Sziasztok Kismamák és Babók!
Times millió gratula a kisbabákhoz, mihamarabbi regenerálódást kívánok hogy mehessetek haza a kórházból.
Szerintem times volt szinte az első a sorban, azaz mintha augusztus elejére lett volna kiírva.
Úristen tényleg már célegyenesben vagyunk!!!
Képzeljétek nekem egy szemölcs jött ki a hüvelyemben amit helyi érzéstelenítéssel a doki múlthéten leoperált, most újra kijött egy. Totál kivagyok! Nagyon fájdalmas volt, de megcsináltatom, mert mindenféleképpen természetes úton akarok szülni. Valami gáz lehet a szervezetemmel mert soha nem volt herpeszem és árpám és most az előjött, egyik a szememen a másik pedig a szám szélén.
Pedig eszem én de főképp csak gyümölcsöt!!! Húst szinte alig bírok lenyomni a torkomon.
Már Ó betűnél tartok a meloban, jövőhét pénteken végzem. Mostmár leszarom hogy van vagy nincs utódom, én időben szóltam december közepén, nem titkolóztam. Tovább már nem bírom húzni, mert déltől már keményedik a hasam, meg a gyermek úgy ugrál hogy nem bírok koncentrálni.
Nekünk ma jön meg a bútor, és így már ott tartunk hogy csak apró kiegészítések hiányoznak a gyerekszobából: virág, plüssállatkák, lázmérő, pólya és az orvosi kiscsomag!
MI vettünk egy légzésfigyelőt, de most mondja a védőnő hogy nem sokat ér ha nem tudjuk mit csináljuk akkor ha tényleg baj lenne, így hát jövőhét után megyünk hozzá fél napos tanfolyamra.
Nagyon szalad az idő, 7 kisbarátnőmmel együtt vagyok várandós, akik közül már 4 megszült és képzeljétek én vagyok a soron következő

HIHETETLEN! Annyira távolinak tűnt még év elején.
Rutinos anyukák: megírhatnátok tényleg, milyen is az a jósfájás, ha elfolyik a magzatvíz, milyen tünetek mutatják hogy szülés lesz stb......
Mindenkinek sok puszi, majd írok mi volt az újbóli műtéten.
Vigyázzatok magatokra és a boxolóra a pocakban

:D:D
Szilvi
Mona76 légyszi javítsd a táblázatot mert kislányunk neve Hanga Petra, István kórházban szülünk (köszönöm)