A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

ZIta!

Még nem tudom a nemüket.

Mizsi
mizsi

Ancsa! Sajnos én is látom nagyon sokan nem adnak bukót a gyerek fejére. Amugy a kerékpárut szerintem is sokkal biztonságosabb mi is ott megyünk irtam ha van valahol. Egyéb helyen csak azért mert van járda marad az uttest, amugy is többször rámszoltak a gyalogos járda nem nekünk valo, és igazuk is van valahol. Mórán Orsi is imádja a fürdöt, én is ajánlom!

Mizsi! Genetikai UH tényleg csak pár orvos csinálhat! De abban igazad van hogy akkor feleslegesen miért utaztatott be Szegedre!

Bibi! Barninak boldog névnapot!!

Melinda! gyönyörüek a lánykáid, de ezt már mondtam többször!

Enikö! Rövid haja volt már Orsinak, mutattam is neki hadd legyen ilyen, de a kopasz amit szeretne v. a majdnem kopasz hát ki vagyok akadva. De az ö haja, ha nagyon akarja és nem tudom meggyözni akkor ugy lesz

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Melinda!
Tündériek a csajok!!

Zita!
Én is Csillával szültem! :D :D :D :D Remélem a tesót is vele! Pár hete voltunk a Klinikán, meg akartuk látogatni Csillát, de a front meghozta a szülési kedvet, így nem tudott lejönni. A portán hagytam neki fotókat :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Egy gyors kérdés:
Van Szegeden a "gomba" nevű babarucibolt. Tudja valaki a telcsiszámukat???
nagyon köszi!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zita, Molnár G. Béla a dokim, mind a két malacot nála szültem :D Pipivel a szülésznőm nem jött be, nem volt fogadott és szegénynek fájt a feje, miközben én szültem :shock: :roll: :evil: Tomdival se volt szülésznőm és nem is tudom a nevét, pedig kettő is volt, pont váltás volt, sőt gyakornok is volt (volt, volt, volt, bocs a sok voltért), de velük mind nagyon nagyon meg voltam elégedve, tündér aranyosak voltak. A dokimat meg nagyon jónak tartom, Bea te jársz még hozzá ugye? Most, hogy róla beszélünk el kéne mennem hozzá, már ezer éve nem voltam....

Melinda, nagyon szépek a lányok! Lindi nagyon ügyesen beszél már, gratulálok! Tomdi is el kezdett szavakat mondogatni, a legújabb a büdi :D Rámutatott a pelusra és mondta, büdi, bár már tegnap anyumék jószág kutyája is büdi volt.....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Csajok milyen festékkel szokták lefesteni a babaágyakat? Van olyan ami nem mérgező ha esetleg a baba rágná.... Tudjátok, hogy hol kapni ilyet és hogyan kell lefesteni? (pl alapozó kell-e vagy ilyesmi??? )
Foglenyomatos a babaágyunk (fehér színű) és a zuram szeretné lecsiszolni,lefesteni újra.... Nem tudjátok véletlenül, hol lehet kapni megfelelő festéket?
Köszi :D
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket! :)

Bibi, Eszter: Barniknak sok boldogságot! :)

Anett: Nektek boldog házassági évfordulót :) jól sikerült? :)

Nyúlanyó: Engem szólítottál? Nem, nekem nem ő a dokim, sose láttam, én kórház....:)

Melinda: Szépségesek. :)

Kamen: Hú, nem semmi Orsi....ilyen határozott?!?!?! Én a mai napig nem vagyok ennyire határozott :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Cenikő:Szerintem festékboltban megmondják.
Csajok: nem tud valaki valami szert hátfájásra? szerintem a szoptatástól (?) irtóra fáj a hátam!!

Kép
gyanixi

Zsuzsu!

Akkor a Csilláról egyezik a véleményünk!!! :lol:
Neked is a dokid ajánlotta? :wink:

Enikő!
Az új ágyatokat kell festeni? :shock: Amit nemrég vettetek? Amúgy passz, a miénk natur fa, nincs festve. :wink:

Nyúlanyó!
Melinda tesójának, meg Tfildinek volt a dokija! :wink:
Én nem ismerem. :)
Sokan dicsérik. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Melinda! Tündéri szépek a lánykáid! :lol:

Bea!Jól sikerült,kaptam 30 szál vörösrózsát meg egy gyönyörű Svarovski fülbevalót!

Csak sajna aznap tudtuk meg,hogy előző este meghalt a nagymamám :cry: így ez letört.94 éves volt és beteg,szóval számítottunk rá!
20140113113746

Niki: Megmondanák, ha értenének hozzá az eladók :roll: . De nem értenek :evil: :( Avagy gőzük sincs, aszonta olvassam el a tájékoztatót :shock: ...hehe jóvicc mind az 50 félének :lol: Tudodmár.... :evil:

Zitaa: Neeeeeem, nem az új ágyat szeretnénk lefesteni! Kaptunk egyet használtan a tökösnek! Azt szeretnénk kicsit feltuningolni! :wink: De már ott tartok, hogy fogom lecsutakolom és jó lesz az úgy ahogy most van..... :roll:

Melinda: Hja én is akartam írni, hogy gyönyörűek a csajaid :)

Anett: Sajnálom a nagymamádat :( Sajnálom, hogy nem érte meg a dédunokáját :cry:

Zsanett: Hogy vagy???????????????????? Életjelet léccike.....

ceniko
Szeged

Zita!
Igen, a dokim 4 nevet irt egy papírra, de elhagytam. Nem volt pofám mégegyszer összeiratni Vele, így nem választottam szülésznőt. Amikor hajnalbvan bekerültem a szülőszobára, Csilla fogadott. Megkérdeztem Velem marad-e, mert nagyon félek :oops: Maradt természetesen, aztán persze apuci is megjött. Szóval a véletlen hozta Csillát, de nagyon megszerettük. kb. 5 hetes volt Ábel, amikor előkerült a papirka, rajta doki által javasolt nevek. Az első Csilláé volt!! :lol: :lol: :lol:

Van egy Szabina nevű szülésznő, nekem Ő is sokat segített, az ott töltött 22 óra alatt :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok! :)

Megvagyunk mi is, csak csütörtök délután leugrottunk a Balcsira, vasárnapig maradtunk.
Tök jó volt, Boti nagyon élvezte a strandolást! :D
Szinte el sem hiszem, hogy 3 hete indult el, úgy szalad!! :lol:

Pocaklakó is jól van, múlthéten szerdán voltunk uh-n már láttuk a szivecskét, és 5,3 mm-es méretekkel rendelkezett, gondolom azóta már duplázott! :lol:

Csak épphogy olvastam vissza - szokás szerint sajna :oops: :oops: , de nincs nagyon időm rá.

Melinda :)
Még mindig gyönyörűek a lánykáid! :D Majd küldöm Botit legyeskedni! :wink:

Ancsu :)
A vásárhelyi strand is szuperjó, nemrég voltunk ott, nagyon jól meg van csinálva!

Barninak boldog névnapot! :D
Grétinek pedig utólag boldog névnapot! :D

Karmen :)
Nem semmi, milyen határozott Orsi!! :shock:
Várom én is a képet az új frizuról!

pusssz....

Kép
Kép
zituska28

Néhány kép a Balcsiról:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Enikő, ezt találtam neked:

Hőre puffadó festék
10,5 ml
Vizes bázisú festék, mely alkalmas fa, textil, papír, kerámia, gipsz és üveg felületek díszítésére. Használata: A festéket vigyük fel a kiválasztott felületre. Hagyjuk megszáradni, majd a hátoldaláról vasaljuk át az anyagot.A hő hatására a festék kétszeresére puffad. Amennyiben nem textilre festettünk, a puffasztáshoz vasaló helyett használjunk hajszárítót.

Eszerint az oldal szerint egy adag 210 Ft, persze, ha az egészet akarja Dani kipingálni, akkor nem gazdaságos, de néhány lenyomatot letakarni, nem kellhet belőle olyan hatalmas mennyiség. :)

Szerintem nézz be valami Hobbiboltba, vagy a Palánk mellé (ha még ott van egyáltalán) vagy a Nagyáruházba.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska!

Boti nagy fiú már! Nagyon édes! Napszeműveg, autók,... :lol:
Csak egy kiscsaj kellett volna még. :wink:
Merre voltatok a Balcsin? Gondolom Boti élvezte a pancsolást. :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Enikő, mi nemrég vettünk ilyen festéket, amit gyerekjátékra is lehet festeni. Ez egy bio festék(csak ilyenekre írják rá, hogy gyerekjáték is festhető vele). Viszont nem biztos, hogy kapsz, ugyanis előbb-utóbb csak ilyeneket lehet majd vásárolni, és előbb el akarják adni a többit, ezért ezt jól eltüntetik ...Azért tudom, mert mi az ajtóinkat is ilyennel festettük, és mondták, nem biztos, hogy össze tudnak szedni belőle eleget. Persze drágább, mint a többi. A Cserepes sornál (azt hiszem Vám tér) van egy festékbolt, ott lehetne érdeklődni.

Grétinek meg Barninak utólag is boldog névnapot kívánunk!

Zitus, jók a képek! Jó húsban van a nagylegény. :)

Lehet felkeresem ezt a Csillát, ha ennyire jó! Aki nála szült, hogy fogadta fel? Előbb személyesen kerestétek meg, vagy telefonon egyeztettetek?

Szép napot!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Zituska! Boti nagyon édes,látszik,hogy tetszik neki a fürdés :lol:

Gerika!Én csak fogok Csillával szülni, beszéltem már vele telefonon,de majd csak júliusba fogunk találkozni,akkor beszélünk meg mindent!Zsuzsu ajánlotta.Szerintem elég ha telefonon beszélsz vele!
20140113113746

Sziasztok!!

Köszi a festékes tipkket mindenkinek. Én csak az Obiba néztem, de úgy felcsesződtem, hogy nem tudtak segíteni, hogy eljöttem.... :evil: Nem tudom minek vannak ott az eladók, ha azt se tudják mi van.....????

Ma délután megyek dokihoz, egyre többször vannak jóslóim, és még nem nagyon kéne.... Éjjel se aludtam, párom fél 2 fele felriadt, hogy azt álmodta, h elfolyt a magzatvizem :shock: :lol: és mondja, hogy csucsog az ágy a magzatvíztől :lol: , és olyan ideges lettem, hogy nem bírtam visszaaludni, aztán elkezdett keményedni a hasam,úgyhogy kész voltam.... :? :shock: :lol: Úgyhogy aludtam vagy 3 órát 5 részletbe....

Exi: hallottalak tegnap a rádióba :) Sikerült végül felrepülni???? :lol:

Zita: Boti gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :)

ceniko
Szeged

sziasztok!

Nem tudom emlékeztek e rám párszor írtam már a fórumba, aztán eltűntem. Az eltűnésem oka az volt, hogy május 18-án megszületett a kislányom Stella. Bibi! Tényleg jó választás volt Kormányos doki, le a kalappal előtte. A terhesség végére mindenféle gondok adódtak, de ő totál lelkiismeretesen mindennek igyekezett utánna járni és nagyon vigyázott rám. Sajnos császár lett a vége ráadásul altatásban mert sűrgős volt, de minden rendben lett végül, gyermek egészséges! Most már majd gyakrabban jövök - bár vizsgaidőszakom van éppen -. Majd megpróbálok képet is feltenni!

Mindenkinek szép napot!

Márti
stella2007

Dobok egy képet ide is:
Kép

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Zituska:
Köszi! Ott még nem is voltunk soha mondjuk Mórahalmon se meg Szegeden se már 10 év legalább!!! Azt hiszem itt maradunk Szegeden, legalábbis egyenlőre úgy néz ki!
Nagyon jók a képek!!!!!!
Boti tiszta apja  szerintem!!

Tényleg hova teszitek fel a fényképeket? Amit ide is belinkeltek? A babanet albumába?

Drága Vivikém ma reggel a szőnyegre kakilt, hát azt hittem kiakadok totál, takaríthattam a szőnyeget fél órán keresztül!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

üdv: Ancsa

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!!

Köszönöm szépen szépen a Barni nevében is a köszöntéseket!!! :wink:

Zituska,nagyon édi a Boti,de az a szeműveges kép,na az asztán a tuti!!!! :D :D
Melinga ,mekkorát nőttek a lánykáid!!! :lol:
Niki,a Réka is nagyon aranyos!!! :D :D

Stella,örülök hogy megvoltál elégedve a Kormányossal!!
Gratulálok a babádhoz!!! :D :D

Gerika,én nem a Csillánál szültem,én a Barbinál(nagyon rendi csaj),és igen szülés előtt kell vele megbeszélned hogy elvállal-e,előszőr telcsin,aztán szvsz érdemes személyesen is !
Érdemes minél hamarabb felhívnod!!

Anett,sajnálom a nagyid!!
Málna jól van???

Zsanett,teljessen kiakadtam hogy ennyire nem foglalkoztak veled,a ,magzatvíz miatt!
Pedig ugye ilyenkor sokkal jobban kell figyelni,hogy legyen elég víz a babának,arról pedig nem is beszélve hogy nyitva van a méhszáj,és könnyebben feljutnak a bacik!!!

Kép
bibi226

Bibi, Bencit én is egy Barbara nevűnél szültem.
Sajna a teljes nevét nem tudom, szőke hosszú hajú volt, ha jól emlékszem. Leírnád, hogy akinél szültél hogy nézett ki és hogy hívják? Ő is szimpi volt, szívesen szülnék nála megint.

Ancsuka, ismerős sajna, már egy jópárszor én is takarítottam a szőnyeget. Benci szinte sose kakált a bilibe, a wc-re meg vagy elment vagy sem. :(

Niki, Réka baba nagyon szépséges! :)

Stella, gratu a kislányodhoz! :)

Enikő, melyik Magne B6-ot szeded, a Béres félében állítólag egy szemben 250 mg van, a másikban meg csak 48.

Melinda, lányaid nagyon szépek! :)

Erika

gerika

Nixi!Nagyon aranyos Réka,milyen nagy már!

Bibi!Köszi,Málnus jól van,nagyon eleven. :D Sajna a cukorterheléses eredményem 7,39 lett,így semmi csoki,semmi süti,tészta kevés,2 szelet kenyér 1 nap!Így nehezen viselem most a dolgot,csokifüggő vsgyok,voltam! :cry: Lehet meg kell ismételni a 32. héten.
A bélbetegségem is rosszabbodott,amire steroidot kaptam,beöntés formájában minden este,remélem a babusnak nem lesz baja tőle,de állítólag nem jut el hozzá.Hát én mást olvastam,hogy a végbélből is kis ereken kap belőle,de olyan ramatyul voltam,hogy nem volt más. A nődokim még nem tudja,pénteke óta van ez a kis fincsiség,ma este megyek hozzá.HA azt mondja nem javasolja,abbahagyom,majdcsak kihúzom vhogy a végéig! :cry:
20140113113746

Gerika!

A Csilla legtöbbször éjszaka dolgozik, a családja miatt.
A szűlőszobát hivd fel, ott megmondják mikor dolgozik. Először beszéljél vele telefonon, és akkor megmondja, hogy tud e vállalni. Utánna a vége felé, pedig személyesen is tudtok találkozni. :lol:
Egyébként egy középkoru, kb 40 éves, molett nő. :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Gerika!

A Barbi fiatal, 2 éve hosszú, vörös volt a haja.
Kicsit Ő is molett! :wink:

Más!
Lányok!
Terhesen lehet hajat festeni?????? :shock:
Még nem aktuális, de szeretnék melirt a hajamba, és ha egyszer belehuzzuk, akkor időnként vagy újra kell a csikokat festeni, vagy ha meguntam, akkor az egészet befesteni majd. :) És hát a közeljövöbe szeretnénk a baba kérdésre is koncentrálni! :wink:

Köszi.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! Én festettem, szerintem nem veszélyes de biztosan én sem tudom. Mondjuk én ezért vártam meg vele a 2. harmadot

Zituska! Klassz lehetett a nyaralás! Mi is várjuk már nagyon, 2 hét mulva utazunk

Niki! Réka szed még gyógyszert? Jol van már? Már probálja megfogni a játékokat?

Orsival este megértettem ha tüsi akkor idö lesz mire visszanöl ha nem tetszik neki (persze most is azt mondja nem baj) de aztán mondtam elöbb hadd vágjam le én rövidre ha nem tetszik akkor mehet a szomszédba a tüsi hajat megcsináltatni, és most azt mondja jo akkor legyen ugy! Én megkönnyebbülnék ha jo lenne neki igy. Amugy igen, mindig is igen határozott volt, de meg lehet jol beszélni a dolgokat, nem hisztis hogy de ugy kell legyen, csak ritkán van hogy ragaszkodik hozzá de akkor sem hisztizve

Anett! Részvétem a mamád miatt. Mi a mult héten temettük el a tatámat.:(

Ancsa! Ide nem szükséges hogy a képet elöbb valahova feltöltsd én a gépemröl szoktam feltenni ide, a tallozásnál megadom az utvonalat

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja és Norbi szeme megint nagyon gyulladt, pénteken megint vinnem kell átmosásra és ha most sem javul meg töle akkor szondáztatásra a Végh Mihály dr-hoz.:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

anett: milyen bélbetegséged van? Én is csokifüggő vagyok, én rengeteg csokit ettem az utolsó hónapban!!
Karmen: köszi kérdésed..., jól van, már nem szed gyógyit, csak vasat. Már fog rendesen játékokat, meg forog!! :lol:

Kép
gyanixi

kármen: szemcseppet nem kaptatok rá?

Kép
gyanixi

Zita :)

Siófokon voltunk, 2-ától megint megyünk 1 hétre! :D
Én végig melíroztattam a terhesség alatt, állítólag arra kell figyelni, hogy jól szelőztetett helyen festess (nem tudom melyik fodrászat az :roll: ), hogy ne lélegezd be a festék gőzét.

Ancsu :)
A szőnyegre kakilás nem lehetett egyszerű! :shock:
Ahogy nézem Botiról ezeket a képeket, tényleg hasonlít az Apájára (valami köze van hozzá :lol: ), de amúgy inkább rám hasonlít! :)

Anett :)
Sajnálom, hogy kiújult a betegséged, remélem a steroid nem jut el Málna babáig!
A cukrot is sajnálom, én nem tudom hogy bírnám, imádom a szénhidrátot, amióta terhes vagyok, azóta meg végképp..

Stella :)
Gratulálok a lánykádhoz! :D

Niki :)
Réka nagyon édi! :D

Enikő :)
Vigyázz magadra, ezek a jóslók még nagyon nem hiányoznak!! Még pár hetet bírjatok ki egyben!!
Majd jelentkezz, mit mondott a doki!

Azt nem is mondtam, hogy kissé elkiabáltam, hogy semmi rosszullét! Kb másfél hete úgy émelygek egésznap, hogy ihaj!! Csak ha eszek, akkor múlik. (nesze neked fogyókúra :lol: )

Kép
Kép
zituska28

Zita!Én is melíroztatom a hajam,azt lehet,nekem a védőnő meg a doki azt mondta,festetni nem nagyon,melír igen.

Nixi!Colitis ulcerosam (fekélyes vastagbélgyull.) van,2 éve ,sajna még nem jutottunk el a tünetmentesítésig,a max. idő mikor nyugalmi állapotban volt 5 hó!Pedig mástól 4-5 évet is hallottam,nem vagyok szernecsés ezzel! :cry:
20140113113746

GErika: Magnézium Citriciumot szedek napi 2x3 szemet. Egy szem 500 mgos, azaz napi 3000 mgot nyomatok! :roll:
Amúgy 2.1.0.0 a méhszájam meg van rövidülve, és emelte a Seduxen adagomat napi 3x1 egészre :( Viszont én ezt nem tudom így szedni, hát akkor alszok egész nap, a konyháig nem bírok kimászni... :(
De szinte folyamatosan keményedik a hasam :( Néha csak keményedik, néha rendes jósló fájások, egy órán belül többször is..... És elég gyakran érzek ilyen szúró fájdalmat alul lent a hasam alján belül....
Nem tudom melyik hatására nyílik a méhszáj... :?:
Már nem emlékszem hogy volt a csajokkal :oops: :lol:

Néztem a festéket találtam is egy helyen, 8 négyzetméterre való fehér bio festék 2250 ft. Ez jó ár?? és nem kell se alapozó se semmi alá. 2 rétegbe felvisszük és kész! :)

Zituska: Én a csajokkal rá se bírtam nézni az édességre, most meg hogy fiút várok, feszt édességet ennék :) :lol: Meg a cukros löttyök, nyamiiiiii amikre ezidáig rá se néztem :) Érdekes.... :roll:

Zitaa: Küldtem privit :)

Karmen: Bakker gyógyulást Norbinak! Most pénteken viszitek átmosásra??? És az a doki, akit írtál mit fog majd vele csinálni???? Avagy mi a szösz a szondáztatás?
Orsi haja milyen lett??? :)

Stella: Gratula :) JÓ egészséget nektek :) Képet a kiscsajróóóóól :)

Na én megyek lepihenek, mert fájok...

ceniko
Szeged

Enikö! igen, most pénteken viszem vissza, nem várok vele. Reméltem megszünik a panasz, de semmit sem javult. Most hogy megint nagyon begyulladt meg nem is akarok többet várni, sajnálom szegényt. A dokihoz még nem viszem akit irtam, elöbb azt mondta a doktornö még egyszer mossák át neki, csak ha az sem segit akkor kell szondáztatni. Nem tudom mi az, de annyit mondott hogy azt nem csinálhatja bárki és nem is mindegy ki csinálja ezért ö ajánlja ezt a doktort. Barátnöm már szolt ha oda jutnánk, amit remélem nem fogunk akkor segit ebben. Orsi haját hétvégén vágom, most nem érek rá, én szoktam öt és apát nyirni de azért lassabb vagyok mint egy fodrász
Te meg probálj nagyon sokat pihenni!! sulit nem lehet halasztani egy kicsit?
Hát én mindkettövel nagyon kivántam az édességet:) Most nem kivánom de muszáj sokat ennem, de igy is fogyok pedig minden nap nassolok ilyeneket. Anélkül meg gondolom pláne:(

Niki! Azt hittem te forditottad oldalára, nagyon ügyes ha már igy forog. Norbi is kapott most vasat. Norbi mindig kap szemcseppet amikor gyulladt, attol a gyulladás mindig el is mulik, de a jobb szeme mindig nedves meg folyik a könny az arcán ha sir, nem tudja elvezetni a könnycsatorna. Igy aztán ujra visszagyullad 2 hetente. Már 3x kapjuk megint a cseppet, sajnos kell a beavatkozás is, mert a csepp csak részlegesen segiti a problémát, csak a gyulladásra jo

Stella! Gratulálok, képre én is nagyon kiváncsi vagyok!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!
A kérdésedre itt válaszolok: nem tudom, hogy menyi pénz jött össze. Nekem is apám mondta, hogy az apuka vasutas. Egyébként júliús 7-8 lesz vasutasnap, gondolom a SZVSE pályán, és akkor ott is lesz a modellkiállitás, meg állitólag a kisfiú is ott lesz. :wink:
Születéskor oxigénhiány lépett fel, ezért lett tolókocsis, szellemileg ép, járni nem tud. :cry:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!!

Zituska!
Már épp hiányolni akartalak, amikor bejelentkeztél! :lol: A képek nagyon szépek, vagány kispasid van! Gratula a szaladáshoz!! Nekem is a napszemüveges kép tetszik a legjobban :-)
A rosszulétek elviseléséhez kitartást, jó egészséget a pocaklakónak is!

Niki!
Tündéri Réka, nagyot nőtt és egyre nőcisebb és nagyon ügyes!!!
Nekem minden izom fájdalomra a Richtofit sportkrém jön be piros-kék a tubusa. Nekem is sokat fáj a hátam, ha apa a kedvemben akar járni, akkor maszírozni szokta rozmaringos kencével. :oops:

Melinda!
Hol tart az építkezés?? Lindi ügyike!

Enikő!
Régen raktál fel képet a csajokról!!! :-) Kitartás!!!!!! A seduxen durva...

Kármen!
Norbinak teljes gyógyulást!
Orsi még mindig kényezteti??
Képeket!! :-)

Stella!
Jó egészséget Nektek!

Anett!
Sok erőt mára!!!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Ági!
Fel tudtatok tegnap szállni???

Szép napot mindenkinek

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Karmen:
Köszi a képkép infót. kívácsi leszek sikerül-e, most küldök akkor egyet vagyis felteszek egyet.
Vivi pancsikól a medencéjében!
[img]H:\-==KÉPEK==-\ancsa%20telefon\20070611[/img]

Ancsa

Ancsu

ancsuka

hát nem sikerült :(

akkor nem tudom hogy kell

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Kép

talán most sikerül, mondjuk le kellet kicsinyítenek a képet

Ancsa [/img]

Ancsu

ancsuka

végre sikerült!!!
Kép

Üdv: Ancsa

Ancsu

ancsuka

Köszi lányok a dícséreteket!!
Zsuzsu: Te hogy vagy, illetve hogy vagytok??

Kép
gyanixi

Niki!
Eléggé "kínoz" a bezártság, de előre nézek. Vasárnap csavargunk, addig kell "kibírnom"...
Ábel jól van, felfedezte a konyhát, nyitogatja a konyhaszekrényt, sütőt.... nem áll le egy percre sem. Fogzik, sokat sír éjjelente.
Te hogy vagy??

Csajok!
Úgy tűnik megszabadulok a nemszeretem védőnőnktől, a 17. hétben van és lassan elmegy táppénzre! Remélem a helyettes jobb lesz.
Ti mikor adtatok a babáknak kockasajtot??

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: Én már simán adnék kockasajtot, natúr joghurtot, krémtúrót, de sokan az a hozzátáplálási nézet mellett vannak, hogy 1-1,5 éves koráig nuku tejtermékek. Döntsd el Te mi a jó a fiadnak!
Na most nem lettél okosabb :lol:

Ancsuka: édes a csajod :)

Niki: Réka is tündér, és milyen ügyes :)

Gira: Hogy van Hajna bőre? Elmúltak már a pötyik??

Zitaa: Remélem összejön annyi pénz, hogy ki tudják vinni a kisfiút az őssejtbeültetésre kínába!
Amúgy én azért nem vetetek le köldökzsinórvért, mert egyrészt, nem lesznek betegek :D -egyikse :wink: -, másrészt ha ne adj Isten szükségünk lenne rá, több millió ft lenne kijutni és elvégezni a beavatkozást...szal most itt levetetem tároltatom (soksok pénzért), aztán mi lesz ha kell? Eladom a fejünk fölül a lakást, hogy kivigyem kínába? És a többi gyerekemmel mi lesz??? Szal hna... :roll:
De nagyon drukkolok Neki++++++++
Ha még egyben leszünk júliusba kinézünk a Szvesére, a tavalyi vasutas nap is szuperjó volt, a kölkök nagyon élvezték!! :D

Karmen: Értelek, azért remélem megszondázni nem kell, elég carul hangzik.... :( :roll:

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő!

Elmúltak a pöttyök, de tegnap hagytam abba az antibiotikum-kenőcsöt. A kérdés az, hogy visszajön-e. De most teljesen elmúlt :) Szóval ez volt a nyitja, és nincs köze táplálékallergiához, vagy kontakt-allergiához, egyszerűen csak az anyja érzékeny bőrét örökölte :D
Vendég

sziasztok!

Most kaptam meg a mailt és linkelem is nektek ringató foglalkozás lesz megint Szegeden.
Belinkelem a csaj email címét vagy azon keresztül érdeklődjetek vagy jelentkezzetek vagy telefonszáma is ott van.
Aki nem tudja mi az a ringató: http://www.ringato.hu/main.php

És a link:
Kedves Ringatós mamák és gyerekek!

A 25. héten, két foglalkozás lesz.
2007. június 19-én (kedd) a Játékdzsungel Játszóházban, 17:00-tól;
2007. június 21-én (csütörtökön) a Százszorszép Gyermekházban 10:00-től,
10:45-től és 11:20-tól lesz. Jelentkezni a szokásos módon lehet.

Nézzétek meg a honlapot, feltettem néhány mondókát és dalt.

Megkérek mindenkit, ha készít fotót, vagy van a birtokán olyan, amit az
elmúlt foglalkozásokon készített, de nincs fenn a honlapon, kérem,
emailban küldje el nekem.

Ha bármi kérdésetek, kérésetek van írjatok, hívjatok!

Szeretettel:

Szabó Emese
mesi@ringato.hu
20/5428-145

Mi a játékzsungelbe tuti ott leszünk a foglalkozáson mert én jeletkezek már most, remélem egy pár emberrel találkozom.

Holnaptól nem leszek ha ringatóval kapcsolatba valaki írna vagy mással akkor privibe vagy emailen megtalál!!!

Üdv: Ancsa

Ancsu

ancsuka

Sziasztok.

Mivel két délután a repteret jártam, nem volt időm jönni. Kedden végre repülőre ülhettem, de azt hiszem, valami baj van a gépezetemben, a teljesen sima repüléskor volt ugyanis hányingerem, de a széllöket és a terhestornán betanult légzőgyakorlatok segítettek. :D Csináltam pár képet is, csak kár, hogy pont a belváros felett voltam rosszul leginkább, de azért ott is fotóztam…és este rá kellett jönnöm, hogy a férfiak jobban tájékozódnak tényleg, mint a nők…az én képeimet öcsém „fejtette meg” ugyanis. :o

Enikő, na végül vettél festéket? Szerintem egyébként jó ár, amit írtál.
A Seduxen 3*1 tényleg durva, nekem a bnőm szedett ennyit, de nagyon kis ideig, mert aztán magától, meg védőnői tanácsra, csak szükség esetén szedett napi kettőnél többet.
Ezt a pár hetet már fél lábbal is ki fogjátok bírni! Drukkok mennek ezerrel.

Stella, szívből gratulálok a kislányod érkezéséhez!

Niki, hogy telik az idő, Réka már olyan „nagy”. És nagyon ügyes is!

Zituska, Boti szerintem is inkább apája, habár mindkettőtöket csak képen láttalak.
Héthetes terhesen nem nagyon kéne fogyókúráznod, irgum-burgum.

Anett, ne aggódj, nem lesz semmi baja Málnusnak, főleg, ha TE is jobban leszel, jobb lesz a közérzeted, stb. A cukrod meg azért annyira nem vészes… Belgyógyon kinél voltál?

Zitaa, szerintem se a festék a gáz, hanem annak a gőze, ahogy Zituska is írta, szóval keress egy helyet, ahol lehet huzatot csinálni, és hajrá melírozás, ha eljön az ideje. Igaz, én terhesség alatt növesztettem le a szőkeségemet.

Kármen, drukkolok, hogy ne kelljen nagyobb beavatkozás Norbinak. Hét végén tegyél majd képet Orsi új frizurájáról. Nem küldenél erre fogyis manókat???

Ancsuka, megy ez a képfeltöltés! :)

Zsuzsu, Ábelnek boldog hófordulót, már csak egy hónap… Szerintem is adhatsz már neki tejterméket.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska,
valszeg mi is lemegyünk a gyerekekkel júliustól a Balcsira és mi is Siófokon leszünk, találkozhatunk majd :)

tejterméket 1 éves kor körül ha nincs gond, óvatosan el lehet kezdeni bevezetni.

voltam 2 hete dokinál az asztmám miatt, és szóba került Boldi ügye is, és ez volt az első doki aki egy teljes órán át magyarázott nekem, nem rólam volt szó, én megkaptam csak a gyógyszereimet, hanem Boldiról beszélt

1/ az allergiateszt a gyerekek 40%nál pozitív, és nem jelenti feltétlen azt, hogy allergiás az adott ételre a gyerek, mert teljesen tünetmentes gyerekeknél is kijön! és fordítva is, de ezt tudtam

2/ ekcéma: 3 év alatti gyerekek 80!!!!!!!!!!!!!! %a ekcémás valamilyen formában, és ennek semmi, de semmi köze az ételallergiához többnyire, persze ha valóban allergiás, akkor ekcémás is áltlában

3/ ha túl későn vezetem be a tejes dolgokat, éppen azért lesz később érzékeny rá

4/ anyatejbe nem megy át az allergizáló kaja!

5/ ha egy anyuka elviszi az ekcémás, nem hízó, nem evő gyerekét gasztrora, nekik MONDANI KELL valamit és többnyire azt mondják, allergiás, mert tökciki, hogy nem tudják miért ekcémás, miért nem eszik, miért sovány, és ez a legegyszerűbb, mert megfoghatatlan

ez a része szerinte pszichológia, anyuka megnyugszik, hogy ez a baja, doki kipipál egy újabb sikeres esetet

6/ ha nem adsz tejet, a gyerek nem fejlődik rendesen, nem lesz étvágya, és ezért sovány

holnap költözünk, utána kipróbálom a tej adását,a doki szerint a rendes tejjel próbálkozzak, mert ha baj van, azonnal kicsapja és akkor tudom, hogy valóban allergiás, de szerinte nagy eséllyel nem az

reménykedem és bizakodom :)

totál elbioznytalanodtam!

a tünetei alapján allergiás, de lehet véletlen is, hogy tojást ettem hányt napokig (lehet mégis vírus volt), tejes ropit evett, kicsattant a bőre, és visszapörgettem a dolgokat, másnapra beteg is volt

doki szerint kezdjem el terhelni, óvatosan, a tejjel kezdve, ha baj van, pár nap alatt kijön a dolog
szerinte Boldi az elmondásaim alapján nem allergiás!!!!!!!!!!!!!! mert ha az lenne, akkor a diéta hatására tünetmentesnek kellene lennie, de mivel diétázik és mégis ekcémás, ez nem allergia! hanem egyszerűen ekcémás, ami a szar bőrével magyarázható, szőke, kék szemű, hófehér bőrű

most bizakodom, nagyon, ez egy nagyon nagyon jó hírű orvos, nem írok nevet, híres, elismert, komoly eredményei vannak, ha valakit érdekel esetleg priviben elküldöm a nevét, de ide nem akarom kiírni
Vendég

nemsokára szétkapjuk a gépet és nem lesz netem sem pár napig, elvileg jövő kedden jönnek átkötni, addig is mindenkinek minden jót :)
Vendég

Sziasztok!

Dancsi!

Ez nagyon érdekes, amit írtál. Én nem tudom, Boldi allergiás -e, Benedek az(volt), a diétát maximálisan sose tudtam szinte betartatni, ha mégis sikerült rövid időre, akkor is előjött előbb -utóbb az ekcéma mondjuk néhány db háztartási keksztől.
Ettől én besokalltam és azt mondtam, rábízom a gyerekre, mit akar enni. Ez persze kockázatos is, de nem bántam meg. Sok mindent tanultunk belőle. Kialakult, hogy kb mi az a mennyiség, amit Benci még elvisel, és ezt ő maga tudja. Ha egy darabig nem eszik tejterméket, akkor meg van őrülve érte, lebeszélhetetlen. Kiveszi maga a hűtőből a sajtot és eszi, kész. Persze jöttek a foltok, nem érdekelt. Ha már nagyon durva volt, akkor egy időre leállítottam , de saját maga is kevesebbet evett, mert nyilván érezte, hogy nem teljesen jó neki. Direkte tejet nem adok neki, de ha megtalálja a poharamat és tej van benne, bizony megissza. Ha akarja.
Nekem az utolsó lökést az adta, hogy olvastam a neten, hogy volt olyan kísérlet, ami megállapította, hogy azok az állatok, akik mogyoróra allergiásak voltak, kinőtték az allergiát, ha kaptak mogyorót, míg azok az állatok, akiktől teljesen megvonták, nem nőtték ki!!!

Mostanra Benci toleranciája a tejjel szemben már jónak mondható, kis mennyiség semmi tünetet nem okoz neki. Nagy mennyiségben meg nem kéri(még). Majd meglátjuk.

Bocsi, most csak ennyi. Megyünk ma szemészetre.

Erika

gerika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?