A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lányom bealudt, én meg jöttem megnégni, mizu ééééés :)

FIBI!!!
Drukk hegyek!!! Tök jó "párosnál fogsz szűlni ;) ++++++++++++!!!!

Vot,
Nyaralás :P :P :P Nekem már az is kikapcsolódás, ha elmegyünk együtt vásárolni ;) :oops:

Arwen,
én a júni 26 ot néztem ki ;) A Levente lenne a szülinapi ajándékom ;)

Szrek,
++++ok, csak úgy :shock: , na neeeee, túl fitt lennél és kipihent ;) :mrgreen: De azért néha nem árt :) +++++++++++++!

Zsan,
képeslap :P . Jó is előszedni néha az emlékeket ;)

Mása
szmagdi

Neet,
Eszcinek bulást... Hátha ez csak valami egynapos izébizé..... Mindenesetre jobbulást a kisasszonynak! ;)

Indike,
igazság szerintén abszolút nem érzem terhesnek a terhességet ;) Csak olyan, mintha egy nagy görögdinnyét cipelnék :) Pont tegnap vágtam le a lábbújjaimon a körmeimet, amit kissé akrobatikusan kifordúlva csináltam :mrgreen: Most a "vége" felé sokkal jobban érzem magam, mint a várandóság második trimeszterében. Komolyan! Sőőőt még olyan durva keményedéseim sincsenek, szerintem ;) Szóval, köszönöm kérdésed, jóóól vagyunk :) És én semmi jóslót nem érzek.... bár Orsinál is egyik percröl a másikra indúlt be a dolog :)

Mása
szmagdi

Fannikának BOLDOGOT!!!
szmagdi

Sziasztok,

Csak ezt az oldalt futottam át:

FIBI :D Innen is nagyon-nagyon sok drukk megy és nagyon örülök, hogy BS ilyen kedves és beküldte a fiát. Jó kis páros. Szép szülést kívánok :) ++++++++++ És tudod, mindenre képes vagy :D

Fanni lánynak Boldog Születésnapot!

Neet :) remélem Eszci jobban és tudtatok menni :)

Deni :) ne érezd magad rossz anyának, sőt egyáltalán ne is jusson ilyen az eszedbe. Nagyon szépen nevelgeted a kőcöket és jó, hogy ilyen "sasfülű" férjed van :) (irigy-irigy 8) )

Votiv :) nyaralás rulez :) És már 9 hete? :shock:

Vica

Kép
Kép
vica94

Mása :) örülök, hogy jobban viseled a harmadik trimesztert, pláne ilyen melegben :)

Zsan :) hasfájósság elmúlása rulez. Én édesanyám képeslapjait szoktam nézegetni, néha elszorul a szívem :? És a Te dokid az ügyeletes?

Rekuc :) +++++++++, ha tudok, írok privit :)

Arwen :) álmod váljon valósággá :D

Vica
vica94

Rekuc :) privi ment :)

Vica
vica94

Indi,
taknyosság sztem egyenes arányban jött a non-stop kerti-csapvízzel való órákig taró pancsolással... asszem az én hibám, de végülis most már oly mindegy. Ja, meg a "nem rázva (nem) keverve" párosult a nem melegítve életérzéssel, és kizárólag a hűtőből hajlandó inni a kakajót is. :roll:
Egyébként tiszta anyja a lány, én csak egy pohár hideg vizet ittam és 2 napja fáj a torkom, éljen a szenzodűne hajlam.

UncsiFibi átment tyűdeiziFibibe! Nosza baba, bújj elő! +++ :D :D :D

Eszter mamával balatonozna mi meg utána mennénk "pár múlva", nekem még egy vizsgám is van addig, de majd meglátjuk, mi lesz holnapig.
Drukokat kösz, remélem, nem komolyodik a dolog.

Arwen,
ha Fibi lebabázik, a legizgalmasabb topiklakók egyikévé lépsz elő. :mrgreen:

Sokáig Éljen Fanni! :D :D

Gyerekem megőrült. Natúrban issza a kamillateát, és még ízlik is neki, boááá.

Zsan,
boldog 32 évet és egy hónapot! :D
neet
neet

Fannikának nagyon sok boldog szülinapot :D

Kép

votiv 8)
votiv

BOLDOG SZÜLINAPOT, FANNI!!!

Kérdés: tényleg nem lehet idei répából répalevet adni a gyereknek?
Egyébként ma kapott Tünci először almalevet. Tetszett neki. Persze, mert nem kell szopizni. :wink: Vagyis nem kell megszenvedni érte. Szegénykém, nem nagyon eszik, mert iszonyúan megizzad közben. Bezzeg tegnap simán benyakalta a tejet cumisüvegből (nem voltam otthon). És jövő hétre még melegebbet mondtak. :shock:

Kép
Kép
tinu

Zsan :) Örülök, hogy nincs hasfájósság !! :D :D
És tényleg ő az ügyeletes?? áááá... még szerencse, hogy BS beküldte a fiát!! Így már minden rendben lesz :D

Votiv :) Hú, Liliróza már 9 hetes! úúúgy repül az idő...
Olyan érdekes, hogy Bálintnál alig vártam, hogy nőjön a nagyfiú és már ezt meg azt tudja csinálni, most meg azt érzem, hogy szinte rohannak a napok-hetek, legszívesebben lelassítanám az időt, olyan gyorsan telik :( Ma majdnem elbőgtem magam, mert az egyik body már kicsi Bencére... :oops: Ez normális, mármint Ti ugyanígy vagytok ezzel, vagy bennem van a hiba?

Vica :) Én is meglepődtem párom sasfülén, mert nem jellemző rá :mrgreen: Pedig reggel hogy örültem, hogy Bálint végigaludta az éjszakát, aztán kiderült, hogy mégsem... :? majdcsak kijön már az a szemfog... Nálatok hogy alakulnak az éccakák?

Mása :) Nagyon szép görögdinnyét cipelsz, ugyanis nagyon csini kismami vagy!! :wink: :D

Neet :) Kamillatea :lol:
denizsa

Tinu :) Boldog 5.hót Tündinek! :D Miért nem lehet adni? Én nem hallottam az idei répákról semmi rosszat. :roll: Mondjuk a primőr tényleg nem ajánlott, de egyébként miért ne? Nálunk anyósék termelnek biorépát a kertükben, azt kapott tavaly is Bálint. :wink: Izzadás :evil: ne is mondd! ennél melegebbet meg már el sem tudok képzelni (nálunk már most 30 fok van bent a lakásban is) :evil: :evil:
denizsa

Deni: köszönjük. :) Nálunk jelenleg 32 fok van a lakásban. :shock:

Kép
Kép
tinu

Neet: én tökre megértem Eszcit. Én sem iszom meg a kakaó, vagy a tea alját és utálom a meleg tejet. Gyerekkoromban kifejezetten imádtam a hideg tejet. Mindig könyörögtem anyámnak, hogy ne melegítse meg. Ő persze meglangyosította, csak hogy ne fájduljon meg a torkom. :?

Kép
Kép
tinu

Fibiék már a szülőszobán, fájások sűrűsödnek, 3-4 percesek, méhszáj majdnem eltűnt :D

nagyon klasszul haladnak, Ábel hamarosan megszületik!

votiv 8)
votiv

Arwen :) Bocs, félrevezettelek a Szentivánnal kapcsolatban: a katolikus ünnepkörben ez 24., Keresztelő Szent János születésnapja, János-nap (Iván=János)

Mindazonáltal nem a nyári napforduló ünnepe - az pogány szertartás, tűzzel üsszefüggő rituálé.

De ha már így megkeveredtem, akkor egy kis érdekesség:
Finnországban a 20 és 26. közötti szombaton tartják a nyári napforduló ünnepét, Svédországban 19 és 25 közötti pénteken, a többi országban 21 és 24 között.

indianyo

Deni, ilyen velem is volt, hogy már 15 perce sírt a gyerek, és Zsuzsika jött át a másik szobából szólni... sztem Nálatok is csak a fáradság miatt lehet, de az tök jó, ha legalább apája felébredt!! (mi mindketten ájultan aludtunk a Spektrumon :mrgreen:)

nem akarom elkiabálni, de minden eddiginél szebb a kicsajom bőre... csak ki ne jöjjön újra... (sztem a nozóda meg a Holt tengeri cucc együtt rakta helyre)

és én is parázom, hogy szalad az idő, és felnőnek a gyerekek és maholnap érettségiznek - Zsuzsika holnap megy magyarból és angolból, szegénykém tök be van sózva, ez most bennem is felidézte a dolgokat, bár már 10!!! éve volt... hát nem csak a gyerekek nőnek, én sem leszek fiatalabb...
ilyenkor mindig elhatározom, hogy minden percet szépen és boldogan próbálok tölteni, pozitívan állok a dolgokhoz és nem stresszelem magam meg nem rágódom a (vélt/valós) sérelmeken, mert olyan rövid ez a kis "tyúxaros élet"...

Neet, milyen vizsga lesz? rutin?

itt vihar készül, uncsi ez az időjárás... mindig fülledtdögmeleg meg nagyvihar...

votiv 8)
votiv

Tinu :) biorépát nyugodtan adjál neki, ha nem tudsz biozöldséghez hozzájutni, akkor lehet a dm-ben kapni lé formájában fél vagy 1 literse üvegekben, lefagyasztod egy jégkockatartó zacsiban és mindig csak 1-1 kockát engedsz ki, máris jó. De vigyázz répával, nagoyn fogós, lehet belőle nagy hasfájás! Egy fél kávéskanálnyi olivaolajjal érdemes minden fogósat adni. Gyökér és leveles zöldség csak bio 1 éves kor alatt! A nitrát miatt.
Ha már hozzátáplálsz, akkro a gabonapelyhekkel lenne érdemes (rizs, köles, kukorica) anytejjel keverve, azok garantáltan nem okoznak semmi emésztési gikszert.

Bocs a belepofázásért :oops:

indianyo

Hajrá Fibi, hajrá Ábel, hajrá Zsoló!!!!
és igen, Fibit rengeteg helyes pasi veszi most körül, ha már BS és MG nem ér rá...

8)

Deni,
amit irsz az idő múlásáról, most pont én is igy vagyok. Először.
és nagyon furi, és kicsit szomorú...

mindkét fiamnak (ööö, rájöttem,h már három van) legvátuk a haját kopira. A harmadik fiamnak a leghosszabb most a haja... 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni :) Ez teljesen érthető, hiszen már tudod, milyen gyorsan fejlődnek a babák és szeretnéd minél tovább élvezni. szép ez így :)

Votiv :) Azrét az könnyebbség, hgoy ott lesznek a nagytesók, nem? Legalább elszórakoztatják Istókot és nem neked kell szaladgálni utána. Ugyanoda, ahol tavaly is?

Máténak, Eszcinek és anyukájának

Kép

Fannibabának

Kép[url]

Én meg feltennék egy videót, de annyira tetűlassú a net, hgoy képtelenség :([/url]

indianyo

Csak bekukk, mindkét gyerek beteg, Dóci lázas volt, Marci hőemelkedik, szerintem szerdán a Bikáson azért sikerált bényalni az vírusnyavaját :wink:

Fibi,
hajrá!!!

Fanni,
boldog születésnapot! :D

Votiv,
Lili bőre :( javulás :lol: :lol: Pszoriázis sajna egyelőre nem gyógyítható, mivel ez valószínűleg egy autoimmun zavar (bár meglepő, mennyire nem tudnak róla semmit). Viszont van, akinél egész életében remisszióban van, remélem, nálatok ez lesz. Nálam pl. csak három ujjam, a szemhéjam ill. a szemöldököm érintett, korántsem állandóan, stresszre, nemalvásra pl. erősödnek a tünetek.
Napfényre, nyáron javulnak, úgy tudom, a fény uv-tartománya hat jótékonyan.
Hámosítókkal vigyázz (pl. körömvirág), mert tapasztalatom szerint rosszabítják az állapotot, logikus lenne, hiszen tovább fokozzák a túlhámosodást.
De azért számíts rá, hogy HA p., akkor elő fog még jönni. Örülök, hogy a nozódára jól reagál, fontos, hogy megtaláljátok azt a kezelést, ill. kezeléseket, amik Lilinél hatásosak. Ez is minden embernél egyedi, ami egyiknél bejön, a másiknál teljesen hatástalan.

vera
kisün

soksok drukk Fibieknek! az eddigi tortenesek nem hangzanak rosszul :)

Fanninak boldog szuletesnapot! :)

ha vissza lehetne tekerni az idot mondjuk ugy 2 evvel, asszem sokmindent mashogy csinalnek... az "indianos" konyvet olvasom (noverkem megszerezte nekem :)), es baromira a hatasa alatt vagyok... huh durva, mit csinalunk a gyerekeinkkel, mi civilizalt nepek...

ja es a "jo" hir: alig van viz a kutunban :shock: (es meg csak most kezdodik a nyar... :?)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Indike, hát éppenséggel nem vszínű, hogy Istit fogják pesztrálni, ők már felnőtt és független emberek, és ők is követelik a pihenésüket. bár legalább főznöm nem kell, mint itthon...
és igen, ugyanoda megyünk, bár legutóbb nagyon megorroltam, amiért kizavartak a gyerekmedencéből (Istit egyedül meg még nem mertem beengedni), de most a Balaton lesz a nagy, közös medencénk :)

Vera, úgy látszik elkiabáltam :( most vettem észre, hogy most meg a térdhajlatában jött ki :? bár ez még nagyon enyhe, talán sikerül gyorsan elejét venni...

votiv 8)
votiv

Recca, mesélj! engem nagyon érdekel :)

kút :shock: ez a Ti saját kutatok? és mi ilyenkor a teendő, újat kell fúrni? vagy ez most a szárazság miatt van, hogy kevés a víz?

és még Verának
a homeopátia szerint legalább nem gyógyíthatatlan a pszoriázis, ez azért bíztató :) bár, azt azért nem állítják, hogy egyszerű megtalálni a gyógymódját! de épp ez a lényege a homeopátiás szemléletnek, amit Te is mondtál, hogy személyre szólóan próbálják megkeresni a gyógymódot.
én is úgy tudom, hogy nyáron javul (Istinek is eltűnt az ekcémája), mert szellőzik a bőr meg gyógyítja a nap meg kevesebb a stressz stb.
de basszus akkor milyen lesz télen? :( előre félek...

most elmegyek Istókkal fagyizni :)

votiv 8)
votiv

Hát már lerágom a tíz körmöm, megvan-e már Ábel baba....

Votiv :) Akkor Zsuzsikának egy kalappal holnapra!! Lilike bőrének sok +++ hogy javuljon!! Balcsiról jut eszembe, hogy van olyan felfújható kisautó-csónakunk (még kormánya is van!), amibe be tud ülni a gyerkőc, tavaly Bálint nagyon élvezte, ha gondolod, szívesen kölcsönadom, hátha bejön Istinek is :wink: mi idén úgysem megyünk nyaralni. (mindjárt keresk róla képet)

Zsan :) Igen, én is szomorkodom egy kicsit ilyenkor, mert asszem most babázok utoljára, aztán már csak nagymami koromban, ha megérem :mrgreen: És nagy puszi a leghosszabb hajú Memének! :D

Vera :) Jaj, mindkét gyerkőc beteg :( bulást nekik!! +++++

Rec :) Hogy-hogy nincs víz a kútban? Ez nem természetes kút? vagy hogy van ez? (bocsi, nem értek én ehhez :roll: )
denizsa

Deni,
köszi :D én is ugyanígy voltam Marcival: mígy Dócival alig vártam, hogy másszon-üljön-menjen-beszéljen, M.-val minden percét ki akartam élvezni annak, hogy itt ez a kis szuszogó csomag, és még nem tudja mondani, hogy "NEM!!!!" és bújik hozzám, és én vagyok neki a világ és még "büntetlenül" agyonpuszilgathatom :lol:

Votiv,
tudod, én és a homeopátia bizalmatlanul kerülgetjük egymást (de egyre javulóban a kapcsolat, karcsi már hp-val harcol az allergia ellen :wink: ), ezért én nem hiszek ennyire szilárdan a gyógyulásban, abban viszont igen, hogy szerencsével teljes remisszióban tartható. Télen szarabb sajnos. Ha addig nem múlna, érdemes fényterápián gondolkodni (nem tudom, bioptron lámpa jó-e erre).

v
kisün

Vera :) Bizony sokszor eszembe jutsz a "szuszmákoló csomag" hasonlatoddal! :wink: :D :lol: És még tényleg élvezi a puszilgatást, váó!! Marci még mindig anyás?

Votiv :) No ilyen az eszköz:
Kép
Szólj, ha köll, kedden bedobom Hozzátok :wink:
denizsa

Votiv:
Tényleg, a Bioptron lámpa esetleg? Van itt most nálunk egy kölcsönben, én a fülem miatt használtam, ha eljöttök, és ha akarod, kipróbálhatjátok!!! :wink:

Úgy, de úgy izgulok Fibiék miatt!!! Sok++++++++++++

nukada

Akkor, hogy elüssem az időt a Fibi-hírekig, ím néhány kép:

Pancsizom:
Kép

Keleti kényelem:

Kép

nukada

Csak gyors bekukk, mert hulla vagyok.

Fibi,
HAJRÁ!!!! Nagyon drukkolok Neked!!!! :D

FANNIKÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D

Kép Kép
curse

Na, hát megvan már Ábel???

Indi: még csak kóstolgatnivalót akarok adni TÜndinek. Különböző leveket. Majd pempőset később, ha betöltöte a 6 hót.

Kép
Kép
tinu

BOLDOG SZÜLINAPOT FANNINAK!!! :lol: :lol: :lol:

Fibinek nagyon drukkolok

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

No? :lol: :lol: :lol: :lol:

pü-ket köszi, igyexem válaszolni, aranyosak vagytok! :D

és FANNIKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Nuk,
keleti kényelem :lol: :lol:

szerintetek mitől dagadhat az ember lába? jó mondjuk ma sokat vezettem (de azért nem olyan sokat, kb 300km) meg nem aludtam éjjel meg meleg is van de akkor is, mennyire okés ez? kicsit vizes belül, a bokacsont alatt-körül meg érzem is, hogy vizes - vagy ez már a szívbaj? :? :wink: :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Innen is egész nap mentek a Fibi-drukkok (igaz, sms-ből értesültem..:) ) Ha még nem született volna meg Ábel, akkor továbbra is DRUKKKKKKKKKKK!!!!!!!

Nuk,
Réka egyszerűen gyönyörű!!!!!! :D :D

nurleserKatze
vagy
seulLectriceChat
(magyarán readonly, csak ugye ez kopirájgtos elnevezés lett..)
macskanyu

Fibi, drukktengerek innen is! Gyönyörű szülést! :)

Fanninak boldogat! :)

Nuk, Réka tündérvirágszál, nagyon szép, nagyon nőcis, nagyon kiegyensúlyozott bébicsek (bár Emmus lenne már ilyen jó bőrben - de nem panaszkodom, azért hízogat ő is). :)

És köszi a gratulákat a tápszermentességhez, úgy látszik, a babanetes bosziság fordítva is műxik, mert ma megint kellett. :( Úgyhogy most ezt jól elpanaszoltam, így reménykedem, hogy most majd megint nem kell - de akkor már inkább nem is írom meg. :)

Kátya
kincsimano

Mindenkinek nagyon köszönjük a szülinapi üdvözleteket és jókívánságokat. Fanni nagyon cuki ma is mint mindig, bár a hiszti igy két évesen sem javult... megyek is fektetni. De nagyon köszi mindenkinek, igazán jól esett. :-)

Fibinek drukk hegyek... remélem már megszületett Ábel és mindenki nagyon jól van.

Szép estét mindenkinek
Johi és a két éves nagylányaaaaaaaa
johanna1975

Fibi,
és Ábel
Én is nagyon izgatott vagyok és várom-várom a híreket...

Móni
Kép
Kép
monisa

Latom meg nincs hir Fibiekrol!!!
Mar biztosan megvan Abel,csak meg pihiznek!!!Nagyon drukkolok nekik!

Csajok en azt sem tudom hol vagyok...ilyen szornyu napot..epp,hyog nem szultem meg...
A kertben voltunk delutan es "betortek" a hazunkba...elvittek minden iratomat,ferjemet is,Anyosomet is,Anyosom laptopjat....irataink a taskainkban voltak,azt meg felkaptak..persze benne jo sok penz a penztarcakban....nekem a KISKONYVEM is! meg a mobilom....es a legfajobb szamomra ebbol az egeszbol,hyog az asztalon volt a jeggyurum a lancomon,mert mar levettem a kezemrol..es azt is :cry: :cry: :cry: :cry:
En azt hittem megszulok,amikor ez realizalodott bennem....
Felhivtam a dokimat,o meg olyan egy tunder,megnyugtatott,hoyg a kiskonyv miatt ne aggodjak,meg az a par lelet,ami bele volt teve,amiatt se,mert potolhatoak..
Csak biztosan furan fognak viselkedni,ha pl megjelenek NSTn kiskonyv nelkul..vagy megyek szulni kiskonyv nelkul..de nem tudok mit csinalni...amugy minden mas lelet megvan persze,de van ami bele volt tuzve,mert fontos..pl.vercsoport...hepatitis-...
AAAAAAAAAAA,en meg midnig nem nyugodtam meg igazan,de hat muszaj...Minden potolhato tudom,de hogy hogy votl batorsaga ugy bemmenni a hazba,hoyg ott vagyunk par meterre???
Orulet!Egyszeruen elkepeszto szamomra!!!Es felhaborito!!!
Huuuuuuuuuuu de csunyakat tudnek mondani..........mondok es mondtam is........................kepzelhetitek!!!!!!!!
Ne haragudjatok itt a kifakadasomert,csak leirtam,hoyg tudjatok milyen lelkiallapotban vagyok most.....csucs... :cry: :cry: :cry:

Fibiekrol pedig nagyon varom mar a jo hirt!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
jaj, ez nagyon nem jó hír :cry: :cry:
kiskönyv miatt tényleg ne aggódj, nem fog kelleni :)
ha pasi vitte el, szép lassan, komótosan herélném ki vagy ilyesmi :twisted:

Kép

Kép

szrekuc

Arwen: nagyon nagyon együttérzek veled. Nálunk is hasonló események voltak mostanság, úgyhogy tudom, hogy mit is érzel. Borzalmas ez a világ és borzasztó, hogy riasztót és minden bizbaszt kell szereltetni és az ember magát korlátozza szabadságjogaiban. Mi már nagyon óvatosak vagyunk, ha a kertben vagyunk, zárjuk az ajtót és minden egyéb finomság, de hát ez igy is őőőőőőőőőőrület, állandóan szaladgálok a kulcs miatt és még igy is para vagyok, hogy mikor jönnek vissza a kis besurranóink és vajon az autónkon kívül még pályáznak*e valamire.

Nyugodj meg, persze tudom, hogy ezt könnyű mondani, de nem tudsz mást tenni. És persze borzasztó fincsi lesz mindennek utána járni. brrrrrrrrrrrrrrrr....

Johanna
johanna1975

ITT VAN ÁBEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boldog szülinapot!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Most kaptam az sms-t Fibitől:

19.55-KOR MEGÉRKEZETT ÁBEL! GYORSAN ÉS GYÖNYÖRŰEN. 3800G ÉS 56CM, NYUGODT, SZÉP BABA.
denizsa

Arwen!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
1. a baba és magad miatt PRÓBÁLJ megnyugodni, tényleg minden pótolható, és majd vesztek egy új gyűrűt és lehet újra átélni a Nagy Pillanatot. Jajj, olyan hülyeségeket írok, de csak próbállak vígasztalni!
2. a papírok a legkevesebb, de úgy az egész tudat, h egy idegen járkál a házban és túrja a cuccaim... csoda h nem szültél meg. Nagyon erős az a baba odabent, jól tartja magát, ez azért ++++.
Merre laktok?
neet
neet

"19.55-KOR MEGÉTKEZETT ÁBEL.GYORSAN ÉS GYÖNYÖRŰEN. 3800G 56 CM, NYUGODT, SZÉP BABA"Fíbsz üzeni :D :D :D :D :D :D :D

nagy gratulaaaaaaaa! :D

Kép

Kép

szrekuc

ez jó kis zsimultán volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Naaagy Gatula Ábelnek És Fibinek és Hurrááá!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
macskanyu

Arwen - na most nem is teszek mosolygós szmájlit és nem kérlek arra, hogy nyugodj meg, emrt ez úgyis lehetetlen ebben a pillanatban - borzasztó és mélyen együttérzek! Tudom, hogy a pénz eltűnése is angy érvágás, de az iratok pótlása iszonyú nagy kalamajka, és pont most! De legalább a doktorod tud róla és majd segít remélhetőleg a kórházi ügyintézésnél.
Vegyél egy finom, lassú zuhanyt, igyál meg lassan néhány pohár vizet és mély levegőket, lassan kifújva. és aludj egy nagyot!

indianyo

Fibiéknek sok boldogságot és tejcsit kívánunk, Isten hozta Ábel babát!! :D :D

Arwen :) Ez rémes :( :evil: sok +++ Nektek!!

Nuk :) Réka nagyon édes! habos buksival pláne :wink: :D
denizsa

azaz szimultán :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Arwen,
nyugodj meg, már amennyire lehet!
Nagyon sajnálom, ami történt, biztos szörnyű!
De gondolj arra, h minden tárgy PÓTOLHATÓ! De a te nyugalmadnál most semmi nem fontosabb!!!!!!!
rémes lehet, tényleg sajnálom!
És Johiékat is, nem is tudom mit tennék a helyetekben!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Már mint egy eszelős nézem a telefonom, meg a bnetet felváltva, mi a helyzet… megszületett már Ábel? Tűkön ülök :D

Zsan, Deni :) én azt gondoltam a vigyori fejek alapján, hogy jó doki van bent ügyeletben… akkor totál félreértettem :oops: ?

Zsan :) fiúk frizkója most jó szellős lett akkor :D

Deni :) elmúlt éjszaka jól alakult, köszönjük. Nem volt láz, legalábbis magas, de azért reggel, meg este megint ráhúztunk egy kicsit. Egész nap okés volt. :) És sok-sok erőt kívánok és mielőbbi éjszakát átalvós Bencét, hogy tudjál pihizni +++++++++ És kánikulát, negyven fokot mondanak jövő hétre, előre szorítok Neked és Tinunak is meg mindenkinek, akinek nagyon felmelegszik lakása/háza ebben a hőségben.

Tinu :) meleg tej brrrrrrrrr.

Indi :) köszönöm, nagyon jól esett, hogy felhívtál :) És egyre inkább úgy érzem, hogy nagyon örülök ennek a vírusnak. Tavaly, amikor még csak olvasgattalak Benneteket, nagyon megijedtem ettől a három napostól és azt kívántam, bárcsak ne kéne ezt átvészelni egyik babónak sem, de most már azt gondolom, inkább legyen ez, mint valami sokkal rosszabb. Bár nem lehet egy kellemes ilyen melegben még belülről is kánikulát érezni….

Votiv :) Lili bőre :) drukkolok, hogy így maradjon :) (térdhajlatért is drukk) és nagyon bölcs volt az életről szóló pár sorod :)

Vera :) bulást két tündéri gyerkőcödnek. Lehet, hogy Marci visszafelé csinálja, előbb produkált pöttyöket pici nyűgivel, aztán most jön a láz??

Recca :) hol van a lelőhelye ennek az indiános könyvnek? A múltkori link is tökre tetszett és érdekelne a többi része is :) És igen, mesélj :D Képzeld, szomszédunkban ma akartak kutat fúrni és három helyen is próbálták 12 méter mélyen és nem volt egy csepp sem! Basszus, ha nálunk is elfogy, én nem tudom, mit csinálunk, itt nincs vezetékes víz, csak a fúrt kút!!!!!

Nuk :) tündéri a lányod, méééég kérünk fotókat :)

Arwen :) :shock: :shock: :shock: hogy volt képük ehhez, tényleg, hogy mertek bemenni így? Nem is tudom, mit mondjak, talán azt, hogy nyugodj meg, bár ezt tényleg nem lehet ripsz-ropsz megemészteni.. Baba hogy viselte, viseli most magát? Kitartás, drukkolok, hogy minden minél hamarabb rendeződjön. És totál megértem, mit érzel, hasonló helyzetben voltunk már mi is :( Nem tudom milyen “típusú” ember/ek vitték el a cuccaitokat, de esetleg a pótlásokkal várjatok egy hetet, kb., mert ha olyan az illető, akkor minden iratot vissza fog küldeni. Mi megcsináltattunk mindent, aztán rá két napra megjöttek a papírok, a többit lenyelte :twisted: . A gyűrű pedig….. remélem mihamarabb pótolni tudjátok…

Vica
vica94

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?