Csilla, ez kedves
Aggódott és jól esett, én elég ramatyul voltam múltkor a terhelésnél. Elmentem vásárolni, de legszívesebben 5 percenként leültem volna valahova.
Nekünk értelemszerűen nem sok mindent kell venni a babónak, persze néhány új ruhát biztos fogok venni, ki sem bírnám!
Bogyo, végre jelentkeztél, az utóbbi napokban jól eltűntél!
Nekem szebb lett a bőröm, bár én olajmasszázsolom is magam , pontosan nem tudom, attól-e, de szerintem más is közrejátszik. (merthogy az elején is csináltam, mégis szárazabb volt).
A múltkori lábnövekedéshez még annyi, hogy nekem az első gyerek lett a legnagyobb hosszban is, lehet ,hogy a több növekedési hormon miatt nőtt akkor jobban az én lábom is.
Büngyi, anyós dolog
De mióta hazajöttél az Adriáról, kevésbé vagy vidám, nem lehet? A kép, amit felraktál, tök jó, csinos rajtad az a felső!
Masika, örülök, hogy befejezted a vizsgákat! Kitartás erre az utolsó hétre! Párod nagyon helyes ember, jó lett a honlapotok!
Adri, grat. az új autóhoz! Kisnénédnek nem semmi gyors szülése volt!
Cuki, tényleg mi újság? Jól vagy?
Missi, az a 8 kg nem olyan vész, majd lefogyod a szülés után!
Sheepy, sztem ha nem kívánod a kaját, ne erőltesd, attól még szép , életerős lesz a babád!
Ágica, látom, te is szeretnél 3 gyerkőcöt.
Erika

[/URL]

Bababútor

amit vettem,egyik felső,ez kimondott kismama , nem nagyon tudtam normálisabban lefényképezni