Hali!
Még nem olvastam vissza, pótolom.
Tegnap nem volt jó napom!
Méhszáj: tovább rövidült, 0,5000 , de nincs nyitva. Megint szigorú fekvést írt elő a doki, azt mondta, ha akarom, felvesz a kórházba. Nem akartam.

Mondta, h jó lenne kibírni még 2-3 hetet. Én úgy gondolom, lesz ez még 4 hét is

(Optimistának kell lennem.)
Vérvétel: ambuláns csaj elkezdett szívózni, ha csütörtökön nincs is cukros vérvétel. Azt mondtam neki, h most vagyok éhgyomorra, úgyhogy oldja meg. Megoldotta

-3 fiola vér.
Ultrahang: ambuláns csaj kérdezi, miért jövök. Mondom, a doki írta elő, mert nagyobb volt a bpd. Erre ő:"mit vár a doktor úr, azt hiszi, összement a gyerek?" Anyád!! (Bocs

) A bpd 101 mm, (90 mm a felső határ itt). Mondtam az uh-snak, h azt kérte a dokim, nézze meg az agyát. Szerinte rendben van minden, nagy, kerek, csontos feje lesz. A dokim kérdezte, h megnézte-e az agykamrákat, erre én: gondolom. Ez a szó speciel nem jutott eszembe, de ha a nagyobb bpd miatt megyek, csak tudják, h mit kell megnézni. A 28. hét óta nagyobb a feje, de senki nem mondta eddig, h gáz lenne, és mégis félek kicsit. (Remélem, alaptalanul. Már annyiszor megnézték, ha vmi baj lenne, azt mondták volna.) A femur 66 mm. Jah, uh-ra jelentkeztem 3/4 8-kor, 10 után be is hívtak
Aztán kimentem az épületből, és a parkban néhány kisebbségi terhes anyuka vígan bagózik. Na, akkor már a sírás kerülgetett, h b@ssza meg, én mindent megpróbálok, h egészséges legyen a baba, ezek meg itt vígan pöfékelnek.

Bocs a csúnya szavakért.
És ezek után találkoztam
Rózsával. Megismertem az itteni fotókról. Rózsa, irígyellek az optimizmusodért, és köszi, h próbáltál erőt adni!!! Vhol belül én is érzem, h a baba egészséges lesz, punktum!
Segítség! Mivel nem mászkálhatok, úgy gondoltam, h pelenkázot csináltatok, holnap úgyis jön a bútorasztalos. Azt kérem tőletek, h ha van már pelenkázótok, mérjétek már le, h mekorra rajta a pelenkázó szivacs. Nem tom, h egységes-e, ill mennyire mozdulhat el a szekrényen, csúszkálhat-e ide-oda, vagy lehet vhogy fixálni. Köszi!