Szép jó reggel!
Móni!
Tiszta szívből gratulálok a babához, jó egészséget, sok tejecskét
Bettike!
Gyönyörűek a tábláid
Zöldi!
Drukkolok neked a sikeres laparhoz és egyebekhez!
Szezso!
Hajrá inszem! Össze kell jönnie
Purc!
Nagyon szép pocakod van
Köszi a hiányolást és bocsi, hogy nem jelentkeztem, de pénteken inkább vízszintesben voltam, szombaton is próbáltam (kisebb-nagyobb sikerrel

), vasárnap családi mókán voltam.
Inszem stori:
Kicsit sokat várattak a Kaáliban mikor már a köpeny rajtam volt (majdnem egy órát), ott csücsültem, pucér popsival

és mindenki más, jött-ment körülöttem. Szegény párom nem tudta kinnt, hogy mi lehet velem, kölcsönkaptam egy telefont, és szóltam neki, hogy nyugi, még nincs semmi. Együtt várt velem egy lány, akivel én úgy gondolom pont ott és pont akkor kellett találkoznom, ugyanis, neki 2 évvel ezelőtt elsőre sikerült az inszem, a kisfia lent rohangált a váróban és ez azért feltöltött pozitív energiával

. Kicsit idiótán viselkedtem, mert az asszisztens hölgy mondta, hogy forduljak háttal az asztalnak, köpeny előre stb. én meg csak álltam ott, mint az a bizonyos a lakodalomban, majd mosolyogva "helyrerakott"

Szóval csak felkerültem én arra az asztalra, aztán kb 5 perc volt az egész. A dokibácsi és az asszisztens hölgy is nagyon kedves volt, próbáltak velem beszélgetni, én marha, meg olyanokat meséltem, amit nevetnem kellett, alig tudtam nyugton maradni, de nem szóltak rám. Szerintem nem kicsit voltam feszült

Aztán pihiztem, egy jó fél órán án, aztán még visszamentünk a dokihoz. Elmondta, hogy szedjem a duphastont, Magne B6-ot, vasat és folsavat, aztán a pozitív teszt után, írassak fel még duphastont, aztán még 2 hét és UH
Szeretném ezt a sort követni
Tegnap olyan pés-en szúrkált, így kicsit rádolgoztunk

de ezen kívül sem ott nem éreztem igazán semmit és azóta sem! Remélem ez jó!!!!