Sziasztok,
Nálatok is alszanak dedek ezerrel? Mátét nagyon kiütötte ez a hőség, ha fel is kel, kb. egy-másfél óra múlva már követeli, hogy alhasson, alig eszik, rengeteget iszik és egyébként jó kedvű… szóval, nálatok?
Mása

nekem azt mondta gyerekdoki még nagyon-nagyon rég, hogy az a cipő a jó, aminek nincs harántemelője. Mert éppen akkor lustul el a talp izomzata, ha alá van támasztva, mivel van, ami tartja és nem töri magát, hogy megerősödjön. Helyette vannak olyan cipők, szandik, amiknek a hmmmm, talajjal érintkező talprésze van megemelve saroknál, kicsit harántnál és így segít, korrigál, viszont belül tök sima. Most nem tudok képet mutatni, mert párom elvitte a fényképezőgépet, és éppen most örököltünk egyet, amin (még) látható, mit próbáltam leírni. Szóval, ha nem felejtem és érdekel, lefotózom és átküldöm Neked. És igen, mezítlábazás ezerrel, meg azt hallottam még, hogy apró kavicsos sóder még jobb.
Rídonli

privi ment
Gabiiiii

de jó

+++++++++++++++++++++++++++++ vigyázz nagyon magadra/magatokra
(eszembe jutott a Jónás módszeres dolog, néhány héttel ezelőttről
Fibi

jajj, de jó, hogy máris otthon

képeket plííííz, és néhány szót, hogy vagytok? Bálint hogy van, tesónak örül? Minden érdekel
Ildi

meló tipp sajnos nincs

párodnak ++++++++++++++ és erő, a következő lehetőséghez
Rylie

lehet az is, legalábbis a kobakján lévőre, meg a pelus alatt valszeg, viszont már a lábacskáján is megjelent, meg mindenhol van, amiről Indi írt. Remélem ez azt jelenti, hogy a 3 napost kipipálhatjuk

Sajnos apjukot még csak jive-olni, meg bécsizni, és angol keringőzni tudtam megtanítani… fél zöldség azért jár

? És cipők: nem tudom, Te a harántemelősre, avagy anélküli cipőre szavazol, de a miklósi Auchan-ben a kajáldák felöli bejáratnál van egy cipőbolt és ott nagyon jó szandikat lehet kapni, van ilyen is, olyan is. Én olyat keresek, ami a harántemelő hiánya mellett még széles, magas nyílással is rendelkezik az orr résznél, mert ha majd kell, akkor Máté nem mindennapi piskóta lábának el kell valahogy férnie, és csattosak, ami szintén jó a magas rüsztje miatt. És most még elvileg leárazás is van kb. 5-6000 ft egy pár.
Drumka

Vera mindent leírt, még annyit, hogy érdemes – ha teheted – minden hónapban elmenni a kismama klubba, mert nincs ott minden hónapban mindegyik, talán nagyobb esélyed van, hogy a legtöbbel találkozol, könnyebb a döntés. Enyém is gátvédelmes, Csizmadia Erika a neve.
Vera

szeretném megkérdezni, hogy hogy bírta Marci az autó utat Szlovéniába? Mennyi időnként álltatok meg, mikor utaztatok, milyen távolságra mentetek összesen? Csak mert én nagyon szeretnék szeptemberben Horvátországba elmenni, /800 km távolságra, autópályán/, de többek közt a gyerekdoki is azt mondja, hogy egy 13 hós babával rizikós ez a hosszú út, mert hogy nem bírja végigülni, feküdni az ülésben. Én mondjuk éjszaka gondoltam utazni, amikor hűvös is van, meg alszik is a ded, de most totál elbizonytalanodtam
Vica