Jó reggelt!
Doo!megtennéd,hogy a szeptemberi rendelésre előjegyzésbe veszel?
vagy virtuális gyógyítás

lennék az első páciensed,aztán meg majd szabadalamztatjuk ezt a gyógyítási formát!

áh,nem jó,a gyúrcsók már így nyomatja

igaz,az kuruzsló.........,mind1,biztos,ami biztos írj be a naptáradba!
Most vagyunk túl kerek egy órás bömbizésen,majd a végén műszeres befejezéssel egy kakin

Ez olyan csajos,nem?A lányok általában nem szeretnek kakilni.Hát akkor az én bébikém nagyon is nő!
Pici!Lili is csuda hangokat produkál kaja után,nagyon birom,pláne amikor nyekereg,tényleg olyan,mintha be lenne rozsdásodva!
Lorci!Én már ott tartok,hogy mindenkinek azt mondom,amit hallani akar!akár rólam,akár a piciről kérdeznek!

van tejci?persze!Alszik?naná!jó baba?angyal!és tudod mit vettem észre?Ha így válaszolok,nincs mit tanácsolniuk!
hihihihihihi
Tegnap kerülgettük a játszóteret (tudjátok ez a parám),mondtam is a barátnőmnek,hogy fényképezzen le,legyen bizonyíték,én igenis voltam ott a gyerekkel,de nem kapott el a feeleng!

Pedig a gyereket(na meg anyut is talán)szocializálni kéne,de azt hiszem ez a jó magyar bőlcsöde dolga lesz........(onnan viszont anyu kinőtt már!hmmmmmmmmmmmmm,biztos ez?

)
Fürcsi nálunk este nyolckor van,akkor elbíbeleődünk egy órát egymással,9kor kaja,hajnal 1és2 között kaja,alvás reggel 5-6ig.Egyébként nekem is mondták a késői fürcsit,akkor télen könnyebb lesz az átállás,vagyis ha most kilenckor fürdik,akkor az télen nyolc óra,és tuti alvás éjszaka.Viszont,ha most nyolc,akkor téen hét=hajnali riadó.Vagy valami ilyesmi........
Szerinetm sem tudnál annyit várni Pici,míg Zsófi ne pisilne,mert én is azt úgy tudom,ahogyan Doo írta,inger-inger hátán éri őket,mikor kicsomagolod.Lili egyik kedvenc mutatványa is ez!Mondjuk csak pisi,mert hát ugye a kaki nem megy könnyen...
Különben én is hiszek benne,hogy mindnyájan olyan babákat kaptunk,amilyeneket érdemlünk,illetve így választottak minket szüleikké.Ezt már Alexámnál is észrevettem,ő az én kis tükröm,tanítóm és ő volt az,aki azt a fene nagy egómat megtörte.Biztos,hogy jobb ember lettem általa,de az is biztos,hogy Lili nem véletlenül jött most és nem véletlenül lesz olyan,amilyen.
Balázs is utolsó gyerek,én is az vagyok,hát elég soxor feszült egymásnak az egónk

,szerintem Lili ezt hivatott majd orvosolni,ha nem ment valami egymásért,hát megy majd érte.Remélem nem értitek félre,nem Lili miatt vagyunk együtt,de Lili segít fejet hajtani a másik előtt.Ahogyan a születésekor már megtette,hiszen normál körülmények között mindenki azt gondolta Balázs "ki fog kapni"a szülőszobán tőlem a hülye habitusom miatt,de nem ez történt,helyére kerültek a dolgok,nő,nő volt és férfi férfi lett.Én valahogy így érzem,Lili ezt tanítja mindkettőnknek.
Na jó,ezt most befejezem........,már megint hiperszuper tudományos vagyok
Szép napot mindenkinek!