Votiv!
Tök jó, hogy Lilike bőre gyógyul!

Gyermekeid nagyon szépségesek, és Lilike szerintem tiszta Apja, bár Őt csak képen láttam, de nagyon nagy a hasonlóság! (így már érthető az anyósra hajazás

)
Gyerek vs tv: bár itt nem divat ilyesmit bevallani, de nálunk sajnos szükséges a tv

, mert csak így tudom összepakolni a két gyereket, viszont a negyed óra tévézés eredménye az egész délelőtti játszóterezés. Nálunk szigorúan csak a babytv megy, semmi agresszió, semmi rajzfilm, gyerekek főzőcskéznek, táncolnak, énekelnek. Aztán negyed óra múlva (megszoptattam Pannust és összekészültem) szólok, hogy megyünk, B kikapcsolja, és rohan. Állatira nem vagyok rá büszke, de ezen kívül semmi tv nincs, már a híradóról is lemondtam vagy fél éve, Született Feleségek pedig szünetel. Szerintem kevésbé sérül így a gyerek, mintha negyed órát végigüvöltene (tapasztalat).
Rylie!
Gyógypuszik Kamillának!!!!!! +++++++++Képzeld, múlt héten tök fölfáztam, éreztem, hogy ez nem vicc. Nálam ez ágynak dőléssel szokott járni, nagyon beparáztam. Elrohantam (két deddel

) patikába, és kipróbáltam én is a Cran c-t, és tök helyretett 2 nap alatt!!! Azt olvastam róla, hogy 2 kapszulában annyi hatóanyag koncentrálódik, mintha meginnál 12 (vagy 16) pohár vörösáfonyalevet! És antioxidánsai gátolják az öregedést

(ez Kamillánál mindenképpen szempont

)
Deni!
Csúcsédesek! Bébiszittered
Szrek!
Nálunk az egész lakás gyerekbarát, a fürdőszobában sem ér el semmit. WC kefe a tartályon, és minden, még a kuka is a mosógépen van

. Egyébként nekem is mindig azon jár az agyam már altatáskor, hogy mit kell csinálnom
Recca!
Ez aztán a szuper hír!!!

Hajrá-hajrá!
Fibi!
Akkor holnap!

Végül Móni megadta az ő szitterük számát, kedvesnek tűnt, holnap letesztelem.
Móni!
Köszi még egyszer!!!!!

A múltkor írtad tesóféltékenység ügyben, hogy "feszegeti a határokat". Na, én ettől tudok idegrohamot kapni, amikor kedvesen bólogatva mindenki ezt mondja. De kérem, az én gyerekem már réges-rég túl lépett minden határt!
Indi!
Nem akarlak terhelni a problémáimmal. Egyébként igen, a MOM mellettin voltam, nagyon közel van hozzánk. És hogy kinőtte magát! Utoljára talán másfél éve voltam, most kb kétszer akkora.
Lindi!
Boldog névnapot a gyermekeknek!!!!!
Szülésfeldolgozás biztos nagyon nehéz, de fontos dolog, márcsak a Ti kettőtök kapcsolata miatt is! Bazsó születése után nagyon kivoltam, féltem a kórházban, hgy a férjem tuti kiábrándul belőlem, ahogyan én viselkedtem, és a szülésznő is csak ezt erősítette bennem, hogy " hát majd meg kell beszélnünk"

, és tiszta depiben voltam, amíg be nem jött látogatni, és nem biztosított róla, hogy nbeki ez nem volt rossz élmény, sőt, és imád engem, stb-stb. Nálatok nyílán ennél nagyobb gond volt, de biztos megoldjátok! Keressetek segítséget!++++++++