Sziasztok!
Tegnap este miután hazaértünk, már a gépet sem kapcsoltam be, olyan fáradt voltam. A lábfejem tegnap estére is bedagadt, ez a 2. este volt így dagi lábfejjel, lehet, hogy ez már állandósul?! Egyébkén szerintem ez nem kizárólag alkati kérdés, mert én az első tehességemkor abszolút nem voltam vizes. Egy kicsit sem! Viszont januárban szültem, úgyhogy gondolom kb. fele annyi folyadékot ittam mint most, nem beszélve arról, hogy ez a hőség is biztosan hozzájárul a lábdagadáshoz....
No de mindegy ez van....
Gurgi: Az én vérnyomásom sem magas, legutóbb 112/69 volt, és ennél eddig csak alacsonyabb volt. Jók a képek, csini vagy, szép nagy pocakod van , legalábbis ahhoz képest, hogy első bébi, ugye?
Kilók: én 8 kg-ot híztam anno, és + 3-mal jöttem ki a kórházból, és az már úgy szépen rajtam is maradt ( mellékesen megjegyzem, hogy a későbbiekben jött még hozzá) Én rengeteg gyümölcslevet ittam a szoptatás alatt, és hát hiába hogy cukormentes, a gyümölcscukor is megteszi a hatását. Pláne nagy mennyiségben... és én napi 1-2 liter gyümölcslevet lenyomtam.

Volt is tejem bőven, hát igen valamit valamiért
Gurgi lementem én is a számodat, aztán majd alkalomadtán üzenek, ha történés van.
Ma egyébként nagyon nyűgös napom van, takarítottam én is, de nagyon nehezen megy a mozgás. Pedig én magamhoz képest jól aludtam, nem is voltam kint éjszaka pisilni sem, ilyen nem sűrűn van.
Azthiszem ebéd után pihenek egyet a délutáni játszótér látogatás előtt.
Később jövök még.
Mindenkinek jó pihenést.
Móni