A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Bori+Annee! (kukucs :lol:)
Pihizzetek!

Zsu!
Általában a kismamik felének van kókuszka..vigyi magadra, talizunk a szülőszobán :lol:

Kinderke!
Jó, hogy meg vagy!

Nekem ma kicsit bedagizott a jobb lábfejem :shock: sosem láttam még ilyennek..az én vérnyomim meg alacsony..105/63

No dobok két elefántbébi képet..most este csináltuk a városligetben

Jó éjt! Kép Kép
torolve_20131003125716

gyors visszaolvasás....

Hencsikém minden okés, majd valaki adja meg a telefonszámát és küldök üzenetet, ha beindulna a dolog, de még arra várni kell a 38. hétig. :wink: Egyébként ma egész nap takarítottam, és holnap is fogok ez nem előjel, hanem kötelező... (rendmániás a férjem mint tudjuk) :?

Bori: látom te is egyben még, Ádi nagyon jól érezheti magát odabent anyuci meleg puha "védőszárnyai" alatt.

Annee: megy a drukk, bár szerintem te leszel a következő... :lol:

Zsú: te csak ne gondolj rám, én kitartok a 38. hétig, és még nekem is egy csomó mindent kell megvennem, intéznem, úgyhogy mást kérek előzni.... :wink:

Ná: megvagyok, nekem soha nem írták még rá a lepényt, és méhszájat is csak 1x vizsgáltak... majd gondolom jövő héten akkor megyek dokihoz.

Lili Apu mennek a bőgés hegyek! Gratula nektek mégegyszer! Szivvi tényleg Istennő!
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Jaj Gurgikám ne jáccad már! Micsoda csajszi kérem szépen, méghogy elefántbéb, nézzél tükörbe drágám! Csodás vagy!

Andrea
Kép
kindernay

Na megyek falok valamit, férjem nem érti miért hüpögök... Na Ő nem az a típus aki beír a fórumba, hogy mi volt a helyzet. Szivvikém Párod előtt le a kalappal!

Andrea
Kép
kindernay

Na, itt vok én is.
Apának úgy néz ki az autóversenyzői pályafutása nem ível felfele. Bár tegnap nagyon el volt ragadtatva magával, hogy sokan fel kellett adják, s ők megcsinálták, ellenben ma alig 30 km-t mentek akb 300-ból (asszem), mikor egy kanyar hamarabb jött mint térkép alapján számították, s a sebesség miatt felborultak, de végül akkora volt a bukfenc, hogy kocsi visszaállt kerekeire. Szélvédő szétment, teteje elég ramaty, ellenben egy kis izé csavar meg kar amik szétmentek, nem bírták folytatni. Hát el is ment az apa kedve, egyenlőre aszonta, hogy augusztusban jön velünk a tengerre, nem megy versenyre. De asszem ez a kezdeti haragja mondatta, nem hinném, hogy azért fektetett több pár ezer eurónyit ebbe az egészbe, hogy ilyen tiszavirág életű legyen.
De azért ki is buktam még én is a mai nap: egy versenyautó még a reggeli indítás előtt símán elindult a lejtőn (vagy hülye a pasi, s nem húzta be a kéziféket, vagy szintén hólye, s nem müxik a kocsijának) s jól elütötte az apa autóját, amivel hétköznapokon is jár (s ami vontatta az utánfutót, amire a versenyautó volt feltéve). Persze a jobb első ajtó totálkáros, ablak apró darabokban. Hát kicsit sem voltam mérges, mondtam is apának, hogy szerencséje a másiknak, hogy nem voltam ott. Épp egy hete volt elhozva a szervízből a kocsi, akkor a jobb hátsó sárhányó lett cserélve, amire szinte négy egész hónapot vártunk, mert egész Európában nem volt sárhányó készleten, Japánból kellett jöjjön. De anélkül még lehetett járni (mármint ha az meg volt ütve), de ablak nélküli ajtóval (egy darab műanyag fólia az lepkefing) már kevésbé. S akkor buktam ki teljesen, mikor a pasi azzal jött a páromnak, hogy ne az ő kötelező bíztosítására jelentsük, mert akkor még bűntetőpontot is fog kapni. Hát a kicsi francokat. Csináltassuk a Cascora, hogy majd minél kisebb kedvezményünk legyen a következő évi felülbíztosítás megkötésénél? Aha, szóltam is apának, hogy ilyen hülyék nem leszünk. S nehogy meg merje tenni. Hát remélem. Sőt azt is, hogy a másik megkapja a bűntetőpontokat, mert később azt is megtudtam, hogy tegnap ugyanilyen stílusban egy másik autónak is nekiment (mármint kézifék nem behúzva, kocsi elindul), csak annak épp a vontatóhorgába szaladt bele, így abban kár nem keletkezett. Szal hülye a másik.

Derekam amúgy majd leszakad egész nap, asszem valami lóghat a levegőben, mert látom mindenki panaszkodik. Ennek ellenére ma délben leszállítmányoztam elsőszülöttem a 60 km-re lakó nagyszülőkhöz. Persze amiután elindultunk itthonról jutott eszembe, hogy ha magzatvíz el talál indulni, akkor mi. Na, első patikánál megálltunk, s vettem Tena betétet (majd elfogy alapon, hisz az még nem volt itthon) meg kölkeknek gyerekfogkrémet, mett elfogyott. Na, de még egyben, itt ülök a gép előtt.

Annee! Jó volt a szappanoperás meg az egyperces hasonlat.
Csóközön néktek, menyek, hátha eme éccaka pihentetőbb lesz mint amék vót, mett elég xarul telt az.

Kép
kissmanó

Enikő! Köszi! Császár után is ajánlatos, de gondolom, nem azonnal. Majd megkérdezem a dokit.

Gurgi! Nagyon édes vagy. Jól áll neked a kismamiság :P
Nekem kávé után szokott egy picit 100 fölé menni, egyébként 70-80/50.

Andi! Jó, hogy itt vagy! Sztem, sem fogsz te még szülni. A kis Benedekfi bent marad, amíg hagyják neki :wink:
molkata

[quote="babdorka"]D írta:babdorkae érdekes összehasonlítani! Kép Te, annee, és mit éreztél közben, folyamatosan kemény volt a méhed? Tehát sosem lazult el igazán? Fájdalommal járt?

Kemény volt a pocim, marhára görcsölt az alhasam és lezsibbadt a lábam. :shock:
Vendég

Dorka! Jó, tecc a tábla.

Gurgi! Remek fotók, tök jól nézel ki.

Kép
kissmanó

Asszem Zsuzsi jegyezte meg, de nekem is eszembejutott a tegnap, hogy télleg Szilvi megspórolta a ctg-ket.
Na, majd a tesó projektre is marad akkor neki újdonság.

Télleg csajok, én is hallottam mán olyat, hogy állítólag fertőzés okoz burokrepedést. De akkor métt nem szűrik az ilyet alaposabban? Csomót idegelnek ctg-kel, s erre tessék egy ilyen.
Na, nem okoskodom, mett minnyán vagy a fejem borul a klaviatúrára, vagy lenyelem a monitort.

Kép
kissmanó

Csajok most kb mennyi (súlyra) a baba és az Őt körülvevő cucc?? (magzatvíz, lepény, megnövekedett vérmennyiség...stb)???? Én ilyenekre már nem emlékszem :oops:

Gurgi: Nagyon csinos kismama vagy :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszi Andikám a bókot és Kata neked is..lálálá
Azért lesz mit leadni majd szépen lassan..

Sztem Ati majd jelent ha történés van..

A telszámom: 20/429-0123 küldjétek csak az infokat..majd nyomatom..aki gondolja persze

Eccerűen nem köt le a Szomorú vasárnap c. film pedig a dalt imádom!
torolve_20131003125716

Köszi Enikőőőőőőő!!!

Most mennyi azt nemtom de a végén kb. 1 lityó a magzatvíz, 0.8 kg a méhlepény..+ 1 kg-t nyom a megnövekedett méh, + másfélszeresére növekedik a vérmennyisége.."a szövetközi víz, amit majd kipisilünk..sztem az 1-2 lityó..a babuskák meg 3-4 kg között..ja és a mell tömege is nő 500 grammot kb. a kettő..
torolve_20131003125716

Manó!
Köszikee :lol:

Jaja, a fertőzés bizony burokrepedést okozhat..
torolve_20131003125716

Sok kismami egy héttel a szülés után 10 kg-t veszít a súlyából.

Tapasztalt mamik!
Ez nálatok is így volt, vagy hogy volt? /hu de értelemesen fogalmazok/
torolve_20131003125716

Gurgi: Én már 2x szültem, de halvány lila gőzöm sincs mennyi ment le szülés után :oops: :lol: Bogival 9, Violával 8 kilót híztam, most meg 7et fogytam. Nekem a szoptatás nem tett jót, pedig nem vagyok fanatikus :oops: de én akkor híztam, mert reméltem attól "jobb" lesz a tejem ha zabálok, hát nem lett, csak a kilók jöttek rám :( :oops: Úgyhogy mégeccer ebbe a hibába nem esek! Legalábbis remélem!

Na nekem a cicim most egy deka nem sok, de annyit se nőtt, úgyhogy a + fél kiló/2 cici az nálam nem jött be :lol:

Hjajjj nagyon fáj a derekam....... :( :shock:

ceniko
Szeged

sziasztok!!

Kicsit kiteszem a lábam.....

Hihetetlen!! Szivvi gratulálok! Olyan jó lehet azzal a kiscsajjal, mi még a néven törjük a fejünket..Persze nem is kicsit megijedtem, hogy az a lányka csak úgy fogta magát és kibújt, mivel Babusnak még nincs meg az ágya, nincsenek kimosva a ruhácskái,mert még hiányzik két polc a szekrényéből és nincs hálóingem se,amiben szülhetnék, sem összepakolva kórházi táska..... Szóval, azt hiszem van mit bepótolnom..

Igyekszem, majd sűrűbben jönni,de mióta nincs dolgom, nem jutok géphez! :lol: Viszont hímzek! És olyan jó!!

sok puszi nektek! Nőjetek nagyra!!
Vendég

És nagyon elkeserített a mérleg ma, mert persze az anyósom ( nem látott 3hete) és az első megjegyzése, jaj, hogy kerekedik a fejed! A sógornőm ( áprilisban találkoztunk) jólvan híztál,de nyugi csak az arcodra! Amikor ő akkora,mint egy disznó és én nem szólok semmit, hisz van elég baja a 3hónapos babájával... Olyan rosszul esett! :cry: És persze a pocimat meg lekicsizte,amikor a vonalzóm is tudja már, hogy " Anyának már nagy pocakja van!"
Vendég

És én ezt mind kisbetűvel akartam írni :cry:
Vendég

Sziasztok!

Lili apuka, köszönjük a történetet! :D

SZülés után nekem mindössze 6 kg ment le, ebből Emi volt 3. AZt hittem, több fog... Szoptatás alatt további 1, majd szoptatás végeztével hirtelen még 3. Az összesen 10, 15-öt híztam, 5 ferntmaradt, mire elindult volna lefelé, már újra terhes lettem.

Most nem tom, mennyinél tartok, a 15-öt már átléptem, de szülés után kapok egy szobabicajt. :wink: :shock:

Ctg görbe: nem az a lényeg, milyen erősségűre megy fel a fájásmérő, nekem is simán volt 100-as a szülés előtt és nem is éreztem.
Szüléskor más lesz az alakja a fájás görbéjének, olyan lesz, mint egy szabályos gauss görbe, azok ismétlődnek, és már 30 körüli értéknél érezni lehet, mire felmegy 80 körüliere, már fáj rendesen.

KépKépKépKépKép
uxi

mármint az előzőt. Mindegy,asszem jobb ha megyek aludni!

Bár kérdés: Kicsit megörültünk egymásnak a férjemmel. Mi az ami gondot jelenthet belőle Babusnak, finomaka oltunk, csak azért kicsit már elbizonytalanoddm, hogy mi fér még bele egy hónappal a kiírás elött... Ja és jó hír! Jövőhéten is elutazik a férjem egész hétre!! :evil: :evil: Remélem Babus megvárja,míg hazaér :cry:
Vendég

Találtam egy szüléskori cgt fotót, de nem tudom felrakni, nem engedi. Na mindegy. Jó éjt!

KépKépKépKépKép
uxi

Csak egy gyors bekukk, még mindig nem akaródzik szülni. De már nem is érdekel! Majd jön, ha akar. Végülis, az első megérzésem a 22-e volt!

Bekemné, csincinek teccik lenni!

Fú, az én nst-m inkább egy vonalra hasonlít :roll:
Vendég

Kilók! Há-há-há!
Mán írtam (ezért bocs aki emléxik rá, de Gurgi kedvéért ismétlem), Edóval feljött 25 plussz. Ebből 3900 volt a gyerek, s szülés után kb 18 órával ráálltam a mérlegre. Hát ott a helyben kiakadtam, mert addig mindenki aszonta, hogy ennyiből símán lemegy 8-10 kg. Hát nekem meg lement szűk 5 (bár az igazság az, hogy ha visszagondolok, arra a mérlegen akkor volt szerencsém először ráállni, uhhó nem tuti, hogy az mérvadó vót). Aztán annyira kiakasztottak a kilók, hogy nem követtem, szopi alatt asszem stabilan tartottam, sem több, sem kevesebb. Aztán mire Edó 1 éves lett, a 25-ből maradt vagy 12. Aztán lement nagy keservesen még 2, de a maradék 10 nagyon ragaszkodott hozzám. Most is arról a plussz 10-ről indítottam, de mivel az a plussz 10 az ugyi mán 6 éve ott van, há mán azt lehet mondani, hogy nekem azzal együtt van az alap. Sajna.
Most meg van 10 napja, hogy nem is álltam rá. S míg nem indulok a szomszédságba osztódni, asszem nem is akarok. Fölösleges. Attól sem több sem kevesebb nem leszek, max csak dühöngök. Az meg nem jó.

Na, mára mikor kicsi lánykámnak be volt ígérve a ház előtti felfújható medencézés (ugyi eddig himlő miatt nem lehetett elővenni), hát nem felhős odakinn?
Poci meg érezteti magát, de semmi extra. Ha Adrikához viszonyítanám Grétut, akkor holnap szülnénk. Na, de nekem hétfő nem szimpatikus. Még akkor sem, ha párom hétfőn született.

Kép
kissmanó

Na, odakinn nemcsak felhős, csöpög is picit az eső.
Ettől függetlenül, mi elmegyünk egyet a Transzfogarast megtekinteni, állítólag most 7végén van a hó ünnepély. Ja, 2450 m magas zónában lehet is. Fent a Balea tónál. Nagyon klassz, remélem nem lesz köd, mert akkor egy nagy semmit lehet csak látni. Remélem semmi extra fűszerezés nem lesz a kirándulásunk alatt.
Gurgika! A te számod is elzsákolom, az enyém 0040-722-735.233, (román vodafonde) gondolom rooming azért nem vonz senkit, hisz vagytok elegen Mo-on mobilosok.
De ugyi ezen ne múljon.
Na léptem, estig nem leszek.

Bori! Épp reggel szóltam apának, hogy Gréta megkapta tőlem a kibújási intervallunot: júni 22-júli 5. Ergó 22-ét meg is oszthatják gyermekeink. Bár ahogy neked júni 22 volt az első megérzésed, én legalább 30 héten keresztül mondtam a gyerekemnek, hogy júli 4.
Na, majd kiderül.

Kép
kissmanó

Ja, s ha Lilike meg anyukája tartják szépen az előírtakat, ha így haladunk pocakosztódásilag itt a topikon, hamarabb olvassuk a Szilvi saját szemszögéből a szüléstörténetet mint az újabb bébi e világra köszönését.
De azért egyesekre való tekintettel bár ne lenne igazam.

Kép
kissmanó

Enikő+Manó+UXI!

Köszönöm a kilókkal kapcsolatos infokat..
No erre kíváncsi leszek. Én úgy tervezem, hogy 10kg 2 hétenn belül lezuttyan. Sajnos én is többlettel kezdtem..(ugyi-ugyi a bódógság hízlal, vmit.-vmiért) :lol:

Manó!
El van mentve a számod!
Hu..én is felfújható medencéznék most! Még egy gyerekmedence is elég lenne, csak ücsörögni, kicsit locsi-pocsizni benne.

Hóünnepély, azta! Balea tó, ez jó, van ilyen terméke a DM-nek..(Balea)

Én nem aludtam vmi jól pedig nagyon kafa idő volt. Állandóan felébredtem, pisilni jártam folyamatosan, forgolódtam..

Most nemtom mi a program, lehet, hogy lekukkantunk a velencei tóra, Ati vízisízik egyet én meg árnyékban pihegek majd :lol:

Annee+Bori!!
Itt valami készülődik. Érzem.
torolve_20131003125716

Jó reggelt mammák!

Manó: Vigyázz magatokra a kiránduláson! :D

Orsi: Xard le a rosszindulatú megjegyzéseket, mert semmi nem igaz az egészből! Nagyon szép kismami vagy! És nem dagi az arcod! :evil:

Gurgi: azannya, állati jól nézel ki! Ezt a rucit vetted nemrég? Én is akarok... Olyan ormótlannak érzem magam! :?

Andi: Olyan jó, hogy megvagy. Totál kikészültem, hogy mi van!

Tegnap itt voltak a barátnőmék a férjével. Annyira arik voltak. Hoztak kiszoknit és csajszis rucikat (két darabos spagettipántos body). Barinőm annyira cuki, 80-as méretet vett, hogy biztos jó lesz. Háhá, mutattam neki a meglévő rucijainkat, és teljesen ledöbbent, hogy ennyire picik... :D Nem baj, jó lesz később a spagettipántos (szupi mintája van mind a kettőnek).

Kép
zsuzsi**

Gurgiii: Mi ma a szülésznővel talizunk négykor... De úgy hazamennék a szüleimhez! Hiányoznak má. Velencei tó rulez! :P :lol:

Kép
zsuzsi**

Sziaa ZSuzsiii!!

Ohh köszi a dícséretet, nyugi én is kisbálnának érzam magam..
A nyakamon lett egy hurka :evil:

Hol laknak a szüleid??

Ari a barinőd! 80-as rucik majd jövő nyáron :lol:
torolve_20131003125716

Orsii!

Ja, ne foglalkozz a beszólásokkal.
Én egyébként nem is értem, miért kell egy kismaminak ilyen megjegyzéseket tenni..ááá
:evil:

Nekem még a húgom mondta pár hónapja, hogy hordóó..kösszépen :?
torolve_20131003125716

Lilike apuka kicsit elérzékenyített.Nem is baj mert tegnap óta olyan feszült vagyok hátha oldódok kicsit.Tegnap a babám egész nap rosszalkodott a hasamba de már annyira,hogy úgy éreztem kiszakad belőlem.Vannak ilyen napjai lehet ő is ingerült volt.Tescos bevásárlás is kínszenvedés volt mert annyira nyomta a méhszájamat,hogy sokszor rágörnyedtem a bevásárlókocsira,hogy enyhüljön a végén meg kiültem a kocsiba.
pillangó7

Na sziasztok,
nekem barátnőim is kb. 10 kg-t fogytak a szülés után, de van akit fogyasztott a szoptatás, van aki hízott. Ez sem törvényszerű. Szerintem.

Gurgikám: eltettem a számodat, bár előrébb vagy, mint én.. :wink: én is rosszul aludtam, forgolódtam és eddig csak jobboldalon tudtam aludni, most meg csak baloldal. :shock:

Enikő: nekem cici kb. 2 kg! :shock: óriási méretűek lettek, gondolom ez szülés után sem lesz másképp.

Molkata: kis Benedekfikém biztos bent marad anyucival megbeszélte, 38. hétig pihenget, aztán majd akkor gyorsan kicsússzan még időben ahhoz, hogy nehogy elérjük a bűvös 4-5 kg születési súlyt. :roll:

Orsikám szerintem "tojjál" mindenkire, ez már a célegyenes, nekem fejem, hasam, fenekem, mellem, orrom, lábam mindenem akkora, de nem izgat, akinek nem jön be, ne nézzen rám! Ne keseregj emiatt!

Kép

Zsuzsi: megvagyok, ne ijedezz, inkább add meg a számod, mert úgy látom te hátrébb vagy, mint én, nehogymá Gurginak üzenek és Ő is éppen vajúdozik nekem!

Bori: baldachin?

Andrea
Kép
kindernay

ANdii!

Az tök jó lenne, tömeges vajúdás, tömeges sms-ezés, aztán meg nagy hajrá a végén, ki ér előbb a célbaaa 2 Samu..Benedekfi Samu avagy Bárándy Samu..B.S-ek :lol:

Pillangóó!
Lazítsál vhogy. bár ebben a melegben..
Nehéz már ezekben az utolsó hetekben, főleg ilyen melegben és sajnos a hétközepétől 35 fokos hőség jön..brutál lesz.

Szép napot kívánok!
(este jövök)
torolve_20131003125716

Sziasztok!:)

Gurgi: Csak már én is érezném azt a készülődést... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még semmi.... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Anneeee!

Te már megint itt??? Ne csináld..Úgy látszik Andris kivárja a kiírt időpontot..rendes kissrác, precíz! :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!
Tegnap este miután hazaértünk, már a gépet sem kapcsoltam be, olyan fáradt voltam. A lábfejem tegnap estére is bedagadt, ez a 2. este volt így dagi lábfejjel, lehet, hogy ez már állandósul?! Egyébkén szerintem ez nem kizárólag alkati kérdés, mert én az első tehességemkor abszolút nem voltam vizes. Egy kicsit sem! Viszont januárban szültem, úgyhogy gondolom kb. fele annyi folyadékot ittam mint most, nem beszélve arról, hogy ez a hőség is biztosan hozzájárul a lábdagadáshoz....
No de mindegy ez van....

Gurgi: Az én vérnyomásom sem magas, legutóbb 112/69 volt, és ennél eddig csak alacsonyabb volt. Jók a képek, csini vagy, szép nagy pocakod van , legalábbis ahhoz képest, hogy első bébi, ugye?

Kilók: én 8 kg-ot híztam anno, és + 3-mal jöttem ki a kórházból, és az már úgy szépen rajtam is maradt ( mellékesen megjegyzem, hogy a későbbiekben jött még hozzá) Én rengeteg gyümölcslevet ittam a szoptatás alatt, és hát hiába hogy cukormentes, a gyümölcscukor is megteszi a hatását. Pláne nagy mennyiségben... és én napi 1-2 liter gyümölcslevet lenyomtam. :D Volt is tejem bőven, hát igen valamit valamiért :wink:
Gurgi lementem én is a számodat, aztán majd alkalomadtán üzenek, ha történés van.

Ma egyébként nagyon nyűgös napom van, takarítottam én is, de nagyon nehezen megy a mozgás. Pedig én magamhoz képest jól aludtam, nem is voltam kint éjszaka pisilni sem, ilyen nem sűrűn van.

Azthiszem ebéd után pihenek egyet a délutáni játszótér látogatás előtt.

Később jövök még.
Mindenkinek jó pihenést.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Na takarítok megint, a férjem hajt, mint egy igavonó állatot, már nagyon unom... aztán anyós ebéd... Van még valami? :evil:

Andrea
Kép
kindernay

Andi és többiek: A számom 06-20-463-8377

Aki előttem van, nyomassa az infókat oksa?!

Kép
zsuzsi**

Gurgi: Solymáron laknak a szüleim. Nincs messze, csak ma más a program. De lehet, hogy a szülésznő után hazamegyünk :D

Kép
zsuzsi**

Nagyon gratulálok Szivvi!!!!! Jó egészséget kívánok Lilinek az első topicbabának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Velünk minden rendben, sokat pihizek, így ritkán vagyok netközelben, de azért szoktalak olvasgatni Titeket!!!
Másfél hét múlva megyek nstre, és ultrahangra, már eléggé várom, bár kisasszonyka nem igazán mutat magából a punciján kívűl semmit...... (viszont tuti lány!!!!!)

Bori neked is drukkolok, és várom, hogy minél előbb gratulálhassak!!!!

Babdorka: Nagyon nagyon tetszik a táblázat!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek további jó hétvéget!!!!!!!!!!(meg egy kis esőt!!!!)

Kép
barbuli

Sziasztok!

Liliapuka: köszi a beszámolót, én is elérzékenyültem teljesen! Mégegyszer nagy-nagy gratula nektek!

Kilók: én sajnos azok közé tartozom akik szoptatás alatt híznak :cry: Marcival 12kg Mátéval 10kg-ot híztam ami szülés után le is ment rögtön, viszont szopi alatt több jött vissza :twisted:

Andi: mi lenne, ha odaadnád a férjednek a porszívót, felmosó vödröt, portörlőt, stb, te meg leülnél és dirigálnál mit hogy csináljon :twisted:

Mi tegnap voltunk strandolni, nagyon jó volt. Szuoi volt a víz :lol: A srácok is nagyon élvezték alig tudtuk kiszedni őket :lol: Utánna meg a szokásos szombat esti grilparti. Az is jó volt. Igaz a végére teljesen kipurcantam, de nem bántam, jól éreztem magam!

Most viszont takarítani kéne, de nincs erőm. Alig bírok megint mozogni. Bezzeg strandra mennék :lol:

Gurgi, Andi mivel apa még mindig nem talált másik nevet beállok a B.S ek-sorába: Bercsényi Samu. Az én mobilszámom: 30/5000-445 :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

Ilyen jó hirre nekem is írnom kell :lol:

GRATULÁLOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK SZIVVINEK A BABÁHOZ!!!

Gurgula,
én 164 cm vagyok, ehhez híztam Ábellel 21 kg-t, de a kórházból 4 nap után már csak +5 kg-val jöttem ki, mert ez szinte mind víz volt.
Nem kell mondanom milyen torz volt a fejem a végén a sok víztől.
Kb. már most is úgy nézek ki, van rajtam olyan + 16 kg, de még nincs vége.

Kép

Kép
ábibaba

sziasztok

Szivvi es apuka:)
gratula a nagy kisasszonyhoz, sok boldogsagot!

indul a koltozesi projekt, a padlofelujitoknak sikerult elb. a parkettankat, feljott a katrany, de ingyen megcsinaltak ujra nagy cirkusz utan (ezert a csuszas), szal lesz egy het igazolt hianyzasom.

Bori
a pasim nem magyar allampolgar ezert megy ez a hajciho...

udv:
M.

mandarka

Bocs ha valakit nem érdekel, de teszek fel egy mai friss képet a csajaimról :oops:
Kép

ceniko
Szeged

Enikő: Nagyon édesek! Olyan huncutok!!! Jajj, egyem meg őket. Megkaptad a válaszomat a prividre? Nem tudom, hogy elment-e, mert valami hülyeséget írt ki a babanet...

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: Igen megkaptam köszi :) És szivesen :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Boritól kaptam smst-m, nem szül, a soron következő nst-n van a kórházban, és este fog jelentkezni.

(Már egy órája üzent, csak megint elaludtam Emialtatás címén... így most kaptam meg :oops: ).

KépKépKépKépKép
uxi

smst-m = sms-t

KépKépKépKépKép
uxi

Hú Brigi: teljesen irigykedem a strandolás miatt én nem is tudom mikor voltam utoljára "vízben ázva". Már a mostani vizesedés is nagyon szuper! Gratulálok Samuhoz! Ne hagyd magad! A férjem meg szerintem még életébe nem fogott sem porszívót, sem felmosót a kezébe... nem baj, már ígéretet tett, a hétvégi reggeli felügyeletre... hogy aludni tudjak... na majd meglátjuk!

Zsuzsi: számodat köszi elmentettem, hátha...

Uxi: köszi az infót, már éppen mosolyogni akartam... :wink:

Annee: pihizel vagy megint a kórházba rángatott kicsi fiad?

Enikő: nagyon édesek, és Zsuzsival egyetértek huncut eleven kislányok! Megzabálnám őket!

Andrea
Kép
kindernay

Telefonszámom, ha valaki beelőz:
06-30525-5007

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?