Sziasztok!!!
Melinda: Jobbulást Lindinek. Sztem a kötőhártyagyusziba az a "jó", hogy hamar gyógyul. Úgyhogy hétvégére tuti rendben lesz a csajod!!!

Hova mentek nyaralni???
Zsanett: Hú brutál pocid van

Mármint méretileg. Azért a szülés még korai lett volna, bár elhiszem,hogy tele van a hócipőd és inkább szülnél már, ezzel pont így vagyok én is
Milyen nagy fiú már Gergő, nem lesz furi ilyen nagy korkülönbséggel babázni?

Mondjuk nálunk is kb ennyi van, csak ugye közbe van még egy csemete....
Ma délután megyek dokihoz, majd írok mitaszond!
Anett: Én ezeket a homeós szereket nem ismerem, a málnalevél teáról tudom, hogy méhszájat felpuhító hatása van azt iszom is, a csajokkal is ittam, (amúgy a spermiumnak is ilyen hatása van, úgyhogy a 38. héttől tessék elkapni majd apát

)
Niki: Hú hát ez a véres-nyákos kaki nem valami bíztató, de jó lenne már ha végre helyreállna az evészetetek. Kiváncsi vagyok mit tenyésztenek ki a kakiból az ÁNTSZ-ben. Elvittétek már a mintát? Mikorra lesz eredmény?
A dokikra visszatérve, volt már olyan szülészorvos (Geréb Ágnes) akit azért tiltottak ki az orvosi kamarából, mert otthon vezetett le szülést... Tehát simán el tudom képzelni, hogy ilyenekért kirúgják az embert vagy eltiltják a munkájától. Ez a mai amgyar eü...igazán baba és anyabarát..... Szánalmas....
Czeizel Endrét meg azért hurcolták meg, mert harcolt a 3. baba nemének megválasztásásáért (természetes módszerekkel!!!!!, mint pl hőmérőzés, a Czeizel doki álltal kidolgozott peteéréses módszer, tehát nem durva művi beavatkozásokra gondolt nyilván....). Mert szerinte (és tökigaza van) többen vállalnának még egy 3. vagy 4. babát, ha tutira tudnák, hogy ellenkező nemű lesz, mint az első(k)... És ez ugyi az országnak is jó (lenne) mert nőne a népesség....

De hát magyarázd el a hülyéknek....

Úgy látszik nem a gyarapodás a cél...
Zituska: Te mikor mész a 12 hetes UH-ra? Hú annyira kíváncsi vagyok, megint fiatok lesz-e avagy kicsilány

Mit érzel????
Letettem aludni a csajokat, de annyira meleg van, nem tudom elalszanak-e.....
Pusz
E