A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!Tegnap megvolt a szülöszoba látogatás nagyon jó volt.A szobák jól fel szereltek nagyon hangulatos világítás van.A papáknak kényelmes fotelok vannak,sőt inni való meg kis rágcsálni való is van minden szobába.Van különbség a Magyarországi meg az itteni kórház között tisztaságban meg a dolgozok is valahogy mások.Hála pénzt a szülésznők meg a dokik nem fogadnak el ez olyan furcsa volt számomra.Esetleg amit el fogadnak az egy ajándék kosár.Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Szép napot nektek,
Nenoke: nagyon sokat gondolok rád, ++++++++++++++++++++ kitartást és erőt kívánok neked! ++++++++++++++++++++++++

Móni: mennyi az az annyi, ha szabadna tudnom? Nekem ez egy tavalyi összeg, amit a barátnőm mondott, nem tudom, hogy változott-e?! Én nem merem megkérdezni, de mindkét barátnőm a szülésznőnek ennyit adott.

Szivvi: a császárosoknak több mennyiséget adnak, hogy "semmit" ne érezzenek, a sima szülésnél pedig azért "haloványan" érzed a dolgokat, és mondják is, hogy most kell nyomni... Még gondolkodom rajta.
Egyébként nagyon hülye éjszakám volt a szülésedből kiindulva arra keltem, hogy valami folyik, nos annyira kellett pisilnem, én meg annyira aludtam, hogy becsúrrant egy kicsi... :oops: ki is mentem pisikélni, de végig azon gondolkodtam, hogy basszuskulacs mindjárt zúdúl én meg mi a szart csináljak, még össze se vagyok pakolva... aztán persze semmi, csak kicsit bepisiltem. :oops: :shock: megnyugodtam és begörcsölt a vádlim. :cry: :evil: aztán meg azt álmodtam, hogy kórházban vagyok, mert nem gyógyultam ki a horkolásból és arra keresnek valami természetes módszert, az orvos meg valami színész volt... Szóval baromi jó éjszakám volt!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

mi ismét csak a szelet kaptuk a tegnapi időből!

Enikő remélem nem áztok meg mert nálunk kerti party lesz és nem jó esőben sütögetni.

Anyukámék megérkeztek Romániába ma már reggel 7-től nyomják a programokat.

nekem nincs szülésznőm őszinte leszek nem akartam még neki is fizetni.meg itt nálunk 4 szülésznő van akik 12 órában nyomják vagy pont bent lenne vagy pedig ennyi idő után rángatnám be.

Mindenkinek nagyon szorítok aki kórházban van!

Bridzsi

Kép
esztora

Hemej!
Elhiszem, hogy nagyon szép ott minden, felszerelt és modern.
Az, hogy nincs hálapénz az meg azért van mert ott az orvosok meg vannak fizetve elég rendesen. Nem csoda, hogy Mo-ról annyi orvos megy külföldre dolgozni. Szal a különbség az óriási!

Kinderke!
Nekem ma pisi után, jött a vizes folyás..elég rendesen de nem csöpögve..
Szegénykém bepipi, na de a görcs az nagyon durva...huu nem irigyellek.
Szépeket álmodtál baba! :lol: Színész a doki? hm..nyamika, vmi. sármos csávó. :P
Én minden lefekvéskor bekenem Naturlandos (gyógynövényes) izomlazítóval, főleg, hogy nem szedem már a Magne B6-ot..
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Udv. Bibike! En is csak csatlakozni tudok a tobbiekhez, szerintem sincs tuti semmi gond a piciddel!

Nenokenek megy tovabbra a drukk! Azert mostmar biztos nem lehet nagy baj Naluk, hisz mar ebben az idoben barmikor megszulethet a pici!!!

Emi 25, sajnalom, hogy se dokid se szulesznod... Gondolom, hogy megviselt. Kitartast s remelem minel hamarabb talalsz vkit, vkiket a helyukre!!!

(Ez is jo itt, hogy ugyeletes dokinal szul mindenki, igy nincs ilyen problema, hogy lesz e vagy sem. A masik konnyebbseg pedig hogy itt sincs jutalompenz, meg egy gonddal kevesebb)
Vendég

Kiskacsa!
Hát jah, ez pénz dolog..elég kiakasztó.

Évekig fizetem a brutál TB-t, stb..kifizetem a magándokit..a 9 hónap alatt, aztán még a végén is elég nagy összeget nyomatunk neki..ez a magyarországi egészségügy katasztrófális egyszerűen.
Ha nem adsz pénzt le vagy sza@va../tisztelet a kivételnek bár olyanról nem nagyon tudok/ Sőt! Apukámat évekkel ezelőtt sérvvel műtőtték, protekcióval, elég nagy összeget nyomott a dokinő zsebébe és elcseszték neki, mégegyszer meg kellett műteni..ahol ráadásra az epidurált úgy elcseszték, hogy amikor elkezdték vágni, felűvöltött, mert mindent érzett..naa? ez a durva!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Kb 3oldalnyi elmaradásom van, de most nem tudok visszaolvasni :oops:

Tegnap voltunk vásárolni még, vettem pizsiket, szopis meltartót meg papucsot :lol:
Viszont a hazafele úton elkezdett fájdogálni a hasam, és azóta is tart. Nem rendszeres, de eléggé erős :roll:
Hajnal fél négykor arra ébredtem, hogy iszonyatosan görcsöl, keményedik, sehogy nem jó! 5ig sétálgattam meg szenvedtem utánna lefeküdtem. Aludtam is egy picit, de azóta is fáj :roll: Fogalmam sincs róla mit csináljak, egyedül vagyok itthon a srácokkal, a férjem dél körül jön.
Na befejezem a panaszáradatot, meg nem is bírok itt ülni :cry:
Jók legyetek, akinek meg kell megy a drukk!!!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi!
Délután ha még fáj a pocid menjetek be a kórházba!!!
Próbálj vhogy. pihenni, már amennyire ez lehetséges..
hm..
Nagyon vigyázz magadra, a dokinak nem ártana látniaaa
torolve_20131003125716

Jó reggelt Mamák és pocaklakók!
Mindannyian a bébik miatt nem tudtunk aludni :lol: Nálunk akkora szél volt, hogy szegény kicsikém egész éjjel szenvedett..Nem bömbölt, csak nyekergett, meg kalimpált a kezével, lábával.
Brigi
Lehet ti jöttök???
Andikám
Lehet jobb lenne, ha összedobnád azt a pakkot 8) Semmivel sem jobb, ha apával rakatod össze, mert pl nekem behozta a téli pizsijeimet, rakott 2 pár zoknit, de az övéiből :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Ma nem nagyon leszek, megyünk anyukámékhoz.

Akinek kell, mennek a drukkok.

Emi25: Sajnálom!!!! Ez annyira xar. De lehet, hogy még megtalálod a jó megoldást.

Andikám: Ne paráztassad magadaaat angyalom, mert aztán rossz lesz! Csak magatokra gondolj!

Hemej: Jó lehet neked ott Németországban!

Mary: Neked meg Japánban. Na, megvan már Kisbaba neve?

Gurgikám: Csoccsantalak édeske!!!

Kép
zsuzsi**

Szivvi: A férjed akkor is egy tök cukker ember! Jó jó, nem ért a ruhákhoz, meg hát izgult is biztos... De amit ide beírt, az alapján tutira imááád!!!

Kép
zsuzsi**

Uxi: Énn ma vagyok 35-35 :D

Kép
zsuzsi**

Szivvvi!!
Apa zoknija+ téli pizsi (flanel) :lol:
Nyugis napot kívánok Lilkóbabának meg persze nektek is!

Zsuzsi!
Érezzétek jól magatokat anyukádéknál!!

Hát nemtom mi elvileg Zsámbékra mennénk esküvői szertartásra a Romtemplomhoz, utána meg Budafokon vacsibuli..kedvem az lenne is..csak nehezen vonszolom magamat.. :roll: na meg kéne vmi. normális lábbeli..
torolve_20131003125716

Gurgula! Egyetertek.... sajnos ez nem fog egyhamar megvaltozni...

Brigi! Szerintem is menj orvoshoz, ha ez igy folytatodik... Persze mondjuk ezt Neked mi, a mar haromgyerekes anyukanak :D

Szivvi: En pont az ilyen zokninkak orulnek a legjobban :lol:

Zsuzsi. Meg nincs semmi uj nev azota. Ferjem sem latom surun, legutobb mult hetvegen, legkozelebb majd a kovetkezon...
Am lehet csak a szules utan dontjuk el, ha mar lattuk a pici arcat. Akkor lehet beugrik vmi szupi nev, ami illik hozza :D (Szuletes utan lesz ket hetunk eldonteni)
Vendég

sziasztok!

Brigi, ma nekem is egész nap görcsölget a hasam. Próbálj meg pihenni, bár ez lehetetlennek tűnik tudom.

A dokim ajánlott egy másik orvost csak az a baj hogy nagyon fiatal, bár a szülésznőm szerint nem lesz gond vele, aranyos háát azért nekem vannak előítéleteim, de nincs más választásom.

Enikő! Nekem Márton Virágot ajánlotta a dokim, hallottál róla vmit? Nagyon fiatal, de azt mondták jó. Jó pofák voltak a klinikán a dokimat rendelés közben behívatta a prof, senki nem tudta miért, megvártam mert épp a ctg-t csinálták és alá kellett írnia, azután jött vissza sírva, hogy nem vezethet több szülést! :evil: Nem szerették a klinikán a "barom" férfi orvosok, mert elvette tőlük a pacienseket, hisz sokan őt választották nagyon rendes volt a nőkkel, és ezt sokan rossz szemmel nézték.

Kép Kép
emi_25

No.
Manó küldött sms-t.
Még egyben..nem tud jönni egyelőre mert a vihar miatt kidőlt az utcájukban egy diófa és leszakított minden vezetéket (internet, tv, stb.) és ott sajnos nem vmi. gyorsan megy a javítás.
Addig én tudósítok róla..

Nenőke még nem jelentkezett de amint smsezik, jelentek!
Addig is megy a szorítás értük!
torolve_20131003125716

Moni leírnád,hogy milyen homeos dolgokat ajánlott a szülésznőd?Köszi

Bibike az én ujjaim is fájnak úgy a tövénél mintha az izületek fájnának.A gyürük már nem jönnek az ujjaimra de nincs bedagadva vészesen.Éjszaka ha felébredek akkor talán mégjobban fáj,és nem is bírom teljesen behajlítani.
pillangó7

Mary, persze, küldd nyugodtan a címemre, felrakom rögtön! Többiek is küldhetik nyugodtan az infókat a címemre, ha van netes lehetőségük, felrakom.

Üdv, Bibike, berakjalak a táblánkba?

kétfiús anyuka
babdorka

Az éjszaka babám megint szétrúgta a hasam.Most meg szinte alig mozog.Kicsit aggódok.Ilyenkor már aktiv szokott lenni.
pillangó7

Pillangó, ne izgulj, éjszaka biztos a hidegfrontot érezte a babád. A hidegfront viszont azóta továbbállt, biztos azért nyugodott meg. Most piheni ki az éjszakát. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Gurgi: az én véleményem az, hogy itthon hiába lennének megfizetve az orvosok, az sem lenne elég, és akkor is simán elfogadnák a hálapénzt. A vérükben van..... Amelyik korrekt, és nincs vastag bőr a képén, az most sem fogadja el, pedig ő sem keres többet, mint bármelyik másik. Csak sajnos ebből nagyon kevés van, és attól tartok, hogy egyre kevesebb is lesz......
Gusztustalan ez az egész rendszer ami itt van nálunk, a Balkánok Balkánja, és még mi nézünk le másokat..... Óh jaj Istenem, csak tudnám mire föl?!

Bocsi, de sajnos nekem ez a véleményem.

Kép
Kép
moni1973

pillangó: négy féle bogyót ajánlott a nőci, kettőt szülés előtti időszakra a 36. héttől, két fajtát pedig a szülés közbeni időre, illetve utána.

szülés közben és után:
arnica C30: sebgyógyító, vérzéscsillapító hatású
staphysagria C30: fájdalom csillapítás, serkenti a sebgyógyulást

Szülésre való felkészítésre:
caulophyllum C30: méhnyak izomzatának puhítására, előkészíti a könnyebb vajúdást
cimicifuga C30: szintén méhnyakizom tágító, rendszeres fájásoknál felváltva lehet szedni az előzővel

Üdv,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Huhh! Ezt az elvonókúrát. Pedig ha belegondolok, nem is volt hosszú. Kössz Gurgi, aranyos voltál, ide is megírtad, nekem is válaszoltál. Arany vagy.
Amúgy reggel apa nekiállt a csajoknak egy játszóházat/várat építeni (régebben harcoltam ki, s határidőt kapott, verseny után neki kell látni), nyomatta is keményen, a szomszéd a szénabehordást szintén, mikor putty, a semmiből jött a vihar. Felkapta a gyerekek kis, vízzel teli medencéjét is. Hát nem semmi volt. Aztán épp bepakolom a mosogatógépet, villany kezdett piilogni, majd elköszönt. Olyan sötét volt, hogy még olvasni sem lehetett. Bánatomban lefeküdtem, majd az üzletből a csajszi hívott, arra ébredtem. Villany meg még sehol. Aztán írtam Gurginak, majd azon kezdtem idegesíteni magam, hogy Grétu nem mozog, s nem is emlkékeztem, hogy ma mocorgott volna. Lenyomtam neki az egyetlen itthon található Túró Rudit, semmi válasz. Apa már hajlott volna arra, hogy dokinénit felhívjam, se én még azért nem. Mert hátha az én bogaram meghunyászkodott a nagy vihar miatt. Na, aztán nekiláttam olvasni (közben vihar elmúlt, de villany még sehol, apa járt le a piacra, s onnan tudtuk a diófa kidőlését), s egyszercsak Grétu is kezdett lájtosan mocorogni. Majd ideültem a gép elé a székbe, benyomtam egy adag cseresznyét, s kezdett jobban kalimpálni. Asszem ezzel most be is kell érnem, hisz lehet most jól érzi magát.
Aztán visszamentem az ágyba olvasni, majd jött a csoda, tv-nél kigyúlt a kis piros lámpa. S ami a még nagyobb csoda, azonnal volt internet is. Hát inkább hajlok arra, hogy a netes kábel nem volt eltépve, mett ennyire nem hinném, hogy össze bírták volna hangolni a munkát.
De hurrá, elvonókúra vége.

Nenőke - gondoltam rád sokat míg Grétussal vívódtam, hogy moccanjon már meg. Remélem azért ha valami gázasra gondolnának a kórházban, akkor már csak kiemelnék belőled a lurkót épségben. De ha még nem, akkor valószínű még nincs itt az ideje, hagyják anyucizni belülről a bébet.

Andi! Hát az tuti, hogy neked nem lehetett muris az élmény a becsorral, de olvasva azért lehetett jót rötyögni.

Mary! Születés után 2 hétig lehet gondolkodni a gyerek nevén? Hmm... Nálunk max addig lehet rajta agyalni, míg a szülészeti elbocsátó szép üzenetet nem adják a kezedbe. Na, azon mán kell szerepeljen. S ha 3-4 nap után mehetsz haza, az messze távol van a 2 héttől.

Bibike! Persze semmi gond, csak élveztem, hogy ezt megjegyezted. :wink:

Emi! Hát gáz így a kiírt idő előtt 2,5 héttel ilyen ténnyel szembesülni. Szülinőkkel szerencsére (vagy sem?) mi is úgy állunk itt mint a fehérváriak, hogy alig vannak, ergó vagy ügyeletes, vagy épp tök fáradt. Meg az itteniekkel az előző tapasztalataim alapján nem is "kukoricáznék", le...rom az egészet úgy ahogy vannak. Mán nem tom melik szülésemnél vót, hogy az amelyiknek adtam, rám sem szart, aztán jött a váltás, annak meg nem adtam, erre az csupa szív-lélekkel volt mellettem (utólag persze, hogy kapott). Uhhó most tuti alapból előre senki nem kap semmit. Eccer tessék mán nekem bizonyítani.

Szivvi! Téli pizsi, férjuram zokni. Hááát, asszem ha konkrétat nem mondanék, én is járhatnék úgy mint te. Télleg pizsi: akkor abban voltál, semmi hálóingezés?

Itt a vihar annyira elmúlt, hogy az előbb apa hívott, segítsek a kölökvár építkezésben, s az agyvizem mán rotyogott. Meg leizzadtam mint egy ló, pedig csak megfigyelői státusom volt.
Na mék, mett ismét hív apa, ezt is eddig nem tom hány részletben írtam már meg.

Gurgi, menjetek el (hacsak nem vagy totál kinyúlva) Annyira tecc nekem ott Zsámbékon a romtemplom.

Kép
kissmanó

Móni! Balkánok balkánja azért kissé keletebbre keresendő. Mett ami itt van, az szerintem még förtelmesebb. Pl. Konstancán (a román tengerparti nagyváros) már nemsoká az egész szülészet orvos nélkül marad. Mind odébbáll, olyan gyatra a fizetés. Sajna. Így nem csoda, ha tartják a zsebüket. Mert végülis a Hippokráteszi esküből éhenhalni jut csak, ha becsületesek.
Enyém dokinéniről azért hallottam jót, hisz egyik ismerős csajszi tanítónője a fiának (s bár épp ugyi nem tom mikor is taníthatja, ha még ugyan fogja újból), azért egyetlen vasat sem fogadott el tőle.
Én tiszta szívesen adom, csak legyen oké minden. Mert sajna az orvosok helyében én is ezt lennék kénytelen tenni. Igaz, soha egyetlen orvos sem tett még konkrét célzást sem a hálapénzre (már velem szemben mondom), de azért jól esett nekik mikor kaptak. S valahogy úgy vagyok vele, hogy ha épp az emberi oldala miatt cseréltem le az előző dokim (már nagyon lekezelte a pácienseit, flegmán kezdett beszélni), akkor úgy érzem, ha ez így megfelel az elvárásaimnak, akkor valahogy én is kell lépjek valamit.
Nam tom, lehet hülye nézőpont, de hát ez ismét egy ördögi kör.

Kép
kissmanó

2007.06.21 13:47 - megszületett Egon. Nagyon boldogok vagyunk. Kati is, ő is jól vannak.

Anti

Kép Egon 1 napos
molkata

Ja, s hogy azért mutassak egy olyan oldalamat is, amelyik nem hajlandó bármikor adni:gyermekeim családorvosa először tőlem azt hiszem megismerkedésünk után vagy 4 évvel kapott először pénzt. Addig max virágot. Mert nem éreztem úgy, hogy "kiérdemelte" volna. Mert mindig úgy voltam kezelve, mint egy tök dili fehérnép, aki beleszólni bír csak, pedig nem is egészségügyis. Adriámnak a bébikori oltásai közül a másodikat késéssel kaptuk meg, mert oltás napján mindig kicsi húlést produkált a drágám. S mikor vittem oltásra, akkor az elsőt akarták újból beadni, mondván, hogy túl sok idő telt el, s ez a szabály. De én nem engedtem, mert előtte dokumentálódtam 4 helyről, s 3nál azt mondták, hogy sehogyan se egyezzem bele az újraoltásba, míg a negyedik azt mondta, hogy mindegy. Ráadásul az egyik hapsi aki elutasította az újraoltás ötletét, az az erdélyi oltásközpont főnöke volt. Képzelhetitek, cirkusz volt a javából a rendelőben. Végül dokinő azt mondta a védőbanyának, hogy az én felelősségemre adják a kettest. Na, oltás után el akartam költözni a gyerekekkel más dokihoz, de akit ajánlottak az olyan pocsékul fogadott, hogy lemondtam. Szerencsére. Mert gondolom a mi dokinénink időközben aztán ő is informálódott, hogy a mostani szérumok nem az ezelőtt 20 évesek, amikor valószínű igaz lett volna, hogy újra kell oltatni a bébet. Na, azutántól emberszámba vesz, felnéz rám, hisz tudja, hogy van két egyetemi végzettségem, értékeli bennem, hogy a gyerekekkel nem minden köhhentésnél nyitom rá az ajtót, szóval mióta emberségesen bánik velem, velünk, azóta van neki is hálapénz (hisz volt olyan, hogy megkértem ilyen-s ilyen gyógyit írjon, mett az hat a kölkeknek, míg a másik nem tuti). S végül szerencsésnek mondom magunkat, hogy nem rohantam el más dokihoz. S Grétut is majd befogadja magához, pedig annyian vannak nála felírva, hogy azon sem csodálkoztam volna, ha nem vállal. De ő is tudja, hogy nem egy mindennap odalátogató, gyógyszerkunyeráló család vagyunk.
Úgyhogy lehet néha kitartással is dokit győzni. Bár azért valószínű, hogy vannak győzhetetlen dokkerek is.

Kép
kissmanó

Anti! gratula a kis családotok szaporulatához. Klassz a fiad, sok egészséget, tejcsit nektek!

Kép
kissmanó

Kissmanó: én nem csak az egészségügyre gondoltam amikor ezt írtam : Balkánok Balkánja, hanem az egész mindenségre ami itt folyik. Hogy rajtunk röhög Európa, ide lehet hozni mindenféle lejárt szavatosságú, romlott élelmiszert, kedves honfitársaink tonna számra vásárolják nyugatról jó pénzért az összepréselt hulladékot, mert az még nagyon kell nekünk, nincs elég az utcákon, meg az utak mellett.... Budapestet ellepi a kutyasz..r, igaz, hogy már egy csomó helyen van gyüjtő kihelyezve, meg nejlon, de az kit érdekel? Semmi kedvük összeszedni, sokkal jobb az úgy szanaszét. De azért Ausztriába elmegyünk tüntetni, mert a bőrgyárból valami szennyező hab kerül a Rábába. Leszögezem, én sem helyeslem, hogy ilyen szemétmódon kitolnak velünk, és a határ mellett beleengedik a folyóba ezt a szennyet, de gondolom ők is látják mi van itt, és úgy gondolják, hogy ezzel a kicsivel több vagy kevesebb, ugyanmár..... Tudnám folytatni, de nem akarom, ez itt nem az a hely ahol erről kellene beszélnünk.... csak felháborít ez az egész, de nagyon.
Bocsánat a kifakadásért...

Jobb is erre nem gondolni, mindjárt igyekszem is ezt az egészet elfelejteni.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok.

Kép
Kép
moni1973

Persze, értem én Kissmanó, tudom, hogy vannak sokkal rosszabb helyzetben élő emberek, köztük természetesen orvosok... ( és ez természetesen nem lenézendő, sőt!!!!!, viszont itt Mo- on sokan mégis azt teszik, és megvannak győződve, hogy mi különbbek vagyunk....) megértem amit mondassz.
Az a baj, hogy az ember azt látja leginkább amiben benne él, és épp ezért attól tud leginkább felháborodni.
Nagyon sajnálom ami felétek van az egészségügyben, és őszintén remélem, hogy valamilyen úton-módon ez rendeződni fog. Csak tudod azt sajnálom, hogy azt látom, hogy mi is egyre inkább süllyedünk, ahelyett hogy rendeződnének a dolgok... Horváth Ágnes elutazik Hollandiába tapasztalatokat gyűjteni, meg több biztosítós modellről álmodik, amikor ezt az egyet sem tudják kézben tartani, az összeomlás szélén áll....
De mostmár tényleg befejezem, csak időközben továbbolvastam az írásodat, és arra szerettem volna reagálni....

Kép
Kép
moni1973

Móni! Sajnos azért értem ám, hogy mit mondasz te is. Hisz szemétség az olyan pl. ami Kismasnival is megtörtént, ha nincs ez a fórum, akkor ő pl. vajúdás közben értesül arról, hogy a móri szülészet bezárt? Én csak azt akartam írni, hogy sajna a Balkániáda az szélesebb körre érvényes. Látod, nálunk cukorterhelés sincs, pedig ha nem is épp háromszor, de egyszer tuti felférne.
Ami ellenben a még sajnálatosabb, hogy szerintem mióta Mo uniós lett, a létrán csak süllyed lefele, nemhogy pl. jó példája lenne akár Ro-nak akár Bg-nak. Ott is ami lefolyt, kész cirkusz: Bush látogatása előtt alatt megtiltották a nagymosást, nehogy mán Bush kiaggatott száradi pakolt bugyikat lásson. Na, az is tuti balkános gondolkodásmós. De a legnagyobb baj, hogy nem látom ennek az alagútnak a végét, még legalább 50 évig. Sajon.
Na, tényleg befejezem én is.

Hé, csajok. Szüljön már valaki, legyen már más témánk is.
Boriiiiiiiiiiiiii! Mikor értek már haza?

Kép
kissmanó

csak bekukk és megyek katihoz!

Édi kicsifiú Anti! Nagy Gratula! Ügyesek vagytok!

csak hogy lássátok min szenvedtem :roll:
Kép

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Kata hát egy újabb gyönyörűség!Annyira szép hogy megint azt mondom mint Szivvinél a kórházban Lurkó gyere ki!!!!!!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Emi nem csodálom hogy kiakadtál, az újal mi újság.

Bridzsi

Kép
esztora

és mi lett belőle...
Kép

lynia-

csaknem fele akkora! butááális :shock:

na menek, majd este jövök, emrt úgy is egyedül leszek itthon :(

lynia-

Emi! Van különbség, az tuti.
Aztán várunk, gyere, számolj be Katáékról.

Ja, torta, szülinap? Arról is várjuk ám az infókat.

Kép
kissmanó

Pillangó7,
Nekem is ugy fáj ahogy neked, na és amikor kelek akkor a legrosszabb.
Az én babám is nagy hancurt vágott le az este, ma még nem nagyon volt aktiv a drága, de ne izgulj biztos minden rendben! :D

Babdorka,
Ha bekerülhetnék annak nagyon örülnék. :lol:
Adataim:Szülés:2007.07.17. 27 éves vagyok , elsö baba, Szent Imrébe szülünk.
Köszönöm. :lol:

Molkata,
Gratulálok nagyon édes a kis Egon!
Sok tejcsit kivánok!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
bibike27

Esztora! Mán a gyerekeim is nagyon látni akarják a húgukat. Képzelheted, nekem, mint "szenvedő, cipelő alanynak" méginkább akaródzik a mihamarabbi nagy találka. De kölök jól érzi magát, megkapta a dinnyeadagját, s most kalimpált is picit, tiszta hálából.
Ha dokim nem kéne szabadágra menjen, bánná a fene mikor jön.
Na, Emi! A sáskád az kispályás ilyesztgető partner volt. Alig találom a billentyűket, annyira rám hozta a frászt egy kis veréb. Bejött az ajtón, aztán nekirobbant a manzárdablaknak, onnan a síma ablaknak, majd ismét manzárdablak (mire jött apa mert ordítani kezdtem, annyira megijedtem, hogy mi az), majd szerencsére kinyitotta a manzárdablakot, s ott kirepült. Nem tom melyikünk ijedt meg jobban, mert szegény veréb is jól röpködött össze-vissza.
Apa meg mondta, hogy nemán ettől szülnék meg. De Grétu rá sem rántott. Nem egy ijedős fajta.

Kép
kissmanó

na, még a j és ly is összekeveredett fennebb, annyira betojtam.

Kép
kissmanó

Kati & Anti
Nagyon kis szépséges, aranyos Egon baba! Sok puszit küldünk!
Manó
Nekem el ne tűnj innen!! (csak hivatalos szülési indokkal) :lol: Mit neked áramszünet! Kettő babydollom van, meg egy hálóinget hozott anyu. Jobb is, mert a csaszi miatt bennem volt egy bazi csőszerű vmi, amibe folyt a trutty a hasamból. Meg a vágás is pont bugyivonalban van.
Esztora
Mikor mentek nst-re? Jó bulizást!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: kedden (mert 10.-e kedd és így át tettek)
köszi már mindent előkészítettem megcsináltam az ebédet is és mostanra kipurcantam :lol:
várjuk a vendégeket 6 óra felé.

Bridzsi

Kép
esztora

Há-há. Eltűnjek?
Mán épp azon agyaltam, ha minden oldalamra kialudtam magam, akkor bémék az irodába, hátha ott nem történt sem árammal sem netes kábellel semmi.
Anno, mikor Adriennt szültem, volt egy olyan mobilhálózattal szerődésünk, hogy a telefonról tudtam emilt küldeni. De annyira szarok voltak, hogy felszámoltuk a szerződést. Uhhó, mostanra télleg csak sms marad.
Ja, de különben de nagy szája van, anyucika, kérem. Neked mán az ilyen hivatalos indok kihúzva. Ezt mán elfogyasztotta, kedveském. S talán most irígykedsz? Neked marad a szurkolás. Lányod már talán rád is vigyorog, mire itt az utolsókra sor kerül. S akkor ne mondjuk azt, hogy bezeg Szivvi meg Lili?
Mán olyan hőség van, hogy csurig rólam a víz.
Apa meg rendületlenül építi a gyerekkuckóriát. Csak sajna nem bír elkészülni míg törpöket hazahozzuk. Na, akkor lenne igazi csend a házban.
na, menyek, megkeresem a telefonom szgépes tyúkbelét, s megprószálom nektek felpakolászni ama képet, amiről az ötlet származik a gyereklakra.

Kép
kissmanó

Manó
Alig várom, hogy jöjjön valaki, akivel folyató cicikről, kaki állagokról, színekről, köldökről tudnék beszélni :lol: Itt nem akarok untatni senkit, kivárom a soromat :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Kép Kata&Anti!Hatalmas gratula még egyszer nagyon szép kisfiatok van!Egonnak meg sok-sok tejcsit kívánok!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Csak jelzem, hogy még nem szülök :lol: Gyerkőcöket átpakoltam a szomszédnak én meg pihiztem :P Nem mondom, hogy most minden oké, de már nem fáj annyira a hasam a derekam viszont továbbra is le akar szakadni :roll:

Anti: köszi a képet, nagyon édibédi ez az Egonbaba! Sok boldogságot nektek!!!

Szivvi: ha van valami kérdésed szivesen válaszolok, nehogy mán azt gondold untatsz vele :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi
Köszi!! Lehet több oldalnyi kérdésem is lenne.. 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Ha tudok szivesen segítek, ne tartsd magadban :wink:

brigi73

Hátha ezekre a dolgokra jobben emlékszem még, ha már azt nem tudom megállapítani, hogy szülök-e vagy csak jósolgatok :oops: :lol:

brigi73

Brigi! Ha valaki olvas minket, akkor jól szórakozhat. 3-ik illetve 4-ik gyerekét váró pocakosok, s nem tudják eldönteni, hogy ez a fáj az a fáj-e?
Hi-hi.
Szivvi! Rohamozzad itt az aprónépet a kérdéseiddel, addig sem törjük marhaságokon a fejünket.
Vagy a kérdéseid kizárólag briginek szólnának?

Kép
kissmanó

Sza meg. Nagy B-t akartam. Úgy mint BRIGI. :oops:

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?