Most pillantottam ki az ablakon. Nati ül a kocsiban és bámulja a légkalapácsot

Már jó 15 perce elindultak. Hát nem jutottak messzire
Timocska,
Mi remekül megoldjuk a melltúltelítődést. Szabi felkel éjjel

Kb 2kor átveszem magamhoz és két szúnyogcsípésvakarás között egymást kergetjük az ágyban.
Pann,
Útlevél szerintem is kell. A babakocsit a repülőtársaságtól függően vagy az ajtóig viheted és odaadhatod a stewinak, vagy extra méretű csomagban kell feladni. Szerintem hordozót sem engednek felvinni, de érdemes megkérdezni. Kendőt vagy kengurut én biztos felviszek. Amikor Japánba mentünk, végig sétálni kellett az akkor egy éves unokaöcsivel. Nem volt egyszerű.

Az első verzióval utazott szombaton Bogimama Oslóból. A babakocsi jó állapotban, másnap érkezett meg. Persze ez nem az általános, annyi esélye van rá, mint egy rendes csomagnak. De már nekem is volt olyan, hogy én Londonban, csomag Zürichben.
Bébi nem ingyenes a legtöbb társaságnál. Már csak azért sem, mert maga a jegy a legolcsóbb a fapadosoknál és az illeték még magasabb is volt, mint Natinak. Ülést azt nem szokott kapni. Ha normál géppel mész, a kisgyerekeseket előre szokták engedni és ha az első sorba csekkolsz be, a Malévnál pl van mózes. A fapadosoknál birkanyáj van, volt ismerős, hogy csak úgy kapott helyet, hogy még a férj sem ülhetett mellé és Spanyolországig az ölében tarthatta a ficánkoló gyerkőcöt. Bunkó utasok letottyantak és nem voltak hajlandók átadni a helyet.
Szabinak Londonba a jegy 3120 volt, vissza nem tudom.
Ha mentek, érdemes egyenként foglalgatni a jegyet, nem retur, mert úgy olcsóbb. A közvetlen skóciai járat jóval drágább, ha normál. Négyünknek London 70+, Skócia tuti 200-300 fölött lesz, hacsak nem találtok egy jó kis közvetlen fapadost.
Harapás:
Én a gonosz szemeket figyelem.

Natinál elég jól be lehetett lőni, egy-két próbálkozás után már előre tudtam, mikor akar harapni. Igencsak motivált voltam a kérdés megoldásában. Ő csukott szemmel, éjjel például soha nem harapott. Kb fél évesen csak az volt a biztonságos szopi. Aztán leszokott róla.
Bendegúz,
Nem alszik nappal ?!
Remélem, hamar elmúlnak a betegségek és nem is jönnek vissza!
Natinál a szobatisztaság itthon szinte onnan működik, hogy levettem róla a pelust. Fiúk tudom, hogy macerásabbak, de nálunk úgy látom nem az érettség hiányzott, hanem a motiváció. Utálja, ha pisis a gatyó, 3x eljátszotta és rájött, hogy ezt ki lehet kerülni, azóta egyedül megy bilizni.