A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Úgy látom a képnél elszúrtam valamit szóval még egy próba.
Kép Denevér Múzeum

Kép
szamo

Sziasztok!
Ma úgy bedagadt a bokám,hogy még én is megijedtem tőle.
Melyikőtök is írta,hogy most lesz az esküvője?Csak mert elfelejtettem gratulálni. És sok-sok boldogságot kívánok!
Mona aranyos a babó, de amint látom olyan szégyenlős mint a miénk.Nem nagyon akarja magát megmutatni. De nem baj nemsokára már láthatjuk élőben őket. :)
Én is magisztrális készítményben szedem a magnéziumot, napi 4x1-et kell, de csak a 36.-ik hétig.
Amúgy a többi fotó is tök jó.Rakjatok még fel úgy imádom őket nézegetni.
Sziasztok

KépKép
dudu_84

Szamo, szép vagy!
Dudu és a többiek, köszönöm a gratulációt (nekünk lesz esküvő júli 07-én). Képzeljétek, ma voltam a háziorvosnál, most jelentkeztem be nála. Az asszisztens amikor rögzítette az adataimat a gépbe, felnézett, és megkérdezte "Ugye maga nem kismama?" Brrr. nem rossz, mi? Elmeséltem neki, hogy nagyonis, sőt 32 hetes. :) Vak volt, vagy mi? Azért már eléggé látszik.
Most meg légyirtást csaptam, iszonyat, ami a nappaliban volt. Nem hallottam a rádiót a legyektől és ilyen lettem: :evil:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért, csak Times üzenetét jöttem továbbítani:

" Jól vagyunk, kicsit korábban, mint anyu szerette volna, de 2007.06.20-án 4óra 32 és 39 perckor 1990g és 2170g megszülettünk. A koraszülött osztályon vagyunk. Bálint és Kristóf. "

Boldog babavárást Mindenkinek.
Vendég

Hűűűűűűűűű, a mindenit, ez ám a hír!
Reméljük, továbbra is nagyon jól lesznek a picik meg Times is! Kép

italoman

Hu!

Ez nagyon izgi! Gratulálok Times! Remélem minnél hamarabb megerősödnek a picik és hazamehettek! És remélem majd olvashatjuk, hogy is születtek meg!

Judit

mamiblue

Hűű a mindenit, micsoda hír, Times örülök hogy jól vagytok, sok boldogságot, és sok tejcit kívánok!
Babaeső: Kép

Kép
mona76

Micsoda hírek! :)
Ezek szerint megindult a babaeső.
Gratulálok Times! Vigyázzatok magatokra és sok-sok tejcit kívánok!
:P
Na lányok ki lesz a következő? Azért még egy kicsit jobb lenne ha bent maradnának a babák.
Pusz mindenkinek

KépKép
dudu_84

Kép

Kép

Kép
mona76

Sziasztok!

Nézzenek oda.. 1-2 napig nem jön az ember aztán meg győzze olvasni a híreket. :D

Nagyon édesek a babaképek, és szépek a pocakok nagyon. :) A kiskutyák tündériek. :D
Ági: Nektek meg NAAAAAGY gratu és soksoksosksoksok boldogságot kívánok!!♥♥♥:D:D:D

És hát Times! Nektek is sok egészséget és tejcsit!! :D

Éppen az előbb gondolkoztam el azon, hogy lassan itt is beindulnak a dolgok, és már nagyon megy a visszaszámlálás. :) Nem is olyan régen még mindenki az első uh miatt izgult. :D:D:D:D

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Ja és a szülinaposoknak utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Times
Mielőbbi hazatérést kívánok...

IKRES fórumban ez volt róluk...
Ma éjfél körül el kezdett szivárogni a magzatvíz, bementek a kórházba, egyből infúzióra kötötték, de már nem tudták visszatartani a szülést. Hajnali 4.32-kor megszületett Bálint 44cm-rel és 1990 gr-mal. 4.39-kor pedig Kristóf szintén 44 cm-rel és 2170gr-ral. Tímea jól van, Bálintnak sűrű volt a vére, de úgy néz ki talán helyre állt neki. Kristóffal minden rendben. Mindkét fiúcsak egyenlőre tüdősegítő oxigénen van. Amint megindul a tejci kijöhetnek az inkubátorból szopizni. Kb 1-1,5 hét múlva jöhetnek haza. Hoztam nektek fényképeket is.

Ő Bálint.

Ő pedig Kristóf.
Vendég

Times, gratulálok. Megtört a jég, Kismamik, ki lesz a következő? Sabine, lehet, hogy csak én nem látom, de nincsenek képek.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Opppá.......... a képeket nem sikerült átmásolni... :cry:

Én most ijedtem meg...
Vendég

Kép
Bálint

Kép

Édes picurkák....

Mona
Azt nem írod a baba-táblába, hogya terhesség hányadik hetében született a baba?
Times 33+1-nél szült...
Vendég

Csak sikerült :lol:

Ma hozzák haza a bababútort... :lol:

Mona
Majd javítod a tábliban, hogy már nem Debrecenben lakunk, hanem Buenos Airesben...
Vendég

Times!
Nagy-nagy gratula a két kis fickóhoz! Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben haladjon és minél előbb hazamehessetek.

Hát most én is elkezdtem izgulni, és rádöbbenni, hogy igazából bármelyik pillanatban megindulhat a szülés... Hú nagyon izgi...

Tapasztalt anyucik!
Josló fájása mindenkinek szokott lenni szülés előtt?
Van vmi olyan érzékelhető dolog a szülés megindulása előtt, amiből következtetni lehet, hogy x idő múlva megindul a szülés?

Ágnesbogoly!
Esküvő... Szülés... Mozgalmas és emlékezetes nyaratok lesz... Gratulálok!

Franciska!
Mi előre láthatólag veszünk légzésfigyelőt, de előtte még elmegyünk a Bölcsőhalál megelőzési programra és meghallgatjuk, mit mondanak ott ezügyben és azután döntünk.

Mona!
Nagyon naprakész vagy a táblázattal!

Sabine!
Majd tegyél fel képet a bútorról.

Kép
mirosz

Sziasztok Kismamák és Babók!

Times millió gratula a kisbabákhoz, mihamarabbi regenerálódást kívánok hogy mehessetek haza a kórházból.
Szerintem times volt szinte az első a sorban, azaz mintha augusztus elejére lett volna kiírva.

Úristen tényleg már célegyenesben vagyunk!!!

Képzeljétek nekem egy szemölcs jött ki a hüvelyemben amit helyi érzéstelenítéssel a doki múlthéten leoperált, most újra kijött egy. Totál kivagyok! Nagyon fájdalmas volt, de megcsináltatom, mert mindenféleképpen természetes úton akarok szülni. Valami gáz lehet a szervezetemmel mert soha nem volt herpeszem és árpám és most az előjött, egyik a szememen a másik pedig a szám szélén.
Pedig eszem én de főképp csak gyümölcsöt!!! Húst szinte alig bírok lenyomni a torkomon.

Már Ó betűnél tartok a meloban, jövőhét pénteken végzem. Mostmár leszarom hogy van vagy nincs utódom, én időben szóltam december közepén, nem titkolóztam. Tovább már nem bírom húzni, mert déltől már keményedik a hasam, meg a gyermek úgy ugrál hogy nem bírok koncentrálni.

Nekünk ma jön meg a bútor, és így már ott tartunk hogy csak apró kiegészítések hiányoznak a gyerekszobából: virág, plüssállatkák, lázmérő, pólya és az orvosi kiscsomag!

MI vettünk egy légzésfigyelőt, de most mondja a védőnő hogy nem sokat ér ha nem tudjuk mit csináljuk akkor ha tényleg baj lenne, így hát jövőhét után megyünk hozzá fél napos tanfolyamra.

Nagyon szalad az idő, 7 kisbarátnőmmel együtt vagyok várandós, akik közül már 4 megszült és képzeljétek én vagyok a soron következő :lol: HIHETETLEN! Annyira távolinak tűnt még év elején.

Rutinos anyukák: megírhatnátok tényleg, milyen is az a jósfájás, ha elfolyik a magzatvíz, milyen tünetek mutatják hogy szülés lesz stb......

Mindenkinek sok puszi, majd írok mi volt az újbóli műtéten.
Vigyázzatok magatokra és a boxolóra a pocakban :D:D:D

Szilvi

Mona76 légyszi javítsd a táblázatot mert kislányunk neve Hanga Petra, István kórházban szülünk (köszönöm)

Kép
sziszike77

Lányok!

Itt sírok! Istenem, hihetetlen, hogy már nálunk is megszülettek az első babók!
Én is nagyon gratulálok Times-nak, biztosan minden rendben lesz a pici fiúkkal!!!

Mona, Te jobban vagy?

Kép
nap12

Sziasztok!

Times gratulálok a babákhoz, jó egészséget kívánok mindannyiotoknak!

Agnesgoboly gratulálok az esküvőhöz, már tegnap akartam írni csak ez kiesett a fejemből, mint mostanában annyi minden!

Teszek fel egy 24 hetes fotót kicsi fiúnkról!

Most megyek UH-ra már nagyon várom, a 24. héten voltam utoljára!

Szép napot mindenkinek! Puszi
Móni
Kép Kép

Kép
szamo

Nagyon aranyos! mennyire mutatja a kis pofiját! nekem az arcát örökké takarja, de persze a nunás az mindig szétdobva.

Kép
sziszike77

Mirosz és Szamo, köszönöm a gratulációt. Nagyon aranyos a bébi, ahogy fogja a fejét! :D

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Times!
Gratulálok a picúrokhoz! Akik szerintem nem is olyan picik. Szépen megnövesztetted őket odabent, ha a 33. héten már 2 kilósak! Remélem, hamarosan együtt lehettek és kívánom, hogy minden a lehető legjobban alakuljon.

Jóslófájás...
Én nem tudom, mi az. Vagyis nem éreztem Beninél ilyesmit. De lehet, hogy viszonylag érzéketlen vagyok a méhösszehúzódásokra, mert úgy emlékszem a vajúdáskor is csak a végén volt durvább a dolog, amikor már folyamatosan, szünet nélkül jöttek a fájások. Addig egész jól el lehetett viselni. (Bár, a szomszéd szobában a csajszi folyamatosan jajgatott, kiabált. )

Mirosz!
Végül is én is szereztem légzésfigyelőt használtan. Arra apellálok, hogy talán Enikő is olyan nyugis baba lesz, mint a két nemrég második babát szülő barátnőm két picije, akik állítólag 3 órát is alszanak napközben... Szóval, ő nyugodtan alcizhtat amíg én a tesójával játszom a másik szobában... és nekem sem kell idegeskedni miatta. Benit az elején képes voltam 5 percenként megnézni, hogy vesz-e levegőt :)

Ma abszolváltam az utolsó vizsgámat. Ha kicsit jobb idő lesz (hidegebb), irány a könyvtár és kiolvasok még néhány jó könyvet pihenésképpen, amíg lehet. Mert 2 hónap múlva már biztosan nem megy...
Persze még vannak lemaradásaim: a lakás fut, ráférne egy óriási-extra nagytakarítás, leányzó cuccait még át kéne mosni-vasalni, összeszedni mi is kell még....

Sokmindenki eltűnt a napokban, remélem, minden okés velük.

Kitartást mindenkinek ebben a hőségben! (kivéve Sabine-t- neked a hidegben :))

Kép
Kép
pfranciska

Ohh Lányok.....

Micsoda történések vannak, döbbenet :shock:

Timesnek sok-sok erőt kívánok, meg tejcit és remélem mihamarabb otthon babázhatnak! Hihetetlen, hogy már ilyen szép kis emberkék! Egészen elérzékenyültem!

Ági, WOW ! Gratulálok ! Egyházi esküvő is lesz, vagy csak polgári? Olyan nagy ruhás menyasszony leszel?? Majd mindenképp tegyél föl képet!

Kismamik, Nagyon szépek a képek rólatok! Jó látni, hogy senkibál nem lett "hegyomlás", mindenki szép és formás maradt!

Az UH-s képek és gyönyörködtetőek! Rakjatok fel minél többet!

Kép
h.bogesz

Nem akarok nagyon intim lenni és belecsapni a lecsóba, de .....
ott lennt, nem lett nagyobb, husosabb, eldeformáltabb, magíarul olyan mint egy gumipun.... ??? :oops:

Bocsánat!!!!!!!!! De eddig csak a mell változásait vettem észre és egyik nap szembesültem a másik ténnyel! :shock:
Dobhatjuk a témát ha nagyon kényes, csak gondoltam rákérdezek!
Remélem senkit nem botránkoztattam meg!

A mell alatti befülledésre ahogy Sabine is említette nem biztos, hogy jó a púder. Pedig csak úgy porzottam annyit tettem már magamra, hátha elmúlik a pirosodás, de csak enyhült, DE megvan a megoldás!!! 2 napja Dove stift-es dezodorral kenem és szinte már teljesen eltűntek a piros foltok!!!!!!! Nekem bevált!
Nekem nem ígéret kell, bizonyíték :lol:

Kép
h.bogesz

Helló Bogi!
Köszi a privit és a gratulációt. Csak polgárink lesz.
Én nem tudom, a gumip.... hogy néz ki, de az enyém is deformálódott egy kicsit :oops: (már csak defektnek hívom). Szóval nem vagy egyedül, de megnyugodtam, hogy ezek szerint én sem :)
Franciska,ügyes vagy, én tuti nem tudnék tanulni már...

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Az itt-ott duzzadásban van valami...
Nekem a számon szúrja ki mindenki, hogy olyan, mintha szilikonnal feltöltettem volna :) Annak idején, amikor Benivel lettem terhes, egy kolléganőm mondta is, hogy ha nem szólok, akkor is rákérdezett volna, hogy nem vagyok-e várandós, mert kiszúrta, hogy milyen dagadt a szám :)

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Times,nagy-nagy gratuláció.Kívánom,hogy minél előbb hazajöhessetek,és jó egészséget Nektek :) !!!

Ági,sok boldogságot nektek is.A 2007-es évetek igen mozgalmas és emléklezetes lesz :D .

Bogesz,de igen :oops:

Nekem Gábornál kb a 35.héttől voltak jóslófájásaim.Kisebbek-nagyobbak,aztán a 39.héten bújt ki az úrfi :D .Volt olyan is,hogy csak a kanapé háttámláján négykézláb támaszkodva volt jó.Akkor nem feszült annyira

Kép
Kép
huni

Ja, amúgy: Dudu, Szamo, Ágnes!
Mindhárman roppant csini kismamák vagytok!

Szamo!
Ennyire magas vagy, vagy jól látom, hogy eléggé lent van a pocid?

Ágnes!
Hidd el, nekem is marhára nehezemre esett tanulni, ráadásul nem is nagyon van időm a kétéves mellett, de ha elkezdek valamit, nem szeretem könnyen feladni :)
Amúgy, annak ellenére, hogy már 8 előtt ott voltam és fél tízkor végeztem (2-en visszaadták a tételt előttem, így én lettem az első), kb. 2 liter vizet sikerült kiizzadnom magamból, mert már akkor 30 fok fölött volt...

Kicsi fiam is csak vedel egész nap. Másfél-2 liter simán lecsúszik a torkán, pedig nincs 15 kiló.

Kép
Kép
pfranciska

Times
Sok szeretettel gratulálok!
Vendég

Sziasztok!

Húha, micsoda hírek!
Times, nagy-nagy gratula Neked, jó egészséget és sok tejecskét kívánok! Remélem, hogy minél hamarabb megerősödnek a picurok - akik nem is olyan kicsik! - és hazamehettek.

Ágnes!
Nektek is gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok!

Bogesz!
Ott lent ...már egy jó ideje husisabb, sőt nekem még jó visszeres is lett :oops: . De valahogy az arcom is el van deformálódva, ahogy Franciska is írta, duzzadtabb a szám.Ezt nem tapasztaltam amikor a fiaimat vártam...

Sziszike!
Az előző két terhességemnél egyáltalán nem voltak jósló fájásaim, most viszont már kb. 13-14 hete vannak keményedéseim, mintha egy keményre felfújt gumilabda lenne a pocimban. Ezek nem fájdalmasak és nem rendszeresek.
Nekem egyébként egyik szülésem sem kezdődött úgy, mint ahogy az " meg van írva" 20-15-10 perces fájásokkal. Tomival rögtön az 5 percesek kezdődtek, ezek nagyon erős mensiszerű görcsök voltak, fokozatosan erősödtek és sűrűsödtek. Plusz még erős hasmenésem volt. Semmivel nem lehetett összetéveszteni, rögtön tudtam, hogy ez már AZ!
Balázsnál órák óta szivárgott a magzatvíz, utána kezdődtek a 4-5 perces fájások...
Hidd el, akárhogy is kezdődik, tudni fogod, érezni fogod, hogy elkezdődött...
bee73

A komód... a teteje lesz a pelenkázó...
Kép

Kiságy
Kép
Kép
Vendég

Timesről hírek...

Timea nagyon jól van, meg sem látszik rajta, hogy terhes volt. Nagyon jól néz ki és ő is jól érzi magát. Sajnos a tejci csak nem akar beindulni, sajna hiányzik a cicikről a két lurkó. Megpróbálkozik a fejéssel, hátha... A fiúknak marad a szonda, amíg meg nem erősödik a tüdejük, remélem legalább olyan erősek, mint a nagy tesójuk és akkor hamar kivehetik. Bálint ügyes legény, az már biztos, a vérképe óráról órára javult, így nem kell neki a vérhigítás. Ma már megsimogathatta őkat a hugicám.
Vendég

sabine köszi a híreket :wink: nagyon szép a komód :wink:
szamo, gyönyörű a babád :wink:

Csajok a 32.heti laborba is éhgyomorral kell menni? Már nem lesz cukrosvíz :lol:
Vasalom a babó rúháit, de folyik rólam a víz. :P
De meg kell csinálni, mert ha meg elkezdünk költözködni, rendezkedni, félek hogy nem lesz rá időm
Vasaltatok már pólyát? Hát én most kivasaltam, többször biztos nem fogom, kegyetlen :P :x

Kép
mona76

Sziasztok Kismamik!

Na megvolt az UH nem volt hosszú, de minden rendben és ami a lényeg fejvégű a fekvése, a becsült súly pedig 1993 g. Akkor szerintetek csajok van rá esélyem, hogy nem megy 3,5 kg fölé, mert én ott szabtam meg a képzeletbeli határt, szerintem annál többre nem vagyok kalibrálva természetes szülés esetén! Márpedig azt szeretnék! Az arcát persze nem mutatta a doki bácsi szeretett volna róla egy 4D-s felvételt csinálni, de végig ott volt a keze! Most úgy jártam, mint Te is Sziszike!

Pfranciska nem vagyok magas 165 cm, már anyukám is mondta, hogy eléggé lent van, szerintetek ez mit jelent?

Bogesz nekem a párom jegyezte meg, nekem ugye fel sem tűnt, mert már elég régóta nem látom. A múltkor kicsit próbáltam a bikini vonalamat rendbe szedni, hát persze, hogy szétvagdaltam magamat!

Mona majd kérlek írd be a táblába, hogy az Uzsokiban fogok szülni és ezúton is köszönjük - szerintem a többiek nevében is tehetem -, hogy vezeted a táblánkant.

Nagyon meleg van, most már a lakás is kezd melegedni, 27 fok van, pedig eddigi nyarakon 26 fölé nem ment! Vigyázzatok magatokra, igyatok sokat!

Puszi
Móni

Kép
szamo

Ja és köszönjük a kedves szavakat pocak fotó és baba fotó kapcsán!

Kép
szamo

szamo, Edit is ott fog szülni, lehet majd taliztok :lol: milyen izgis lenne :lol:
Nekem is ott lent húsosabb lett, bár már régóta én sem látom :oops:
Tegnap vettem Fixies cicifixbetétet, és most olvastam egy másik topicban, hogy nem jó, mert ráragad a cicire, és fájdalmas mikor lehúzod :cry:
Nekem már régóta lent van a pocim, mikor ülök, akkor a combomon pihen :D

Kép
mona76

Sziasztok Kismamák!

Times: nagyon-nagyon gratulálok a pici fiaidhoz, remélem minél hamarabb hazajöhettek, kívánok nektek sok egészséget és tejcsit.

Bogesz: a gumipun.. kifejezés nagyon tetszik, jót nevettem rajtam, pedig nekem is ilyen van. Sokszor belegondolok, hogy a nőgyógyász miket gondolhat magában, amikor vizsgál egy nőt.

Ma nagyon meleg van, délelőtt vasaltam, aztán pedig a rántott karfiolt sütöttem, természetesen nekem is akkor kell ilyen macerás, tűzhely mellett állósat főznöm, amikor a legnagyobb meleg van. De most már majdcsak ideér a várva várt pár fokos lehülés, de lehet hogy mi ebből semmit sem fogunk észrevenni.

Sabine: nagyon szépek a bútorok. Aranyos vagy, hogy tájékoztatsz minket Timesről és a fiúkról.

Szamo: nagyon aranyos a kisfiad.

Mona: tegnap én is kivasaltam a pólyahuzatokat (2 db), én is pont ezt gondoltam mint te, hogy többet ilyet nem. Valószínű, hogy bele sem fogjuk tenni a babót, hiszen a legmelegebb hónapban fog megszületni (aztán lehet, hogy majd fázni fogunk augusztusban), én pedig úgy gondolom, ha a kezdetektől nem szokik hozzá, akkor már nem fogom tudni beletenni. Mondjuk a Márk sem volt benne, csupán egy fényképezés erejéig. Legfeljebb majd ilyen szép kivasalt állapotában visszaadom a sógornőmnek.

Kép
Kép
márkanyuka

Hello!

Jöttem kicsit panaszkodni! Se ülni se állni se feküdni nem tudok! Férjecském megigért nekem egy kikában kapható hintaszéket, csak sajna nem tudunk elmenni érte, mert az egyik alkalmazott gyomorrontást kapott, és neki kell dolgoznia helyette! Hát addig szenvedek, remélem abban kényelmes lesz ülni, felrakott lábbal...
Egyébként ha 5 percnél tovább vagyok 1 "pózban" már görcsöl a hasam:(

Sabine: Szépek a bútorok! Szúnyogot is küldhetünk a meleggel?

Mona: Én úgy tudom minden vérvételre éhgyomorra kell menni, kivéve az AFP! Nekem pénteken kéne mennem, de csak jövőhéten tudok, mert csajokat azért csak nem viszem el hajnali 6-kor, férjem meg nem tud rájuk vigyázni! És így uh-ra sem tudok menni! :cry: A vasaló szótól folyik rólam a víz! Én azt hiszem esetleg majd vmelyik éjjel probálkozom vele...de igazából még nincs is olyan sok ruhácskánk.

Mandala: Gondolom, hogy a gyerekeket ki sem lehetett szedni a vízből. Én is szeretem a velencei tavat, közel van és jó a víz, csak mikor mi voltunk, akkor mindig sokan voltak.:(

Megyek, megpróbálok most feküdni egy kicsit!:(
Judit

mamiblue

Mona
Nem feltétlenül kell éhgyomorra menni...
(evés a cukor- és a zsírszinteket befolyásolja... és ha a doktorod tudja, hogy az egy evés utáni cukor....)

Szamo
Én ezekre a becsült súlyokra nem adok... szülésnél a BPD és a FOD mérete lényeges... nem a baba súlya... (ilyenkor olyan 20-25dkg/hét a gyarapodás)

Köszönöm a bútor dícséretet... mikor megláttam, egyből megtetszett...remélem, a fiaim jól fogják érezni amgukat a szép szobájukban...:lol:
Anyóssal voltunk egy nagy babaáruházban... olyan szép holmikat vettünk...

Mamiblue
Szúnyog... mire ideér, valami madár vagy egyéb állat gyomrában végzi...
Vendég

Kép

Mai portrém :lol:
Vendég

Ma aztán telitettem az oldalt képekkel....
Lőjetek le.... :wink:
Vendég

Kitartás!!!

A hétfői, átmenetileg csendesebb nap után, kedden délután egy markáns hidegfront érkezik. A front útját többfelé kísérik majd heves zivatarok, valamint erős, olykor viharos széllökések. Szerdára a korábbiakhoz képest jó 6 – 8 fokkal enyhébb idő várható, szórványos záporokkal, esetleg egy-egy zivatarral. Ez a 25 fok körüli csúcshőmérséklet – a mostani számítások szerint – a következő napokban is jellemző lesz hazánkban, azaz a nagy meleg nem tér vissza. 8)

Sabine: Ha lassan is de ideér az a pár fok minusz, amit ígértél! :lol:

mamiblue

Hű, de meleg van. Mamiblue, kitartás Neked is! Sabine, nagyon tetszik a hófehér bababútor, mint egy álomszoba! Mi is kinéztük már, de valószínűleg a vásárlásból csak ősszel lesz valami, mert a házra kell még költenünk előtte. Viszont kaptam a kollégákól egy mózeskosarat búcsúzóul, a kicsink abban fog aludni, amíg belefér..

Jaj, én már úgy várom, hogy kibújjon a Kismuci! Főleg, hogy nem kérdeztük meg a nemét. Mostanában ketten is fiút jósoltak, és az egyik "jósnő" veszélyes, mert ő magát a terhességemet megjósolta az első teszt előtt...

Na, kicsit kismamatornázok. Ti szoktatok? Vagy bírtok?[/u]

Ági és a Csajok
agnesgoboly

times, gratula, gratula!!!!! nem is olyan picik azok a fiúk. hamar megerősödnek majd!

itt a vihar. de hatalmas!!! és hűvösebb is van végre.

jók a képek. én tettem fel még keddne képet a babakocsinkról. nem néztétek?? :oops: :roll: pedig olyan vagány :lol:

agnes, tényleg nem tudjátok a baba nemét?? az tök jó, szerintem!!! kár,hogy mi nem voltunk annyira ügyik,hogy kibírjuk és nem kérdezzük meg. mondjuk a lányunk annyir amagamutogató,hogy el sem lehetne titkolni :)

fúúúúú, de nagy a vihar.
dimet

Ágnes,
én is épp ma voltam kismamatornán. Mit mondjak, nem voltunk a megszokott létszámban, de ez nem is baj, legalább kényelmesebben elfértünk.
A vihar itt is ezerrel beindult, de azt egyelőre nem érzem, hogy bármivel is hűvösebb lenne. Sőt, be kellett csukni az ablakokat, mert majdnem kiröpült minden a szélvihartól, úgyhogy most úgy érzem magam, mintha szaunában ülnék. Kép
Lányok, valaki össze tudja foglalni, milyen vizsgálatok várnak még ránk?

italoman

Sziasztok!

Sikerült fényképet készítenem a 4D UH-os videoról. Sajnos ennél jobban nem fordította felénk a pici fejét, de már ez is valami. És nézzétek el, hogy fekete-fehér, de a videora is így lett felvéve. Ja amúgy a szája előtt a köldökzsinór van.

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Torna
Azt kihagyom...

Italoman
https://www.babanet.hu/faq/tergon21.php
Vendég

Márkanyuka,
irtó édes a pici, és szerintem elég jól látszik. :)

Sabine,
köszi a linket! :)

italoman

Sziasztok!

Jó reggelt. Remélem mindenki épségben átvészelte a tegnap esti vihart. Szegény kicsi lánykám este be volt pánikolva. Úgy félt. :( De aztán elaludt és jó volt az éjszaka. :) Nyitott ablaknál aludtunk és oolyann jó volt a hűvös.:D Szegény párom kockára fagyott reggelre, mi meg a gyerekkel az ablak alatt egy szál bugyiban/pelusban takaró nélkül..:D:D:D A kutyák elszöktek reggelre.. :? szegénykék jól megijedhettek. Még az a szerencse, hogy a nagyobbiknak van annyi esze, hogy nem megy messzire csak a szomszéd épírtkezésre és a kicsi meg nem megy el mellőle. Így reggel csak kinyitottam a kaput és visszamasíroztak szépen. :D
Jégesőt megúsztuk ( kopp-kopp-kopp ), így minden aminek egyben kellett maradnia az egyben van. Úgyhogy hurrá. :D Na megyek, mert lassan, nagyon lassan majd mennem kell uh-ra.
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra, mert délutánra megint ilyen vihart mondanak. Kép
A lányom kedvenc alvási póza.. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?