Jó reggelt
Cat
Na, ugye!!!! Kár volt idegelni magad. Ott vannak azok a babukák.
Köszi, amit írtál. Most kezdem a hõmizést. Eddig azt hittem, hogy ha fáj a cicim, meg idegroncs vagyok mensi elõtt, az jó, akkor tuti van peteérés. Hát lehet, hogy fordítva. Ez megnyugtatóbb lenne, mert ez utóbbi ritkábban fordul elõ. Viszont érdemes lenne eljárni dokihoz minden félidõben 2*3*, hogy megnézze mennyi tüszõ ért meg, és hogy megrepedt-e. De hol van ilyen doki, aki ezt vállalja? Mert az "enyém" sz*rt sem ér ebbõl a szempontból.
Lehet, hogy azokban a ciklusokban, amikor ezek a tünetek jelentkeztek nálam, felszökött a prolaktin? Az végül is jó, ha így szökdécsel, nem pedig bebetonozva úgy marad. Így azért van esély, hogy egy normális ciklusban ott legyen az a babóca. A pozitív teszt után meg rohanni a dokihoz, hogy minden rendben is menjen 9 hónapig.
A prolaktin leszorítására meg tényleg a stresszmentes életmód lenne a megfelelõ gyógymód. A tüszõrepesztésre meg amit Te csináltál, Cat, túrázni, mozogni, mert szerintem ez is számít.
Tudja valaki, hogy a Gynevac kúra alatt lehet próbálni a babócát, vagy szünetet kell tartani?
Gitta
Nagyon nehéz nem odafigyelni, ciklus második felében, hogy vajon sikerült-e, vagy sem. Ki az, aki képes megállni? Szerintem jó, ha eldöntöd, nem sikerült ebben a hónapban. Mert akkor biztos "beüt a ménkû"
A ciklus második felében is lehet akciózni, kárt nem teszel benne. Úgy kéne élni az életünket, mintha mi sem történt volna. Még az is lehet, hogy kiszabadul egy kósza petécske a 20. nap tájékán! Lsd. Zsuzsu.
Ja, és szerintem is autót kérj!!!!
Csutka
Ezek tök jó hírek!!!! Nagyon drukkolok Nektek!!!
Leone
Zsé hívott, hogy jelentkezz, hívd fel, nem tud a netre felmenni. Üzeni, hogy beférsz az autóba, de meg kéne beszélnetek hogy hol és mikor! (pontosan)
Egcsi
Gyógyulást a nagyidnak!!!!
Lonchi
Hamarosan válaszolok!
Krissi