Sziasztok LÁnyok!
Nekem annyi munkám volt, hogy nem is tudtam ma a netre egyáltalán fellépni!
Igazatok van, nem szabad elkeseredni!!!!Csak annyi minden összejött most!!!Ez a sok munka, (mert sokat kellett menni), közben elvállaltam egy beteggondozást, párom is egy másodállást, az edzések minden nap.....És alíg találkoztunk...
Bár nem beszélünk a problémáról(ami nem jó), de már nem is akarok róla beszélni!!!Nem lenne jobb, ismerem magam....

Ha nem nekem van igazam, csak veszekedés lenne......
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!!!!!Nem is bírtam volna nélkületek sokáíg!!!!!Annyira a szívemhez nőttetek, hoyg ezt nem lehet ilyen könnyen kitörölni!!!!Második családom vagytok!!!!
Bár a régiek közül, szinte csak én vagyok itt....De remélem nem maradok sokáíg!
Igenis el fogjuk kezdeni, de most büntetem, persze magam is.....

Menjen haza, és igaza van vkinek, aki azt írta, úgysem fogja bírni!!!!

(Bocsi az offolásért)
Móni!!
Viszont nem tudom, hogy mikor fogok tudni elmenni a szuriért.....Ugyanis megint változott a beosztásom, így lőttek a 3 nap szabadomnak.....De mindenképp beszélünk. Ha más nem, 1-én vagy 2-án megyek fel az uh-ra....Akkor úgyis szabad leszek.
De ezt még pontosítjuk!
Lexikénk sokat fekszik, ürül a barnás "dolog", ahoyg ő fogalmaz.Ma semmit nem csináltak vele, hétfőn lezs egy uh-ja....A dokija nem ajánlotta a rutascorbint, hisz azt mondta, eszik sok gyümit, és abban elég c vitamin van.....
Az anyukája is egész délelőtt a babához beszélt, hoyg mindenki nagyon várja, és ne csináljon ilyet!!!!
Mondta, kéri tőletek az eddigi szorítást, és gondoljunk rá nagyon, mert eddig bejött!!!Imádom a csajt!
Estrella kismami!!!!
Azért ne túlozzunk.....Van még mit ledolgozni!!!!

És van még 3 hetem.....És aztán nem fog érdekelni ha hordó leszek!!!!Vagy olyan csini kismami szeretnék lenni, mint Lexi, és Te!!!!!
Na, jó megyek pihenni, vagyis bújni be az "idióta , önfejű" párom mellé, mert már dünnyög, hogy a net előtt vagyok megint!!!!
Azért mert ilyen csúnyákat írok róla, szeretem ám!!!!!!!

Nem véletlen a mögöttünk lévő 8 év!!!

De igazatok van, vannak hullámvölgyek...és már régen volt nálunk......

De ne legyen soha többet!