A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Málna és Mamm :D
Szívből gratulálok nektek is és boldog pocakos hónapokat kívánok!!!!

Gabi
Még én is itt vagyok, nem csak te és Gil!

Kriszti
Várjuk nagyon a jó híreket Lexiékkel kapcsolatban!!! Remélem már elszállt a dühöd! Írtam püt-t, remélem megkapod!

manda

Estrella, Málna, Mamm

Hurrá! Gratulálunk! Vigyázatok magatokra.
Estrella 3*4 csinálni? Ez igazi szerelem gyerek lesz :lol:

Kép

Benszi

Boldog Születésnapot Kivánok!

Kép

Kriszti

Nagyon sajnálom, hogy a párod keresztül huzta a számításod. De ne ad fel! Most a dühöd kitornázod, átgondolod és már tisztábban látsz.
Párodat meg "valamivel" elcsábitod.
Ugy láttom, hogy te is igazi hal vagy. Egyszer fenn egyszer lenn. sajnos én is. Csak optimistán mint eddig, te voltál aki erőt ad nekünk, most megpróbálok innen távolból neked erőt küldeni.
Csak ügyes légy!
:oops:

Lexi

Szoritok, hogy jobban legyetek. Kitartás, küldöm a pozitiv erőt hozzád. Szoritok!!!

Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Micsoda babaeső van itt!!!!
Málna, Mamm! SZÍVBŐL gratulálok nektek is!!!!!!

Estrella! Neem a dokim anno azt mondta, hogy két napnál gyakrabban ne legyen szerelem, mert nem termelődnek újra a spermák. De most, hogy írtad....Reszkess Drága Uram!!!! :lol: :oops: :oops:

Kép
vikike0429

Lányok, ennyi sok jó hírt!

Estrella, Málna, Mamm!!!!

GRATULÁLOK! Hajrá spontán baba!!!!

Nefke!

Ne aggódj a mensi miatt, én is alig bírtam kivárni, hogy rendesen megjöjjön. Nekem 6 hét után jött meg először, fél napig tartott és kb.1 fél betétet használtam el. Én sem tudtam, hogy ez most mensi vagy sem. El is rohantam a dokihoz, aki kinevetett, hogy ne parázzak már, majd észreveszem, ha már rendesen megjön, csak ki kell várni. A következő kb. 3 hétre jött meg és 2 napig se tartott. A harmadik is alig volt rendesnek mondható. Nagyon szar a várakozás, de szerintem legalább 3-4 hónap kell, mire újra a régi lesz minden! Kitartás!

Lexi!

Minden nap gondolok rád, nagyon sajnálom! Van még erőd kűzdeni? Tarts ki, nem szabad feladni!!!!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok lányok!
Lexi eléggé maga alatt van.... :cry: :cry: Nagyon sajnálom,é
s tehetetlenek vagyunk!!!!!!!!!!! :cry:

Köszi mindenkinek a biztatást, én egy időre most leengedtem.....Nem foglalkozom semmivel, menjen haza a családjához, én maradok itt, és élem világom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez van.
Ne haragudjatok, hogy negatív vagyok, de most másképp nem megy....Olvaslak benneteket, de nem hiszem, hoyg mostanában írni fogok!!!A táblát természetesen mindig felrakm!!!!!

Málna, és Mamm!!!
Termszetsen örülök a Ti boldogságotoknak!!!!Nagyonnagyon! Nekem ekkora szerencsém soha nem lesz!
Természetsen a megérdemelt szivecskét azonnal megkapjátok!!!! :wink: :lol:
Vendég

Kriszti!

Nem is tudom mit mondjak. Sajnálom. Minden kapcsolatban vannak mélypontok, amit akkor úgy érzünk, hogy ki sem tudunk mászni belőle, de aztán valahogy mindig megoldódnak a gondok! Remélem, hogy nálatok is rendbe jönnek a dolgok és pár nap múlva már csak rossz emlék lesz! Kitartás!

Lexi!

:cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
sharon

Estrella, Málna es Mamm!

Szívből gratulálok, es boldogságos babavárást kívánok mindhármótoknak!!!!!!!!

Ági

Kép
agnesm

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

SZIASZTOK!!!!
Este fél 9ig dolgoztam, most tudtalak csak olvasni titeket, és nem térek magamhoz!!!!! Öröm, bánat, mennyi minden történt egy nap alatt!!!! Egyik ámulatból a másikba estem...

Estrella, Málna, Mamm!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HIHETETLEN!!!!!!!

Estrella!
Nem semmi recept!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Gyorsan megnéztem hány éves vagy, hogy ez még megy nektek! Mert ezt én már nem bírnám energiával, pedig fiatalabb vagyok :oops: :oops: :oops:
Ügyik vagytok :lol: :lol: :lol:

Kriszti, Lexi!

Miattatok nagyon szomorú vagyok!!!! Végigolvastam ezt a mai napot, és a nagy-nagy örömből, hidegzuhany vol a ti híretek!
Sokat gondolok rátok!

Benszi!
Boldog szülinapot!!!

Gabi!
Hát jó is lenne, ha végre továbbjutnánk Mandával karöltve!!!! De az olyan távolinak tűnik!!!! Sőt néha hihetetlen... De azért hátha! Méhpempőt te eszel? Azt hiszem, azt is kipróbálnám, de 3 mézest kérdeztem a piacon is 2-t, semelyik se árul. Nem tudsz Budán vhol pempőárust??? Még mit vethetnénk be???

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Mamm, Málna! Nagyon gratulálok Nektek és remélem minden rendben lesz!

Lexiről van újabb hír?

Kriszti!
Nyugi minden rendben lesz. Mikor sikerült a lombikunk, akkor mondták, hogy még ne menjek dolgozni, valahol már eldöntöttem, hogy maradok itthon és nem stresszelem magamat, a párom pedig úgy gondolta, hogy már másnap megyek dolgozni, nem tudta elképzelni, hogy mi a fenét fogok itthon csinálni 9 hónapig. Aztán másnapra belátta, hogy ez nem igazán így működik, mert veszélyeztette, nehezen összejött terhesség és annyira átesett a ló másik oldalára, hogy sehova se akart engedni, nem mintha menni akartam volna, de ez már túlzás volt. Szóval a hapsiknak meg kell emészteni a dolgokat :roll: és majd idővel belátják, hogy igazunk van. Csak jól kell adagolni nekik a dolgokat! :P

Amúgy meg ha spontán összejönne, a gyógyszereket tényleg el lehet adni, szóval ezen ne akadjon ki, mert szerintem ezek a gyógyszerek (sajnos) elég kaposak!
Szerintem nyugodtan megmondhatod a párodnak, hogy ahhoz hogy babátok legyen, mind a ketten kelletek és mindent ki kell próbálni, lehet az a megoldás a nyerő és majd Te is ujjongva fogod újságolni, hogy a saját nevedhez is rakhatsz egy csodaszép szivecskét!
Szóval fel a fejjel, aludjál rá egyet és mikor úgy látod jónak, majd jelentkezel!
Nefke
nefke

Málna:
Gratulálok!
Mamm:
Hát nem semmi vagy, szuper hírek, örülök nagyon!
Zsókuci:
Apa említette, hogy kerestél, bocsi, de órám volt fél 9-ig, utána meg bezuhantam az ágyba, mert iszonyú rosszul voltam.
Nyugodtan írj majd ha gondolod: estrella@citromail.hu címre.
Kriszti:
Ne légy szomorú, mert árt a szépségednek! :D
Nagyon csini volt tegnap Kriszti, minden fiú megfordult utána. :D
Nem szabad mindent, rögtön, azonnal...sajnos ez nem így megy.
Tudod nálunk sem volt minden rendben és láss csodát...

Lexinél is voltunk este Krisztivel. Picit már jobb kedve volt, de azért még izgulnak, ami persze érthető. És közben még Brigi is befutott, nagyon cuki hasa van. :)
Vendég

Gil
Én tudom, hol tudnál méhpempőt szerezni, igaz, hogy nem olcsó: Árvai György: 06-30/999-6695. Ha jól emlékszem ő Érden van, de utánvéttel bárhova postáznak.

manda

Gil
Ez lemaradt. Én is eszem most már ápr. óta, ja és a férjem is.
Még nem tudtuk megnézni, mit okozott a nyh.-án, de a legutóbbi mensimnél vagy volt valami, vagy csak vastagította a mh.-ámat, mert volt hatása! :wink:

manda

Gil
irod Gabinak hogy hihetetlennek tünik hogy sikerül :oops: :oops: ilyenkor gondolj rám :oops: :oops: mig másnak elsőre vagy spontán sikerül,nekem 6.ra jött össze,és én is igy gondoltam hogy nekem hihetetlen lenne ha sikerülne,és látod :oops: :oops: szóval nemsokára te is és Gabi is már a babásba is tartoztok :lol: :lol: csak kitartás,van akinek jobban meg kell küzdeni érte :oops: :oops:

Kriszti drágám
hát nehogy már eltünjél!!!!!!!!!!!!!csak meg tudjátok beszélni a férjeddel,már mehetnél lassan a lombikra,nem ér ilyenkor összeveszni :oops: :oops: :oops:

bibar

Mamm!

Szuper! Óriási gratula és ölelés! Vigyázz magatokra!

Puszi!

Judit

jucicuki

Jó reggelt!

Kriszti! Kicsit hagyd, hogy lenyugodjanak a kedélyek. Hidd el, minden meg fog oldódni!!!!Drukkolok neked nagyon! És ne tűnj el, légy szíves, annyira hiányoznál innen!!!!

Lexi! Továbbra is ++++++++++

Gil! Én a méhpempőt gyógynövényes boltban vettem. Hogy lesz-e hatása? Majd kiderül 3 hét múlva! :wink: Utoljára megyünk ma dolgozni.....Vakáció! :oops: :oops:

Kép
vikike0429

Sziasztok,

Viki nekem azt mondták, hogy a méhpempő hatásos, de legalább 3 hónap szedés után fejti ki hatását.
Nekem ezt ajánlották:

Royal Bee Jelly

A Royal Jelly a méhek garati mirigyébôl származó tejszerű váladék. Ezzel a nagyszerű táplálékkal, mely enzimekkel van vegyítve, táplálnak minden méhkirálynônek szánt méhet. Ez a méhkirálynô különleges tápláléka egész életén át, mely segítségével 3000 petét képes lerakni naponta 6 éves élettartama alatt. A dolgozó méhek, melyek a szokásos mézet eszik, csak 4-6 hétig élnek.

A Royal Jelly A-, C-, D-, E-vitamint tartalmaz. Gazdag természetes tárháza a komplex B-vitaminskálának. Fô összetevôje a B5 vitamin (pathothenic acid). A Royal Jelly mind a 8 nélkülözhetetlen aminosavat, tíz másodlagos aminosavat, valamint ásványi anyagokat - mint kálcium, réz, vas, foszfor, kálium, szilícium és kén - tartalmaz a szükséges mennyiségben. A Royal Jellyben nukleinsav is található.

Proteinekben gazdag. A virágpor emésztése közben termelôdik. A mi Royal Jellynket száraz, szennyezôdésektôl távol esô sivatagos régiókban gyűjtik be. Méhkaptárainkat ebben a kiváló, természetesen tiszta környezetben helyeztük el. A Royal Jelly-t közvetlenül a kaptárból történô kivonás után liofilizálják azért, hogy csak a víz távozzon a termékbôl, így megôrizve az összes vitamint, ásványi anyagot, enzimet, és koenzimet.

Ezt ajánlották nagyon és állítólag hatásos a férfiaknak is.

Azt nem tudom, hogy ez ugyan olyan mint a méhpempő, amit a méhész árul? Erre azt mondták, hogy meddőség kezelésére nagyon jó.

Kriszti sajnálom :(

Kép

csibe
csibe32

,MÁLNA!
TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK!AZONNAL BETEGÁCSI,SEMMI KOCKÁZTATÁS!És köszönöm a szülinapi köszöntést!
Bariném!
Nagyon köszönöm neked is!
Mamm!
Nagyon gratulálok neked is a spontaneitás miatt meg különösen!
Jezsóerika,Gil!
Köszönöm nektek is!
Kriszti!
Ne add fel!Hol a pozitív energiád?Szar tudom,de engedd el az embert és rájön,hogy 10nap nélküled nem megy neki!Ennél többet csesztetek el,mint a gyógyszer ár,úgyhogy próbálja meg átértékelni a dolgokat,mert mégis csak jobb lenne,ha nem kellene végig csinálni ezt a procedúrát!Ha nem érti meg akkor eküldd el az anyjához,de akkor tényleg ne jöjjön haza 10napig!
Remélem megtudjátok oldani!
Ne haragudj,hogy belecsacsogtam!
Vendég

Lexi, remélem jól vagytok!!!!

én is "nyalogattam" méhpempőt. Van a Hermes remélem jól írtam üzlet a Ferenc körüton a metrómegállótól két percre és ott lehet venni. én most legutoljára külön vettem, nem volt belekeverve mézbe és így két havi adag 4000 Ft volt. ez konkrétan 25 gr. szerintem én másfél hónap alatt használtam fel.

Lukrécia, Bibar tudom ti is használtáttok szerintettek most kell még használni? ti használjátok még?

Kriszti, remélem minden rendben lesz!!! ne tűnj el!

Mindenkinek fog sikerülni !!!!!!!!! Kitartás csajok!

Mamm, Estrella jól feldobtuk a topikot, remélem hozunk szerencsét a többieknek is! én még mindig nem fogtam fel!!!
málna79

BIBAR neked külön köszök mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
málna79

Sziasztok!

Estrella, nagyon nagyon gratulálok :!: :!: :!: :!: :!: Már igazán megérdemelted, annyira jóóóó! :lol:
Mamm, szívből gratulálok neked is, vigyázz magatokra!
Málna, drága látod, látod, véégre!Gratulálok!

Lexi, továbbra is, változatlanu sokat gondolok Rátok, és nagyon szorítok :!: :!: nagyon sok gyógypuszit és ölelést küldök Neked és a babának is!

Kriszti, Te vagy itt az egyik összekötő kapocs a csapatban, mindig összeszorul a szívem, ha rossz a kedved, de komolyan (Zsókuci, ez Rád is vonatkozik)Természetesen, akkor találkozunk, amikor ráérsz, én itt vagyok.Fel a fejjel, kérlek ne szomorkodj, meglátod, minden úgy lesz hamarosan, ahoghyan mindig is szeretted volna, higgy nekem! :wink:

Lányok, mindannyiotoknak nagyon szépen köszönöm a sok-sok gratulációt, igazán jól esik.Most megyek 9-re védőnőhöz, majd még jelentkezem, mindenkit puszilok

Móni

Kép
numato

Csajok, mi van itt? :wink:
Tegnap este már nem tudtam jönni, és csak most olvasom a jó híreket!

MÁLNA ÉS MAMM NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK! :lol:
Boldog pocakosodást és babavárást nektek!

Málna,
Szerintem most maradj otthon, aztán ha később úgy látod, hogy jól érzed magad, még mindig visszamehetsz egy picit dolgozni, ha akarsz. :wink:
Ezen különben én is rengeteget gondolkozom, mit fogok csinálni, ha sikerül!
Te otthon voltál végig a beülti után?

Lexi,
Nem tudok jobbat írni, mint hogy nagyon SZORÍTOK!!!!!!! Kép

Kriszti,
Szerintem természetes, hogy most negatív vagy. Remélem pár nap, és más színben látod az egészet. Próbálj kicsit lazítani, és meglátod rendbejönnek a dolgok.
Tudom, hogy ez téged nem vigasztal, de mi is éltünk át hasonló hullámvölgyeket. Én mindig azt mondtam magamban, hogy a jövőre kell koncentrálni, és sajna nem mindig könnyű az út.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Mamm, Estrella,Málna,

Nagyon gartulálok nektek Ti vagytok a nap hősei.
Nagyon örülök nektek, mert legalább most is bizonyítva lett , hogy nem szabad feladni, igenis vannak csodák.

Tessék mindenkinek példát venni a lányokról!

Ez év karácsonyán ott kell lenni az UH képeknek a fa alatt mindenkinél.

Csodállak benneteket és belőletek merítek én is erőt a folytatáshoz.

bonya

Kép

Kép
bonya

Kriszti,
ne add fel ilyen könnyen a harcot, Te aki mindig mindenkinek erőt adsz és tartod a lelket mindenkiben.
Nehogymár a férjeddel szemben ilyen könnyen feladd.

Szerintem érzi a férjed, hogy hamarosan babucitok lett és egyszerűen beparázott. Most kezdi felfogni , hogy hamarosan apa lesz.
Próbálj lazítani, kössetek kompromisszumot.
Menjetek el a szüleihez, de a 10 nap alatt igenis szervezzettek egy kis kruccanást , kiránduljatok, ( plédet vigyetek magatokkal) csodálatos az idő a szabadég alatt is lehet romantikázni.Vagy menjetek valahova szálodába, peszgős gyertyafényes estére és élvezzétek egymást.

Tudod mindig nekünk nőknek kell okosabbnak lenni.

Kitartást és soha ne add fel!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Kriszti,
lett= lesz

bonya

Kép

Kép
bonya

Csibe! Türelmes vagyok....szedem, eszem addig, míg valamilyen formában nem leszek babás. Royal Jellyt szedek reggel egy szemet, ete meg egy kanál pempős méz. Ez az első ilyen hónap. Ha szeptemberben lennék babás, azt sem bánnám...... :wink:

Kép
vikike0429

Málna drága
én nem szedtem utánna,mert már annyira megundorodtam tőle :oops: :oops: :oops:

Csibe
én is azt szedtem,de annál jobb a természetes méhpempő,nekem az ugrasztotta meg a nyálkahártyám,és olcsóbb is :lol: :lol:

bibar

Gil
Herbaház XIV.kerület százados út 18.
Itt kapható méhpempős méz 31g-os kiszerelésben 300 Ft-ért!

Kriszti
Remélem ma már nyugodtabb vagy!!!Azt hiszem ez a 10 nap jót fog tenni nektek külön!!!Aztán ha haza jött párod jöhet a napi 3-4 :D Csak ne tünj el kérlek!!!!!
gabicsibe

Lexi miatt néztem be, tud róla valaki valami újat?

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Bennevagyunk a táblában, és meg is volt a 4. lombik. Sajnos a teszt negatív, és a megérzéseim is rosszak/voltak/.

Végülis nem váltottunk orvost, lehet, hogy az utolsó probálkozásra kellene? Szeptemberben mindenesetre megyünk a BMC-be egy konzultációra, mert lassan nem bízom dolgokban.

Azthiszem, most rendesen elkeseredtem, nemtudom hogy velünk a baj, vagy más tényezővel.....? :oops:
mukucs

Mukucs :(
Nagyon sajnálom.
Szerintem picit pihenjetek és valahová ha tudtok menjetek el nyaralni, kapcsolódjatok ki.

manda

Csajok
Én is el vagyok kenődve, a köhögésem nem csillapodott.
Beszedtem a szuszpenzioból két üveggel, az orrfolyásom elmúlt, de a köhögés maradt. Vagy valami allergiás köhögés vagy más nem tudom.
Félek, nem indulunk, most én vagyok szomorú!
Majd 25-én kiderül, nem tudom addig hová menjek, gégészhez vagy tüdős dokihoz. Vagy várjak, még kipróbálom a Benszi-féle krumplilevet, hátha irritáció okozza a köhögésemet.
Az biztos, hogy a mhelyen a klíma száraz levegőt okoz és azt nehezen bírom, de nem tudom mit csináljak vele. Folyadékot iszom eleget!
Bocsi offoltam a topicot megint! :cry:

manda

Sziasztok,
először is gratula a babákhoz :)
Hihetelen hoyg mostanában mennyi csoda történi :)

JA és GAbi én is itt vagyok ám:)

manda,
NEked akartam írni, hoyg régebben nekem is volt hogy fájt a torkom és köhögtem, nyár volt meleg, nem is értettem hoyg miért vagyok megfázva.
Aztán amikor nem segített semmi vki megkérdezte hogy nem vagyok e allergiás?
el kezdtem Calciumot inni, Sandozt és semmi bajom nem volt.
NEm lehet hogy NEked is allergia? Bár nem akarok okoskodni, esetleg vegyél és próbáld ki hátha segít (ártani úgyse fog), én drukkolok hogy meggyógyulj.
madrin

Madrin :P
Köszi a tanácsot! Már azt is elkezdtem! A kolleganőm pedig Calcimusk-ot ittatott velem.
Azt hiszem ideges is vagyok, és akkor is köhögni szoktam.
És köszi a drukkokat is!!!!

manda

Mukucs,
Sajnálom! :cry:
Ha megkérdezhetem nálatok mi a porbléma?

Manda,
Ez a fránya köhögés!
Madrinnak lehet hogy igaza van, pont ma mondták a rádióban az allergia erősödését!
Nekem szokott lenni a parlagfűre, bár az nekem nem jár köhögéssel, inkább orrfúlyás és tüsszögés!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hát akkor nem tudom :(
Ezt a Calcimuskot nem ismerem, ez valami jobb fajta dolog?
NEkem csak a Ca Sandoz jön be....

Egyébként mikor volt tisztítva a légkondi, én a benne lévő gombától is köhögök ,nálunk most takarították ki végre.

Mukucs,
sajnálom :(
NEm tudom jót tesz e az orvos váltás, de lehet hogy az ember másképp áll hozzá, és a tudatalattija sokat segíthet.
madrin

Madrin :)
Most tették fel, mert új helyre költözött a cégünk, és megkukulnánk különben.
Amúgy klímás cég vagyunk, nagyker. :lol:

manda

manda,
nyertél :)
Nincs több ötletem :)
madrin

Madrin
:lol:

manda

Mukucs
sajnálom hogy nem jött össze :cry: :cry: de ne add fel,elöttem mindig a barátnöm példája lebegett akinek 8. lombikra jöttek össze az ikerfiai.ki meddig birja anyagilag és lekileg :oops: :oops: látod nekem a 6. beülti sikerült,de bizznod kell benne mindenképpen mert anélkül nem megy :oops: :oops:

Manda
ez a frány nátha,vagy mi a fene,annyira bosszantó,de én bizom benne hogy kilábalsz belőle még időben :oops: :oops: drukkolok neked ezért!

Lexivel mi van????????olyan jó lenne hallani felöle :oops: :oops:

bibar

Bibar :P
Köszi! Majd meglátjuk!

manda

Bocsi lányok! :oops: :oops: Csak gondoltam ti elöbb átkerültök oda mint én!

Manda
Sajnálom,hogy nem javul a köhögésed!Lehet megkéne magad mutatni egy dokinak!!!!

Mukucs
Sajnálom :(

Gil
Én már csak a kefét eszem :wink: :D
Komolyra fordítva a szót én nem ettem még,mert mást szedek.
gabicsibe

Alex
Engem láttál,te jöttél utánam :D De jó akkor már téged is ismerlek :D
gabicsibe

Rebe,

/ lányok, köszönöm /

A kiskatonákkal van gond, a többi tényező elvileg jó, bár szívesen vennék ötleteket mit nézessünk meg, mert pl. genetika nem volt - összepasszolunk e -, mert nincs elképzelésem, miért nem megy ennyire.

Párom hónapokid szedett maca vibe, és egyéb csodaszereket, de nem javult semmit a helyzet.
mukucs

Gabi

Köszi az infot, majd jelentkezem az eredménnyel.

Erika

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok,

Málna,
Szerintem is maradj valamennyit otthon, és ne dolgozz! A II. trimeszterben még dolgozhatsz, ha akarsz, de szerintem most legyen kímélő életmódod.

Estrella,
Jaj, nem volt ám fontos amiért kerestelek, igazából csak msn-en is gratulálni szerettem volna :wink: Öröm-kitörésem volt :D:D

Numato,
Aranyos amit írtál – hogy összeszorul a szíved, ha szomorúak vagyunk :D Igyekszem :wink:

Manda,
Szerintem, ha csak köhögsz, és nincs lázad, se hőemelkedésed, akkor tudtok kezdeni. Homeós bogyóra nem gondoltál?

Mukucs,
Sajnálom :( De ne add fel!!! Meglátod, sikerülni fog. Kitartás!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci!
Annyira édes vagy, olyan jól esik.
Te vagy az egyik legőszintébb csajszi itt mindannyiunk közül.
Tisztellek és becsüllek az őszinteségedért és kitartásodért és mindenért! Kár, hogy nem lakunk közelebb egymáshoz, csatlakozhatnál Te is a beülős estékhez. :)
Kívánom, hogy láss Te is minél több gólyát, és apát is kapd el minél többször! :)
Itt már ezen a topikon tényleg sok érdekes dolog történt, és tényleg soha nem szabad feladni.
Titkon én is mindig reménykedtem azért, és a 10 év azért elég hosszú idő. Remélem minden rendben lesz velünk is, veletek is, és mindenkivel!
Puszi neked!
Estrella
Vendég

Drága Estrella,

:oops: :oops: teljesen belepirultam a dicsérő szavaidba. Köszönöm szépen!!!!! És persze a jókívánságokat is nagyon köszönöm!!!
Ha közelebb laknék, szívesen csatlakoznék is, hidd el :wink:

Nagyon boldog pocakosodást kívánok!!!

Millió puszi, és nagy-nagy ölelés Neked!!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Hogy itt is milyen csend van... Mi van lányok????

Holnap nem jövök, mert reggel indulunk Siófokra, este haza, és utána még megyünk bulizni is az éjszakába :D Vasárnap meg a sógornőmékhez megyünk vendégségbe, de azért majd aznap jelentkezem :D

Kellemes hétvégét mindenkinek! Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok LÁnyok!
Nekem annyi munkám volt, hogy nem is tudtam ma a netre egyáltalán fellépni! :twisted: :twisted:
Igazatok van, nem szabad elkeseredni!!!!Csak annyi minden összejött most!!!Ez a sok munka, (mert sokat kellett menni), közben elvállaltam egy beteggondozást, párom is egy másodállást, az edzések minden nap.....És alíg találkoztunk... :cry:
Bár nem beszélünk a problémáról(ami nem jó), de már nem is akarok róla beszélni!!!Nem lenne jobb, ismerem magam.... :roll: :lol: Ha nem nekem van igazam, csak veszekedés lenne...... :lol: :lol:
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!!!!!Nem is bírtam volna nélkületek sokáíg!!!!!Annyira a szívemhez nőttetek, hoyg ezt nem lehet ilyen könnyen kitörölni!!!!Második családom vagytok!!!!
Bár a régiek közül, szinte csak én vagyok itt....De remélem nem maradok sokáíg!

Igenis el fogjuk kezdeni, de most büntetem, persze magam is..... :oops: :oops: Menjen haza, és igaza van vkinek, aki azt írta, úgysem fogja bírni!!!! :roll: :lol: (Bocsi az offolásért)

Móni!!
Viszont nem tudom, hogy mikor fogok tudni elmenni a szuriért.....Ugyanis megint változott a beosztásom, így lőttek a 3 nap szabadomnak.....De mindenképp beszélünk. Ha más nem, 1-én vagy 2-án megyek fel az uh-ra....Akkor úgyis szabad leszek.
De ezt még pontosítjuk! :wink:

Lexikénk sokat fekszik, ürül a barnás "dolog", ahoyg ő fogalmaz.Ma semmit nem csináltak vele, hétfőn lezs egy uh-ja....A dokija nem ajánlotta a rutascorbint, hisz azt mondta, eszik sok gyümit, és abban elég c vitamin van.....
Az anyukája is egész délelőtt a babához beszélt, hoyg mindenki nagyon várja, és ne csináljon ilyet!!!!
Mondta, kéri tőletek az eddigi szorítást, és gondoljunk rá nagyon, mert eddig bejött!!!Imádom a csajt! :lol:

Estrella kismami!!!!
Azért ne túlozzunk.....Van még mit ledolgozni!!!! :wink: :lol: És van még 3 hetem.....És aztán nem fog érdekelni ha hordó leszek!!!!Vagy olyan csini kismami szeretnék lenni, mint Lexi, és Te!!!!!

Na, jó megyek pihenni, vagyis bújni be az "idióta , önfejű" párom mellé, mert már dünnyög, hogy a net előtt vagyok megint!!!! :lol: :lol:
Azért mert ilyen csúnyákat írok róla, szeretem ám!!!!!!! :lol: Nem véletlen a mögöttünk lévő 8 év!!! :lol: De igazatok van, vannak hullámvölgyek...és már régen volt nálunk...... :wink: :lol: De ne legyen soha többet! :roll: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?