elmegy, de nem egy Ritz Hotel, viszont inni vigyél be meg hozzanak is frisseket, tudod, a tej miatt, meg minden, szal el fog fogyni. :)

neet
neet

Neet :) Petőfileves = Minek nevezzelek? :wink

indianyo

Macs,
és mégis milyen akkor Füles egész nap, ha nem alszik?! Ábel vinnyog meg kóvályog meg nyüfög meg lóg meg minden a fáradtságtól de nem alszik akkor se....én inkább tudnék aludni ;)
remélem, tudsz pihenni azért! :D

Neet,
teszkós magozott fajta meggy - bakker olyat én is ültetnék :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

ÉS INDI ÁTLÉPTE AZ 5000-et!!! wow! :lol: (hallod, Neet? ;) )

ja és kocsi meg lefulladás miatt nem aggódni ;) eccer nekem tök mázlim volt, parkolni gyakoroltunk és nagy nehezen beálltam, és még vhogy úgy sikerült lekapnom a lábam a kuplungról, hogy egyesben volt - mázli volt, hogy nem ugrott bele a kocsi az előttünk parkolóba.... szelaví

Kép

Kép

szrekuc

ja nem a lábam volt egyesben :mrgreen: és az oktató (bájdövéj nagybátyám) nem teljesen azt mondta, hogy szelaví, de vmi élet volt benne, az biztos :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Neet,
Mindenkinek vannak rossz napjai vezetés ügyileg, szal fel a fejjel :wink:

Macs,
Értem én :D örökmozgó Fülid mellett minden bizonnyal nehéz megtenni. Csak írod, h kertészkedsz, meg házimunkázol egyfolytában és még néha ügyintézel, szóval nem semmi tempót nyomsz :shock: :D Csajod édes, olyan kis huncut pofija van :D Nehéz lehet neki ellenállni :wink:

Zsu,
Jó szülinapozást :D Szerintem sokkal jobb a házi zsúr, mint a Mekis :wink: Durva nagyon a netes dolog :shock:

Autósülés és víz ügyben nagyon köszi Mindenkinek a segítséget!!! :D

Indi,
Nagyon egyetértek veled a motoros dologban.

Én nagyon utálom a motorosokat, tisztelet a kivételnek. Engem két dolog miatt is bosszantanak, egyrészt, ahogy közlekednek (autók között cikázva, szabálytalan oldalról előzés, meg az útközepén motorozás, meg az egymás melletti motorozás kiemelve a rendőröket, persze nekik mindent szabad), másrészt a zajuk miatt. Sokszor kiteszem a csajt a teraszra aludni, mire jön egy feltunnigolt motorral egy hülye gyerek, aki persze csak a lakóövezetben tud vagánykodni meg túráztatni a motorját. Mondanom sem kell, h Adél mindig felkel miattuk :evil: :evil: :evil:
Ettől függetlenül, szerintem a rendőrség lazában ki fogja hozni, h a vétlen motoros is vétkes, semmi nem indokolta, h a belső sávban közlekedjen, a jobbra tarts szabály miatt. Meg biztos meg fogják vizsgálni, h mennyivel ment. Undorító dolog :( de biztos meg fogják állapítani, h a vétlen is vétkes volt az ütközésben.

Hemike,
Üdv itt :) Nekem Faludi Pál a dokim. Ő rendel az sztkban is és magánban is. Viszont bővebbet Deni, Votiv és Mása tudna Neked írni, mert ők már a második babájukat szülték, szülik nála. Én elég későn kerültem hozzá és a szülés sem nála volt. Az elvárások, amiket leírtál mind ráillenek, csak hát a stílusa :?

Egok,
Neked is üdv itt :) A többiek már leírták, h nem igazán bababarát a koszt és olykor kevés is. Általában a reggeli és vacsora, ami kiegészítésre szorul, ha esetleg az ebéd bababarát volt.

Szrek,
Tartózkodási helyed rulez :lol:

Kép Kép
curse

Szrek,
hát ez attól függ (tudod, ATTÓL! :mrgreen: ) van amikor egészen vidám és nem látszik fáradtnak egy szemert se (ez a ritkább), de ilyenkor már 5-6-7 órakor elaludna. Viszont akkor meg már én nem engedem, mert zsomorú tapasztalat, hogyha este 9 előtt engedem aludni(már úgy értve, hogy2ig nem aludt el előtte), akkor 2-3 óra alvás után üdén, pihenten ébred és hajnali 3-4ig sem lehet letenni... ezt meg neeeeeeeeeem, inkább hiszti 9ig!
Ha meg fáradt, akkor hullámokban nyügi, hiszti mindenért és semmiért, de nem és nem alszik...
most úgy hoztam be a játszóról, hogy fáradtságában sírt már mindenért, de nem bírtam elaltatni... mindenesetre letettem félkor a szobájában, ajtó becsuk, ded nézelődik, egyenlőre csend van bent, de nem tudok belesni, alszik-e vagy kimászott játszani....

ez olyan furi...nektek mi a tapasztalatotok?
Pár nappal ezelőttig, úgy aludt el (főleg este), hogy vacsi, fürdés, utána sötét szobájába be,(csak egy éjjeli fény világít), ott megtörölget, felöltöztet, 'jóéjjt' tejecske cumisüvegből, majd ded karomban, x idő ringatással elalszik.
Először a tejecske csökkent 2 kortyra, majd egyre kevesebb ringatás után kéretődzött az ágyába, mára már egyáltalán nem akar a karomban lenni, a 2 kortyot is a kiságyban fekve issza ki. Sőt, mikor kijövök este (vagy nappal), ébren van még, de hamarosan egyedül elalszik. OLyan furi ez az elszakadás.. persze igyekszem hagyni, hogy önálló legyen, mindenben, ami nem veszélyes rá nézve, de az elmúlt 2-3- hónap iszonyatos anyássága után olyan fura ez a hirtelen elválasztódás... pláne, hogy ha van nálunk valaki, akkor rögvest ejtendő az én fejemre és sír ha elmegy a "vicces" személy... Akik már megtapasztalták: ilyen gyorsan, értsd: 2-3 hét alatt változik ez?
macskanyu

Curse,
ennek oka (kertészkedés, házimunka stb), hogy Füles sokkal jobban élvezi, ha az én tevékenységeimben "segíthet", mint ha bármely játékkal játszanánk.( Kivéve homokozás.) a fenti dolgokat meg amúgy is meg kell tenni, akkor is ha nem alszik, de így legalább, lassabban de együtt csinálunk mindent. Profin pakolja be a mosógépet, szedi ki a lavórba a mosot cuccot, adogatja a teregetnivalót, locsolja a virágokat, porszívóz, sajnos palántázik és gyomlál is, ezért a növényeim állandó vészben vannak, de nem akarom letiltani, inkább irányítani próbálom. Porszívóz és leszedegeti a zokniszárítóról a cuccot, általában a csipeszekkel együt, de azokat visszarakom. A szemetest is sűrűn kell átnéznem, mert kivisz kidobni kérésre a papírszemetet, de annyira tetszik neki, hogy néha keres kidobnivalót és hát nem mindig jól szelektál... :mrgreen: De ilyenkor édes bogár és nincs szívem elzavarni, még akkor sem, ha maga előtt tolja a felmosófát és így a retkes lábinyomok szépen érvényesülnek a vizes csíkon.. :mrgreen: Ha megunta, felmosok utána.
Főzni is együtt szoktunk, odaül a pult szélére, "pucolja" a krumplit, megkevergeti a kaját és ne hidd, hogy átverhető holmi "ez a te tálad, te kanalad, ezt kevergesd, én meg a valódi ételt" trükkel :mrgreen: Mindenki azzal heccöl, majd megunja és úgy kell majd rugdalni a seggét, hogy rend legyen a szobájában, de egyenlőre nem ez a helyzet. :)
macskanyu

Macs,
köszi :D
tök fura lehet a külön szoba - én a nagyágynak örülök, ha meglesz majd meg persze nem alszunk együtt a bébivel (bébi - dehogyis, nagy ló :lol: ) de külön szobát jaj el se tudok képzelni, azért kell a közelsége illetve egyszerűen látnom kell őt, hogy ha bármikor bármi van, én ugorjak (de ez biztos a mi kettősünk miatt van)

Curse,
tök ugyanerre gondoltam, meg is néztem mégegyszer a videót, hogy a vétlen hol is ment - persze nem ő száguldozott stb stb meg nem lehet ettől még a másikat felmenteni, de tény, hogy szabályosan közlekedő motorost sztem én még sosem láttam (igaz, pontosan nem tudom, mi érvényes a motorosokra szabályok terén :oops: :roll: de cikázás valszeg nem meg előzgetés)

hú, tegnap úgy beszóltam taxisnak - ők a másik állatfaj, akiket utálok; anyuval voltunk auchanban vásárolni, neki ugye mind2 csípője műtött és van is mozgássérült igazolványa ergo indokolt lenne, hogy a mozgássérült parkolóban állhassak meg vele

mozgássérült parkoló egyik részében nagy merci taxi áll, szőke cicababa pakolászik befele, odaállatm, gondoltam, mindjárt húznak el; közben nem mozgássérült parkolóban, de találtam közel helyet és épp mentem be , amikor előkerült a taxis - kopasz, nagydarab, aranyláncos bácsi
megkérdeztem tőle, hogy ugyan van-e mozgássérült igazolványa, mondta, hogy nincs és megkérdezte, hogy én vagyok-e mozgássérült, hogy itt pattogok, merhogyugye én nem vonszolom magam - tök elöntötte az agyamat a vér, hogy hogy lehetnek ilyen pofátlanok, és hogy milyen eszközzel lehetne hatni rájuk - kiszúrni mondjuk mind a 4 kerekét? nem kulturált, sőt, garázdaság, de talán hatna rá

egyszer meg megcsináltam azt, de tegnap már nem volt kedvem :mrgreen: hogy a parkolóban egy egész sor autónak hagytam az ablaktörlője alatt üzenetet, miszerint szar helyen állnak (konkrétan nem tudtam kiállni miattuk - örsön van az a parkoló árkádnál, ahol a két kocsisor közé még beállnak- úgyh nagy unalmamban amíg várakoztam, legyártottam a cetliket )

Kép

Kép

szrekuc

Macs,
de édes Füli! és Ábellel tök ugyanazon a fázison mennek át - ennek példája volt pl hogy tegnap a bevásárlásnál üvöltött, ha a kocsiban ült de ha szabadon engedtem, bármit,a mit ért beledobált a kocsiba, mert azt úgy kell :mrgreen:
és nagyon édesen pakol stb - dehát ez ugye konkrétan pluszmunka meg végülis kupleráj :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Macs :) Ez a Waldorf-nevelési elv, ösztönösen megvalósítottad :wink: (gyerek részt vesz a tevékenységünkben és komolyan vesszük) Nagyon jól csinálod és hidd el, ennek csak pozitív hatása lehet majdan is! Elalváshoz nem tudok szólni, leválás meg ajjajj de fájdalmas...

indianyo

Szrek,
Ne is mondd, a parkolókkal is totál fel tudnak idegelni. Engem az szokott bosszantani, mikor egy áruszállításra vizsgázott személyautó beáll a családi parkolóba :evil: Néhány helyen tök kevés családi parkoló van és persze oda is azok parkolnak, akik szívbaj nélkül beállnak a mozgássérült helyekre is. Nem véletlen, h ezek a parkolók sokkal szélesebbek. Ha egy sima helyre állunk be, akkor nem tudjuk Adélt kiszedni autóülésestől.

Kép Kép
curse

Indike,
:oops: :oops:
nagyon jól esik amit mondasz, de ebben ninncs semmi extra szerintem. Azért így csináljuk, mert azt látom, hogy erre van igénye, ezt élvezi. Semmit nem erőltetek, de ha valami érdekli, igyekszem megtalálni a bababarát módját, hogy kipróbálhassa. Ennek ellenére is elég sok hiszti van sajnos mostanában, pl. ha nem adom oda, -érthető okokból-, a kést. De akkor hagyom, hogy kiordítsa magát és elég hamar megunja. Ugyan mondom, hogy miért nem, de ezt még nem érti. De majd később már igen...
Leválás...ez is olyan, hogy most még nem fáj(annyira), mert friss a dolog én nem tudom végleges, vagy átmeneti-e.
Ha már Waldorf:
1., a fenti módszer miatt többször megkaptam(jelentéktelen személyektől), hogy mindent megengedek a kölyöknek és nem lesz ennek jó vége, meg a fejemre fog nőni, meg ezért hisztizik.

2., ebben reménykedem, hogy ha Mirka megszületik, akkor vele is együtt fogunk foglalkozni. Pl. bekenheti a popsiját, segíthet pelusozni, adhat cumit a babának, együtt tolhatjuk a babakocsiját stb. És hátha könnyebb lesz így neki elfogadni a tesót, hiszen vele és nem nélküle foglalkozom, ergo nincs kirekesztve semmiből. Hogy ez fog -e mködni az életben is...azt nem tudom... :)

3., talán jókor is jön, ha tényleg leválás, hiszen így nekem könnyebb lesz kicsit, ha este Mirkát is kell altatnom... de ezt is meglátjuk...

és bármikor szívesen veszem a véleményed (mindenkiét :) ), még ha negatív is :)
macskanyu

Szrek :) Tényleg, átléptem áááááááá na jó, aki ennyit pofázkodik :wink:

És emitten egy kis együttérzés, délután 3 és 5 között a hátteret alkotta a kisfiam

indianyo

Szrek, Curse,
ne is monjátok... tudnék mesélni, Apa ugye mozg.sér és ééérdekes dógokat tapasztaltam az évek során.... régebben volt itt már erről szó (tán egy éve), nem írom le ismét, de néha ölni lenne kedvem....
macskanyu

Votiv!
Tök jó, hogy Lilike bőre gyógyul! :D Gyermekeid nagyon szépségesek, és Lilike szerintem tiszta Apja, bár Őt csak képen láttam, de nagyon nagy a hasonlóság! (így már érthető az anyósra hajazás :lol: )
Gyerek vs tv: bár itt nem divat ilyesmit bevallani, de nálunk sajnos szükséges a tv :oops: , mert csak így tudom összepakolni a két gyereket, viszont a negyed óra tévézés eredménye az egész délelőtti játszóterezés. Nálunk szigorúan csak a babytv megy, semmi agresszió, semmi rajzfilm, gyerekek főzőcskéznek, táncolnak, énekelnek. Aztán negyed óra múlva (megszoptattam Pannust és összekészültem) szólok, hogy megyünk, B kikapcsolja, és rohan. Állatira nem vagyok rá büszke, de ezen kívül semmi tv nincs, már a híradóról is lemondtam vagy fél éve, Született Feleségek pedig szünetel. Szerintem kevésbé sérül így a gyerek, mintha negyed órát végigüvöltene (tapasztalat).

Rylie!
Gyógypuszik Kamillának!!!!!! +++++++++Képzeld, múlt héten tök fölfáztam, éreztem, hogy ez nem vicc. Nálam ez ágynak dőléssel szokott járni, nagyon beparáztam. Elrohantam (két deddel 8) ) patikába, és kipróbáltam én is a Cran c-t, és tök helyretett 2 nap alatt!!! Azt olvastam róla, hogy 2 kapszulában annyi hatóanyag koncentrálódik, mintha meginnál 12 (vagy 16) pohár vörösáfonyalevet! És antioxidánsai gátolják az öregedést :mrgreen: (ez Kamillánál mindenképpen szempont 8) )

Deni!
Csúcsédesek! Bébiszittered :lol:

Szrek!
Nálunk az egész lakás gyerekbarát, a fürdőszobában sem ér el semmit. WC kefe a tartályon, és minden, még a kuka is a mosógépen van :roll: . Egyébként nekem is mindig azon jár az agyam már altatáskor, hogy mit kell csinálnom :roll:

Recca!
Ez aztán a szuper hír!!! :D Hajrá-hajrá! :wink:

Fibi!
Akkor holnap! :D Végül Móni megadta az ő szitterük számát, kedvesnek tűnt, holnap letesztelem.

Móni!
Köszi még egyszer!!!!! :D A múltkor írtad tesóféltékenység ügyben, hogy "feszegeti a határokat". Na, én ettől tudok idegrohamot kapni, amikor kedvesen bólogatva mindenki ezt mondja. De kérem, az én gyerekem már réges-rég túl lépett minden határt! :twisted: :roll: :mrgreen:

Indi!
Nem akarlak terhelni a problémáimmal. Egyébként igen, a MOM mellettin voltam, nagyon közel van hozzánk. És hogy kinőtte magát! Utoljára talán másfél éve voltam, most kb kétszer akkora.

Lindi!
Boldog névnapot a gyermekeknek!!!!! :D
Szülésfeldolgozás biztos nagyon nehéz, de fontos dolog, márcsak a Ti kettőtök kapcsolata miatt is! Bazsó születése után nagyon kivoltam, féltem a kórházban, hgy a férjem tuti kiábrándul belőlem, ahogyan én viselkedtem, és a szülésznő is csak ezt erősítette bennem, hogy " hát majd meg kell beszélnünk" :twisted: , és tiszta depiben voltam, amíg be nem jött látogatni, és nem biztosított róla, hogy nbeki ez nem volt rossz élmény, sőt, és imád engem, stb-stb. Nálatok nyílán ennél nagyobb gond volt, de biztos megoldjátok! Keressetek segítséget!++++++++

Kép
Kép
zuzmo1

Indike,
:lol: :lol: :lol:

válaszképp, itt gyomláltunk, eső után nem sokkal... :

Kép

Kép
macskanyu

Zuzi,
mikor lesztek a bikáson holnap????? mertmivel megyek be a dokimhoz du. és ha ti si du vagytok kint, akkor esetleg becsatlakoznánk....
macskanyu

Sziasztok!

Koszi a valaszokat :wink:

Votiv,
nagyon aranyos vagy,hoyg invitalsz es meg nekem is adnad a cuccokat!!!!!!!!!!
Sajnos nem tudok menni,mert holnap megyek UHra (es nem a Tetenyibe,hanem meg a Margitba,mert azt meg itt megcsinaljak) es utana meg meg a hazassagi anyakonyvibol is kell frisset beszerezni,szoval nem fogok unatkozni.... :?

Hu ne is mondajtok ezt a motoros balesetet..annyira felhuztam magam rajta..Es szegeny vetlen halt meg :( Es sajnos legtobbszo rigy van...
Aza szornyu,hoyg az embernek ugy kell vezetnie,hoyg azt figyeld a a masik mit csinal,mire keszul..persze van,hoyg ezt nem lehete lore latni....
Nem eleg,ha Te jol vezetsz,szabalyosan,bekotod magad stb..igy is barmi lehet...de azert mindent meg kell tenni...csak ilyenkor nagyon duhos tudok lenni!!!!!!De latom ezzel nem vagyok egyedul :wink:

Fibi,
en is nagyon kulodm Neked a ++++++++++++++++++!Szep szulesed lesz,es minden rendben lesz!!!!!!

Indi,
huuu ezen a Petofi levesen jot rohogtem :lol: :lol: :lol: Szoval akkor ilyesmire szamitok :lol:
Ezek szerint huto van a szobakban.Mikrozasi lehetoseg?

Macskanyu,
Nagyon edik a kepek Fulesrol!!!!!!!Zabalnivalo!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Deni,
nagyon edes a kep a ket gyerkocrol!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Köszi a válaszokat.
Szegény uram, még kajáért is rohangálhat... Pizzát kivisznek a kórházba?
:lol:

Kata

Kép
egok

Macs!
10 körül ott vagyunk, és akkor visszavinném az overállokat is :oops: talán már nem kellenek :lol:
házimunka nálunk ugyanígy megy, B szokta bekapcsolni a mosó lés mosogatógépet, sőt, be és kipakolni is segít, teregetésnél adogatja a dolgokat, és mondja, hogy kié a ruha (99%-ban el is találja). Nálunk a veszélyes dolgokra az jött be, hogy megtanulta, hogy az anyáé, vagy apáé, és nem nyúl hozzá, vagy, ha hozzányúl, akkor egyből odaadja, és mondja, hogy anyáé. Már egy ideje őt nagyon érdekli, hogy mi kié. Az autóiról is kérdezi, hogy kitől kapta, és megjegyzi. Érdekes, B-t abszolut nem féltem már magától, nem keresi a veszélyt úgy, mint régen. Inkább másokat féltem tőle :?

Kép
Kép
zuzmo1

Arwen :)Úgy emlékszem, hogy a folyosón van a hűtő, de én már rég jártam arra. Mikró talán a csecsemősöknél? Ebben pláne nem vagyok otthon.

Zuzi :) Ha nem szeretnél beszélni róla, azt én nagyon megértem és eszembe se jut belepofázni. Egyéb eshetőségre: Ha megkérdezem, mi a baj, többnyire érdekel a válasz ám :wink:
Akkor holnap jól leteszteljük a topik szitterét :wink:

indianyo

Zuzi,
ajjajj, a délelőtt az nem fog menni Kép délután 5-re megyek a dokihoz és nem tudunk mit csinálni odabent, ennyi ideig, 2x bumlizni meg nem szeretnék a Fót-Bp vonalon... :(

Egok,
kiviszik :wink:

Arwen,
köszönjük :)
macskanyu

és ma annyira fáradt voltam, hogy amikor terítettem a reggelihez, adtam neki is kést :roll: ő meg csak nézett, hogy hát hülye vagyok? :lol:

Curse!
Nálunk is őszivel jobban csúszik az alma :wink:

Neet!
vezetés:
kb második önálló vezetésemkor a villamos sínen fulladtam le, ja, éps jött épp a villamos. Hát az hogy égtem, talán nem fejezi ki legjobban az érzelmeimet :mrgreen:

mára ennyi volt a kikapcsolódás............

Kép
Kép
zuzmo1

Kata,
pizza :lol: :lol: :lol: :lol:
Azert ehenhalni biztos nem fogunk! :lol:
Azt en is hallottam masoktol is,hoyg siman adnak bablevest a kismamiknak meg ilyesmi.. :roll:

Mondjatok itt a vizforralot,ami kiraly otlet...de ha bakker azt is viszem,akkor mar szinte bekoltozom :lol: Sztem max Apa utanam hozza :wink:
Szopiparnat is akartam vinni,de ralizaltam,hoyg MEKKORA......szoval nem tudom azzal is mi lesz....pedig biztosan jol jonne a vajudas alatt is,na meg aztan a szobaban,szopihoz..stb.. :roll: Max azt is kesobb Apa hozza..

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
2db hűtő a folyosón, gyan ott szék, asztal, mikró és mosogató is :)
nagyjából középtájt
macskanyu

Indi,
koszi az infot! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Macs,koszi! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen :) Szopipárna nélkül ne menj!!!! Keskeny, magas és kemény ágy - majd apa hazaviszi, ha nem kell, de ha emiatt nem tudnál aludni...

indianyo

Kata, Arwen, pizzát simán kivisznek a H-ba!! :D

imádom a gyerekeim vol. 2196.
hazajöttünk a fejlesztőből, Lilit letetem az ágyába, még kicsit nyüszügött. Isti szokás szerint bement hozzá, hogy vígasztalja (ilyenkor vagy simogatja a pocakját az ágy mellől, de néha be is ugrik hozzá és odabújik, és Lilike már ettől is megnyugszik). aztán percekig nagy csend...

mikor benéztem, Lili szépen aludt, Isti meg a kiságy mellett a földön szunyókálva őrizte az álmát :D :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok! Lattam a reakciotokat krdesemre es olvastam utana hogy jott vki ugyan ilyen kerdessel ha ugyan olyant szeretnek mint ami Hemikenek is a megfelelo!

Elsősorban férfi orvost keresek,30-50ig, aki nyugodt, megbízható, alapos, szeret beszélni, nem kell mindent harapófogóval kihúzni belőle. A természetesség híve, de nem bármi áron, első a baba biztonsága. Ja és még az árai is elfogadhatóak. Vhol a Moriczhoz kozel van a maganja!

Koszi megint hogy valaszoltok! Udv Vera

Kép

Kép
cirkuszka

Macska,
Igen, nálunk is gyorsan változott P. És vissza is változott.
Nem semmi, ahogy alszik. Durvább, mint Peti, mert ő legalább korán fekszik. Mondjuk korábban is kel (és akkor is, ha később teszem le - a halálom, mikor ilyen tanácsot kapok - mintha ennyi eszem nem lett volna cirka 1 év alatt, hogy ezt kipróbáljam).
Hát, kitartás!!
És én is annyira sok mindenkitől megkapom, hogy mindent megengedek és határok kellenek!!!
És Macs és Zuzmó -
én mostanság néha azt hiszem elrontottam a gyerekem. Aztán 5 perc múlva, hogy nem. Asszem beszélek anyámmal, hogy elrontott engem, vegye át a kölköket. Néha fél perc alatt elfogy a türelmem P-hez. Aztán olyan édes lesz. Majd újabb roham... Néha már nem tudom az én rohamom-e vagy az ő rohama...
Macs, olyan szép a lányod és olyan klasszul sikerült a kép.

Votiv,
Nem hiszem el. Biztos vmi mosópor reklámban láttad az alvós jelenetet. Ha Peti bemegy M-hoz én rohanok utána. Persze ő is melléfekszik, de néha ráfekszik a kezére, kicsit megnyomkodja a szerinte nyomkodnivalókat (szem, orr...) és kizárt, hogy elaludna.

Móni
Kép
Kép
monisa

Vera,
most mondjam azt, h ajánlom az enyémet??? :lol:
30 és 50 között van, beszédes, nem kell harapófogózni, kedves, inkább a biztonságra hajlik, mint az alteroskodásra. Hmmm?
Leirjam a nevét???? :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ja ,és az árai is elfogadhatóak, és a kosztolányihoz közel rendel.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Monisa,
vannak határok, csak nem ott és nem olyanok, mint amilyeneket a "kedves" tanácsadók látni szeretnének :wink: :D És Füles egy csomó dologban szépen, első szóra szót fogad, ugyan is ami NEM, az mindig, következetesen NEM. A 2vigyázz" szóra automatice lefagy a kölök, mintha kikapcsoltam volna. Utána mindig megmutatom, hogy vigyázz! jön az autó, forró, megszúr stb. És sosem volt ebből hiszti szerencsére.. :)

Votivom,
de szép ez!!! :D :D :D ráadásul, mint a mesében! Ergo: mesés gyerekeid vannak! Ezekért a pillanatokért érdemes élni :D :D :D
macskanyu

Zsancikant!

IGEN IGEN IGEN :)

Kép

Kép
cirkuszka

Akkor összefoglanám:
szopipárnát viszek
vízforrralót viszek
Pizzarendelő lapot viszek
szoptatósteát vigyek? Sok-sok tejre lesz szüksége az új családomnak...

Kata

Kép
egok

Vera,
Barna Péter. 8)
ha kell telószám, küldöm priviben.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Igen legyszi kuld el azt is Zsancikant!

Kép

Kép
cirkuszka

csajok,
bocsi, de megtaláltam a kistehén zk videoját, amiben az egyik kintlévőségem is szerepel:
meg kell osztanom veletek. én még most is elbőgöm magam...
http://video.xfree.hu/?n=ridzo2%7C567d3 ... 65f513278a
az elejéna láb is hozzánk tartozik :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

De O csak szakorvos jelolt?

Kép

Kép
cirkuszka

Vera,
MÁR NEM!!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Irtam neked privit Zsanci! De most elteszem magam!

Kép

Kép
cirkuszka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?