A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Niki: Ilyen hagymas csirkemajat dobtam ossze rizzsel :)
Kaka tema..hat 2 napja Riciske egesz nap nem kakil, este viszont o is robbant egy akkorat, mint a haz!!!! :) :)
Na ebred a nyuszmo, megyek, mert jon az uzs. :)

Kép

Kép
lorcika

sziasztok!!

A délelőttök egész elviselhetőek nálunk, mivel a közelben van egy kis liget és onnan jön egy kis szellő és még a nap sem süt be. Ilyenkor alszik a drágám, most is. De hogy mi lesz délután... Tegnap délután is nagyon nyűgös volt, már nem tudtam vele mit csinálni nyafogott. Erre megjön az apja, elkezdi ringatni, gyerek elnémul és néz az apjára mint egy istenre. Hát kiakadtam, én egész nap kiszolgálom és az apja az isten:-))) Na jó a mosolyokat viszont én kapom:-))

Bringa! Anyósomék a Vajdaságban (Szerbia) laknak, kb. 60 km-re a határtól. Igen a picinek már van útlevele, sőt az új útlevelet kapta. Nagyon vagány:-)) MÉg négyszer megyek vizsgázni, holnap is, igaz nem tanultam semmit. Nem valószínű, hogy pénzügyi jogból nem tanulás nélkül át lehet menni, de mindegy. Majd augusztusban utóvizsga szezonban.

A büfivel mi is küzdünk, néha eltelik egy óra, mire jön a büfi. Sokszor álmából riad fel. Nem tudom ez mitől lehet. Remélem elmúlik. a kakival, pukival viszont nincs gond, hálistennek.

Felkelt a hercegnő. De hál istennek még nyugiban van. Nehéz hetünk lesz úgy érzem, ez a meleg....

No lépegetek

Márti
stella2007

Sziasztok!

Visszaolvastam az irományokat,múlt hét csütörtök óta,igyekszem mindenre reagálni(Mellesleg Niki ,engem is kihagytál a felsorolásból,úgy látszik engem nem hiányolt senki!! :cry: :cry: :cry: )

Szóval csütörtökön ideültem a géphez,hogy megosztom sorstársaimmal nyűgömet,mikor is nem csatlakozott az ADSL ,próba tovább ,semmi,tegnap besokaltam,mert már elvonási tüneteim voltak és betelefonáltam a szolgáltatóhoz,hogy 13 ezret fizetek érte,nem ártana ha működne,oké megy a kollega.Megint kicserélték a modemet,ez már a hetedik mióta előfizettünk,de most működik. :D

Most pár sor a múlt hétről,csüt-péntek szombat babuci hajnal kettőkor fel és ordítás ötig,semmi nem segített és nem tudtuk mi baja.
Szombaton nem volt itthon apa,igy mi leköltöztünk anyuhoz,és képzeljétek ordítás one,majdnem átaludta az éjszakát a párnán közöttünk.
Igy időszámításunk óta végre én is aludtam egyben kétszer 4 órát,és mondjuk úgy az elöző napokhoz képest kipihentnek számítottam.

Augusztusban mi is a Balcsira megyünk,Alsóörsön van egy panzió,baba barát,és három éve ott nyaralunk,oda készülünk most is.
Tápszer kontra kaki-mi is a beba HA start aktvot esszük,,rendszeres a kaki,pedig a másik két tápszernél úgy robbantottuk ki belőle annyira bedugította.,ennél nincs ilyen gond

én holnap megyek 6 hetes kontrollra,kiváncsi leszek mit mond.múlt péntekig már csak váladékoztam,aztán pénteken újra alvadt vér,ebből azt gyanítottam,hogy megjött ...most nem tudom mi vanmert mára szinte alig van valami,ez lett volna az első...és azért volt sak ennyi mert előtte 3 hétig véreztem,na majd kiderül.

Vasárnap itt volt a barátnőm aki anyukámékat istápolta a szülőszoba előtt,és képzeljétek kaptam egy cdt amin rajta van az amit én nem láthattam,magyarul hogy mi történt a folyosón amíg én bent voltam,hát sírtunk mindahányan mikor megnéztük,nagyon megható ajándék volt.
tegnap is voltak babnézőbe,kaptunk egy csomó mindent,kezdem élvezni ezt a búsójárást,annyi kedves dologgal lepnek meg,hogy odáig vagyok.

Martin baba 4510 gramm a védőnéni szerelmes belé,tegnap kint volt nála vizitelni és nem akart elmenni,hihetetlen volt.
Másik nagy sztori,hogy alszik babuci a varrodában a babkocsiban,én dolgozok csöng a telefon,apa az baba felébred odateszem a kagylót azt mondom apa az mondj neki valamit,baba mondja EE EE és visszalaszik.Na erre varrjatok gombot 7 hetes. :D

Most mennem kell,végezetül pár fotó
puszi mindenkinek,tejcsi gadag alvós napot mindenkinek.

Kép kertész leszek,csak még belenövök a nacimba Kép a konyharuhás rugit már szépen kitöltöm Kép anya kókuszgolyónak hív ,megértem:))

KépKép
riella77

Huh,rena egész nap összesen egy órát aludt?Az nagyon kemény lehetett! :( Lili mostanáig délelőtt összevissza egy órát aludt,már ezt is nehezen viselem,de hogy egy egész nap!szegénykém!De ez nekik is baromi rossz lehet.Balázs kap tápszert,ugye jól emléxem?Szerintem ők azért szenvednek a kakitól :oops: :cry:

Márti!Hát egy kalappal holnapra!!!!!!!!!!!!Én jövő7en szóbelizek,tudásom megszerzésének érdekében most elővettem a lomtárból(a mérleg mellől az ágyneműtartóból :lol: )a tételeket,oszt jó napot!talán még annyit tehetek az ügy érdekében,hogy a párnám alá teszem,mert a tanulásra esélyem nincs!Mondjuk az enyém semmi a te vizsgádhoz képest,de hát mindenkienek a maga szintje és problémája a legnagyobb,ugye? :roll: :wink:
Nekünk az a szerencsénk,hogy a reggeli nap süt be,így délután már elviselhető a lakás,viszont minden abalak egy oldalra néz,így csak akkor van némi légmozgás,ha kinyitoma bejárati ajtót.

Megyek dobok egy tusit,meg takarítgatok kicsit,végre elaludt a lányka!

Kép
bringababa

sziasztok

Újra itt. Egy kérdésem lenne, mindig elfelejtem megkérdezni. Főleg a már második-harmadik gyermekes anyukáktól kérdezném. Szóval a probléma az, hogy Stella végigüvölti a fürdetést. Milyen trükkök léteznek? Vagy majd kinövi? már görcsbe áll a gyomrom, mikor vetkőztetem füröszteni. Nagyon tud üvölteni. de mikor elkezdem törölgetni megnyugszik és csönd van. Már énekeltünk, már mindent csináltunk.... És még mi akarjuk vinni babaúszásra.... Jó tudom az más... de akkor is.

Márti
stella2007

Márti!Próbáltad már úgy,hogy hason tarod?Nekünk az jött be.Ha a hátán van vinnyog,bár mikor biztonságban érzi magát hason,akkor mindig visszafordítom a hátára is,így napról napra többet bír úgy is.

Kép
bringababa

Fürcsi kilőve,lehet ma nekünk lesz olyan nagyon szörnyű napunk,elalszIk,de mindig megébred,jajajajaJAJAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bringababa

nem a káröröm szól belőlem, de megnyugtat h nem csak mi küzdünk az alvással - néhány napja. :oops: :roll: ez legalább azzal kecsegtet h ha vége a baromi melegnek, visszanormalizálódik a gyerekem. vagy ne igy kergessek ilyen ábrándokat? 3 napja úgy tűnik, az jön be neki elalvásilag, ha ahordozójában lengetjük. na, ez nagyon jó aerobic gyanánt, de én nem akarok ilyen nagy súlyokkal edzeni!! :evil: úgyh gépesíteni kellene vhogyan a dolgot! :lol: esetleg ötletek?

stella,
ti tápisak is voltatok? akkor Te is, vagyis Ti is marha ügyik vagytok h szépen növöget a baba! látod lorci, van bíztató példa!
ja és kéz és lábtörést!
a beakadt büfi nekünk kb 3 hétig tartott - sztem ez kinövős. legalábbis mi kinőttük - úgy tűnik, mert már néhány hete nincs és kb a 3-4. héten kezdődött. előtte meg nem is büfizett.

mellesleg bringa, én ugyan soha nem vizsgáztam jogból és biztos vagyok benne h baromi nehéz, de most is azt mondom (jónéhány vizsgával, szigorlattal és egyéb nyalánkságokkal a hátam mögött) h az érettségit nem értem h miért fikázzák le olyan sokan - uis egyszerre négy év anyaga, különböző tárgyakból és egyik napról, szóbelin pedig egyik percről a másikra kell tudni váltani az elraktározott anyagok között - azért ez nem olyan piskóta!

riella, Te varrsz? baba mellett is? hát mindkettőt csodálom! hogy tudsz varrni (számomra ez felfoghatatlan nehézségű tudomány :oops: :roll: ) és hogy baba mellett megy a munka is :shock: és persze h hiányoztatok - úgy értem vöröske Martinka édes fotói is! miért éppen kókuszgolyó? a golyót még értem, de kókusz?! :lol: :shock:

bringa, lorcika szívesen előjegyeznélek benneteket :wink: csakh jelen esetben én is szenvedő alanyi minőségemben fórumozgatok, úgyh így kicsit hülyén nézne ki. meg hát a távolság, ugye. lévén h én Trébányán dolgozom. mondjuk volt már egy páciensem, aki eljött Pestről - nem is értettem h ez miért éri meg neki :shock: pláne h Pesten bőven vannak pszichodokik.
Vendég

Nyuffancsom alszik kb. 11 ota..viszont 9 utan evett, ugyhogy mindjart megprobalom felkelteni vagy megint alva-etetek! :) :)

Riella edik a kepek, imadom a kiskrapeket! Es igenis kokuszgolyo!!! Cukorbogar! :)
Mi Ricsiket Miki-Makinak hivjuk, bar mar kezd szepen a fejecskeje is noni, valtozni es lassan kinovi a kis maki kinezetet! :)

Ricsike nekunk neha sir furdesnel..akkor nem tudjuk mi baja..de maskor meg elvezi. Es most reggel ota mar nem csak almaban mosolyog, hanem kezd rank is..edeske! :)
Azt imadom, amikor szedem le a pelust es a pelenka tepozar hangjatol mindg ugy osszerezzen, keze laba szanaszet all, es rettentoen figyel, hogy honnan johetett ez a hang, nyujtogatja a nyakat, olyan edes akkor! :D

Marti holnap HAJRA!!! :)

Na megyek keltegetek. Pusz mindenkinek.

(Hol vannak a tobbiek? Bogyra, Melcsi, Ilda..es valahany nev a naptarban!!! :wink: :lol: )

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Fürdetéssel kapcsolatban nálunk 2 hétig sírt aztán rájöttünk hogy 39-40 fokos vízben szeret fürdeni és egészen belekönyökölök a kádba úgy fekszik a karomon így biztonságba érzi magát. Szereti ha pocsolom a hasára a vizet és szereti ha hason fektetem. Ma már 2-szer fürödtünk reggel nyakig kakisak voltunk utánna meg csak a felfrissülés miatt. Most megint nem akar aludni apu bajlódik vele. Megyek is segítek neki.

KépKép
rena10

Bringa, olyan szépen írtál magatokról.
Megható!
Látod, én azt mondom, ez a lényeg, h. Ti megtesztek mindent és hiszitek, h. általa Ti is jobb emberré váltok. Ez nagyon tetszik. Tetszik a hozzáállás!
Tök jó, h. így fogod fel.
Természetes, h. vannak nézeteltérések, főleg két hasonló embernél....hajjajj.
Abban én is hiszek, h. a babák megválasztják, hova is szeretnének születni.
És tényleg mindenki olyan babát kap, amilyet megérdemel?
Hát én egy tündért kaptam. Akkor magam is az vagyok?:):) Hihihi:)

Riella, Riella Melculpa! Édes Drága Riella, ezer bocsánat! Ne haragudj! Szégyenlem is magam
. :oops: :oops:

Még nem olvastam végig mindenkit, most rohannom kell mosogatok....aztán gyüvök!
Csók addig is!

Kép
niki30

SZiasztok!

Bocsánat az eltünedezésért, de mire végig olvasok mindenkit tuti hogy felkel, bekakil, vagy csak sír! :) Így nem jut időm írni! :(

Tegnapelőtt nagy macera volt az egész nap, üvöltött a hasfájástól non-stop, reggel becsavartam végül jó szorosan egy törölközőbe, úgy elaludt, de 2-2,5 óránként kelt enni.

Tegnap mentünk az új autónkat intézni, féltem is hogy majd ott is üvölteni fog, de nem tegnap az ellenkezője volt tapasztalható... 4-5 óráat aludt kevesett szpizott, szerintem inkább csak szomjoltásnak 10-15 percet töltött a cicin.... Este fürdés után viszont benyomott két cicit öregem meg száz tápszert.... én szinte biztos vagyok hog yminimum 200 grammot evett :shock: :shock: aztán nagy nehezen elaludt kettőig majd cici + cumiból cicitej aztán reggel hétkor cici ügyes baba volt.

Ma viszont nem nagyon van tejem... nem tom mitől. Most iszok mint egy teve hátha az meg eszek is rendesen... tegnap az ügyintézés miatt egyikben sem remekeltem lehet azért csappant meg a melli manna. :)
Amúgy ma egy nyunyamanó, csak kézben, hason akárhogy csak rajtunk melletünk, most odafektettem bátyó mellé az ágyba együtt hédereznek! :) Énmeg gyorsan kivasaltam , bepakoltama mosogatógépet és most írok. De már rohanok is zuhizni meg vécézni, mert ilyenekre nem nagyon jut idő.

De még valami ma a párom az egyik legnehezebb szigorlatán 4 eredményt ért el. úgyhogy OLÉ!!!!

Én meg: Képzeljétek csengettek az imént, kinyitom egy faszi áll ott bazi nagy virágcsokorral a kezében, de tényleg hatalmas bokréta. Aszondja a Szalai Zsolt feleségét keresi, monsom én vagyok, jól kihúztam magama köntösömben... Az ericsson küldte gratulálnak a gyerekhez!!!! Nah ezt nevezem családközpontú cégnek... most mondjátok meg, nem hagyják hogy a feleség gyes beteg legyen mert tudják azzal rosszul hatna az ember kreatív tevékenységére! :D Amúgy is egy csomó családi hétvégét rendeznek meg mindenféle... ájlávjúúúú ericsson! :D

Nah mentem, jah fürdetés... nem tudom már kikérdezte de próbáld meg 2-5 fokkal melegebb vízben. Ezek a babuk még negyven fokban is képesek fázni ám! :) Levinél ez vált be, meg az fontros hogy biztonságban érezze magát, kerülni kell a hirtelen mozdulatokat meg ilyesmi! :)

Pusszantás mindenkinek, meg a cukorfalatoknak is! :)

Amúgy én egyszerűen csak csirkepipinek hívom és gyakran csőröröm vele! :) És vannak csirkepipis kombijai majd dobok róla képet! :)

KépKépKép
bogyra

Riella, itt csodáljuk a párommal a Ti édes pici Martinodat! Annyira szép!

Kép
niki30

Bogyra, a férjed dolgozik az ericsonnál, vagy Te?
Ezt nevezem!

Riella, ez nem semmi ajándék! Nagyon szép! Én is de örültem volna egy ilyennek! Vagy bármelyikünk.

Kép
niki30

Mi macskázzuk és mazsolázzuk a pici Emmánkat! :D

Kép
niki30

Mi macskázzuk és mazsolázzuk a pici Emmánkat! :D
Szegénykém azt fogja hinni, hogy Cene Macskának hívják őt:)

Kép
niki30

Csajok, a Ti babátoknál is látható már a bcg oltás helye?
Bal vállba adják a születésük napján.
(nekem ezt senki nem mondta, olvastam...wazze)
Szóval, piros kis dudor van a bal vállán.
Nézzétek már meg Nektek mi újság?

Azt olvasom, ez normális 6. hétig jelentkezik ez a bőrpír vagy gyulladás.
Csak biztosra akarok menni.

Köszi

Kép
niki30

Niki

Sőt, kis gennyes góc is lehet, ami kifakad. Szal ha illent látsz, ne ijedj meg! Nekem szóltak róla a kórházban is, meg a védőnő és a gyerekorvos is...

Kép
horpika

Nálam kisbéka:) Már amikor hason fexik:)

Kép
horpika

Lanyok az gaz, hogy Ricsike szinte mindig hason alszik? :shock:
Megkerdem holnap a gyerekorvost!! De hat ugy szeret igazan aludni, az latszik rajta.

Kép

Kép
lorcika

lorcika, miért lenne gáz?!

én inkább úgy szoktam fogalmazni h a babák vmit meg akarnak tanítani nekünk és ezért ilyen jön, amilyen. ez a megérdemlős ez nekem nem tetszik annyira - mert akkor én bömbölő gépet érdemlek? :oops: :roll: :shock: :evil: :lol: na jó, szégyellem magam :oops: mert közben tök szép, meg egészséges, édesen dumál és nagyon huncutul mosolyog - annyira huncut h amikor meglátja a kamerát v a foto apparátot, rögtön komoly képet vág :lol: de annyira ki tud akasztani szegénykém a visításával :cry: :evil: tegnap is séta után hazafelé végigvisította az utat.

fürdetés: nálunk is a 40 fokos víz vált be. plusz sokszor hallottam h éhesek is lehetnek, azért üvöltenek - ezért én eleinte egy picit szopiztattam fürcsi előtt és aztán utána is.

BCG-t neke,m sem mondta senki - sógornőméktől tudtam. én úgy tudom h 6 hónapos koráig kell megmaradnia.

mostanában azzal küszködöm h szopi közben felsír - fogalmam nincs h miért. általában megpróbálom megbüfiztetni ilyenkor - van úgy h tényleg az a baja, de van h nem. de akkor micsoda?! ma pl átraktam a másik mellemre (arra, amelyikből utolsóként is szopizott), még egy kicsit nyűgködött, de aztán azon elvolt. nekem ez nagyon rejtélyes! :shock: :? vkinek hasonló tapasztalata?
Vendég

Jó reggelt!

Igazán nyugis éjszakánk volt babuci egyser volt csak fent,viszont este tiszta hiszti volt alig aludt el.
Épp most mesélte egy ismerősöm,hogy amikor az első fia született,volt 20 éves,és nem tudta hogyan csitítsa el a babót igy olyan gyorsan ringatta a kispárnába fekvő gyermeket,hogy az szinte elájult,de volt olyan is,hogy elindultak az ügyeletre vele mert akármit csináltak ordított,na odaérve az ajtó előtt elaudt. :D :D :D :D
Szeretem ezeket a sztorikat,na majd mikor én mesélek Martinról.
A mi bcg oltásunk kezd nagyon csúnya lenni gennyes,de védőnéni azt mondta ne izguljak,ki is fakad,újra begyűlik,ez normális.
Szegénykémet úgy sajnálom,lassan egy 2ftos nagyságú a seb,biztos fáj neki,nagyon óvatosan fürdetjük és ha megemelem akkor is vigyázok,nehogy megnyomjam.

Egyébként azért kókuszgolyó mert golyó feje van és a haja mindíg olyan bohócosan áll mint a reszelék a kókuszgolyón. :D :D :D

Doo,igen varrok,szakmámat tekintve divattervező vagyok,és nem a Burda tanfolyamos féle,5 évet küzdöttem a diplomámért.
Sokákig azt hittem elég hozzá a fantázia,én csak rajzolgatok,tervezek és majd lesz valaki aki ránéz és megvarrja.
Aztán a főiskolán rájöttem,hogy ez egy illúzió,szerencsére ott mindenre megtanítottak,ami meg kimaradt azt meg hozta az élet és a rutin,sok mindenre magamnak kellett rájönni,viszont az egy életre szóló tapasztalat.
Most például nyár lévén sok a menyasszonyi ruha,jelenleg is kettőn dolgozom,miközben babucit ringatom :D
Ez itt a reklám helye,de ha tudtok valakit aki éppen esküvőre készül,meséljétek el neki,hogy az én menyasszonyi ruha szalonomban egyedi módon lehet kölcsönözni.
Nagyon sokan jönnek hozzám,hogy el vannak szállva a kölcsönzősök,és már nem tudják mit kérjenek egy szebb ruháért,mondván úgyis kifizetik ...én azt találtam ki,hogy a menyasszony mondja meg,hogy ő mennyit szán a ruhájára,és az a kölcsönzési összeg,ez pénztárca kímélő,és spórolhatnak rajta nem keveset.
Remélem nektek is nyugis volt az éjjel,és hasonló lesz a nappal is.
puszi majd még jövök,most megkukkolom gólyókámat,szerintem bealtatta magát,mert nagy a csend.
pusszancs

KépKép
riella77

Jó reggelt!

Doo, nem lehet, hogy valami olyat ettél, ami miatt nem ízlik neki a tejci? Bár mondjuk, akkor a másikból sem szopna. Nálunk is volt régen ilyen, akkor rájöttem, hogy azért nyüsszög, mert már abban a ciciben nincs neki elég tejci, nem jött már semmi, akárhogy is szívta.
Ez talán?

Kép
niki30

Lányok, én olyan büszke vagyok Emmára.
Olyan jó kislány. Tegnap nagyon jó napunk volt. Meg se nyikkant szinte. Még séta közben is elvolt, sőt sikerült neki 10 percre elaludni a babakocsiban MAGÁTÓL! Ilyen sem volt még.
Éjszaka korábban megébredt a szokásosnál, de most nem is bánom, ilyen melegben, legalább evett/ivott.
Ma reggel is jókedvvel ébredt és képzeljétek az "Egy kis malac...." c. dalra úgy mosolygott. Nagyon sokat énekelünk neki, többek között ezt is, meg sok gyereknótát hallgatunk vele. Szóval borzasztóan tetszett neki, meg gondolom ismerős volt a dallam neki, és olyan vigyort vágott le.
Én most kezdek belé szerelmes lenni. Szerintem ehhez is idő kell.

Kép
niki30

Sziasztok,

Doo: Nekem is csinal ilyet Ricsike, szerintem is ilyenkor mar nem jon abbol a cicibol semmi. Vagy meg akkor csinalja,amikor omlik a szajaba es nem gyozi nyelni. Na akkor egy ido utan elege lesz szerintem es felsir.
Nekunk a szokasos ejszakank lett volna..ha picurt megint nem 2 oran keresztul kellett volna szopiztatni altatni!!! :? Nem mertem le kaja elott....de a 100-as cicim (amiben van 100 gramm) mintha nem lett volna neki eleg!! Fel ora etetes vol,t kis cumizas a cicin, elalvas..letszem sir, ehen akar veszni, megint mellre teszem..cumi, elalvas..leteszem...folytassam? :) Aztan csinaltam egy 30-as tapot azt benyomta...de nem volt eleg, mar a ferjem is felebredt, mert en mar sikideg voltam!! Biztos ti is megvettek, de en is ANNYIRA GYULOLOM MAGAM ILYENKOR!!!!! Borzalmas ember vagyok!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Mit tehet o rola, hogy meg ehes vagy valami mas nyugje van???? Utalom magam, hoyg egy hulye idegroncs vagyok ilyenkor!!! :cry: :cry:
Na mindegy, ferjem csinalt egy 60-as tapot, de abbol mar csak par kortyot ivott es bealudt! 4-kor tettuk le..5-kor nyuszmog, sir..na nee mondom. Magam,hoz vettem es rajtam aludt/unk meg masfel orat. :) Aztan reggel ugyanezt nyomtuk, ehes ehes ehes!!! 120-140-et megesznek 1 honapos babak??? :shock: Tiszta ordogi kor, mikor azt hiszem vegre legelabb egy ciciben eleg a tej neki......rogton megno az igenye es juszt se tudom kitermelni!!! :(
Na de ma ejjel almaban etetem, az multkor bejott....hatha almaban nem kovetel meg! :wink:

Ricsink a bcg oltas helye egyenlore okes. Ma megyek dokinohoz negyed 1-re, megnezi a lurkot.

Kép

Kép
lorcika

Lorci, ahogy olvaslak, az a gondolatom támadt, hogy nem lehet esetleg, hogy Ricsike nem is éhes?
Adod neki, bealszik, megint adsz, megint bealszik. Szerintem ilyenkor már nem éhesek. Ha éhesek lennének, akkor nem aludnának be pikk-pakk. Nem véletlenül nem evett már a tápszerből.
Próbáld higgadtan kezelni. Mert ha Te is ideges vagy, azt Ricsike is nagyon érzi. Próbáld meg! Nincs szerintem miért aggódni.
Lehet, hogy csak melege volt. Nem?
Vagy szomjas?

De hozzáteszem, Te ismered a babádat, Te érzed úgyis.

Kép
niki30

Niki: Hat igen ez az, hyg sajnos meg nem igazan tudom mi lehet ilyenkor a baj. Es en sem akarom azt, hogy tomom tomom....de nem tudtam rajonni mi lehet. :( Hat ossze kell szoknunk meg mindig az teny, rajonni mikor miert sir. Az a baj, hoyg napkozben sokkal jobban kezelem ezeket, ejjel amikor faradt vagyok, akkor vagyok nyugos!! :(

Kép

Kép
lorcika

lorcika, én biztosan nem vetlek meg ezért. én most derűs vagyok és nyugis, mert éppen alszik és én is aludtam vele eddig, meg most ettem is egy kiflit. szóval egy kis szusszanás. meg akkor is nyugis vagyok, amikor mosolyog, amikor énekelek, beszélek neki. de amikor mondjuk 10 percnél hosszabban üvölt, akkor én is úgy érzem hennek soha nem lesz vége és jöjjön vki és mentsen meg minket! :? asszem én is türelmetlen vagyok. de talán nem kell szetneknek lennünk attól h babánk született. :roll:

niki, lorci - én meg szoktam nyomni a mellbimbómat és megnézem h van-e még benne és általában van. ráadásul tegnap pont azon a cicin nyugodott meg, amiből előtte is evett, tehát abban elvileg pont kevesebb volt. meg mondjuk én alapból kizárom azt a lehetőséget h nincs tejem. anyu is mindig ezzel paráztatna. de közben egy csomószor csurog a mellemből a tej - elég valószínűtlen h nincs benne. én mélyen hiszem h van tejem annyi, amennyi kell (többet meg nem is akarnék) és kész 8) :D meg abbam is hiszek h ha mellre van téve elégszer, akkor lesz tej akkor is, ha éppen nincs most elegendő. egy nap alatt úgysem hal éhen, ha véletlenül nem eszik annyit, amennyit éppen kívánna.

és lorcika, én is ezt gondolom, amit Niki is ír: talán nem éhes annyira v éppen tök más baja van. a napokban én is jártam úgy h nem olyan régen szoptattam és csináltam már vele mindent, aztán a legutoljára jutott eszembe h talán szomjas mégis :? :roll: na, és sztem ennek az ellenkezője is igaz lehet: azt hiszed h még szopizni akar, pedig csak fáradt v melege van v egyszerűen azt szeretné, ha felvennéd, ilyesmik.

megosztom Veletek két kolléganőm bíztató szavait - nekem segítettek:
1. ha az első 3-6 hónapban Te alkalmazkodsz a bébihez, utána már majd ő fog hozzád (saját tapasztalatból is mondja, mert neki is van gyereke)
2. minden sírástól megmentett perc az elkövetkező 40 évben mosolygássá fog válni.

jó, nem?
:D

riella, ügyes vagy! és ezek szerint még az üzleti érzéked is jó! és abból a pénzből hozol ki vmit, amit a menyasszony mond?
Vendég

Sziasztok!

Kicsit eltuntem, bocsi, de latom Ti ugyes forumozok maradtatok, igyekszem majd en is. :oops:

Stella, a furdetes nalunk is siros, pedig locsikolunk, beszelunk, hulyeskedunk, fogom a hatanal, hogy biztonsagban legyen.
Elotte babaolajjal maszirozgatom, simizem, ilyenkor meg is nyugszik, aztan a furdesnel siras.
Pedig az en babom nyugodtnak mondhato.

Lehet hogy majd mi is kiprobaljuk a hason furcsit, pedig olyan kis profi a kadja, de abban nem lehet ugy, csak haton.

A Ti baboitok is kb 6x eszik egy nap?

Kepzeljetek irt a dokineni kremet a pottyeire, amik elvileg a melegtol vannak, remelem segiteni fog.
A Ti babaitokon is vannak piros pottyok?

KépKép
horilda

Jo a vonalzom mar tenyleg gaz.......... :oops: :oops: :oops:
Ki fogom cserelni, tellllleg!!!!!!!!!

KépKép
horilda

Sziasztok!
Doo!Máris megkezdted a kezelésemet,pedig csak néhány sort írtál az érettségiről :lol: Látod műxik a távgyógyítás :wink: :lol:

Szerintem én is türelmetelen vagyok,a bömbi kikészít :twisted: :evil: :twisted: A tegnapi napunk nagyon gyatra volt,az éjszaka nyugis,de amikor megetettem és letettem éjjel,ahogy kicsit nyüsszögött görcsbe rándult a gyomrom,hogy csak ezt ne,legalább éjszaka ne kezdjen rááááááááááááá!Nem is kezdte,de útáltam magam,hogy így félek megkezd ríni!
Amikor tudom,hogy valami nyűgje van,akkor bármit megteszek és cseppet sem leszek feszült,de van egy sírás,mit sírás,üvöltés fajta,amitől totál off leszek.Ez az,amikor torokból brühizik,mint mikor gargalizál valaki.Úgy megijedek ilyenkor mindig az jut eszembe,hogy úristen ugye nem idegroncs a gyerekem,amitől viszont én leszek az :shock:
A mai napunk is hasonlóan indult,kajcsi után reggel mentünk dokihoz,beraktuk a bébihordóba és megkezdte,nem kicsit!Leértünk az utcára,levegő megcsapta,beájult.Aztán a rendelőben megriadt és folyt,köv.Minden porcikámról folyt a víz mire végeztünk.A kocsiban megint bealudt,balázs elment dolgozni,10perc múlva hív,hallja megint üvölt én pedig mondtam neki,hogy mindjárt nyakra szúrok,nem bírom,nem tudok jó anyja lenni. :twisted: :evil: :twisted: Aztán egy óra bömbi után bealudt,most itt volt a védőnő,kicsit kipanaszkodtam magam neki,megnyugodtam,mondta másnál sincs ez másképp,nincs miért szégyenkeznem.Pedig úgy de úgy szeretem,de én szentül hittem,hogy olyan baba lesz,mint a pocakamban volt!Hát ez a tézis megdőlni látszik!Ráadásul már tényleg úgy éreztem értjük egymást,de az tegnap óta megváltozni látszik :shock: Csak bízom benne,hogy ha ez a kaki dolog rendeződik,akkor minden megint a régi lesz,és nyűgös Lili végre szabadon ereszti nyugodt Lilit!

Niki!Irigyellek,hogy ilyen vagy,de rólad tudjuk,ahogyan írta Pici,te vagy a nyugi-mami! :wink:

Lorcika!Nem gáz a hason fekvés,pont most mondta a védőnő,hogy sokkal erősebbek lesznek a hason fekvő babák.Jobban tartják magukat!Nálunk az a paradoxon állt elő,hogy Lili már simán mozizna,de mivel ő is csak hason szeret lenni,így sokkal inkább szűkebb a látóköre,így nem is tudja szórakoztatni magát olyan jól.Ha meg a hátára fordítom,vagy oldalra akkor bömbizik.Mondtam is neki,hogy tessék úgy viselkedni,mint egy három és fél hetes csecsemő,magyarul evés alvás,vagy aki szórakozni akar ,az értse meg az anyját,ha mondja,hogy háton jobban és sokkal izgisebb dolgokat lát!De nem érdekelte,makacs egy gyerek ez :roll: :lol:

Az oltási reakció most kezd látszani a kicsi karján.

Ilda!Próbáld meg Elinával a hason fürcsit,nekünk bejött,egy hangja nincs közben!Van viszont utána :roll: :shock: A masszírka meg törcsike is addig csendes,amíg a hátát nyunyálom,ha megfordítom 10másodperc vihar előtti csend után,ez mindig nagyon vészjósló :shock: ,rákezd!
Álljon csak meg a menet!Ez a gyerek lehet,hogy az én ábrázatomtól riad ennyire meg! :shock: :shock: :shock: Látni sem akarja az anyját :idea: :!: Mondjuk,ha ilyen anyám lenne,nekem is időre lenne szükségem megszokni a képét :roll: :wink: :lol:
Lili!Minden bömbi megbocsátva,anya megértette mi a bajod!Kár,hogy nem farsang van,akkor felvehetnék álarcot :roll: :wink: :lol:

Márti!Hogy sikerált a vizsgád?

Kép
bringababa

ja, ez a gyomorgörcsös érzés nekem is volt korábban. pont azért írtam h évek óta nem szorongtam ennyit asszem. de végülis most is egy "új szakmát" tanulunk :wink: úgyh nem csoda!

hm, lehet h a bal mellemben mégis kevesebb tejcsi van :( :evil: sebaj - hallottam már olyat h vki egyetlen mellből sok-sok hónapig szoptatta babóját! :shock: marha érdekes a természet h így kitalálja a dolgokat. különben úgy hallottam h ritka, akinek egyforma lenne a két melle ilyen szempontból. meg úgy egyébként is :lol:

én azt nagyon utálom, amikor ismeretlen emberek osztják az észt és aggódnak h jaj, miért sír ennyit ez a gyerek, meg jaj, már megint sír?! asszem, ezt már írtam, de még mindig utálom :oops: :evil: :lol: szerencsére, sokan vannak olyanok is, akik inkább bíztatnak, meg hasonlókon már ők is átmentek. érdekes h Viktória általában baromi jól viselkedik, amikor látogatók vannak - de azért múltkor a kétórás vizit alatt kb egy-másfél órát sikerült üvöltenie. :shock:
Vendég

Megjottem a dokitol. Minden szep es jo. Ricsikenek meres elott sikerult lepisilnie es korbe mindent! :D :D Jo celzo a gyerek!! :lol:

Most meg beajult hazafele, remelem szundizik egy oracskat! :)

Bringa tiszta lokott vagy!!! Alarc!! :lol: :lol: Bar, ahogy mar mondtam szerintem Ricsike tolem is rosszul van! Az apjat imadattal nezi, engem meg..mit akar mar megint ez a banya?? :cry: :cry: Ketsegbeejto!!! :shock: :?

Doo: nekem is a bal mellemben van kevesebb tej...meg az eleve kisebb is!!

Az a gaz, hogy Ricsike jo baba es megis mar ennyitol kiakadok??? Ilyenkor rettegek mi lesz majd kesobb, ha hisztizik, meg minden!!! Milyen anya leszek..vagyok?? Pedig uuugy szeretem ezt a kis dragasagot!! Remelem belejovok!! :oops: :oops:

Kép

Kép
lorcika

Nekem is a bal mellem kisebb és ebben van kevesebb tej. Persze a méret és a tej mennyisége között nincs összefüggés.

Bringa, úgy szurkolók, hogy rendeződjenek a dolgok!
De szerintem ez hullámzó lesz elég sokáig, hol jobb napjuk van, hol rosszabb, meg éppen milyne periódus.
Lehet, hogy Lilinek is sok ez a meleg?
Kaki dolog? Nincs széklete? Nah, akkor lehet, hogy az. Biztos nem hiszti és biztos nem a "banyának" szól!
Te vagy neki most a legfontosabb.
És szerintem mi jól csináljuk, nekik kell borzasztó sokat tanulniuk.
Ezt még a kórházba mondta a védőnő, mikor szoptattam és nem ment úgy, hogy; anyuka nyugodjon meg, maga nagyon jól csinálja, ezt neki kell megtanulnia!
És tényleg. Neki kell!
Persze nem mondom, hogy mi nem kellünk hozzá. Meg ugye az összeszokás is fontos.
De Bringa megteszel mindent. Tuti.
De most szembesülnek először, milyen kurva nehéz is ez az élet! :D :D :D A kis drágák.

Kép
niki30

Édes vagy Niki,még mindig szeretlek! :wink:

Nálunk az új név:hátmiiértsírszbabuci? :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Köszönöm. :D
Ez kurva jó név! Tetszik!
Jót röhögtem, már bocs:)

Kép
niki30

Hello Csajok,

tegnap nem sikerült jönnöm, elég sok progink volt, voltam bent a cégnél papírokat intézni, remélem nemsokára "dölálé" :) és este 10-ig főzőcskéztünk a barátnőmmel, meg dumcsiztunk, míg a fiúk fát hordtak valahol... és fél 11 kor vacsiztunk, tisztára olyan volt mint Zsófi előtt, kivéve, hogy
egy kézzel kellett ennem, mert Zsófi is imádja a társas életet, főleg este 8 után, és ő is odakéredzkedett a vacsoraasztalhoz :wink: Egyszerűen nem alszik este, megint hajnal 2 ig fent volt, igaz ebből 11 és 2 között két órát az ágyikójába töltött cuclizva tök csendben , nézegetve macit meg krokót. Néha tök jól elvan egyedül, így én is tudtam kómázni, csak amikor kiesett a cumija és elkezdett nyökögni, félálomba felültem, és visszadugtam neki. Na aztán a 2-es kajcsi után beájult :)

Doo, nálunk azért vonaglik néha a cicin, mert ahogy leér a tejci, szerintem húzza a kis beleit és rögtön nekiáll emészteni, és ilyenkor gyorsan kikapom a cicit a szájából, mert attól félek letépi a bimbóm :shock: néhány másodperc alatt túlteszi magát rajta aztán mintha mi sem történt volna rmveti magát újra. Ilyenkor mindig hallom is hogy morog a pocakja ezerrel.

Tegnap én is megkaptam az első mosolyt :) Olyan szép volt, és tényleg más mint a tejmosoly, tisztára meghatódtam ahogy nézett rám közbe, pont ahogy a könyvekben le van írva :)

Nem akarom ragozni, mert Bringa mami le fog cseszni, de nálunk nincs órákig bömbi.. Zsófi csak akkor sír ha éhes, de ezt mindig pár percen belül orvoslom :wink: ha a hasa fáj, vagy táraságra vágyik, max felnyíg egyszer, vagy hüppög és nyekereg...de el tudom képzelni hogy idegölő ha nem tudni mér ordít a gyerek hosszabb ideig.

Tegnap észrevettem ,hogy egyre hosszaban és nyilvánvalóbban bámul a gyerek tárgyakat, és főleg a lámpákat meg az arcokat. Percekig belefeledkezik a vendégek arcának tanulmányozásába, és olyan érdeklődve néz, majd megszólal az egés gyerek, olyan édi :)

Mi is akarunk menni babaúszásra, Zsófi nagyon szereti a vizet, és a első naptól kezdve nagyon élvezi a fürdetést, remélem ez jó jel.

Riella, nem semmi hgoy még most is tudsz dolgozni és nagyon jó a marketing stratégiád :)

Lorcika, nem tom hogy csinálod,de én is észrevettem magamon, hogy amikor fáradt vagyok és hamarabb leszek ideges, a gyerek is sokkal nyügibb, ezért én teljesen alkalmazkodtam a gyerekhez, és nálunk hajnal 3 tól délelőtt 11-ig van az éjszaka. Ő ugyanis akkor hajlandó aludni, és én is akkor alszom. Délelőtt nálunk tabu a vizit, és így én is alszom 7-8 órát egyszeri etetéssel közben, és sokkal pihentebb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Délben reggelizek, és este 10kor van soxor a vacsim. Szerencsére mi amúgy is későnfekvők vagyunk, éjfél előtt amúgy sem kerültünk soha ágyba. Szerintem tök igaz amit Doo kollégái mondtak az alkalmazkodásról.
pici76

itt volt a védőnéni és megkérdeztem a BC oltást. Azt mondta minél rondább annál jobb :) nincs vele teendő, ha gennyes nem szabad áztatni sokáig fürcsinél, nem kell rá semmi kenőcs, max ha nagyon levedzik, egy gézlap.

Ilda, Zsófi is 6-7 szer eszik egy nap, nagyon tartja a 3 max 4 órákat, közben nem kell neki cici, és a vizet sem fogadja el, tegnap vagy tegnap előtt adtam neki teát, de az sem nagyon kellett neki...csak hát én gondoltam a meleg miatt...

és Bringuci, pont ahogy írtad, attól akadunk ki, ha a gyerek nem úgy viselkedik ahogy mi akarjuk, akkor hisszük azt hogy valamit rosszul csinálunk. Hagyd a francba a téziseket, és megígérem kevesebbszer leszel kiakadva :)
pici76

Halika.

Egyetértek Picivel, hogy a téziseket hagyni kell. Nálam ez a mérlegeléssel kezdődött. Mondtam a védőnőnek, én nem bérelek mérleget, csak hetente egyszer megyek Noelemet leméretni, annyi bőven elég. És láss csodát, a védőnőt teljesen odavolt, hogy végre valaki nem stresszeli magát az etetésenkénti mérlegeleléssel! Azt mondta, ha kaki és pisi van, és a baba alapvetően vidám, mozgékony, elég a heti egyszeri mérés.

Etetés: Napközben most többször ébred, mert meleg van, és jobban kívánja az italt. Ami nálunk csak tejci. Én próbáltam mellé kis forralt vizet, de egyszerüen utálta! Csakúgy, mint a cumit! Kapott ő, bár nem akartam rászoktatni, de nagy ívben kiköpi.

Alvás: Nyugis viszonylag, éjjel egy és négy körül kelt, néha a két időpont között három és fél, négy óra is eltelik.

Én is az a típus vagyok, aki felveszi, ha nyüsszög, vagy sír, és leginkább mert én is türelmetlen vagyok, ha hosszabb ideig sír anélkül, hogy meg tudnám vígasztalni.

Viszont én nem nagyon hiszem, hogy egy éves kor körül visszamegyek melóba. Párom is és én is úgy gondoltuk, hogy abban az időben ketteskén kezdünk "dolgozni", ha addig nem gondoljuk magunk meg:)

Nah, mára ennyit. Nem válaszolok mindig név szerint, de olvasok mindig mindenkit!

Márti

Kép
horpika

Niki!
Jól értettem,Emmácska nem csípi a babakocsit?Hm........Érdekes,nekünk meg az a végső mentsvárunk.Most is abban aludt el,hahaha,átvágtam,azt hiszi csavarogni mentünk,mert azt imád! :wink: Pont tegnap mondta a barátnőm,hogy igazi kis bandázós lesz a bébi,mert ahogy kiruccanunk minden okés vele.Tiszta anyja :roll: :lol: :!:

Pici! :lol: :lol: :lol:
Nehéz egy kényszeresnek 1:a téziseket dobni :shock: :shock:
2:elméleteket nem gyártani :roll:
3:rendetlenséget megszokni :shock:
De!Rajta vagyok,komolyan! :lol:
Örülök,hogy Zsófaca rendes jányka,kapaszkodok,hogy van remény! :lol:
Különben Lili is az,csak mondom:nyüfi Lili most bezárta tündér Lilit,de látom,ahogyan alszik,hogy ott van ám! :wink:

Ja,és megint dobott egyet a lehengerlő mosolyból :D
Amit én imádok még az,az,ahogy már próbálna gagyogni,ilyenek csinál a szájával: :o :o :o és idáig sikerül egy "höőő"-t kipréselnie magából.Nagyon dolgozik vele.

Kép
bringababa

Sziasztok!

Hát mi is nagyon nyűgösek vagyunk. Evés után képtelenség elaltatni ha mégis sikerül akkor 1 óra múlva sír fáj a poci. Már nagyon kivagyok. Néha már rettegek hogy megint evés aztán köszködés. Már éjszaka se nagyon alszik, úgy érzem sose lesz vége ennek az időszaknak. Pedig mikor alszik akkor meg mindíg macerálnám olyan tündér. Most csendbe van kemény 10 perce nem tudom el fog-e aludni. Na megyek is csinálom a dolgom amíg tudom.

KépKép
rena10

sziasztok!

eltűntem, de vagyok. Vikivel megjártuk a Heim Pál toxikológiáját. Míg benéztem Marcihoz (aludt) Viki berontott a spejzba és meghúzta az ecetesflaskát. :shock: :( :cry: :cry: nem tudom mennyit ivott vagy ivott-e egyáltalán belőle. Mire odaértem bőgött, ruhája ecetes, szája is. Se nem hányt, se semmi egyéb tünete nem volt. Kedve is jó, de maradásra bírtak minket megfigyelésre a kh-ban. Marci otthon anyuval, barátnőmmel, férjjel, anyummal váltva oldottuk meg. Saját felelősségre hazajöttünk ma. Úgyis csak megfigyelnék, azt meg én is tudom. Ott is én tenném. Ha bármi lenne, bevinném azonnal. A szerencsénk a szerencsétlenségben az, hogy "csak" 10 %-os volt az ecet. Ha 20 lett volna (olyan iskapható a boltban), akkor azonnal, ha ivott belőle, ha nem, magyarán, ha csak a gyanuja is fennáll (mint most nekünk), altatás és endoszkóp azonnal. Holnap viszem Marcit a 2 hós oltásra jön velem a kisaszsony is megnézi a dokinénink. valamelyikünk meg vele alszik, biztos, ami biztos.

Tanulság: soha, de soha egy pillanatra sem szabad elöl hagyni semmit, ami veszélyes lehet. Viki ráadásul soha semmit nme is vett a szájába, erre most meg.. nem is ettem ma semmit, annyira aggódtam.
Vendég

Amúgy Marcikám jó fiú, ami fix a napirendünkben az az, hogy estei fürcsi 7-8 között, utána szopi, aztán köv. etetés 10-11között ilyenkor ált. mindig nyűgös-->üvöltés, sehogy sem jó :(), aztán szunya reggelig, 4ig, 5-6ig mikor hogy sikerül.

ma ő is extra nyünyü volt, ez a rohadás meleg tutira. Forrlat vizet én is adok ill. adnék, ha kérné, de eddig 3x, ha ivott. Aztán ebből 2x ki is bukta azonnal . A tejet sosem bukja ki. :?
Vendég

Szegeny nyuszikam is eleg nyugos volt delutan szerintem a meleg miatt...es akkor meg holnap lesz a csucs!!! Nem is tudom mit talaljak ki. :shock:
MOst elaludt fel 11-kor almaban megetetem, ha nem ebred fol, ilyen melegben minden folyadek kell. Cukros vizet adok neki es azt issza is. Persze nincs benne sok cukor, a korhazban mondtak, hogy egy bogrebe 1 mokkas kanalnyit rakjak, megkostolva en nem is erzem. Minden esetre delutan rengeteg vizet ivott, pedig meg a ezt a cukrosat is utalja, de szerintem borzaszto melege volt!!!

Pici az en babam is jo am...en vagyok extra turelmetlen, de majd megtanit ra, hogy turelmesebb legyek, nem? Nalunk koran kezodik az ejszaka...de majd lassan ki kene tolni kesobbre. 8-kor elalszik es siman huzza fel2-fel3-ig!! Aztan utana mar 3 orankent kel. Ha el tudnam huzni valahogy 10-ig az jo lenne. De hiaba, o elalszik 8 vagy 9 korul es nem ebred fel hajnalig. Bar multkor 11 korul megetettem, pict evett,de ugaynugy fel3 korul kelt....szoval valahogy o raallt erre a hajnali kelesre!! :shock: :) De ma ilyen melegben muszaj lesz etetni 11 korul.

Bringa: Mi nagyon egy ivasuak vagyunk! :wink: :D En is ugyanigy vagyok, mint a te felsorolasod:
"Nehéz egy kényszeresnek 1:a téziseket dobni
2:elméleteket nem gyártani
3:rendetlenséget megszokni "
Sajnos rajottem mivel en sem vagyok kiegyensulyozott..igy nem is tudom Ricsiket sem kiegyensulyozva kezelni! De en is dolgoozm rajta, plane hogy otthon idegbajban nottem fel, ezt nem akarom tovabb vinni. :(

Horpika: Latom nalatok nagyon flottul mennek a dolgok, nagyon jo. :) Oke en sem panaszkodom tobbet!! :oops:

Kép

Kép
lorcika

Jujj Dori, jo hogy nem tortent nagyobb baj! Vigyazni kell ezekre kis lurkokra!! :(

Kép

Kép
lorcika

Hali

Hát mivel Noelkém nem iszik vizet, ezért én néha bevizezem karját, lábát, látszik hogy jólesik neki, és alukál nyugodtan. De a holnapi naptól én is tartok, bekészítem a vizet, hátha mégis kell neki. Én is iszom amennyit lehet, tejci miatt. Remélem, túljutunk ezeken a napokon!

Márti

Kép
horpika

Dori, szerencse hogy nem lett baj! Tényleg vigyázni kell. Már én is azon gondolkozom, mit hova és hogyan tudok elzárni, hogy ne legyen gond, ha már mászkál a drága!

Kép
horpika

dóri,
ha jól értem, nem Te hagytad elöl az ecetet, hanem leányka szabadult be a spájzba. jó h megúsztátok ezt a gyomormosást v mit! :shock: hát, jobb napokat!

mondom h fordítva vagyunk bekötve! nekünk ma egészen jó kis napunk volt - leszámítva h a kertünkig tartó 20 perces autó utat úgy fele időig végig visította. na és azt h este "sikerült" egy kicsit elcsesznem az altatást azzal h be akartam csukni az ablakot éjszakára és arra megébredt :? utána további 2 órámba tellett, mire megint letehettem. de érdekes módon nem sírt különösebben.

lorci,
sztem ez a hajnali evés elég jellemző a babókra, ezzel nem biztos h tudsz még egy darabig mit csinálni. legegyszerűbb elfogadni h most ez van. azért 8tól hajnalig vmnennyit Te is tudsz pihenni talán. na jó, persze nem 8-tól, de mondjuk 10-től. én sem gondoltam magamról soha h képes leszek felkelni 5kor valaha is! :shock: de ha kell - kell. na, azt nem mondom h üde vagyok és fitt olyankor, de megteszem, ami tőlem telik :lol:

na jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Lorcikám, akkor igencsak jól alszik éjszakánként a Te kis babód!
8-tól fél2, fél3-ig nagyon jó!
Tartsa meg Ricsike a jó szokását!

Én most éjjel felébresztettem a macskát, hogy egyen/igyen.
Nehogy baj legyen.
Most volt itt a védőnő. Mondott néhány dolgot, amit figyelnem kell majd az elkövetkező hetekben.
Azt mondta, jó nagy lóadagot kaptott ebből a bcg oltásból, jó nagy a dudor.

Kép
niki30

Nah, megvolt a méreckedés..

Mikor kijöttünk a kiórházból, Noel baba 3120 gr volt. Most 3750 gr:):)
Igaz, kis zabagép a drága:)

Kép
horpika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?