A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

hahó!Tegnap este elvittük Rékát és a pisijét az ügyeletre, h megnézzék, h van-e benne vér (ezt a gyerekdoki javasolta), a tesztcsík negatív lett. Ez már jó jel, de vinni kell azért pisit meginta tenyésztésre. El sem tudom képzeni mitől lehet ez az elszíneződés...vajon tényleg az általam evett cékla???
Húúúú....tegnap úgy fájt a fejem, h már hányingerem is volt...meg is ijedtem, h bizti valami komoly bajom van..... :roll: mondjuk ez nem meglepő tőlem....
A mai idővel kiegyeznék, ez tetszik!!!
Ki mit csinál hétvégén??
Van, aki ad/adott ennyi idősen a babójának már bébiételt??ha igen, hogy és mennyit és mikor?? :?: :?: Válaszoljatok!!!!!lécci!!!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!
Lányok!
Légyszi aki a Dr Sikovanyecznél vagy a Dr Kormányosnál szült, vagy hozzá járt, irja már meg, hogy milyen a doki, meg voltál e vele elégedve, hol van rendelése, mennyiért? Természetesen privibe! :wink:
Köszi.

Zituska, Zsuzsu, Anett!
Ti jártok a Sikóhoz ugye? :wink:

Bibi!
Te pedig a Dr Kormányoshoz? :wink:

Szeretnék majd nőgyógyászt váltani, azért kérdezem. :D

Bea!
Július 2-án államvizsgázik Győrben. A betűs, Ő lesz az első! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Háj!!!

Apa céges gyereknapi bulija volt ma a Vadasparkba:

Képekben összefoglalva:
Az új teve :) Szerdán született! Ahhoz képest jó nagy már :lol:
Kép

Ő a kedvencem :oops: Szurikáta :) Olyan ééééédes!
Kép

Csajok sasolják őket:
Kép

Viola az ugrálóvárban:
Kép

Bogi arcfestés után:
Kép

3 után értünk haza, letettem a csajokat de annyira túl vannak pörögve, hogy nem bírtak aludni :) . Mindjárt lemegyünk a jáccóra, aztán sztem olyan 6 fele jövünk is fel és fürcsi, vacsi majd szunya...
Nem hiszem, hogy nagyon kell majd őket altatni :lol: :lol:
Legalább 1 órát ugrálóváraztak ha nem többet. Bogi a nagyon ugrált mászott fel csúszott le,de csomószor. A Viola a kicsibe ugrált, néha megpihent, majd folyt köv. :lol:
Imádták :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zita :)

Igen, én is Sikóhoz járok!
Írj privit, mire vagy kíváncsi! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Niki, mivel Peti tápis volt, ő már négy hósan kapott gyümis bébiételt, én lusta voltam akkor még pepecselni neki. Ő nem nagyon akart kanalazni, így az elején tápszerrel kapta cumisüvegből, de egy adagja kb. fél üveg volt. Mindent kapott, amire azt írták, hogy négy hós kortól bevezethető...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zita !
pü ment

Bea!
Jó férjeink vannak. :lol: :lol: Enyim amúgy agyalós, de mire átgondol mindent alaposan, már okafogyottá válik.. :x Azért Ő pld. a boltban mindig átnézi a blokkot és reklamál, ha kell.
Egyenlőre nem beszéltünk a vérvételről, 4.-én megyünk Idához, meglátom Ő mit javasol.
Amikor egymás mellé raktuk Petit és Ábelt, megfogták egymás kezét, de mire előszedtük a gépeket..... :)
Grétiszáj??? :)

Timi!
örülök, h jelentkeztél! Kristófnak is sokáig vérzik, ha vért vesznek?? Szerencsés vizsgálatot Nektek!

Niki!
Szíved joga adsz-e bébiételt. Ábel 6 hósan, sütőtökkel kezdte. Nekem az alma savas, azt jóval később adtam.
Az nem lehet, h kicsit sűrűbb volt Réka pisije emiatt volt pirosas???????
Próbálj meg nem parázni, az nem segít!!!

Enikő!
Mezítlábas Viloa :lol: :lol: :lol: Bogi a vigyori...

Ábel még mindig hígat kakkant, de más tünete nincs. Ujabb fogat nem látok, a meglévő nyolcat növeszti.

Ábelszáj: reggelente, ha apa megy dolgozni, már ügyesen mondja, h "apa ement". A minap zenét hallgattunk, áramszünet lett és a csak nézett mi ez a hirtelen csend. Mondom neki: Kincsem! elment az áram, ha visszajön, újra szól a cd. Mire Ábel vigyorogva: Apa ement........... IMÁDOM!!!! :D :D :D

Szaladok, apa mosogat, és közben cirmos cica haj-t énekel a székében csücsülő fiunknak... :D :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Nem vesztünk el, csak nem voltunk itthon, ill. ha itthon voltunk nem nagyon volt időm gép elé ülni! :oops:

Szokásos módon visszaolvasni most sem tudok :oops: !

Remélem minden baba és mama,ill. kismamáink jól vannak!

Nekünk közben kibújt az első fogunk :lol: ,teljesen észrevétlenül, reggelre ott virított kis szájában :lol: !
A másik tudományunk pedig a mászás, kotor ezerrel és most már nem is marad meg kézben, mindig lefele kívánkozik! :lol:

További szép hétvégét Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Zsuzsu, Anett, Mukika!
Köszi a válaszokat! :lol:

Zituska!
Minden érdekel!
Terhesgondozás, szülés, utógondozás.
Magánrendelés, árak, meg vagy e vele minden téren elégedve, stb???? :wink:

Akihez én jártam, ott pl. minden hónapba megmérték a súlyom, és a vérnyomásom. És ez rá volt vezetve a kartonomra. A vizitdiját az asszisztensnek kellett fizetni a vároba, a vizsgálat után. Ezek nekem szimpatikus dolgok voltak!
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsuzsu: Nálunk meg mind a ketten pöccre robbanunk apával :) Én is balhés vagyok, meg ő is.... :lol: ezért szoktunk állat kiadósokat vitatkozni :lol: De ez nem baj :wink: Én asszem megőrülnék, egy ilyen tedd ki hadd hűljön tipusú pasitól... :roll:
Ábel nagyon ügyi, hogy már így beszél, le a kalappal előtte :)

Niki: Én is adtam nekik már ennyi idősen mást tejcsin/tápon kívül. De ha csak anyatejes Réka, akkor sztem felesleges adni még ebben a korban.... Magánvélemény volt... :wink:

Csibe: nagyon ügyi Gábor, hogy mászik, édes lehet, nincs egy mászós fotód??? Fogacskához gratu, ahhoz még még nagyobb gratu, hogy tünetmentesen bújt ki :lol: Megúsztál jónéhány átsírt éjszakát és átnyűglődött nappalt....

Zita: De miért ragaszkodsz ilyen "sztárorvoshoz"? Csak kérdem :oops: Miért nem keresel egy kevésbé felkapott de jó dokit...van választék :wink:

Lejjebb ment a hasam. Észrvehetően, tehát a játszón is észrevették meg én is érzem, mert már nem oda rakom a kezem pihenni, ha ülök, mint eddig, hanem lejjebb :) És könnyebben kapok levegőt is, nem érzem úgy, hogy a torkomba van a gyomrom!!! Hja és egyre gyakrabban érzek brutálpisilési és székelési ingert egy egy jóslófájáskor,keményedéskor..... :oops: Már bocs a részletezésért :oops:

Zsanett: Veled mi van??????????

Zozo??????????

PetroAnett??????????????

ceniko
Szeged

Zita :)

Privi ment...

Kép
Kép
zituska28

Niki! Ha van elég tejed, akkor tök felesleges bármilyen kaját adni Rékának kb féléves koráig.
Amúgy meg, hogy mit lehet adni, sztem ez a tábla teljesen jó
http://gportal.hu/gindex.php?pg=4953455&nid=962637

Zita! Miért váltasz dokit? Márk kezdte a bölcsit?

Enikő! Édesek a csajok!! Az jó ha lejjebb a hasad, de sztem még azért ne szülj!

Csibe! Örülök, hogy jól vagytok, grat a foghoz!! Képek?

Zsuzsu! Jó dumálókája van Ábelnek!

Exi! Kösz, már voltunk ezekben, lehet túl finnyás vok, de nem találtunk semmi jót.
Apropó lányok, van vmelyikőtöknek emeletes ágya?? Lotti szeretne, én vacillálok. Vélemények?

Kezdek nagyon nagyon besokallni a szopitól!!! Állandóan megy az "anya, cici". Anya meg nem eléggé határozott, meghatja az üvöltés, fetrengés, pólótépés, és ad -de már talán a reggeli kimaradozik-, már "csak" 3 van, talán.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő!

Ez pont ma készült! :lol:
A másodikon lehet látni a fogacskáját, azért raktal fel!
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Hellóka!

Enikő, Zita, Anett: Köszi szépen!

Zita: Írtam privit.

Anett: A terhestornán én is gondolkoztam, de azt hiszem én ennél sokkal lustább vagyok. Van egy dvd-m, néha megcsinálom.
Mondjuk, most egyenlőre, annak is örülök, hogy végre nem sántítok és belemegy a cipőimbe a lábam! :lol:

Aranyosak a gyerekek! Olyan jó, hogy raktok fek képeket, jó nézegetni Őket! Kíváncsi vagyok az enyém milyen lesz! (Biztos szép!) :lol: Szép nagy, kerek feje lesz, mint az apjának vagy az anyjának... :lol:

További kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
Vendég

Csibe! Nagyon szép kisfiú Gáborbaba,meg kell zabálni olyan édes!

Enikő! Én jól vagyok,bírom a meleget (mondjuk mindig is bírtam,de szerencsére terhesen sincs bajom) ,Málnus "dolgozik" ezerrel a pocakban! Szóval élvezem még ezt a 3 hónap semmittevést! :D
20140113113746

Sziasztok!

Hű csajok, köszi a sok privit! Aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok!! KÖszi!

Enikő!
Nem akarok kimondottan sztárdokit, ezeket többen ajánlották, plusz a Sikó szimpi volt annak idején. :wink:
Dobj már légyszi egy privit, te kikre gondoltál???
Egyébként még a Nyirati drnőn is agyalok, csak én jobban szeretem, ha a klinikán van a doki! :wink:

Melinda!
2-án kezd Márk, én már tök ideg vagyok. Nem tudom, hogy fogjuk birni! :shock: Valószinűleg én spirázom túl a dolgot, de nem tudom, hogy fogom birni Márk nélkül. :roll: Nem volt tőlem külön 2-3 óránál többet, nagyon hiányozni fog, hogy nem jön ide, nem hallom a karattyolását. :D

De neki biztos jó lesz, nem fog itt velem unatkozni, lesz társasága, stb. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Gyors leszek!

Gerika:
Köszi, Igen az vízimádó, de szó szerint, imád pancsikolni!

Timike:
Én is nagyon sajnálom, hogy nem mentünk, nagyon szerettem volna elmenni, de legközelebb remélem sikerül!

Gyanaxi:
Én biztos nem adnék sőt nem is adtam 6 hós koráig csak anyatejet, szerintem ha van tejed akkor nem kell az többet ér minden más ételtől véleményem szerint.

Üdv: Ancsa

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Zitaa: A Nyirati doktornő nem vezethet szüléseket :( A júliusi kismamáknál van egy lány, aki hozzá jár és a szülés előtt 2,5 héttel tudták meg ( a dokinővel együtt) hogy nem vezethet szülést :(
Nem gondoltam konkrétan senkire amúgy, csak fura, hogy a kismamák 95%-ka ehhez a néhány dokihoz jár miközben van rajtuk kívül többtíz jó szakorvos, ráadásul kevésbé pénzsóvárak, idejük is több....stb :roll:
De persze mindenki ahhoz járjon akiben bízik, aki megnyugtatja, aki törődik vele. Ez az első számú szempont :D

Anett: Hát jól használd is ki, mert utána nem lesz nyugodalmad :lol: Úgy 50 évig :lol: :lol:

Csibe: nagyooooooooooon édes Gábor :) És milyen széééééép kisfiú :) Én is ilyet akajok :D :wink:

Zsozi: Miért sánítatsz? Vizesedsz?

Olyan carul aludtam, szakadt rólam a víz, utálom a nyarat :evil: :x
Ma vagyok 35 hetes kereken. Tök jó, haladunk a cél felé.... Nagyon kíváncsi vagyok már bébire. Milyen lehet vajon, kire hasonlít. Jó lenne már ha a 3 közül legalább egyik egy picit rám is hasonlítana :lol: :D

ceniko
Szeged

Zozo, Zsanett továbbra is körözés alatt álltok!!!!!!!!!!!!!! :wink: Életjelet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ceniko
Szeged

Enikő: a Nyiratinál most szült a múlthónapban az egyik bnőm, tehát vezethet szülést, miért ne vezethetne. Ő nem vállal, csak 1 évben 4-et!

Kép
gyanixi

Niki: Az egy hónapja volt, most meg ma van...... :shock: Olvass bele a júliusi babavárók topikba Emi_25 járt hozzá terhesgondozásra, és úgy volt nála is szül. A héten közölte vele a doktornő, hogy felettesi "parancsra" nem vezethet szülést.... :cry: Tehát már őt sem vállalhatta el :(

ceniko
Szeged

Én is úgy hallottam, hogy a Nyirati doktornő már nem vezethet szüléseket, állítólag megtiltották neki a Klinikán, met egy kismama gugolva szült nála, és ez a Klinikán "nem megengedett dolog" :roll:
Nagyob durva, ami a Klinikán folyik! :twisted: Asszem csak álmodozhatunk baba-mama barát kórházról Szegeden!

Enikő :)
Nagyon haladtok a vége felé, de azért még a következő hetet minimum húzzátok ki együtt! :wink:

Én nem érzem pénzsóvárnak a dokimat, az normális dolog, hogy a magánján pénzt kér, de nem kötelező odajárni, azon kívül meg soha nem kért pénzt!
Az meg hogy "sztárdoki" lett sztem a szakmai tudását is igazolhatja, nem?!

Csibe :)
Gábor baba gyönyörűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!! :D :D

Tényleg! Zozo?? Zsanett??

Mi megvagyunk, de totál kivagyunk a melegtől!!
Boti csütörtökön hányt és hasmenése volt, de másnapra jobban lett, gyorsan átszaladt rajta egy vírus.
Pocilakó is gondolom jól van (remélem), rókakoma mintha kevesebbszer kerülgetne, de még nem múlt el teljesen!

Kép
Kép
zituska28

Kép

Mai kép! Sajna több mint 1 hete nem nőtt a pocim,biztos a csokielvonás miatt. 11 napja se csoki,se süti, se fagyi, de egész jól hozzászoktam! Lehet meg is jutalmazom magam egy ici-pici falattal! :D
20140113113746

Sziasztok!
Enikő!
Komolyan kértem, hogy ajánlj olyat aki nem sztárdoki, de rendes, megbizható, kommunikativ, stb. Én a terhesség előtt csak látogatni voltam a klinikán, nem ismerek egy dokit se, csak azt akinél szültem! :wink:
Előtte a Máv rendelőbe jártam! :wink:

Dancsi!
Privit vettem! :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita,írtam neked privit !!! :wink: :wink:
Elhiszem hogy izgulsz a bölcsi miatt,a Barni februártól van beíratva,de én már most stresszelem vele magam!!!
3-4 óránrál tovább, soha nem voltunk külön..............

Csibe,nagyon édi Gábor baba!!

Enikő,engem is érdekelne,kik azok a klinikán akik nem pénzsovárak?? :oops: :oops:
Jöhet privibe is!!
Remélem jól vagytok,és még 1 darabig egybe is maradtok!!!
:D :D
Bár a jövőhéten jön a nagy lehűlés!
Állítolag!! :wink: :wink:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Niki :) Elhiszem, hogy nagyon megijedtél, örülök, hogy nem találtak vért Réka pisijében! Azért a céklát én nehezen tudom elképzelni, az oké, hogy a te vizeletedet megfestheti, de hogy az anyatejen át… :shock: :shock: Hozzátápit én sem kezdeném el féléves kor előtt, pláne ha van elég tejed.

Zsanett :) Csatlakozom a többiekhez, életjelet kérünk, hogy vagytok?

Csibe :) Gábor baba gyönyörű a kék szemecskéivel :D

Melinda :) Nálunk ebéd után van egy kis szopi az alváshoz, este, no meg éjszaka ahányszor ébred. Én az utóbbitól vagyok már ki, egyébként nem zavarna, hogy még cicizik…

Enikő :) Klasszak a vadasparkban készült képek, gondolom nem kellett este sokáig altatni a csajokat :lol: :lol: :lol:
Szerintem egyébként Viola tényleg nagyon hasonlít rád!!!!
A dokikkal kapcsolatban engem is érdekelne, hogy kikre gondoltál, bár csak érdekességből, mert én nem gondolkozom a váltáson.
Zitushoz hasonlóan én sem tartom pénzsóvárnak a dokinkat, az hogy népszerű, a tudásán kívül sztem a stílusának is köszönhető – udvarias és kedves mindenkivel ellentétben a sok beképzelt tahóval.

Zsuzsu :) Mikor műtét előtt vettek vért Kristóftól, szerintem nem vérzett sokáig. Édes lehet Ábel, ahogy mondja, hogy apa elment :D

Anett :) Szép formás a pocid :D

Ha igaz, amit írtatok a Nyirati doktornővel kapcsolatban, az nagyon gáz, szakadjon meg az a hülye, aki miatt ilyen a szülészet Szegeden, amilyen :mad: :mad: :mad:

KépKép

KépKép
timika

Bibi!
Köszi, megkaptam! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!
Köszi az aggódást!
Most csak bekukk,majd délután bővebbben!
Amúgy anyóséknál voltunk hétvégén!

Szép napot!

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

Csibe!
Csodaszép, vagány pasi Gábor! Ha lenne egy lányom...... :lol:

Enikő!
A férjem csak a felesleges konfliktusokat kerüli. Szerinte semmi értelme ráborítanom a asztalt a laborosokra a vérvétel miatt. Úgysem változna semmi és ha meg kell ismételni, azt úgysem ott csináltatjuk.
Én hirtelen döntök, pedig sokszor jobb lenne, ha hallgatnék és előbb számolnék tízig.
Mikorra vagy kiirva??? Kitartás! berendeztétek már Zalán birodalmát??

Zituska!
Gyógyulást Botinak!
Nálunk gyakori vendég a hasmenés mostanában, még mindig a rágófogra gyanakszunk.

Timi!
Tényleg aranyos Ábel, sajnos az írott szó nem adja vissza a hangot, pedig az a csúcs, ahogy ejti :-)
Szombaton mentünk a piacra reggel. Apa mondja , gyere kisfiam, megyünk autóval a piacra. Mire a fiunk: Ábel brrrrrrrrrrrrr vagyis Ábel autózik a piacra :lol:
Kristóf miket mond???
Ja a libavédőnőm megkérdezte: mond már szótagokat Ábel???? Mikor meséltem miket mond, hitetlenkedett......

Anett!
csini a poci!
Tegnap találtunk egy pici málnabokrot a kert sarkában ( a szomszédből nőtt át) és leszüreteltem a maréknyi málnát. Eszembe jutottatok! :)

"sztárdoki":
én csak attól tartanék, h mi van ha a dokimnak egyszerre több szülése lenne??? Pld. egy császármetszés és egy sima szülés???
Amúgy eszem ágában sincs dokitváltani :-)

Klinika:
épp tegnap hallottam, h 40% feletti a császármetsések aránya......ez gáz nem????

Még a szülésznőm mondta, h kissé maradi a vezetőség, így csak az a kérdés, h a képzett orvosok ha végeznek milyen elvet képviselnek a mindennapokban.

Engem a lábkikötözés zavart nagyon, de nem tehettem semmit.

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

kimaradt:

szerintetek mikor vegyünk bilit?????? Milyet érdemes???????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!!

Zituska: Igen igazolhatja a szakmai tudását is naná :wink: Nem akartam megbántani a dokidat ám, nekem semmi bajom vele és én is jó orvosnak tartom. Csak olyan furi, hogy a "kisebb" neveket nem is hallani. Mindenki ehhez a kb. 3 dokihoz jár és kész passz!
Van még néhány fiatal dokinő a klinikán pl akik bár kezdők, de jó orvosok, és azért egy nő másképp nyúl hozzád/áll hozzád, mint egy férfi (nekem legalábbis ez a tapasztalatom)
Amúgy meg sokan azért választják pl a te dokidat, mert "jóképű" ez viszont röhej.... :shock: :lol:

Zsuzsu: Július 29-re vagyok kiírva :wink: Nincs még berendezve semmi :) Megvettük a babakocsit+hordozóval, meg le van festve a kiságy (de nincs összeszerelve, azt majd apa megcsinálja, ha bent leszünk a klinikán) egyedül a kisruhákat mostam-vasaltam ki, meg vettem egy csomag pelenkát, ennyi :lol:
Most már így a 3-nál, már nem olyan izgalmas ez a készülődés, mint eddig volt :) A babavárás is gyorsabban telik, kevesebb a panaszom, jobban viselem, nincs időm nyavalyogni :lol:
Édes Ábeled :) Mindig csupa mosoly :)

Timi: Azért mondod, h Viola hasonlít rám, mert nem láttad az apját :) Apa klónja amúgy..... :wink: :lol:
Miért vetted le a 2. vonalzódat? :lol: Csak nem?? :D

Zsanett: Jó, hogy jelentkeztél, majd várunk hosszabb beszámolóval délután.....

Zozoval beszéltem tegnap este msn-en jól vannak, minden oké, csak el van havazva!

Brutál szarul aludtam, most is alig bírom nyitva tartani a szemem, de muszáj, mert Bogi itthon van (szurit kapott) meg főznöm is kéne, csak nincs kedvem nekiállni ebbe a melegbe :?
Na megyek szinezünk Bogárral....

ceniko
Szeged

Zsanett :)
Jó, hogy előkerültél! :D

Zsuzsu :)
Köszi, Botinak már kutyabaja! :)
Nálunk is jönnek ezerrel a fogak, 1 rágó teljesen kint van , a ,másiknak 2 hegye kint, kint van két szemfogunk, és a másik 2 nyomul, és ez mind úgy, hogy szinte észre sem vesszük! :shock: :lol:
Bilikérdés engem is izgat, sztem a héten én veszek egyet, de csak síma egyszerűt, nem akarom túl bonyolítani ilyen zenélős, figurás bigyókkal a dolgot! :lol:

Gondoltam, hogy nem indítottál személyes támadást a dokim felé :lol: , és tök igazad van, hogy szinte mindenki ehhez a pár dokihoz jár. Én csak a pénzsóvárságra írtam, amit.. :wink:
Azon meg jót röhögtem, hogy vki azért jár hozzá, mert jóképű! :lol: De tényleg vannak ilyenek :roll: , néha borulok az Uh előtt, hogy hogy adja elő magát néhány kismama, mikor megjelenik a doki! :lol:

Timi :)
Tényleg!!! :shock: Hová lett a másik volnalzód??? :lol:

Kép
Kép
zituska28

Enikő: nem értem én ezt az egész dolgot, h akkor most csak úgy betiltják a szülést Nyiratinak...na, de biztos igaz!!!

Kép
gyanixi

Zsuzsu!
Te tartod a kapcsolatot a Csillával?A végén felhivom Őt ,és megkérdezem , hogy Ő melyik dokit ajánlaná????? :wink:
Mi bilit a Mars téri 100 ftosba vettünk, ovális, és van egy kis támlája.500 ft volt, szerintem jó!!!!Abba a boltba, ami egy csarnokfélébe van, ott a piac elején, ahol a cigis, csokis trafikok is vannak. :wink:

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsuzsi! Én másfél éves kora elött nem adtam Orsinak bilit, egészen addig amig nem is tudta mi az hogy pisilni kell. Amikor már meztelen kint mondta hogy pisi utána kezdtük el csak. A család ellenkezése ellenére mert szerintük 1 évesen már bilizzen a gyerek. ÁÁÁÁáááááá :x Nem minden gyerek fejlödik egyformán! Ábel aranyos a kalapjával!

Anett! szépen növöget már a pocid!!

Hü ezen most én is kiakadtam hogy ilyenért megtiltani egy orvosnak a szülés levezetését!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Elvesztünk rendesen, pedig itthon vagyunk, csak ebben a melegben megváltozott a napirendünk, meg nincs kedvem a gép előtt ülni. Délelőtt sétálgatunk, délután szunya (nekem házimunka), és minden nap 4-től 8-ig pancsi az udvaron a medencében. Dénes hihetetlenül élvezi, ki se lehet szedni a vízből! Hétvégén csúszdát is vettünk a ház törpéinek, olyat, amire slagot is lehet csatlakoztatni, és vízicsúszdaként is funkcionálhat. Ezt is imádják vizesen és szárazon is. A kertünk kezd úgy kinézni, mint egy óvoda udvara, homokozó, medence, csúszda, mindenütt kismotorok és kisautók stb. :lol: :lol: :lol:, pedig csak 5 gyerek van a házban! :) Majd dobok képet a pancsizókról! A hétvégén Szekszárdon is voltunk kerti partiban, meg vasárnap a Szent László napi vigadalomban, Dénesnek nagyon tetszett a "középkori" körhinta, élvezte a bábszínházat is, a középkori jelmezes felvonulást is, szóval jól éreztük magunkat! :) Majd erről is teszek fel képet!

Dénes egyébként jól van, egy dumaláda lett, be nem áll a szája, (persze ismeretlenek között megnémul :)).

Csak végigpörgettem az utóbbi két hetet, csak beleolvasgattam, :oops: :oops: , de a babák gyönyörűek, tegyetek még képeket!

Kismamák, sokszor gondolok rátok, nem lehet ez a hőség egyszerű nagy pocakkal! :( Remélem mindenki jól van! :):)

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Enikő!
Köszi! Tud Ő is ordítani, de olyan képet nem teszek fel! :oops: :oops: ma extranyügi, mindenért bőg, semmi sem jó. Apa szerint a front.....

Zitus!
Most a rágó vagy a szemfog jön előbb????? Nekünk 8 db van kint, 4-4 , de nem látok többet , csak iszonyat nyügi, éjjel-nappal...

Zita!
Igen, tartom, bár dec. óta nem taliztunk. Legutobb a front miatt szülésdömping volt és nem ért rá lejönni hozzánk. Jó ötlet, kérdezd meg! De pld. Novák Tibor is jó, bár Róla Mandasz Kriszta tudna nyilatkozni.

KRISZTA!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KÁRMEN!
Már hiányoltalak!!!
A kalap kivételesen maradt rajta, elterelte a figyelmét a sok pillangó :)

KlZsuzsi!
Már épp reklamálni akartam merre vagy :oops: :oops: várom a képet!!! Diniszáj?? :lol:

A bilit amiatt gondoltam, h itt a nyár, pucérkodás, és ülőke gyanánt :roll: :roll: Tudom, h meg kell érnie a bilizésre, de gondoltam mókának sem rossz.... Én is valami egyszerűre gondoltam, de nem arra a zománcos, füles éjjeliedényre :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi :)
Örülök, hogy jelentkeztél, és jól vagytok! :)

Zsuzsu :)
A rágók jönnek hamarabb - elvileg! Erre Boti rácáfolt, mert neki alól csak a két középső metsző van kint, tehát kettőt még várunk! :lol: Majd egy rágófog után kijött 2 szemfog, és napok kérdése, hogy kint legyen a másik kettő is!

Kép
Kép
zituska28

Hát, csajok: én már behülyülök....Réka nem hízott semmit, SŐT!!!, 40 gr-mal kevesebb, mint egy hete! Hát fasza!!!Most adnom kell neki délben Sinlacot összekeverve bébiétellel, de a tejem is kevesebb, mint volt, Ráadásul ahogy hazaértünk a dokitól, a kakis pelusban megint véres nyákos valami volt, így most majd vinni kell az ANTSZ-be székletmintát is! Tényleg nem tudom már mi lehet, egyszerűen tehetetlen vagyok, ez az állandó küzdelem a kajával, ha meg netalántán többet kérne enni, akkor meg ugye már nincs annyi tejem, mert arra állt rá, h kevesebbet termel a cicim!!Kész vagyok!!Áááááááááááá........... :cry: :cry:

Kép
gyanixi

Niki! Sztem nem feltétlenül kellene rögtön tápihoz nyúlni, esetleg megpróbálhatnátok pár napig, hogy gyakrabban bújtok össze, minél több inger éri a melledet, annál több tejed lesz. De ez csak tipp volt. Sajnálom, hogy ennyit nyűglődtök a kajával :( :( :(

KépKép

KépKép
timika

Ismeri vagy használa már valaki ezeket a homeos bogyókat? CAULOPHYLLUM D12 és a ARNICA C30??

MÉHSZÁJAT TÁGÍTJA ILLETVE A SEBGYÓGYULÁST SEGÍTI A MÁSODIK ÁLLÍTÓLAG!
20140113113746

Hali Mindenkinek!
Egy kicsit elvesztem,mert hétvégén anyóspajtáséknál voltunk!
Geri medencézett én meg csak néztem és irigykedtem.Pénteken azt hittem megyek szülni nagyon görcsölt a hasam.Mondtam a páromnak,hogy várjunk még egy kicsit,már beültünk a kocsiba amikor mint amit teljesen elvágtak elmúltak a görcsök.Pedig már örültem volna,ha kijön!

Most dobok egy pár képet és majd holnap visszaolvaslak benneteket! Kép Kép Kép Kép

Egy kicsit kinőtte a medencét!

Kép
Kép
zsanett26

Csibe! Nagyon cukki Gáborbaba!! :) úgy megdögönyözném :lol:

Zita! Nyugi! Ui. ha tök ideg vagy, azt megérzi Márk. Minden okés lesz!

Timika! Huha, az éjjeli szopit nem irigylem.. (mi avval leálltunk 10 hósan). Engem legjobban a ciciért való nyavajgás tesz a sírba, meg hogy nem mindig tudom tartani a Nemet!

Zsuzsu! Nálunk is sokan hitetlenkednek, hogy miket mond már Lindus, de amikor meghallják? :lol:
Bili: nekünk van, de csak Lotti miatt (éjjel abba pisil még), Linda néha ráül, de nem tudja még mire való. Szal sztem bili akkor kell, amikor tudja a gyerek, mire kell használni (pl nem játékokat kell beletenni :) )Amúgy meg jó a leoccsóbb, normál, nem zenélős,nem fütyülős, nem mozgó, szal egy snassz bili megteszi (a mienk sztem nem volt 300 Ft)

Zsuzsi! Örülök,hogy jól vagytok. Képeket várom!! :)

Niki! Nem okoskodás, de sztem 40 gramm fogyásért kár lenne táphoz, bébiételhez nyúlni. Ha Réka többet akar enni, és te ciciből adod neki, akkor több lesz a tejed is!! Sajnálom, hogy ennyit kínlódtok a kajával.

Zsanett! Hatalmas a pocid!!! :) Gergő nagyon helyes! :)

Lottika péntek óta anyósoméknál van a sfalvi kiskertben, holnap jön haza. Lindikének kötőhártyagyulladása van -iszonyat módon nézett ki reggel a szeme-. Kapott Ciloxan szemcseppet, remélem gyorsan helyrejön tőle, vasárnap indulnánk nyaralni.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: köszi az együttérzést, megpróbálom többször ciciztetni...
jobbulást nektek és jó nyaralást!

Kép
gyanixi

Melinda! MI is vasánap utazunk nyaralni:) Jo kirándulást nektek!

Niki! Szerintem se potolj most még, várj egy kicsit probáld gyakrabban szoptatni

Zsanett! Tényleg hatalmas pocakod lett már, elhiszem már nagyon várod a végét, én is igy voltam már a 33. héttöl, iszonyuan szenvedtem. Gergö nagyon várja már a tesot, nem féltékeny?

Csibe! Gratulálok a fogacskához! Gáborka nagyon helyes kisfiú!

Zsuzsu! Majd tegyél fel csuzdás képeket!

Zsuzsi! Szerintem is elég egy sima bili, én Corában vettem 500 ft-ért Orsinak. Én nem is tartom jonak ha zenél

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!!

Melinda: Jobbulást Lindinek. Sztem a kötőhártyagyusziba az a "jó", hogy hamar gyógyul. Úgyhogy hétvégére tuti rendben lesz a csajod!!! :wink: Hova mentek nyaralni???

Zsanett: Hú brutál pocid van :) Mármint méretileg. Azért a szülés még korai lett volna, bár elhiszem,hogy tele van a hócipőd és inkább szülnél már, ezzel pont így vagyok én is :lol: :shock:
Milyen nagy fiú már Gergő, nem lesz furi ilyen nagy korkülönbséggel babázni? :D Mondjuk nálunk is kb ennyi van, csak ugye közbe van még egy csemete....
Ma délután megyek dokihoz, majd írok mitaszond! :wink:

Anett: Én ezeket a homeós szereket nem ismerem, a málnalevél teáról tudom, hogy méhszájat felpuhító hatása van azt iszom is, a csajokkal is ittam, (amúgy a spermiumnak is ilyen hatása van, úgyhogy a 38. héttől tessék elkapni majd apát :wink: )

Niki: Hú hát ez a véres-nyákos kaki nem valami bíztató, de jó lenne már ha végre helyreállna az evészetetek. Kiváncsi vagyok mit tenyésztenek ki a kakiból az ÁNTSZ-ben. Elvittétek már a mintát? Mikorra lesz eredmény?
A dokikra visszatérve, volt már olyan szülészorvos (Geréb Ágnes) akit azért tiltottak ki az orvosi kamarából, mert otthon vezetett le szülést... Tehát simán el tudom képzelni, hogy ilyenekért kirúgják az embert vagy eltiltják a munkájától. Ez a mai amgyar eü...igazán baba és anyabarát..... Szánalmas.... :evil: :cry:
Czeizel Endrét meg azért hurcolták meg, mert harcolt a 3. baba nemének megválasztásásáért (természetes módszerekkel!!!!!, mint pl hőmérőzés, a Czeizel doki álltal kidolgozott peteéréses módszer, tehát nem durva művi beavatkozásokra gondolt nyilván....). Mert szerinte (és tökigaza van) többen vállalnának még egy 3. vagy 4. babát, ha tutira tudnák, hogy ellenkező nemű lesz, mint az első(k)... És ez ugyi az országnak is jó (lenne) mert nőne a népesség.... :roll: De hát magyarázd el a hülyéknek.... :evil: :shock: Úgy látszik nem a gyarapodás a cél... :cry: :evil:

Zituska: Te mikor mész a 12 hetes UH-ra? Hú annyira kíváncsi vagyok, megint fiatok lesz-e avagy kicsilány :) Mit érzel???? :lol:

Letettem aludni a csajokat, de annyira meleg van, nem tudom elalszanak-e.....
Pusz
E

ceniko
Szeged

Én is ma megyek dokihoz, és ma fogjuk megbeszélni a 12. heti Uh időpontját is.
Hogy mit érzek??? SEMMIT!! Komolyan! :lol: Még egy icipici megérzésem sincs, hogy fiú lesz vagy lány! A júniusi Kismama újsághoz újszülött karszalag van ajándékba, és csak azért nem vettem meg az újságot, mert nem tudtam, hogy rózsaszín, vagy kék karszalaggal vegyem-e :o

Az eü rendszerre meg tényleg ez a legjobb szó: szánalmas!! :evil:
Ha mégis külföldre mennénk, erősen elgondolkozom, hogy hazajöjjek-e szülni...

Majd írj, mi volt a doknál!

Melinda :)
Lindi szemcskéjének gyors gyógyulást!

Zsanett :)
Milyen nagy fiad van! :D És csini óriási pocakod! :D

Niki :)
Remélem hamar meglesz a kaki eredmény, és minden ok lesz!
Elsősorban próbálj megnyugodni!! 40g miatt sztem még nem kell pánikolni! Bújjatok össze Réka babával sokszor, és főleg nyugodj meg!! Ő is megérzi, ha ideges vagy, és akkor lehet szopizni se szopizik szivesen!

megyek próbálok egyet villámszundítani, míg Boti is alszik! :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, aztán próbálom elaltatni a Törpét.

Melinda :) Jobbulást Lindikének!

Enikő :) Azért vettem le a 2. vonalzót, mert úgy döntöttünk, várunk még pár hónapot a projekttel :cry: :cry: :cry:
Magyar eü rendszer - igen, sokmindenen kellene változtatni, de a probléma Szegeden nem ezzel van, hanem a klinika vezetésével!!!
Az, amit Zsuzsu írt, hogy kicsit maradi, sztem nagyon enyhe kifejezés!!!
Olvassátok el pl. a Kismama júniusi számában, hogy az Istvánban hogy végezték a császárt, na igen, így is lehet!!!! És ez nem pénz kérdés, hanem hozzáállásé!
Csak ez a f... képtelen túllépni a saját árnyékán és megtenni azt a szívességet nők százainak, hogy elhúz innen :evil: :evil: :evil:

Zitus :) Remélem du akkor összefutunk! Rábízhattad volna a sorsra, azaz újságosra. :lol: :lol: :wink:

Zsuzsi :) Örülök, hogy találkoztunk!

Zsanett :) Jó nagy már a pocód!

Biliztetés: én két éves kor alatt nem próbálnám, bár én egyébként is a rendes WC-re akarom majd rögtön rászoktatni Kristófot.

Ja, azt nem is meséltem, hogy pár napja megtette Manó az első önálló lépéseket :lol: :lol: :lol:
Na léptem...

KépKép

KépKép
timika

Ja, Zitus, én egyébként elő vagyok fizetve a Kismamára és kéket kaptam :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
timika

Timi: Miért? Hogy végezték el a császárt az Istvánba??? Én nem olvasok a kismamát. Ebben a terhességben, még egyetlen babás újságot se vettem :oops: sőt amit a védőnőtől kaptam mintaszám, az is a kukában végezte :lol: Az egész eü maradi, de itt a vezetőség kimondottan, abszolúte igazad van :(
Gratu az első önálló lépésekhez :) Ügyik legyetek, mostantól térdvédő és bukósisak a gyereknek :lol: :lol: Benned meg lesz majd pár + kilóméter.

Zituska: Karszalag ajándékba? :) Ez jó, de mit csinálsz vele? A gyerekre úgy is "jó" szinű sterilet tesznek a szülészeten, nem? :lol: Amúgy a várandós mama csomagba, rózsanszín cumit kaptunk. Az egy dolog hogy enyim kölkök nem cumiznak, Zalán se fog (remélem) de hogy rózsaszín? Akkor adnának zöldet vagy sárgát, az uniszex szín :) De nem veszett kárba, mert felsőszomszéd pár napja letelefonált van-e egy cumink, mert a nagy fia eldugta valahova a kicsiét és nem találják, de a gyerek ordít érte No alvás.... Na ez a pink várandósmamacsomagos cumi volt a megmentőjük :lol:
Sztem lányod lesz amúgy :wink: :D :oops:

ceniko
Szeged

Bocsi, csak egy percre!

ANETT!!

irtam mailt, FONTOS!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: