Már mint egy eszelős nézem a telefonom, meg a bnetet felváltva, mi a helyzet… megszületett már Ábel? Tűkön ülök
Zsan, Deni

én azt gondoltam a vigyori fejek alapján, hogy jó doki van bent ügyeletben… akkor totál félreértettem

?
Zsan

fiúk frizkója most jó szellős lett akkor
Deni

elmúlt éjszaka jól alakult, köszönjük. Nem volt láz, legalábbis magas, de azért reggel, meg este megint ráhúztunk egy kicsit. Egész nap okés volt.

És sok-sok erőt kívánok és mielőbbi éjszakát átalvós Bencét, hogy tudjál pihizni +++++++++ És kánikulát, negyven fokot mondanak jövő hétre, előre szorítok Neked és Tinunak is meg mindenkinek, akinek nagyon felmelegszik lakása/háza ebben a hőségben.
Tinu

meleg tej brrrrrrrrr.
Indi

köszönöm, nagyon jól esett, hogy felhívtál

És egyre inkább úgy érzem, hogy nagyon örülök ennek a vírusnak. Tavaly, amikor még csak olvasgattalak Benneteket, nagyon megijedtem ettől a három napostól és azt kívántam, bárcsak ne kéne ezt átvészelni egyik babónak sem, de most már azt gondolom, inkább legyen ez, mint valami sokkal rosszabb. Bár nem lehet egy kellemes ilyen melegben még belülről is kánikulát érezni….
Votiv

Lili bőre

drukkolok, hogy így maradjon

(térdhajlatért is drukk) és nagyon bölcs volt az életről szóló pár sorod
Vera

bulást két tündéri gyerkőcödnek. Lehet, hogy Marci visszafelé csinálja, előbb produkált pöttyöket pici nyűgivel, aztán most jön a láz??
Recca

hol van a lelőhelye ennek az indiános könyvnek? A múltkori link is tökre tetszett és érdekelne a többi része is

És igen, mesélj

Képzeld, szomszédunkban ma akartak kutat fúrni és három helyen is próbálták 12 méter mélyen és nem volt egy csepp sem! Basszus, ha nálunk is elfogy, én nem tudom, mit csinálunk, itt nincs vezetékes víz, csak a fúrt kút!!!!!
Nuk

tündéri a lányod, méééég kérünk fotókat
Arwen

hogy volt képük ehhez, tényleg, hogy mertek bemenni így? Nem is tudom, mit mondjak, talán azt, hogy nyugodj meg, bár ezt tényleg nem lehet ripsz-ropsz megemészteni.. Baba hogy viselte, viseli most magát? Kitartás, drukkolok, hogy minden minél hamarabb rendeződjön. És totál megértem, mit érzel, hasonló helyzetben voltunk már mi is

Nem tudom milyen “típusú” ember/ek vitték el a cuccaitokat, de esetleg a pótlásokkal várjatok egy hetet, kb., mert ha olyan az illető, akkor minden iratot vissza fog küldeni. Mi megcsináltattunk mindent, aztán rá két napra megjöttek a papírok, a többit lenyelte

. A gyűrű pedig….. remélem mihamarabb pótolni tudjátok…
Vica