A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Szép jó estét mindenkinek! Kép

Látom, valami gubanc volt reggel a tablicskuval. Kép
Kép

Drukk mindenkinek!

Hulla fáradt vagyok, már 12. órája ülök a gép elött!!! Kép Holnap is jönni kell... Lassan befejezem, már nagyon unom. Remélem, azért kicsit csökkenni fog a munkánk. Kép
A kedvem már megjavult, kicsit letörtem délelött, amikor szinte látszatja sem volt annak, amit csináltam.

Már csak a párocskámra várok, hogy együtt tudjunk hazamenni. Kép

Jó éjszakát mindenkinek! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Cat Kép
Köszönöm a felvilágosítást, akkor ezek után, ha bármi bajom van, akkor én is ezt szedem. Azt nem értem csak, hogy a nagyobb dózisúnak nincsen ilyan hatása, mint a kisebbnek?? És ez ugyanúgy szedhetõ pl. fejfájásra is?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt mindenkinek!

Talis lányok! Kép
Nem tudom kinél van hely esetleg autóban, de én szombaton a nyugatiba érkezem, onnan kellene eltalálnom Borárékhoz, de Pesten szinte semmi helyismeretem nincs. Jó lenne, ha nem egyedül kellene keresgélnem merre menjek.
Tud valaki segíteni? Tudom, szólhattam volna hamarabb is, de még nem volt biztos, hogy tudok menni.

Leone

KépKép
leone

Sziasztok LányokKép

Teljesen magam alatt vagyok. Ma reggel 36,9re esett le a hõm a 19cn-en. Sajnos ez semmi jót nem jelent. Ki is vagyok tõle teljesen. Ha 4 tüszõvel sem sikerült akkor sehogy sem fog. Ráadásul mondtam a páromnak, ha nem sikerült akkor nem csinálom tovább ezt az inszem-cirkuszt, hanem megbeszélem a dokival, hogy küldjön lombikra. Erre a párom teljesen kiakadt, hogy Õ fél a lombiktól, hogy degenerált gyereke lesz, mert annyit olvas róla ilyen rossz dolgokat. Mi a véleményetek ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Nem bírok felhívni a páromat, de ha szerintetek jobb a Gellért tér, akkor Ö is biztos egyetért ezzel. Kép Csak majd beszéljünk meg valami ismertetö jelet, jó? Cat a Te telcsiszámodat tudom, ha esetleg késnénk vagy valami gond lenne. Kép Dehát ugysem lesz. Kép

Dorisnak átadom a jókívánságotokat, SMS-en tartom vele a kapcsolatot. Kép Nagyon optimista, reméljük meg is lesz az eredménye, éppen úgy, mint Karmennél.

Lányok! Nem akar senki pirosodni a táblában? Igy olyan magányosnak érzem magam. Kép

Puszi!
Andi
andi28

Cat! Ne aggódj! Emlékszel, hogy Andynek is leesett? Aztán szépen vissza is ment! Kép Inkább dugd el a fenébe a höméröt, ha így stresszel. Segíteni ugysem tud. Én legalábbis megnyugodtam miután nem így kezdödött már a reggelem. Kép Minden ok lesz! Kép

Puszi!
andi28

Sziasztok!
Tényleg Cat, miért hõmérõzöl? Dobd a kukába. Tudod, a pszichés változás kihat a testedre. Mit gondolnak a babócák odabent, hogy nem bízol bennük? Õk csak a görcsöt érzik az egészbõl. Próbálj megnyugodni és nem gondolni a kudarcra. 36,9 mégsem 36,2 vagy ilyesmi.

Ne gondolj most lombikra. A babócák csak néznek odabent, hogy a mami már a lombikra pályázik. A tudatalattid kivetíti ezt a képet az agyban, és az a vége, hogy elintézted, hogy mehess lombikra. Ugye, ezt Te sem akarod???

Na, pussz!
Krissi
krissi

Sziasztok!

CatKép

Ne idgeskedj, szerintem még ez semmit nem jelent, és ha ennyire bánt inkább ne is mérd.

Lányok!KépKépKépKép

Tiszta hepi vagyok megvan a párom fickóvizsgálata, azt mondta a doki "életveszélyes" a szó jó értelmében... Ma reggel voltam uh-n, 4 db alkalmas tüszõm van, és változtattunk a megszokott formán. Az orvosom valami továbbképzésen vett részt, ahol azt tanulta, hogy nem szabad mesterségesen megrepeszteni ott ahol magától is meg tud. Valami hormondolog van a háttérben, a szervezet azért akkor repeszt mert akkor a megfelelõ, és lehet, hogy mesterségesen nem jók az értékek hozzá. Szerintem lehet benne valami. Lesz majd 2 vérvételem a 20. és a 23. napon ahol nézi a progeszteron szintet, mert ha az ingadozik, naponta változik az sem jó. A múltkori 23. napi vérvételem viszont teljesen jó. Bocsi a sok dumáért, de kinek monhatnám el ha nem azoknak akik meg is értik miért örülök...Kép

Puszi
Csutka
Csutka

Cat Kép

Csatlakozom az elõttem szólókhoz, ne a hõmérõre figyelj most, hanem relax ! Nagyon szorítunk neked.

Sajnos nálunk nincsenek jó hírek, a férjem nagymamiját hétvégén kórházba kellett vinni és a doki azt mondta, már négy napja infarktusos az EKG-ja. Minden nap látogatjuk és semmi nem látszik rajta, de szigorú ágynyugalomra van ítélve amit nehezen visel. Reméljük nem lesz semmi baj, de egy ideig még biztosan bent tartják.
Próbálok gyakran benézni, de elég zûrös most a légkör.

Egcsi
egcsi

Sziasztok !
Jó reggeltKépKép Süt a napocska

Cat Kép
Ne idegeskedj. Igaza van Krissinek a babák csak azt érzik benn hogy stresszelsz s az nem tesz jót nekik.
Tavaly mikor terhes voltam nekem 36.9 fölé soha nem ment.
Pihenj tartsd be a doki utasításait és gondolj arra hogy
benn a pocakodban ott vannak a babók s irtóra kapaszkodnak.
Energiát ++++++ küldünk 9 hónapra.

Leone :Nálunk még van egy hely. Mikor érkezel meg ?
Alenat fél és háromnegyed 10 között vesszük fel a Battyány
téren. Elõtte jó ?

Zsé
Zsé

Andi28Kép,CsutkaKép,KrissiKép,ZséKép
Nem idegeskedem már, csak a reggeli elsõ sokk volt nagyon rossz. A páromtól és BogártólKép is kaptam "fejmosást", és igazatok van le van tojva a hõmérõ.

CsutkaKép
Gratula a szuper eredményekhez. Ez a 4 tüszõ csak Clostival lett? Nekem sem repesztettek, de maguktól megrepedtek.

Andi28Kép,VirágKép,OrsiKép
Szombat 1/2 10 a Gellért téren ? Jó Nektek ? BogárKép vár minket 10-tõl.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatKép

Örülök, hogy megnyugodtál. A 4 tüszõm 3*1 Clostitól lett. Ma vagyok a 14. napon, de már feszít rendesen a petefészkem. Most csak azt nem tudom mikor jobb hancúrozni, ha leesik vagy ha felmegy a hõm? (Vagyis az mindíg jó, csak mikor hatásos...Kép)Remélem szépen megrepednek. Ketten már egy kosárcsapatot összehozhatunk, még csatlakozik Karmen, és máris kész a focicsapat...Kép

Csutka
Csutka

Cat Kép
látom már elegen tartottak nálad fejmosást, tehát én már nem is írok semmit Kép Drukk megy!!!!
A fél 10 tökéletes. Akkor ott leszek. Valószínûleg a mûszaki egyetem elõtti parkolónak azon a felén, amely a gellért térhez a legközelebb van.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csutka Kép
A 4 tüszõ nálad is nagyon szép, neked is nagyon nagyon drukkolok Kép Szerintem ha leesik akkor lehet hancúr Kép utána meg 2 naponta, akkor biztosan nem maradtok le róla, vagy??? te máshogy gondolod? az UH mit mutat? LH tesztet nem néztél? Hurkinak nagyon jól mutatta a dolgokat.

Karmen Kép
ezerrel megy a drukk, hogy sok sok petécske legyen és sok sok embrió, ami jól megkapaszkodik Kép

Nekem most egy darabig nincs szükségem a pozitív energiákra, úgyhogy mind nektek megy. Ez a napos idõ, meg amúgy is feltölt Kép Olyan jó tõle a kedvem, a vizsgám is jó lett, úgyhogy most egy kis nyugi következik. Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CAT:nyugi, ennyi ingadozás simán belefér (nálam is volt). Nekem jó a féltíz - így hívják a helyet is ahol megismertem életem párját a Baross utcában!Kép
CSUTKA:ez szuper - nálatok is ikrek, mit ikrek, ikerhegyek várhatók!Kép
Virág
Virág

Virág Kép
akkor a féltíz neked egy tökéletes hely/idõpont Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsé! Kép

Köszi, elvileg jó nekem, de 1/2 10-kor jön be a vonatom, az még belefér?

Leone

KépKép
leone

OrsiKép, Virág!

Köszi a drukkot, egy kicsit megint visszatért a jókedvem. Végül is nem elõször ér kudarc ha most sem sikerül, de akár még az ellenkezõje is lehet.

OrsiKép

Az uh szerint a legnagyobb 26, a többi meg 22-24 körüli. Gondolom ezek hamarosan megrepednek. (legalábbis remélem) Az viszont meglepett, hogy nem mindenkinek esik le a hõje peteéréskor, hanem csak egyszerüen megemelkedik és kész. Ilyen tényleg lehet? LH tesztet nem csináltam még sosem. Lehet jó lenne, de elégnek tartom a hõmérõzést is, meg általában megérzem mikor van.

Csutka
Csutka

Csutka Kép
Az én görbémben sincs valami nagy esés általában, és állítólag tökéletes az alakja. Alapvetõen nagyon alacsony a hõm, így, ha onnan még leesne, akkor kihûlnék Kép Tehát lehet, hogy nem baj, ha nem esik le. Ha gondolod átdobom mailben az egyiket.

Lányok Kép én ebben a hónapban nem hõmérõztem, és azon gondolkozom, hogy, ha a párommal minden OK lesz a kontrollon, akkor sem fogok a következõ ciklusban. Megpróbáljuk "természetesen" ezt a babakérdést megoldani, mégis romantikusabb? vagy nem? És remélem nem kell utána már azon gondolkozni, hogy mi lesz, ha nem fogan meg 2-3 hónap alatt.. annyira bízom abban, hogy már nem kell sokat várni a kis lurkóra Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CsutkaKép
Nagyjából tudod, hogy hol az alaphõd alja (nálam 36,5) ha ott tart akkor akció. Nekem sem esik le hirtelen középidõben, és azt hiszem VirágnakKép sem, csak megindul felfelé. Az alján akció, aztán kétnaponta megint, ahogy Orsi írta. Így nem maradtok le róla.

Az LH tesztekrõl annyit, hogy tudjátok nekem van PG53 és vettem vizeletsugaras tesztet is, amikor megtudtam, hogy nincs Profasi. Minden nap csináltam ezekkel, és egyik sem mutatott pozitivitást. A doki a Maybe Baby-vel elõször a 11. napon nézte a nyálamat, akkor már tiszta páfrány volt az ösztrogéntõl. Én is megnéztem, sõt az asszisztensnõnek is mutatta, hogy ez az ovulációt jelzi. Aztán a 2. inszemnél a 17cn-en is "nyálaztam", és odaküldte a doki nekem, hogy nézzem meg, hogy jó-e még. És még mindig félig páfrányos volt. Ez az egy ov. teszt ami ér valamit, de ez 10.000 Ft. A többi szart sem.

Annyi jutott még eszembe a Profasi nélküli repesztéshez, hogy CsutkaKép igaza lehet a dokidnak, mert ha most kaptam volna Profasit, akkor már a 12. nap repeszt, és csak a 15.-en repedt meg magától. Lehet, hogy túl korán repesztenek, és nem érett még a tüszõ?

OrsiKép,VirágKép
Fél 10 ok.

LányokKép
Megnyugodtam, mert megnéztem a babás görbéket, és 1 kivételével mindegyik beesett 36,9-re, akár többször is, de alacsonyabb hõ is volt.

Cat

Cat
Kép
cateye

Leone Kép
Küldtem pár sort a profilodban található mail címre.
Pusz :
Zsé
zsé

Cat Kép
Örülök, hogy megnyugodtál. Van elég nagy szórás a babás görbékben, ha úgy gondolod dobd el a hõmérõt erre a pár napra, és akkor biztosan nem stresszel Kép Bár így akkor a biztosat sem mutatja Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép

Jó lenne ha el tudnád küldeni a görbédet, elküldöm mailben a címem. Nekem is alacsony az alaphõm, általában a max. 36,9-37 között van. Korábban még ennyi sem volt.
Most 3 napja 36,5-36,6 körül van. Holnap szerintem eldõl esik-e még, vagy meugrik.

Cat!Kép

Ezek szerint tényleg van benne valami. Biztos jobb ha a természet maga rendezi az ilyesmit. Az egy dolog, hogy több érik meg bizonyos gyógyszerektõl, de hogy mikor reped meg, és hopgyan az megint más kérdés. Reméljük szerencsét hoz ez a változtatás.

Csutka
Csutka

Cat, Virág, Orsi! Kép Akkor fél 10-kor a Gellért téren. Kép Igyekszünk idöben odaérni, de ha valami miatt késünk egy kicsit, azért megvártok, ugye? Remélem megismerlek benneteket. Vagy majd Ti engem. Kép Orsi! Milyen autót keressek? Kép
Cat! Örülök, hogy megnyugodtál. Kép
Csutka! Drukk neked is! Kép

Doris köszöni mindenkinek a szorítást. Kép Majd beszámol mindenröl! Én meg továbbítom. Kép

Puszi!
Andi
andi28

Andi Kép
a mail már a kérdésed elõtt elment. Fiat Punto bordó ijp-338 Kép telefonszámom a mailben megtalálod Kép
Mindenképpen megvárunk!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
A hõgörbéket, vagy az értékeket elküldenétek nekem is? Köszi
Nikie
nikie

Orsi!
Nem baj, beavatott gépére küldted! amúgy köszönöm, hasonló az enyém is.
Csutka
Csutka

Lányok Kép
Segítségre, ill a véleményetekre lenne szükségem. Olvasom hogy tüszõt repesztenek stb ezzel kapcsolatos az én kérdésem is.
Elolvastam a fogamzóképesség zavarai c. Elek Csaba könyvet s találtam benne néhány rám vonatkoztatható dolgot fõleg a
Prolaktinnal kapcsolatban. Azt írják hogy ha magas akkor a tüszõ ugyan megérik de nem reped meg , ösztrogén túlsúly keletkezik ill progi hiány, szóval borul az egyensúly.
A tünetei a erõs premenstruációs szindrómák , idegbaj, fejfájás s a legfõképpen a ciklus második felében mellfájdalom. Ez nekmem mind megvan fõleg a mellfeszülés, hozzáérni is alig lehet. Gyanítom hogy esetleg ez a gond, de ugyanakkor a hõgörbém szerint középidõben produkálom a 37
és a fölötti értéket. A sima tüszõéréstõl ez lehet? Vagy csak akkor megy fel a hõ ha meg is reped.
Van olyan köztetek ,-ha jól tudom Leone- akinek a magas prolaktinja, milyen tünetei vannak nálad ?
Bocsi hogy ilyen sokat írtam de próbálok tisztán látni.
Köszi elõre is az infókat.
üdv :
zsé
Zsé

Gyorsan irok, mert feküdni kell. Altatás után kb. 2 óra pihenés, de nekem nagyon fájt a hasam, mondtam ez nem jó, fektettek még, mindig fájt, UH, kiderült vérzés van, a hasüregbe jutott, azért fáj ugy. Megint fekvés, most értem haza, este még felhiv a doki, ha nem javul be kell mennem a klinikára. Ja 3 petesejt lett. Na rohanok feküdni.

Karmen
karmen

Hú Karmen, kitartás!!!
Mikor lesz a beültetés?

Zsé,
ez a a prolaktin dolog, nagyon zagyva ám,
pl. nekem sikerült teherbe esnem magas prolaktinnal, és normál, gyóûgyszeresen rendberakott értékkel pedig nem.
Annak lehet igaza, aki azt mondta nekem hogy ez is egyénenként változik, hogy kinél-kinél mi a megfelelõ érték.

Szóval, ha hormonvérvétel kimutatja, hogy magas a prolaktinod, akkor kapsz gyógyszert, amitõl, már sokan leírtunk irtó rosszul lehet lenni kezdetben, de nagyon hatásos. Rövid idõ alatt helyre rakja a prolaktinértéket.

De ha van tüszõrepedésed, és nem húzódik el nagyon a ciklusod, akkor nem a prolaktin az igazi ludas.
Ez az én tapasztalatom.

Bel.
Névtelen

ZséKép
Nekem például minden 3. ciklusom olyan, hogy nem reped meg a tüszõ (Profasira sem), átalakul sárgatestté, és a ciklus 2. felében 37 feletti a hõm, progi nagyon jó. A mensi alatt szépen felszívódik a sárgatest. A prolaktinom pedig normál. Szerintem az igazság az, hogy a szervezet védekezik a sok stimulálás ellen, és képez olyan tüszõket amiben nincs petesejt.
Ha van szépen tüszõérésed, és normális luteális szak, akkor nem a prolaktin a bûnös.

KarmenKép
Azonnal pihenés! Elég horror amit írtál, de remélem nem lesz baj. Látom a net-elvonási tünetek azért jelentkeztekKépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

KarmenKép
Pihizz sokat!

ZséKép
Érdekes, amit írsz. Nekem a ciklusaim 30-40 %-ában ezeket a tüneteket produkálom (erõs cicifájás, idegbaj, stb.) de barnázás nélkül megjön. Viszont ilyenkor fájdalmas a mensi. Amikor nincs cicifeszi, meg idegbaj, akkor nem is érzek semmi fájdalmat. Ja, és nem is húzódik el soha a ciklusom.

Lehet progihiány a barnázás nélkül is? Vagy változó a magas prolaktin? Egyik ciklusban magas, másikban meg normális? A hõmérsékleti görbe valóban megmutatja, hogy meg is reped a tüszõ? Minden meg nem repedt tüszõ cisztává alakul?
Hú, sok a kérdés. Valaki tudja a választ?

Krissi
krissi

Orsi! Kép Te gondolatolvasó vagy. Szeretem a puntókat, és ráadásul bordó! Vigyázz majd nehogy véletlenül elhozzam. Kép
Karmen! Pihizz sokat! Kép Remélem nem kellett befeküdni a kórházba. Kép Mindhárom tüszö tökéletes? Vagy az majd késöbb derül ki?

A progigondokhoz szerencsére nem tudok hozzászólni. Kép
Már úgy várom a szombatot!!! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Alma!
Beírtalak, üdv közöttünk, de ne maradj sokáig! Kép

Andi!
Remélem, vidám is maradok! Kép

Csutka!
Gratulálok a párod eredményéhez! 4 szép tüszõ! Húúúúúú!!! Ikreknek áll ez a hónap? Kép De az eggyel is beérjük! Kép

Egcsi!
Jobbulást a nagyinak!

Csutka!
Én is csatlakozni akarok a focicsapathoz! Kép

Kármen!
Jobbulást! Remélem, szépen megtermékenyülnek a picikék! Kép

Tablicskut kicsit késöbb küldök, most nincs rá idõm.

Lányok!
Olyan szuper a kedvem! Ez már a 3. hónap egymás után, hogy a hõm a 20 nap után felment 37,3-ra! Remélem, ott is marad! Kép(Igaz, az alaphõm ebben a hónapban nagyon magas volt, 37°! Attól még lehet jó ez a ciklus, ugye? Végül is leesett 37,8-ra az emelkedés elött.)
Szerintetek baj, hogy megpróbálom bebeszélni magamnak, hogy kár reménykedni? Félek az állandó csalódástól a ciklus végén. Meg így sokkal nyugisabb vagyok. Annyira sikerült lazítani, hogy már az akciókat is tudom újra élvezni a ciklus második felében. Eddig szinte rettegtem közben, hogy mi van, ha sikerült és elveszítem, mert most kedvünk támadt rá. Tiszta depi voltam, nem? Kép De most már jól vagyok! KépMás is érzett így? Mondjuk, lehet, hogy nálam ezt az okozta, hogy babásan akciótilalom volt. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

KrissiKép
A hõmérsékleti görbe nem mutatja meg, hogy valóban megrepedt-e a tüszõ. A meg nem repedt tüszõ nem biztos, hogy cisztává alakul, lásd nálam. Elõször sárgatestté, majd felszívódik. A prolaktin nagyon változó értékeket mutat, még cikluson belül is, nemhogy 2 ciklusban. Hektikusan mozog, ezért van az, hogy teherbe lehet esni mellette, de veszélyes az elsõ trimeszterben, mert vetéléshez vezethet, ha magas. Ezért kell a Bromo.

CatEye

Cat
Kép
cateye

KrissiKép
Azért többnyire, ha tökéletes a görbéd arra lehet következtetni, hogy a tüszõérési fázis és a luteális szak is rendben van. Sõt ha a 2. felében végig 37 felett van a hõd akkor valszeg progihiány sincs, tehát a hormonok remekelnek.

GittaKép
Szerintem nagyon jó úton haladsz, hogy babás legyél. Nem szabad görcsölnünk rajta, élvezni kell az élet dolgait addig is amíg nincs babaKépKép Én nagyon nem vagyok híve az örömtelen szexnek, és szerintem abból nem is lesz bébi. Ezért ne bánd, ha nem mindig bújtok össze a pároddal, amikor kellene.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

GittaKép

Örülök a jókedvednek, csak nyugisan. Mostanábban egyre lazábban veszem a dolgot én is, és látod ezek az eredmények azt hiszem magukért beszélnek.

KarmenKép

Gratula a háromhoz, abból aztán már csak lesz végre valami!

CatKép

Hõd hogy van? Vagy eldobtad azt a "csúnya" hõmérõt?

Lányok ma esett még a hõm, már csak 36,5 volt. Azt hiszem este csergetni fogunk...Kép

Csutka
Csutka

Cat!
Most teljesen félreértettél! Én nem erre gondoltam, nem a középidõre, hanem utána!
Élvezem én az életet, most jöttem rá, mennyi mindenrõl lemondtam eddig. Tegnap pl. megkérdezte a párocskám, hogy szeretnék-e új motort, mert be volt ígérve egy új. Nem tudom. Részletre vennénk meg, csak nem tudom, van-e értelme. Meddig fogom tudni használni? Ha babás leszek, szabad-e modorozni, és ha igen, akkor meddig? Babával meg nem lehet motorozni, akkor már autó kellene inkább.

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Elnézést a félreértésért, még nagyon reggel vanKép Szerintem inkább autót kérj, hátha azt is megveszi Neked! Esküvõt nem terveztek ?

CsutkaKép
37,1 volt am a hõm, megnyugodtam. Szerintem 36,5 az alja lehet, nálam is ez, így mehet a prütykölésKép

Cat

Cat
Kép
cateye

GittaKép
Elnézést a félreértésért, még nagyon reggel vanKép Szerintem inkább autót kérj, hátha azt is megveszi Neked! Esküvõt nem terveztek ?

CsutkaKép
37,1 volt ma a hõm, megnyugodtam. Szerintem 36,5 az alja lehet, nálam is ez, így mehet a prütykölésKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Semmi gond! KépMégegy autóra, pontosabban a fenntartására nincs pénzünk. Kép A motor meg havonta max. 3000 Ft-ba kerül tankolással, biztosítással együtt!!!
Örülök, hogy jó a hõd! Maradjon is ott!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Gitta
Már elvesztettem a fonalat a táblázatot illetõen, ma vagyok a 12. napon, fogalmam sincs, hanyadik ciklusban. Ma új dokinál voltam, szeretném elfelejteni az elmúlt 1,5 évet, ezért kérlek vegyél ki a táblából.

Cat
Ne hõmérõzz! Én ezt csinálom 1,5 éve, és nem éri meg a stresszt. Írtam levelet Neked magánban, este, ha van idõd olvasd el!

Bea
Bea

Jó reggeltKép

CatKép
Na, ugye!!!! Kár volt idegelni magad. Ott vannak azok a babukák.

Köszi, amit írtál. Most kezdem a hõmizést. Eddig azt hittem, hogy ha fáj a cicim, meg idegroncs vagyok mensi elõtt, az jó, akkor tuti van peteérés. Hát lehet, hogy fordítva. Ez megnyugtatóbb lenne, mert ez utóbbi ritkábban fordul elõ. Viszont érdemes lenne eljárni dokihoz minden félidõben 2*3*, hogy megnézze mennyi tüszõ ért meg, és hogy megrepedt-e. De hol van ilyen doki, aki ezt vállalja? Mert az "enyém" sz*rt sem ér ebbõl a szempontból.
Lehet, hogy azokban a ciklusokban, amikor ezek a tünetek jelentkeztek nálam, felszökött a prolaktin? Az végül is jó, ha így szökdécsel, nem pedig bebetonozva úgy marad. Így azért van esély, hogy egy normális ciklusban ott legyen az a babóca. A pozitív teszt után meg rohanni a dokihoz, hogy minden rendben is menjen 9 hónapig.

A prolaktin leszorítására meg tényleg a stresszmentes életmód lenne a megfelelõ gyógymód. A tüszõrepesztésre meg amit Te csináltál, Cat, túrázni, mozogni, mert szerintem ez is számít.

Tudja valaki, hogy a Gynevac kúra alatt lehet próbálni a babócát, vagy szünetet kell tartani?

GittaKép
Nagyon nehéz nem odafigyelni, ciklus második felében, hogy vajon sikerült-e, vagy sem. Ki az, aki képes megállni? Szerintem jó, ha eldöntöd, nem sikerült ebben a hónapban. Mert akkor biztos "beüt a ménkû"Kép
A ciklus második felében is lehet akciózni, kárt nem teszel benne. Úgy kéne élni az életünket, mintha mi sem történt volna. Még az is lehet, hogy kiszabadul egy kósza petécske a 20. nap tájékán! Lsd. Zsuzsu.
Ja, és szerintem is autót kérj!!!!Kép

CsutkaKép
Ezek tök jó hírek!!!! Nagyon drukkolok Nektek!!!

LeoneKép
Zsé hívott, hogy jelentkezz, hívd fel, nem tud a netre felmenni. Üzeni, hogy beférsz az autóba, de meg kéne beszélnetek hogy hol és mikor! (pontosan)

EgcsiKép
Gyógyulást a nagyidnak!!!!

LonchiKép
Hamarosan válaszolok!

Krissi
krissi

BeaKép
Este elolvasom a leveledet, feltétlen. Jól tetted, hogy váltottál.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatKép

Akkor ma belehúzunk..KépRemélem megreped magától. Kicsit tartok attól, hogy nem.

KrissiKép

Köszi a drukit, már annyian drukkoltok, hogy sikerülne kell!Kép

GittaKép

Szerintem most ne foglalkozz a mocikkal, inkább gondolj a jövõre, ha baba lesz jobb az autó.

Csutka
Csutka

Krissi!
Kérnék én autót, de az a fránya anyagiak! Kép
Úgy legyen, üssön be az a „ménkû”! Kép De mindenkihez ám! Kép

Csutka!
Tudom én, hogy jobb az autó. De hát... épp elég 1 autót is fenntartani.

Lányok!
Engem már utolért a tavaszi fáradság. Majd elalszom a monitor elött ülve. Kép Pedig a dolgom rengeteg. Ti hogy vagytok vele?

Akkor az igért tablicsku:
Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Én is ásitozom, és mennék már haza. Szerintem BogárKép már el is aludt az irodában, úgyis olyan aluszékony mostanában.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat!
Milyen jó lehet Bogárnak! Kép Én is azért szeretnék álmos lenni! Kép De te is! Kép

Lassan megyek haza!!! Juppi!

Üdv:
Gitta
gitta

SziasztokKép

A legfontosab: Doris írt sms-t, 10 petét tudtak leszívniKépKép, de kicsit vérezget, ezért még kétséges, hogy lesz-e beültetés. Vasárnap kiderül.

Lányok: gondolok majd rátok szombaton, úgy néz ki, nagyon klassz idõtök leszKép És remélhetõleg a pocakosok nem fognak aluszkálni traccsparti helyettKépKép

Cat: ne stresszeld magad, minden rendben leszKép

Gitta: én meg azt mondom, kérj mocitKép Ha lesz gyerek, majd eladjátok, vagy akármi. Most te motort szeretnél, hát legyen az. Nálam régen 2x is bejött, hogy vmi olyanba kezdtem, ami nem igazán passzolt össze azzal, hogy babát terveztünk és amikor belevágtam (új melóhely, suli), rögtön összejött a gyerekKép

A holnapi HSG elõttre a doki írt fel Betadine-t, amit tegnap este használtam elõször. Ma egy az egyben olyan váladékozás volt, mintha ovuláltam volna (tojásfehérje-szerû)
Csajok, szerintetek mi lehet ez? Ez a Betadine-tõl van, vagy most ovulálok? Nekem még ilyen soha nem volt. Egyébként pedig fájogat a bal oldalam... Help me!

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

GittaKép
Na jó, akkor vegyél mocit!!!! Maximum a babó is ott repeszt majd a hátad mögött bukósityakkal a fejénKép

JoviKép
Drukk megy holnapra!!!!!!!
Hanyadik ciklusnapon vagy, hogy fájogat? Nem tudom, mi az a Betadine. Az mit csinál?

CatKép
Mail ment!

Krissi
krissi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?