Sziasztok!
Doo!Máris megkezdted a kezelésemet,pedig csak néhány sort írtál az érettségiről

Látod műxik a távgyógyítás
Szerintem én is türelmetelen vagyok,a bömbi kikészít

A tegnapi napunk nagyon gyatra volt,az éjszaka nyugis,de amikor megetettem és letettem éjjel,ahogy kicsit nyüsszögött görcsbe rándult a gyomrom,hogy csak ezt ne,legalább éjszaka ne kezdjen rááááááááááááá!Nem is kezdte,de útáltam magam,hogy így félek megkezd ríni!
Amikor tudom,hogy valami nyűgje van,akkor bármit megteszek és cseppet sem leszek feszült,de van egy sírás,mit sírás,üvöltés fajta,amitől totál off leszek.Ez az,amikor torokból brühizik,mint mikor gargalizál valaki.Úgy megijedek ilyenkor mindig az jut eszembe,hogy úristen ugye nem idegroncs a gyerekem,amitől viszont én leszek az
A mai napunk is hasonlóan indult,kajcsi után reggel mentünk dokihoz,beraktuk a bébihordóba és megkezdte,nem kicsit!Leértünk az utcára,levegő megcsapta,beájult.Aztán a rendelőben megriadt és folyt,köv.Minden porcikámról folyt a víz mire végeztünk.A kocsiban megint bealudt,balázs elment dolgozni,10perc múlva hív,hallja megint üvölt én pedig mondtam neki,hogy mindjárt nyakra szúrok,nem bírom,nem tudok jó anyja lenni.

Aztán egy óra bömbi után bealudt,most itt volt a védőnő,kicsit kipanaszkodtam magam neki,megnyugodtam,mondta másnál sincs ez másképp,nincs miért szégyenkeznem.Pedig úgy de úgy szeretem,de én szentül hittem,hogy olyan baba lesz,mint a pocakamban volt!Hát ez a tézis megdőlni látszik!Ráadásul már tényleg úgy éreztem értjük egymást,de az tegnap óta megváltozni látszik

Csak bízom benne,hogy ha ez a kaki dolog rendeződik,akkor minden megint a régi lesz,és nyűgös Lili végre szabadon ereszti nyugodt Lilit!
Niki!Irigyellek,hogy ilyen vagy,de rólad tudjuk,ahogyan írta Pici,te vagy a nyugi-mami!
Lorcika!Nem gáz a hason fekvés,pont most mondta a védőnő,hogy sokkal erősebbek lesznek a hason fekvő babák.Jobban tartják magukat!Nálunk az a paradoxon állt elő,hogy Lili már simán mozizna,de mivel ő is csak hason szeret lenni,így sokkal inkább szűkebb a látóköre,így nem is tudja szórakoztatni magát olyan jól.Ha meg a hátára fordítom,vagy oldalra akkor bömbizik.Mondtam is neki,hogy tessék úgy viselkedni,mint egy három és fél hetes csecsemő,magyarul evés alvás,vagy aki szórakozni akar ,az értse meg az anyját,ha mondja,hogy háton jobban és sokkal izgisebb dolgokat lát!De nem érdekelte,makacs egy gyerek ez
Az oltási reakció most kezd látszani a kicsi karján.
Ilda!Próbáld meg Elinával a hason fürcsit,nekünk bejött,egy hangja nincs közben!Van viszont utána

A masszírka meg törcsike is addig csendes,amíg a hátát nyunyálom,ha megfordítom 10másodperc vihar előtti csend után,ez mindig nagyon vészjósló

,rákezd!
Álljon csak meg a menet!Ez a gyerek lehet,hogy az én ábrázatomtól riad ennyire meg!

Látni sem akarja az anyját

Mondjuk,ha ilyen anyám lenne,nekem is időre lenne szükségem megszokni a képét
Lili!Minden bömbi megbocsátva,anya megértette mi a bajod!Kár,hogy nem farsang van,akkor felvehetnék álarcot
Márti!Hogy sikerált a vizsgád?