A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Kata! Miért szerinted 2 fázisú? :lol: :lol: Ennek örülök, mert te mint reális még az elején anovusnak nézted! :lol: (Én még most sem látom kétfázisúnak és ugye a ciklus elej is hiányzik!)

Zöldi! Annyira teccccc az ötlet, hogy ki is próbáltam! :lol:
Kép

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

ma megint korán keltem, nem ez a hétvége lesz, hogy kialszom magam. szüleim itt vannak, épp anyukám finom ebédet főz nekünk :lol:

este bővebben írok.

kati
katica30

Indulunk családi összeröffenni!

Pusz!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem... A terhességi tesztnél ha reggel csinálja meg az ember és délutánra megjelenik egy nagyon halvány szinte észre vehetettlen 2. halvány csík annak kell jelentőséget tulajdonítani? Név szerint ez a lily terheségi teszt. A választ előre is köszi...

Üdv: Justyno
justyno

Jusyno,
a legtöbb terhességi teszt tájékoztatójában le van írva hogy meddig olvasható le az eredmény. Ez nem több 5-10 percnél. Órák után már semmiképp nem ad megbízható információt. Ha bizonytalan maradtál inkább ismételd meg pár nap múlva a tesztet, szintén reggeli első pisiből, az adja a legmegbízhatóbb eredményt. Ha azon sem jelenik meg perceken belül a második csík akkor negatív.
Vendég

Áfonyaaa!

Köszi szépen a gyors választ. Lehet hogy tesztelek majd mégegyszer...
justyno

Bettike, akkor rosszul fogalmaztam, úgy még inkább nem két fázisú a görbéd, ám csodák mindig vannak!

Justyno, egyetértek Áfival, bár én olvastam olyat, hogy vkinek egyóra múlva lett halvány csíkja és mégis terhes volt! De tesztelj mégegyet, mert lehet hogy a pisi ütött át!

Mégsem mentünk le a tóra, mert Petinek el kellett gyorsan menni dolgozni! :evil: Nem baj így mosok, főzök napozok!

Kép
kata05

Sziasztok!

Ja Kata értem!

Mi mégis megyünk a tóhoz! :roll:
Csak még egy bizit sem írtam meg! :twisted:
Na majd lesz valahogy! :roll:

Egyébként jelentkeznek a mensi első tünetei az idegbaj és az édesség falás! :roll: Llegalább nem lesz brutál ciklusom! Ez is valami!

Sonjusról még mindig semmi?

Többiek? Szabadban?

Lili????

Kép
bettike
Eger

sziasztok
vásárolni voltam anyuval, vadásztam egy sortos fürdőrucit :D tavalyi vadászatom darabjai már szűkösek :( fürdőruciba még jobban tehénnek érzem magam :? :( de van strandkendőm :P :wink: :lol:

Sonjusról én sem tudok semmit :(

Bettike
hát érdekes görbe :roll: de hamarosan kiderül mizú :wink:

Katica
akkor feküfj le korábban ma. és kipihenheted magad :wink:

Kép
gaby25

köszi a dícséreteket, azért én nem érzem, hogy olyan szép lenne :roll:

Áfi jót nevettem a beszólásodon, autószerelő, hát ez jó. Akiket én ismerek, azoknak nincs hasuk hihi :lol: :lol:

Bettike, a remény hal meg utoljára, ahogy Áfi mondta amíg vér nem folyik... Én bízok és remélek azért.

Coca jó röffenést.

Mi is megyünk, Uram autóversenyez.

Purc

Kép

Kép
purc

sziasztok!

végre visszaolvastam :lol:

gaby: mikor tesztelsz? :wink:

kata: teszt? :wink:

lili: érdekes a görbéd, raksz fel egy újat?

bettike: én a 24.napi pére szavazok. így még bármi lehet :wink:
grat az új melóhoz, majd nyáron felvilágosítalak a tanítás örömeiről :lol: :lol: :lol:

purc: nagyon édes picipurc :lol: mi lett a géppel? tecc a pocakfotó is.

szilcsi: grat a 12.héthez! nagyon édes a picur.

monyo: sajnálom :cry:

szirmi: örülök, hogy minden okér. grat a kisfiúhoz!

szilva: mikor lesz az inszem?

ceni: egyben vagy még? :lol:

coca: megírtad már a biziket?

kispiskóta: szép a babakocsi.

áfi: hogy haladsz a tanulással?

surmi: sajnálom a pirit :cry: fel a fejjel!

csikken: hogy vagytok?

sonjus: ?????

liza: hogy vagytok?

moni: hatalmas gratuláció :lol:

szezso: drukk szerdára+++++++++++

rólam: szüleim elmentek haza, így végre leülhetek tanulni.
rakok tesómék picurjáról képet, szépen növöget, lassan majd vihetik haza.

Kép

kati
katica30

Katica, de aranyos a babó!! Szerda reggel tesztelek, ha addig nem folyik vér, vagy barna!

Kép
kata05

kata: drukkolok nagyon+++++++++

kati
katica30

Kati,
megmondom hogy állok a tanulással: kemény 1 tételen vagyok túl. :oops: Már csak 24 van vissza :twisted:
Nagyon édes Petike!!! Mi lett a bal kezével? :shock:
És bár te nem tetted, én elörömködöm (merthogy tudom) Petike dacára a koraszülésnek és a hosszú mesterséges táplálásnak, gyönyörűen szopik!!! :D Életrevaló kisfiú!
Vendég

áfi: semmi nem lett, eldugta, vagy még a tesóm nem igazán tudja jól fogni a babát.

kati
katica30

Hahó!

Katica: nagyon édes a Babó!!!

Áfi: nekem még 13 szigorlati A tétel van hátra!!! :roll: (+25 B :twisted: , de az a könnyebbik)

Most is épp tanulok, csak ittam 1 kis pohár sört, :lol: :lol: :lol: :lol: , hogy jobban menjen.

Ja, és: Kép

Ha ez nem is igaz rám, de : elkapom Apát ma!!!!!! (hátha ma van pé.) :D :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!!!

Katica: Igen még egyben :) De hát még van időm bőven...csak ne lenne ilyen rohadt meleg :evil: semmi bajom nem lenne a terhességgel.... :D
Hány hétre és mekkora súllyal is született tesódék kisbabája????
Nagyon édes :D :D :D
Hja képzeld Katica, én, aki antitálentum matekból és még a szorzótábla összefüggéseit se érti :lol: , nemhogy a függvényekét, 100%-os,hibátlan excell vizsgát írtam pénteken :shock: Ne kérdezd hogy csináltam :lol: :shock: Magam sem értem!

Áfi: Azt a maradék 24-et már féllábon is.... :lol:
Mindenkinek puszi!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceni: gratulálok a vizsgához! ügyes vagy!
tesóméknál 8.hónapra, 2030 gramm, 45 cmrel született a baba.
most 2300 gramm körül van.
meleget én is alig bírom, mi lesz velünk júliusban, augusztusban? :roll:

snufi: apára fel!

na most már tényleg megyek tanulni....

kati
katica30

Sziasztok!

Apa munkamániája behozott minket a dolgozóba, könyvet ír, én vagyok a korrektora. :lol:
Sonjus, mi volt az inszemmel? Jól vagy???????
Szezso, gratula a szép tüszőkhöz, igyál szorgalmasan, a mnyh 2-3 nap alatt megvastagszik a megfelelőre, nekem a fogantatás után 1 nappal volt 7,2.
Snufi apára fel! Következő ciklustól nem akarsz mérni???
Bettike, én a 24. napi pé-re szavazok és sztem így kétfázisú a görbéd. Türelem!!! +++++++++++++++++++++++++++++++ És megadrukk.
Áfi, tanulás jajj.... :roll: Nem irigyellek... Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!
Kati, neked is! Édes a pöttöm! :lol:
Gaby olyan nyügi vagy mostanában... Jaj én is felpróbáltam a fürdőrucimat, hát... siralmas. De nekem is van egy szép nagy narancssárga strandkendőm :lol: :wink:
Tegnap voltunk látogatóba sógoréknál, aki orvos és megkukkoltuk az uh-ján a törpét, hát hogy mit levágott odabent!!! Bukfencezett, ugrált, úszkált, kapálózott, produkálta magát a fiúknak (sógorom+párom+sógorom nagyfia), én persze nem láttam, mert nem volt arra fordítva az uh monitor, amikor meg elfordították nekem, akkor meg beúszott a sarokba és bealudt. :lol: De elég volt látnom a fiúk fejét, ahogy tátott szájjal nézték, mit ugrabugrál a törpe. :lol: Köszi a gratulákat a 12. héthez! :lol:

Kép
szilcsi

Szillcsi: :D :D Nem hiszem , hogy mérni fogok,... :roll: , max. ősztől. Nyáron nem szeretnék ennél jobban melemenni a témába, mint amennyire már benne vok. Párod miről ír könyvet?

Ceni: gratu!!!

Na, megyek vissza okosodni... :shock:

snufi

Sziasztok!

Katica! Gratulálok a vizsgádhoz!!

Robcsi! Érezzétek nagyon jól magatokat! Vigyázat a nagy kánikulában!!!Helyileg hova a Balcsin?

Zöldikém! Hajrá műtét! Drukkolok!

Szezso! Végre tüszőcske..de jó, van tüszőcske, lesz babácska!!Hurrááá++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purci! Gyönyörű a pocid!

Ceniko! Már neked sem sokáig kell várnod a babókádra!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok !

Ma voltam a lányokkal az állatkertben, mert a gyerekeknek ingyenes volt, felnőtt meg mehetett gyerekjeggyel.
De borzasztó volt, az a tömeg, meleg, az állatok kinyúlva meg én is.
A csajok viszont élvezték, a simogatót a legjobban. Én most élő halott vagyok.

ÍGY ÉRZEM MAGAM
Kép
surmi
kockasfulunyul

Haladtam a tanulással, majdnem teljesítettem a mára kitűzött célt. Majdnem.... :roll:

Áfi???

Kati???

Kolléganőm is vett ilyen lábméregtelenítős gépet, feketén fogja csinálni. Megcsinálta több rokonán is: nagynénje egészségesen él, sportol, zsír és sómentesen eszik, sok víz,...-----alig lett zavaros a víz, 80 éves nagymama (nem részletezem) ---------tök sötét, iszapos,....
Szóval nem kamu. Szerintem. Én bennem van méreg (8 év cigi pl. :roll: ) Íme:

Kép

:oops: Durva!

snufi

Sziasztok!
Snuf!
ez érdekes!
Szezso drukk!
Vendég

Snufi,
arra volnék kíváncsi, hogy ha egy kisgyerek lábát (Enikőt szívesen rendelkezésre bocsátom) teszik bele, aki azért nem iszik, dohányzik és fogyaszt szalonnát, annak milyen lesz a vize? Nem ismerem a cuccot, nem tudok véleményt mondani, de szívesen elkísérletezgetnék vele... vagy mondjuk nem tenni bele lábat, és úgy bekapcsolni... vajon akkor milyen lesz a víz? Nem lehet úgy is szutykos...
Tanulás: kemény 3 tétel :?

Holnap megyek teljes vérképre meg cukorterhelésre. :? :? :?
Vendég

Snufi: Mi a neve ennek a gépnek? Mennyi annyi??? És télleg hatásos? :)

Katica: A "8. hónapra született" az mit takar, hány hetes terhes volt, nem tudod véletlenül????? Viola 36 hétre 2300gramm és 46 cm-rel született!

SzIlcsi: Örülök, hogy újra láttátok a picit. Jómunkát mindkettőtöknek a könyvhöz :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Nem voltunk itthon, levitt minket az uram Szekszárdra, mert sürgős pecaprogramja volt. Nekem meg munkám, ami kettesben aligha készülhetett volna el a kölyökkel. Így anyu elvolt vele, én melóztam egész hétvégén, most meg itt vagyok. Átfutottam a termést, de reagálásra most nem telik, csak egy beköszönösre, szóval pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem pontosan ez a gép, de a leírása megegyezik: http://www.gabiszepsegszalon.hu/spa_meregtelenito.html

Áfi: üresen, láb nélkül kipróbáltuk, nem szineződött el a víz.
(kezelésről kezelésre tisztul a víz. honnan tudná megjegyezni egy gép, hogy melyik ember/láb volt-e már, és kevesebb cuccot lökjön ki??? érted???) Na, majd meglátom, javul-e a közérzetem.

A gép amúgy 66.000 Ft, kezelés szalonként változó: 900-2000.-/alk.

snufi

Snufi,
hát ha orvosi laborleletekkel bizonyítják a hatását, én elhiszem. De ha annyira cefet ártalmalan és csak méreganyagokat (meg zsírt???) von ki, nem értem miért ellenjavallt terhes/szoptató anyáknál.
Mindenesetre nálam sanszosabb hogy elhigyjem mint a biorezonanciát. De tuti ha pénzt adnék érte úgy kezdeném hogy Enikőt belelógatnám :D Ő még nem lehet szutykos, vagy csak nagyon kicsit :P
Vendég

sziasztok!

szilcsi: milyen könyvet ír az urad?

baba: hogy vagy?

snufi: kissé szkeptikus vagyok ezzel a géppel.

ceni: nem tudom pontosan hanyadik hét, de jún 25 körülre volt kiírva, és május 28.-én megszületett a petike.

áfi: drukk holnapra, hogy haladsz a tanulással?

rólam:
megyek még tanulok egy picit, aztán alvás.
kedden arra a vizsgára megyek, amire múltkor nem bírtam elmenni. elvileg csak ismételnem kell az anyagot, de eddig még csak az 1/3-dat sikerült átnézni.

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Aranyosak vagytok, köszönöm a dícséreteket.

katica, jaaaaaaaaaj de édes Petike, és milyen ügyes, hogy szopizik, igazi kis hapsi :lol:
A géppel semmi nincsen, itt áll a helyén, igazán azt sem tudjuk mi a baja, persze tipp van, de kicsit drága lenne próbálgatni az alkatrészeket bele, főleg, hogy ha alaplapot cserélünk, akkor már procit is kell, mert ugy nem kompatibilis, talán a memória jó lenne bele. De már annyi minden összejött az utóbbi időben, hogy mikor bekapcsoltam és láttam, hogy bibi van, már bosszankodni sem volt kedvem :?

Snufi, anyósomék is vettek, igaz én nem láttam még, csak mesélték. Az tuti nem volt 66e, annyit nem invesztáltak volna bele. De szerintük hatásos.

Ceni, bocs, hogy a múltkor olyan bunkón leléptem, de az Uram behülyült a hétvégén (persze segítenie kellett pakolni), itt puffogott nekem feszt. :evil: Majd lenne kérdésem ezzel a hasfogóval kapcsolatban. Csak ha majd ráérsz.

Szilcsi, grat a 12. héthez, dejó, hogy láttad a picurt :D

Kata, hajrá teszt :lol: :lol:

pusz mindenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

Snufi
érdekes masina, ártani biztos nem árt :wink: hát az én vizem is tuti szutykos lenne :lol: de a méregtelenítő tea is hatásos lehet :P

Áfi
Enikőnek biztos nem lenne szutykos, hacsak nem szutykosan teszi bele a lábát :lol: tanulj tinó ... :wink:

Szilcsi
igen, ebben a melegben nyügi vagyok kissé :P :wink:

Katica
édes pici pöttöm babája nekije :D tündéri :P :wink:

Ceni
34. héten van, és eddig minden ok, nincs toxémia, ennek nagyon örülök :D ezt most gyorsan le is kopogom :P :wink:

De jó, nekem már nem kell tanulni, csak hétvégén ha nem könyvelek, akkor képeket javítgatok, szabadidő mostanában nem sok volt.

Kép

Kép
gaby25

Jó regglet drága topiktársaim!

Szép NAPOt mindenkinek!

Bettike drukk++++++++++++++ és gratulálok az osztályodhoz is!
KAti PEti tényleg nagyon édes! odaszállt hozzád a tickerlepkém? :lol:

Áfi jó tanulást!
TEsókám elkaptad Apát?
Szép NApot!
Vendég

jó reggelt!

hú, de álmos vagyok :( pedig most már kicsit később kelek, mint szoktam. ma elkezdem írni a bízonyítványokat. 30 db. nyomtatott nagy betűkkel.

boni: igen, ide szállt....

szép napot!

kati
katica30

Kép

én is álmoska vagyok még Kép

Boni
hogy telt a hétvégeM

Kép
gaby25

gaby! rövid volt!
Vendég

sziasztok!
egy képet szeretnék dobi Móni Ramóna Gerdájáról :) +Kép

zsuzska80
Szombathely

SZIAzsuzska!

gyönyörű RAmóna! gratulálok Móninak!és sok tejcsikét kívánok!
Vendég

Jó reggelt.

Apát elkaptam tegnap, :D .

Áfi + szkeptikusok: én sem azt mondtam, hogy tuti jó, és hatásos a gép, de lehet benne vmi. Végigcsinálom a kúrát, oszt meglátjuk.

Szép napot, jó munkát, jó tanulást, pihenést,... kinek mit!!!

Pusssssssz.

snufi

TEsókám ügyi vag! :mrgreen:
Vendég

Reggelt! :)

Zsuzska: Gyönyörű ez a baba :)

Purc: Semmi baj, van, hogy nekem is hirtelen el kell mennem és akkor se puszi se csá lelépek.... :oops: Ha lesz időd és látod hogy onlány vokk katt rám és majd megbeszéljük... :wink:

Katica: Értelek! Hol laknak tesódék?? A baba a PIC-en van, vagy hol? Anyukája bent lehet vele, vagy bejár hozzá?

Snufi: Köszi az infókat :D Nekem ez olyan hihetetlen.... Apukám valami mágneses lepedőt vett százvalahány Euróért, 2 hétig volt "jó" neki, vagy csak hinni próbált benne :lol: aztán utána már semmit sem ért :roll: . Végül akitől vette közölte, hogy hát biztosan felvette a teste biorezonanciáját megmittomén és vegyen egy újat :shock: átb¤szás magasfokon :evil: , és szegény beteg emberek be is veszik, mert az utolsó szalmaszálba is kapaszkodnak..... :oops: :shock:

SzIlcsi: Dógozóba agy????

Na eldugultam....

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Áfi az örök szkeptikus. :lol: Azért Enikő lábát én is megnézném egy ilyen kezelés után!
Snufi szerintem az a lényeg, hogy te higgy benne! Hajrá méregtelenítés! Aztán tessék azért ma és holnap is hancúrkodni, biztos ami tuti! :wink:
Boni, te mindig utazgatsz! Tök jó!!! :lol:
Kati, Snufi: párom történész, ezzel kapcsolatos kutatásokat végez már 1995 óta, már egy könyve megjelent ezzel kapcsolatban, most azt bővíti, átdolgozza. A családját is érintő tragédia történt a 2. világháború idején, ezt dolgozza fel még élő szemtanúk visszaemlékezéseivel, a történelmi levéltárakban található korabeli eredeti dokumentumok segítségével. Sajnos meg is hurcolták ezért 95-ben, 2 évig politikai emigrációra kényszerült, de jól jártam, mert így kénytelen volt Magyarországon maradni, és így megismerhettem.

Ki az a Móni? :oops: Azért gratula neki!

Kép
szilcsi

Ceni, igen, bent vagyok a dógozóba. :roll: Mér?

Kép
szilcsi

Jó reggelt csajszik!

Ramónamaminak gratula mégegyszer!

Snufi! Nálunk 5000-ért csinálnak ilyen kezelést! Rablás!!!

Katica! Nekem csak 21, de miután nekem fizikai fájdalmat jelent szépen írni, ezért én is húzom-halasztom. Nekünk csak pénteken kell leadni.

BonoGabyZsuzskaTöbbiek! Mindenkinek szép napot!

Kép
zölddisznó

Szép jó reggel!

Móni!
Tiszta szívből gratulálok a babához, jó egészséget, sok tejecskét :)

Bettike!
Gyönyörűek a tábláid :)

Zöldi!
Drukkolok neked a sikeres laparhoz és egyebekhez!

Szezso!
Hajrá inszem! Össze kell jönnie :)

Purc!
Nagyon szép pocakod van :)

Köszi a hiányolást és bocsi, hogy nem jelentkeztem, de pénteken inkább vízszintesben voltam, szombaton is próbáltam (kisebb-nagyobb sikerrel :) ), vasárnap családi mókán voltam.

Inszem stori:
Kicsit sokat várattak a Kaáliban mikor már a köpeny rajtam volt (majdnem egy órát), ott csücsültem, pucér popsival :) és mindenki más, jött-ment körülöttem. Szegény párom nem tudta kinnt, hogy mi lehet velem, kölcsönkaptam egy telefont, és szóltam neki, hogy nyugi, még nincs semmi. Együtt várt velem egy lány, akivel én úgy gondolom pont ott és pont akkor kellett találkoznom, ugyanis, neki 2 évvel ezelőtt elsőre sikerült az inszem, a kisfia lent rohangált a váróban és ez azért feltöltött pozitív energiával :). Kicsit idiótán viselkedtem, mert az asszisztens hölgy mondta, hogy forduljak háttal az asztalnak, köpeny előre stb. én meg csak álltam ott, mint az a bizonyos a lakodalomban, majd mosolyogva "helyrerakott" :) Szóval csak felkerültem én arra az asztalra, aztán kb 5 perc volt az egész. A dokibácsi és az asszisztens hölgy is nagyon kedves volt, próbáltak velem beszélgetni, én marha, meg olyanokat meséltem, amit nevetnem kellett, alig tudtam nyugton maradni, de nem szóltak rám. Szerintem nem kicsit voltam feszült :) Aztán pihiztem, egy jó fél órán án, aztán még visszamentünk a dokihoz. Elmondta, hogy szedjem a duphastont, Magne B6-ot, vasat és folsavat, aztán a pozitív teszt után, írassak fel még duphastont, aztán még 2 hét és UH :)
Szeretném ezt a sort követni :)
Tegnap olyan pés-en szúrkált, így kicsit rádolgoztunk :oops: de ezen kívül sem ott nem éreztem igazán semmit és azóta sem! Remélem ez jó!!!!
sonjus

Szilcsi minden rosszban van valami jó!

ísonjus nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

:lol:
Vendég

Sunjus! Ügyes voltál!!!
A hosszabb várakozás azért szokott lenni, mert a lombikosok leszívását csinálják meg először, és ugye ott az apának is teljesíteni kell párhuzamosan...és ez csúszhat, ha "bénázik" valaki.
Először én fordítva vettem fel a hálóinget - senki nem mondta, hogy hátulgombolós! Szétröhögték az agyukat...
Szurok neked, jó sok!

Kép
zölddisznó

Csak gyors bekukk.
Nagyon szarul vagyok, a gyomorszájam majd szétmegy és megy a hasam. Közben itt kell ülnöm a melóhelyen. szóval nagyon gáz. :oops: :(

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva jobbulást!
Vendég

Sonjus, hipermegadrukk!!! ++++++++++++++++++++++++++++
Nem vagy rosszul, nem görcsölsz, ilyesmi? :lol: Ez tök jó!

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?