Sziasztok!
Jaj, de jó az idő, már szinte hüvi van itt nálunk.
Azon vigyorgok mindig, mikor bejön ez az oldal, akkor az én hozzászólásom van legfelelül, és éppen a horror vihart tárgyalom....
Timi(26)! Gondoltam ám rád tegnap, hogy biztos túrod a gyertyákat, és apával beszélsz telefonon.
Nálunk csak nagy szél volt, de az egész éjszaka. Kicsit nehéz volt elaludnom, mert baba korom óta nem bírom a szelet, nyugtalan vagyok ilyenkor.
De ez a szopis párna egy főnyeremény! Nem kínoz a kismamák álmatlansága, begyüröm magam alá, és olyan jókat durmolok.... csak ne kellene éjszakénként 4x

járnom pisilni.... Reggelre mindig 1,5 kilóval könnyebb vagyok.
Niki! Hát én nem bírnám ki napfény nélkül. Bár ez a hőfok kellemes, ami nálatok van, nálunk most van kb. annyi, de szerintem percek alatt fel fog melegedni az idő.
Gratula a jó UH eredményhez!!!
Jaj, a csúcsszuper medencémet telefújta a szél csúnya falevelekkel, meg rohadt cseresznyével...
Takaríthatom ki.
Anikó80! Mi Budán lakunk, a kilátás tényleg jó, mert az augusztus 20-i tüzijátékot rendszeresen a teraszról nézzük.
Bár a tavalyi elég "érdekes" volt, amíg nem tudtuk meg milyen katasztrófa van, addig apával ott röhögtünk a "béna" tv-stábokon, hogy nem bírnak közvetíteni. Néztük az ablakból azt, hogy már nem látjuk a tüzijátékot, akkora elemi a vihar, a tv-ben meg küzdenek. Akkor volt gyanús, hogy gáz van, mikor láttunk egy mentőautót a tv-ben. Na, akkor már nem nevettünk.
Anitja! Nagyon jó a mózeskosár, nagyon tetszik! Most túrom a teszveszt, hátha találok én is, mert nagyon hasznosnak tartom.
Arra gondoltam - hogy babuci kényelmesebben érezze magát a kiságyban (ami még elég nagy neki)-, hogy vagy körbebástyázom a szopipárnával (de az nekem kell

), vagy mózessel együtt teszem be. Hiszen kijöttek a jó kis anyaméhből, ahová klasszul bekupacolták magukat.
És itt csatlakoznék az
angolpólya kérdéshez: Szerintem azért teszik angolpólyába a gyereket, mert nagyon szeretnek "becsavarva"

lenni. Mármint így érzik magukat biztonságban. Lehet, hogy vékony az a pólya, és nem sülnek meg.
Egy ekkora babánál amúgy is kell vigyázni a hőfokokkal, van, amelyik nem az átlag 37 fokos vizet szereti, hanem a 40-et. De persze majd megcáfolnak, vagy alátámasztanak a tapasztalt mamik.
Vadvirág! Mikor apa megtudta, hogy kislányunk lesz, majd' lefordult a székről. A rendelőből kijövet meg fogta a fejét, és mást sem kántált, mint Úristen! Úristen!
Mondom: TE CSINÁLTAD!!!!!
Erre: NEM! TE ENGEDTED BE A LÁNYT!
Én: ÉÉÉÉÉS?
Ő: Te jó ég! 30 éves koráig én ki sem engedem. És úristen.... fel kell gyúrnom magam, hogy a fiús szülőket a földbe tudjam döngölni.... Jesszus, én mit fogok parázni.... (Én mindeközben:

) Baseball ütővel fogom elkergetni a fiúkat. És Jézus! Hogy fog öltözni... És a diszkó...
Na, ekkor már úgy röhögtem, hogy a köldökömet úgy kellett felszedni a földről...
Nagyon félti, már most, de persze imád minket!
Ja, és nagy család: Azt mondta, a szülőszobára hozza az anyagot, és megkéri a dokit, hogy tegye már be, had haladjunk a baba-projektben.
Granda! Te egy nagyon talpraesett kismami vagy, nem úgy tűnt nekem, mint aki bepánikol a cukor-értéke miatt. Nem is szabad, csak lazán, tartsd be a diétát, nincs sok hátra, és minden oké lesz!
Na szépen volt szófosásom, de hát be kellett pótolni a tegnapot!