A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Ja, és a képgalériánál, Masika! Mi lenne, ha kihagynátok a képek alatt szereplő adatokat? kilobájt meg miegymás....
Különben nagyon jók a fotók! :wink: :!:

büngyike

Büngyi!
a korkülönbséggel volt a legkevesebb gond. én mindig vonzódtam az ídősebb pasikhoz. szeretem, ha valakire felnézhetek, mert erős, okos, tapasztalt. én egy nagyon erős személyiség vagyok, egy velem egykorú srácot már darabokra szedtem volna. így viszont olyan "kordában" vagyok tartva, ami a nőiességet és vad huncutságot hozza ki belőlem. sokkal bevállalósabb lettem bizonyos dolgokban a párom mellett.

Ágica
Kép
ágica_26

hol vagytok???????????

Ágica
Kép
ágica_26

hű! Cuki!
a férjed és közted 10 év van? nem téged akarlak öregíteni, hanem a srácból nem néztem volna ki a +10-et. a szereléssel egyet értek! ffi jó ha ért ilyen dolgokhoz

Masi!
Cukinak igaza van, több kép! (én a szöveget nem is olvastam... :? :wink: )

okés a nyitott szájjal, csak azt hittem, hogy a lombikos szelektálásban van valami szerepe :lol: :lol: :lol: és, hogy nem is az a száj, hanem a másik...és ezért nem értettem, hogy akkor a férje VALÓDI szája mért van csukva....és egyáltalán akkor mi hogy kerül be a helyére?????? oké! már túl vagyok rajta... :D

Ágica
Kép
ágica_26

szaisztok

Az én párom is öt évvel idősebb szerintem egy velem egykorúval nem is tudnék eggyütt élni,de persze biztos vannak kivételek.mert ugye a férfiak később érnek bár ezt nem szeretik ha hangoztattjuk.

Na megyek tovább takarítani.

Kép
Kép
eszter26

tegnap voltam intimtornán megint, és én soha nem értem, hogy az hogy van, hogy a többek mindent értenek, vagy csak nem kérdeznek semmi. ha meg én kérdezek, akkor mindig kitör a röhögés...

azt kérdeztem, hogy a gátmetszés tulképp hogy van.
először is oldalra metszenek, és nem lefele. aztán mondja a gyógytornász, hogy az izmot vágják. de mondom melyiket?..... hát itt a bőr alatt....mondom de nem vagyok orvos, életemben izmot nem láttam, csak a bőrömet. ha azt mondják, hogy a hasamban van a szivem, azt is elhiszem, mert nem értek hozzá.
szóval befelé v. kifelé vágnak, 10 cm-t vagy csak 3-at, több irányba vagy csak egybe...Ti ezeket tudjátok?

Ágica
Kép
ágica_26

a párom azt mondta, hogy ő 26 évesen még a "mecsboxait" tologatta, inni járt a haverokkal, és titokban nézegette a szexlapokat...én nekem meg gyerekem lesz 26 évesen. hát ennyivel később érnek a paik.

Ágica
Kép
ágica_26

JA!
és a baba fejecskéjénél vagdosnak a szikével?

Ágica
Kép
ágica_26

Hát, én is nevettem rajtad, Ágica! De csak azért, mert magamat láttam :D
Nekem még olyan kérdéseim lennének, hogy utána minden ugyanolyan marad? Vagy sokkal tágabb lesz? :oops:
Én nem akarom, hogy tönkrevágják azt, ami eddig megfelelt nekünk :twisted: Úgyhogy válaszokat várok!
Most majdnem naponta gátizomtornát csinálok, és a 30. hét környékétől welda gátmasszázsolajjal fogom kenegetni, hogy rugalmasabb legyen.
Hát, lehet megköveztek, de valószínű, hogy inkább a császárt választanám.... csakhogy a dokim nem ilyen vagány, hogy ok nélkül bevállalja.

Cukika! A biológus már tud ezekre a kérdésekre választ adni. A Kaáliban is biológusok okoskodnak. Olyan pici pársejtes embriónál nem tudják még a genetikai cuccokat kiszűrni (sz.tem), de ha egy betegség csak fiú ágon öröklődik pl. akkor értelemszerűen csak a kis csajosokat hagyják meg lés azokat ültetik vissza :)

Az én férjem korán érő típus :( 33 évesen, nem bírom elráncigálni sehova. Így én is kénytelen vagyok magam megoldani a bulizós időszakokat. Habár újabban egy-két bulira rávettem, nagyon jó, amikor velem van :)

büngyike

Haha! Most látom Ágica hozzászólásának dátumát jól elbatta a babanet :shock:

büngyike

Ágica Teljesen egyetértek!Azért mész oda, mert vannak olyan dolgok ezzel kapcsolatban, amiket nem tudsz.És ha nem mondják el meg kell kérdezni!Nekem is egy csomó kérdésem lenne erről! :?
Az én férjem 7évvel időssebb tőlem. Nagyon nyugodt, nem túl idegeskedős típus. Én annál inkább! De ragadnak át a tulajdonságai,aminek nagyon örülök, kiegyensúlyozottabb lettem, és ezt Neki köszönhetem. Jaj!Úúúúúgy szeeeereeetem!!! :shock: Ne haragudjatok...kicsit elragadtattam magam... :oops:
Vendég

Cukika! Én is így vagyok a császárral. Szeretnék is rendesen szülni, mert az a normális, de félek is.... És ha gáz van, azonnal vágjanak. Anyám is így szült meg, igaz, mi ketten voltunk :)

Adrinalin! Milyen volt lubickolni?

büngyike

Ja, és a Rennie valóban gusztustalan, nem is hatékony....
Nekem csak az a gombóc van, amiről írtál.... igazából nem kimondottan égésérzet ez, de nagyon rossz :evil:

Ha gond van - de ne legyen - sztem a Szt. Istvánba menj itt Pesten.

büngyike

Sziasztok!
Már csak egy vizsgám van hátra.13 kipipálva! :D
Tegnap este értünk haza,és megpróbáltam visszaolvasni,mi történt hétfőtől,de nem ment. :oops: :( Valaki el tudná nekem mesélni pár mondatban az eseményeket????????Úgy megköszönném! Kép

A genetikára nem kell menjük többet.El vagyunk engedve,mert EGÉSZSÉGES,tuti KISLÁNYUNK van!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Íme a fotó is Dorottyánkról:
Kép
Ez pedig a nagytesóval a pocakmutogatós képünk:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Köszi a tanácsokat a honlappal kapcsolatban, majd tolmácsolom az uramnak, hogy a fenekéről is tegyen fel képet :D
Egyébként imádom a fenekét! :D :roll:

Csajok!
Tegnap éjszaka úgy begörcsölt a vádlim, hogy azt hittem meghalok.
Vettem Magne B6-t, és kálcium tablettát is, mert néha vérezget az ínyem.
Lehet egyszerre szedni a kettőt?

Én is egyre inkább gondolkodom a császáron, kicsit be vagyok tojva a szüléstől, de még meglátjuk.
Bár nálam még esélyes is, mert a méhlepény mé mindíg nincs jó helyen.

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Cuki!
Mostanában esténként nekem is ég a nyelőcsövem, és nekem is van gombócom. Ez a gyomor, amit nyom a magzat, és savat juttat vissza a nyelőcsőbe. Nekem eddig bírható, csak nem tudok már oldaltfekve sem aludni, mert akkor előjön a gombóc. Vagy hason, vagy háton, de ugye egyik sem az igazi….
A mamut vagy a mompark?
A szentimre jó, de hogy a legjobb lenne, azt ne hiszem. Koraszülés esetén talán a SOTE

OKr!
Jó a pocakos kép!

Masi!
Egyszerre érdemes szedni a kettőt, mert segítik egymást. Túlzott fogínyvérzésre: rutascorbin! ami Speckó C-vitamin, 8. hét óta szedem, mostmár csak 2 naponta 2-t

Csajok!
Nem ismerek a kedves anyukákra! Hát mindenki császároztatni akar? Ennyire gáz a dolog? Szerintem a töriérettséginél semmi sem lehet rosszabb!!!!!

Ágica
Kép
ágica_26

én valahogy hiszem, hogy intimtornával, gátmasszással el lehet kerülnia dolgot, illetve segíteni lehet a gyógyulást.
nekem tegnap a vihar miatt az orrsövényműtétem helye fájt, és az meg is fájdul időnként... :? ez van, mindig érzékeny marad
(olyan érzés, mintha kaptam volna egy balhorgot a képembe...)

hihi :lol: :lol: :lol: akkor a gátmetszés helye majd olyan, mintha jól +b@sztak volna?????????????
:roll: bocsi még könnyen beszélek...kérdezzetek majd meg október 21-én....

Ágica
Kép
ágica_26

Halihó!

OKR! Nagyon állat ez a fotó rólatok! :!:

Igen, van ikertesóm, fogalmam sincs hány hétre születtünk, de majd megkérdezem anyánkat. Tuti korábban, mert elfolyt a magzatvize és Apám hisztizett, hogy de miért, még nem kell szülni.... :lol:
Egy petéjűek vagyunk, és nem is tudták, hogy kettő lesz :shock: Mindenki lesokkolt, de nagy volt az öröm.
A csalafintaságokkal hamar felhagytunk, mert nem szerettük, max kamaszként telefonon be-be csaptunk egy-egy udvarlót :oops:

A Szt. István az a Nagyvárad téren van, az Üllői útnál, közel a Fradi-pályához. De ha a Flóriánnál lesztek, akkor jó a Margit is. Nem tudom ott van-e nőgyógyászati ügyelet :roll:
Esetleg felhívhatom a barátnőmet és megkérdezem tőle :) Ő is ott dolgozik, csak másik osztályon.

Nagy pláza? Nos, semmi gáz ezzel, én sem vagyok echte Pesti ;)

büngyike

Cukika Az István szerintem is jó! Ez Pesten van az üllői úton a Nagyvárad térnél a Heim Pál gyermekkórházzal szemben.De ne legyen rá szükségetek!
Büngyike Köszönöm az érdeklődést szuper volt! Vittük a kutyusunkat is,nagyon ügyesen úszik (legalább kicsit látszik, hogy az enyém :D )
Ágica A gátmasszázsban én is hiszek.Majd betanítom Apát rá. :oops: :lol:
Okr Ez a kép annyira aranyos :D
Vendég

na halika!!!!!!!!
GÁTMETSZÉS?????????VAGÁNY VAGYOK ,MERT NEKEM MÁR VOLT , DE ABSZOLÚT NEM LEHET ÉREZNI , A DOKI KÖZÖLTE HOGY SZÓLJAK ,HOGY HA ÉRZEM A KÖV . TOLÓFÁJÁST ,MERT AKKOR CSINÁLJA . PERSZE ÉN MEG ATTÓL PARÁZTAM ,HOGY NEHOGY CSAK BEKÉPZELJEM A TOLÓFÁJÁST ÉS ROSSZKOR SZÓLJAK,DE HÁL ISTEN MEGÉREZTEM A TOLÓF.-T,ÉS A G.METSZÉSBŐL SEMMIT ,DE SEMMIT NEM ÉREZTEM . MIVEL ANYUKÁM VOLT BENT EKKOR A SZÜLÉSNÉL , Ő TERMÉSZETESEN EKKOR LETT ROSSZUL,MERT AZT MONDTA ,HOGY NEM BÍRTA EGYSZERRE A HANGOT ÉS A LÁTVÁNYT .
SZÓVAL ÉN MEG NAGYON REMÉNYKEDE BENNE HOGY EZT A LÁNYT SIKERÜL RENDES ÚTON VILÁGRA HOZNOM ,INKÁBB SZENVEDEK ÓRÁKAT , MINTSEM HOGY NAPOKAT CSÁSZÁR UTÁN.
BÜNGYIKE:KÉRDÉSEDRE A VÁLASZ , SZÜLÉS UTÁN OTT LENN MINDEN OLYAN MARAD ,MINT VOLT , PERSZE LEHET PSZICHÉSEN ÉRINT MEG MAJD A DOLOG . AKKOR ÚGYSEM AZ FOG JÁRNI A FEJÜNKBEN ,HOGY APÁVAL DE JÓ LENNE MÁR EGYÜTT LENNI , HANEM HOGY -HOGYAN ÜLJ ÚGY LE,HOGY AZ NE FÁJJON :oops: :lol: NYUGTATÁSKÉPPEN,6 HÉTIG ELVILEG SEX NO , DE PERSZE AMILYEN NIMFO VAGYOK , ÉS AKKOR IS VOLTAM ,5 . HÉT UTÁN MI NEKILÁTTUNK .LASSAN ,ÓVATOSAN , DE SEMMI GÁZ NEM VOLT . TÁGABB SEM LETTEM :D
OKR:ARIK A FOTÓK!!!!!!!!!
geosel.klara

JA ,MI AFÉRJEMMEL EGYIDŐSEK VAGYUNK , SŐT ÉN 1 HÓNAPPAL MÉG IDŐSEBBIS.ÉN MEG A FIATALABB FÉRFIAK PÁRTJAN VAGYOK . NEKEM MINDIG A FIATALABB FICKÓK TETSZETTTEK , NA DE NEM VAGYOK ÁM AZÉRT PEDO :lol:
SZÓVAL MI MÁR 9.ÉVE EGYÜTT VAGYOK (JÓBAN -ROSSZBAN),ÉS REMÉLEM MÉG ÍGY IS LESZ ÉVTIZEDEKIG :D
geosel.klara

A HELYESÍRÁST ÉS EGYÉB HIBÁKAT NE NÉZZÉTEK , MERT APÁVAL HADAKOZUNK A GÉPEN ,HOGY KI ÜLJÖN ELÉ , ÉS GYORSAN KELL ÍRJAK! :(
geosel.klara

Klári!
édesanyám 2 évvel idősebb apukámnál, és anya mindig a fiatal pasikat szerette.
mondtam is neki, hogy egyszer össze fonunk veszni egy pasin, mert egy korosztályt szeretünk... :D :D :D

ja! a párom pedifil én meg gerontofil vagyok. ez az ideális kapcsolat.... :lol: :lol: :lol:

Ágica
Kép
ágica_26

ÁGICA26:EZ TETSZIK :lol: :lol: :lol: :lol:
geosel.klara

Cukika!

Ódudai Pláza: Eurocenter, de ez nem túl nagy, nincs sok bolt csak jó mozi
Legközelebb: Westend(legtöbb bolt és mozi)és Duna pláza van a IIIkerülethez.

Kórház szempontjából a Margit kórház, de ott én sem tudom, hogy van-e ügyelet, még mindíg függőben van, hogy mi lesz velük.

De szerintem úgysem lesz rá szükséged :D

Megyek haza úgy döntöttem, ma nincs a főnököm, már a munkámmal is készen vagyok, és van egy csomó tanulnivalóm, mivel tegnap inkább aludtam.

Pusza mindenkinek.

Kép
masika

Na, Margit:

Csak nőgyógyászat van, négy ággyal, de elvileg tudnak segíteni Cuki-féle helyzetekben is, hiszen szülés-nőgyógyászok dolgoznak ott is és szülni még nem akarunk, ugyebár :)
Viszont felváltva ügyelnek a sebészekkel, így fel kell hívni őket, ha baj van és megkérdezni, hogy van-e nőgyógyászati ügyelet.

Én nem szeretném, hogy szükségetek legyen rá ...

büngyike

Klára!

Köszi a választ :) Remélem szerencsés leszek, mint te. Mondjuk még a hat hetet kibírom valahogy :oops: de annak már nem örülnék, ha a méret változna :?

Ágica! Jófej vagy, és csak a poén kedvéért fogadom el, amit írtál, mert a pedo- és a gerontofil, azért jóval nagyobb korkülönbséggel működik ;)
Különben a férjem rám is rámfogja a gerontofil hajlamot az exem miatt :) Ilyenkor majdnem agyon akarom ütni, ő meg röhög. Persze no para, nem ez életünk nagy összeveszési-alapja :)
Én is cukkolom az exe miatt, aki 16 éves volt, amikor "jártak", a Drágám pedig 22-23.
Szerintem ezt nem lehet így meghatározni, mi a sok, mi a kevés.
Kinek mennyi.....

büngyike

Cuki! Tényleg ne legyen! Nagyon vigyázz magatokra!

büngyike

Klári!
én olyan gátmetszést akarok, mint neked van! punktum!

Ágica
Kép
ágica_26

Cukika: ilyen érzésem nekem is van, mármint a szeptemberi szüléssel kapcsolatban, szept 20 lenne a jó akkor van a szülinapom :D

Sheepy: voltál jógán? állítólag van mamaúszás Budakalászon is a lakóparknál valahol, majd megérdeklődöm pontosan hol, mert ott szinte minden nap van nem csak hétfőn.

Hű! dög meleg van kinn, ahhoz képest, hogy azt mondták mára lehülés várható. Lementem vásárolni és még a bugyimról is folyt a víz mire felértem.

Kép
masika

no csajok lelépek lassanként...
kezd fusztrálni a munkám. nem tudom megcsinálni, és már nem is akarom, pedig van vagy egy hónap lemaradásom a határidőhöz képest, de már útálom az egészet...

hétvégén letisztázódik a szekrény, és jövőhéten megrendeljük, és leszállítják. tavaly februárban néztük ki!!!! hát ilyen az én párom...
aztán takarítunk, és elvileg anyósozunk, de nekem ahhoz most nincs nagy kedvem. nem is mondanak olyan meleget, nem kell elrohanni a lakásból.

kislánykám egész nap mocorgott. néha aludhatna is egy kicsit...most olyan furcsa semmilyen kedvem sincs...most olyan állapotban vagyok, hogy minden sz@r
azaz igazság, hogy átnézegettem más topkba, és ott már megvannak a babák. és most én is nagyon vágyom rá....szeretném a kezemben tartani...
talán egyek egy túrórudit? attól lehet, hogy jobb lenne... :? hmmm...

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok !

Okr Gratulálok mind a 2 lányodhoz , nagyon édik a fotók !!! :lol:

Masi nekem is tetszett a honlap, csak az zavaró ,hogy folyton mozog , de párod képe kompenzálja !! :wink:
A jóga elvileg 17:15'-től kezdődik, de lehet,hogy ma még nem megyek, mert most értem haza a városból és csavarni lehet belőlem az izzadtságot.

Képzeljétek találtam egy bababoltot a Nyugatinál, ahol egy kicsit olcsóbban lehet kapni azt a babakocsit amit kinéztünk, viszont most mértem le a liftet , és szerintem nem fér be :roll:
Nagyon örülök neki, bár gyanús volt a dolog , mert a bringám is csak állítva fér el, úgy hogy én már a falra kenődve utazom .

Anyukám szerint pont elférne, de nem szeretnék beragadni a gyerekkel !

Nem tudom eldönteni mi legyen.
http://bebibolt.hu/bababolt/- itt lehet a kocsit megnézni . A Chicco trio enjoy sahara , vagy a Graco Quattro Tur Dlx Tsb Gaia kocsikra fáj a fogam , de az utóbbi a kedvenc, mert a másiknak nem tetszik a fogantyúja .
Szerintetek milyenek ?

Cuki :
hol a kép a gátmetszésről ?

Kép
sheepy

Ágica Gátmetszésről amúgy egy csomó minden van a neten , érdemes rákeresgélni, bár én csak rajzokat találtam.

Nem vagyok oda a megvalósításért, mert nem szeretném ha csorba esne a teljesítőképességen + az élvezeti oldal sem elhanyagolható !
Pláne 9 hónap szexmentesség után !!!!!!!!!!!!!!!!

Már alig várom , hogy a párom megint "rámvethesse" magát :wink:

Kép
sheepy

Sziasztok!

Én is azt gondolom, hog szept.-ben megszülök.
Mikor kérdezik, mikorra várom a babát, akkor is azt mondom, szept . vége, esetleg okt. eleje. :)

Gátmetszés: ez a szülés azon szakaszában van, mikor nemigen foglalkozik az ember vele. Én se éreztem, annál is inkább, mivelhogy előtte érzéstelenítőt adnak. (azt se éreztem fájdalmasnak, őszintén szólva a kitolási fájdalom nagyobb).
Valóban nem egyenesen, hanem ferdén vágnak valamelyik irányban, egyet. Hogy milyen hosszú, az attól is függ, milyen nagynak érzik/gondolják a babát. (ebben segít a legutolsó BPD eredmény). A 10 cm biztos, hogy erős túlzás. Sztem 3-4 cm-t vághatnak kb. átlagban. Vagy még annyit sem.
Szerintem természetes, hogy kicsit ellenálltok az ilyen fajta változásnak, viszont azt figyelembe kell venni, hogy egy szülés után, akár császár, akár sima sok változás fog történni az életünkben, ez alól a testünk sem kivétel . A szülés eléggé leterheli a szervezetet, ezért van a 6 hét, hogy ezek a dolgok visszaálljanak. Ami sikerül is többé kevésbé, attól is függően, mennyire tudott az anyuka a 6 hét alatt pihenni.!!!
Sztem egy term. szülés után már tökéletesen ugyan olyan hüvely nem lesz, DE lényeges különbség sem szokott normál esetben történni. Simán megszokható, vagy akár észre sem vehető!
Személy szerint, 2 gátmetszés után azt mondhatom, nem vettem sose észre, hogy később fájt volna. Emiatt császárra vágyni szükségtelen. A császár egy műtét, lényegesen több vágással, varrattal...
Szex: A legtöbb anyuka meglehetősen kimerült az első hónapokban. Nem vágyik a fáradtságtól a szexre. Apuci, ha puncit kap( már bocs) örül, mint majom a farkának! :oops: Ha bármi különbség lesz is, le lesz nagy ívben tojva.
Ott lesz nektek egy életke, akiről állandóan gondoskodnotok kell, ez lesz a nagy feladat ám! Főleg első gyereknél.
Nekem a 3. már gátvédelmes volt, itt már nagyobb különbséget éreztem. De még így sincs gond közel sem. Persze akkor még mindig ott van az intim torna. Lehet élni vele!

Kriszti, nagyon édi a pocid és a kislányod is! :)

Büngyi, csúcs, hogy milyen meglepi lehetett a születésetek! :)
Te akkor a Kaáliban voltál? Tudod, melyik biológus játszott közre?

Évi, a Grand cafét én is szeretem! :)

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Cuki :wink:

Amúgy én a beöntés- kérdést gázosabbnak tartom , mint a gátmetszést.
Leginkább a kivitelezésben vannak hiányos infóim, és a legtöbb szüléses oldalnál is csak átsiklanak felette, pedig ez egy igen sarkallatos pont !

Kép
sheepy

Sheepy, grat a kislányhoz! Nálunk is lánykát szeretett volna most a párom. :) :shock:

Nekem az is tök jó, ha csak szeretettel átölel!
Juj, lehet nagyon öregszem! :wink:

E.

gerika

Most jut eszembe, valamelyik hülye reggeli műsorban ( RTL -en azt hiszem ) , kb. 1 - 2 hónapja azt mondta egy szexológus/ pszichológus csaj, hogy teljesen természetes ha a terhesség végére a fickók már annyira kiéheznek szexuálisan ,hogy teljesen természetes, ha más nő után néznek, mert otthon esetleg anyuci fáradt/nyűgös / veszélyeztetett kismamaként visszafogja magát .

Szóval szerinte teljesen normális, és ne vegyük zokon,ha ilyenkor majd becsúszik egy kis etye-petye házon kívül , mert ez nem jelenthet gondot egy jól működő kapcsolatban.

Vonatkozik ugyanez a 6 hetes "türelmi időszakra " is .

Hát én ezen úgy kiakadtam ,hogy csak NA!!!!
Még szerencse,hogy gyorsan elfelejtettem , csak most jutott valahogy megint eszembe .

Kép
sheepy

Gerika : aranyos vagy, de fiú lesz ! :lol: :lol:

Ugyan kislányt vártunk, és az apja nagyon szomorú volt egy ideig, de már ugyan olyan boldogok vagyunk Dani miatt is !

Kép
sheepy

Sheepy, nem olyan gáz az a beöntés! Nálunk a klinikán úgy tudom, már csak valami tablettát kell bevenni!
Figyeljetek, az egész szülésben normálisan kb . az uccsó óra a nagyon gáz, erre kéne ötleteket gyűjteni, hogy éljük túl. A többitől ne féljetek! :)

E.

gerika

hű Sheepy!
az a nő tényleg állat lehetett! remélem ő ezt átélhette...

Ágica
Kép
ágica_26

Sheepy, persze, csak elírtam. Bocsi! :oops:

E.

gerika

beöntés:
szerintem nem lehet annyira gáz...úgyis kijön. a szülöágyat összesz@rni meg tényleg nem lehet egy élmény
egy volt osztálytársam, aki májusban szült ikreket azt mondta, hogy nagyon bánja, hogy nála nem volt idő a beöntésre, mert komfortosabban érezte volna magát, ragaszkodjak a beöntéshez. hát én ragaszkodni fogok...nem szeretném a kakit tartogatni, amikor másra kell koncentrálnom

Ágica
Kép
ágica_26

Sheepy nekem is küld el!!!

Ágica
Kép
ágica_26

sheppy !nekem is!!!!!!!!!44 :D
geosel.klara

Hahó!
De rég jártam itt..!4 napig Pesten voltam,elfáradtam,elég volt..én ezt nem bírnám hosszútávon! :? De Nyünyikém jól bírta hálisten!Még mindig nem tudjuk mi lesz!Talán 2 hét múlva :) !

Én csajok 8 kg-nál tartok kb!Jézus!És még mennyi felfog jönni! :D :shock: De hát ez van!Pussz mindenkinek!

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Látom a gátmetszés a téma. A vágást tényleg nem érzi az ember - mondom ezt én, akit tudjátok nem érzéstelenítettek - de a varrás az nagyon kutya volt. Azt mondják fájdalomcsillapítóval (Lidocain) is érzik a nők, gondolhatjátok akkor nekem mennyire fájt. Hát nem kívánom senkinek.
Nálam a hab a tortán az volt, hogy a vágás ellenére repedtem is, így a méhszájamat is varrni kellett.
De: a szexben, vagyis a méretben nincs változás. Nem lett sem nagyobb, semi kisebb a hüvely mérete.
Viszont én is megérzem az időjárás változást. Néha kegyetlenül tud sajogni a heg.
Ugye engem is 2x vágtak már, és nem ugyanott vágnak, mint az előző szülésnél, így nekem 2 vágás vagyis heg van egymás alatt.
Kíváncsi leszek most hová fogják csinálni. Gyönyörűen fogok kinézni. Már előre fosok tőle.
A beöntés sem semmi. Én kérdeztem a szülésznőt, hogy hová tölti már azt a rengeteg vizet belém. Alig bírtam tartani, azt hittem soha sem érek el a WC-ig. Nagyon szar amikor fájások vannak és közben meg zúdul a víz az ember belébe.
Nem akartam senkit sem ijesztgetni, de nekem nincsenek nagyon happy élményeim a szülésről. Bocsi.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok Csajok!

Témánál vagyunk!
Klára nem egészen értettem, volt gátmetszés is meg császár is. Vagy hog yvan ez?

Egyébként csatlakozom az elöttem szólokhoz. Észre sem vettem a gátmetszést a férjem meg végig is nézte (ő az aki pár éve megvágta magát borotválkozás közben és kis híjján elájult) Ami szerintem durva (nekem az volt) kb 4. naptól mikor gyógyul a seb. Bőgve jártam wc-re, de a többi ismerősön nem szenvedett így vele! Azt mondják az aloe first jót tesz, én azzal készülök a témára.

Egyébként én is nagyon fostam a beöntéstől (már bocs a kifejezésért), de annyira nem nagy ügy. Meg a legtöbb emberre anmúgy is rájön a hasmenés szülés elött (a természet is tudja a dolgát) ez csak átmossa még egy kicsit.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Nekem nem gáz a beöntés, nem attól tartok, de jó pozitív példákat is hallani a gátmetszésről.

Cukika! Nekem is küldd el azt a képet a gátmetszésről! Nem tudom, hogy proivátban lehet-e, de ha nem, akkor küldök mailcímet.

Én is szeptember végét, október elejét mondok, ha kérdezik :)

Erika! Nem emlékszem, de a Kaáli oldalán meg tudom mutatni a fotókon a fiatalembert ;) Magas, vékony, szimpatikus és tökéletes embriókat hoz össze ;)

Szép estét Nektek! Még csatolok egy fotót. Megvettem Monától azt a felsőt, amit itt reklámozott, nagyon tetszik a férjemnek, le is fotóztam nektek:

Kép

büngyike

Cukika Én is szeretném azt a képet!!! :shock: :lol:
Büngyike Valóban nagyon csinos a felső és a pocak is! Olvasgattam a blogodat és nagyon-nagyon tetszett! Én írok, csak egy ilyen itthoni laptop kivitelben...Milyen jó lesz majd olvasgatni a Picúrkáknak!! :D
Én a gátmetszéstől és a beöntéstől is reszketek. De rájöttem, hogy nem jó a strucc effektus! :shock:
Azt vettem észre, hogy most két napig nem mosogattam (Apa kivette a részét a házimunkából :D ) , és most! Nem férek oda rendesen! :roll: :D Itt kacagtam magamon! Jaaaj mi lesz még később.... :D
Vendég

hurrá!!!!!!!!!holnap fürcsizünk egy nagyot!!!!!!!!!!!
úgy várom mint egy óvodás!!!!!na megyek tusolni , mert lehet az éjjel aludni sem tudok ,bezabáltam sárgabarackból!! :o
büngyi:jól nézel ki!!!!!!!!!
majd én is dobok képeket a cuccokról amiket vettem :lol:
geosel.klara

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?