2003.03.26 15:57
2003.03.26 16:05
2003.03.26 16:07
, en azert mar eleg regota nem szoptatok, de a szulesidopont nalam is csak UH utan szamitott. Mivel a fiam csak regiment gyogyi utan erkezett, a doki szolt, ha megegyet akarunk idoben kezdjuk el a gyogyikat adagolni ujra. Na hat ez nem igy lett
viszont mikor megkerdeztek mikor volt az uccso mensim neztem, mint Jani a moziban mivel nem igazan tartottam fontosnalk jegyezgetni, ezutan meg eloadtam, hogy kb 21 napos a ciklusom, szoval a doki beirt valamit(itt akkor nem csinaltak UH). Ra 2 hetre mentem haza, aholmelmentem UH es ott bemondtam az itteni doki szerinte 10 hetet, hat Uh szerint mar reg tul voltam a 12 heten. Szoval gozom sincs mikor jon manoka, de hogy jon az bizti

Nem semmi aktiv vagy meg igy a vege fele is.

, tenyleg lekileg hogy lehet felkeszulni a program csaszira( tudod lehet, hogy hasonlo szitum lesz). 2003.03.26 16:22

palacsinta a fizum, bár még nem kaptam érte semmit

és amúgy meg Kaska veszi át a dolgot
ha Leszter hirtelen átkerülne már a babós táblára
mindenben van valami jó, nem?
még 8 napot dolgozom, de olyan soknak tûnik
Na ezt már féllábbal is
2003.03.26 16:30
Nálunk András az elején (mikor még terhes sem voltam
), azt mondta, szó sem lehet róla, õ nem bírja a vért. Mikorterhes lettem, mondtam, hogy én nagyon szeretném, ha bejönne - persze, megparancsolni nem fogom - de hogy én nem bírnám ki egyedül (igaz, akkor NAGYON féltem a szüléstõl - most kevésbé félek, de még inkább úgy gondolom, hogy nélküle nem szülök 

). SZóval, szépen eljárt ea-kra velem, olvasgatta a "véletlenül " elölhagyott kisbabás könyveket-füzeteket, én meg mondogattam neki, hogy én nem azt akarom, hogy nézze, mint tágulok és hogy bújik ki Ármin, forduljon az arcom felé, üljön háttal az eseményeknek, csukja be a szemét, ha akarja, csak fogja közben nagyon erõsen a kezemet
SZóval, mire eljött a szülés ideje, az már nem volt kérdés, hogy bejön-e. Aztán végignézte, ahogy tágultam (szörnyen lassan és nehezen, oxytocinnal), nézte, amikor megjelent Ármin kobakja, bíztatott, hogy már látja és tartsak ki
, aztán nézte, ahogy Ármin kicsusszant (egy nyomásra, egészben
), aztán elvágta a köldökzsinórt ..... és most teljesen természetes neki, hogy bejön, sem szavaiban, sem tetteiben (lásd a mostani babát! 

) nem érzékelem, hogy visszataszító, csúnya, vagy ilyesmi rossz élmény lett volna számára. Sõt, azt mondja, örül, hogy bent volt ésszerinte szép a születés. A TV-ben a véres jeleneteket azóta sem nézi! SZóval, biztos szülésfüggõ, kispaopafüggõ, meg minden, csak azért írtam le, hogy lásd: nagyon pozitív élménnyel is érhet véget a "nemakarom" kezdet! 

Az, hogy Ármin szopizik még, csak annyiban az én érdemem, hogy hagyom
- bár, nehezebb dolgom lenne, ha le akarnám szoktatni róla!
2003.03.26 18:01

Koszi az infot, sejtettem, hogy mar megvan az utod, csak hat a kismamik esze....

Lehet, hogy megis lesz neve a lanyomnak

2003.03.26 20:23
Bar lenne mit csinalnom, de most nincs kedvem...
Amugy volt o mar benn velem lomuteten is, ahol meterszamra huzigaltuk elo a beleket, bar tudom, hogy ez egesz mas, mint ha az en veremet latja folydogalni. Es a legrosszabb tenyleg a tehetetlenseg erzese lehet, hat majd meglatjuk. Bizakodo vagyok!
A velemenyem nem valtozott, nem vagyok meg felkeszulve. Es szerintem van meg idom.

Csucsuka ugyis biztos szul nagyon rovid idon belul, ugyhogy nem sokara ujra 20. leszel. Bar gondolom, akkor mar 19. szeretnel lenni.
Hidd el, teljesen megertelek, en is sokszor ereztem ugy, mint Te, hogy szerettem volna gondtalanul, boldogan elvezni a varva vart terhesseget, de mindig volt valami, ami mindezt bearnyekolta. De lesz ez meg jobb is, ahogy telik az ido!
Fel a fejjel!

Matyi nagyon ugyes, hogy mar nem sirdogal!
2003.03.26 20:56
(olyat már igen, hogy rosszul lett, nem is kicsit, saját ismeretségi körünkben van ilyen, pedig elég stramm volt a srác). 2003.03.26 21:38
2003.03.26 21:43
Nekem ilyen rezgetõs még nem volt, de úgy meg tudják mozgatni a babát, mintha kint lenne a pocakomon! Méhszáj még zárt, fejecske fent, de most elõször begörcsöltem a vizsgálattól. Ez már jelent valamit! Ellendrukkot kérek ápr. 3-6 között, mert külföldön lesz a dokim!
2003.03.27 08:25
Átadták a helyet a villamoson
Hát én olyan boldogan feszítettem, hogy ez a reggel már csak jó lehet
2003.03.27 08:33

2003.03.27 08:48

!
!
. De tényleg Danóval nem voltam ennyire hisztis
. Aztán este beültem egy nagykád melegvizbe, kaptam egy pohár szamorodnit, aztán beájultam az ágyba.. Lehet megkövezni
. Sajnos 1/4 3-kor felébredtem, mert megint voltak kis kedves fájásocskák 10 percenként, amitõl nem tudtam aludni, de már nem fûzök hozzájuk vérmes reményeket...
. 
. Nagyit meg elküldtem dolgozni, ne pazarolja feleslegesen a szabiját...
! Magyaráztam az apjának vmit, azt mondtam, hogy jön a fájás, erre Danó odajött, megpuszilta a pocakomat és kijelentette: fájá ejmúúúlik - azthittem menten megzabáljuk

2003.03.27 08:51
Persze ez a helyátadás engem is feldobott volna az biztos! De még alig látszik az én manóm, viszont úgy tûnik, minden nacim összement.

Egész végig a fejét fogta, és eltakarta az arcát a könyökével, örültünk, ha néha hátrébb tette a karját, és valami látszott belõle, pedig a doki tényleg próbált szép képet csinálni (miután megbizonyosodtunk arról, hogy minden rendben). Aztán, amikor lejárt az idõnk, a doki elkezdte lemezre menteni a képeket, az a kis ördög letette a kezét, egyenesen ránk nézett, és esküszöm, hogy vigyorgott!!!

Szabály szerint kiröhögött minket!
Sajnos már nem készülhetett több kép, mivel a doki már vette föl a CD-re az eddigieket. Szóval szerintem a babó direkt szívatott minket, kíváncsi vagyok, hogy amikor megszületik, akkor is ilyen kis ördögfióka lesz-e.
Mindenesetre nagyon boldog vagyok, hogy nincs semmi baja!

2003.03.27 09:32
2003.03.27 10:09
2003.03.27 10:31
De nem számít, most tényleg csak azért mentem, hogy megtudjam, hogy egészséges. Majd legközelebb azért kíváncsibb leszek, hiszen a 20. hét környékén már általában tudnak mondani valamit. Kispapi eleve nem is nagyon hajlandó neveken komolyan gondolkodni, amíg nem tudjuk, hogy mi lesz, pedig én már be vagyok sózva névügyileg.
2003.03.27 10:43
Pedig finom bor!!! Szölöböl van!
2003.03.27 10:48
2003.03.27 11:28
2003.03.27 11:33
Jó pocisodást
és persze óriási gratula a pocaklakódhoz

azért az a fõ, hogy minden ok vele
Milyen neveket választottál???
2003.03.27 12:10
,de az arcát szinte sosem!

2003.03.27 12:27
2003.03.27 13:03
2003.03.27 14:08
10 hetesen már mocorog, dobog a szive, szóval nagy élmény
!!
, szóval neked ilyen titkos receptjeid vannak? 2003.03.27 14:22
Aztán egykor eszembe jutott, hogy még nem is reggeliztem, így most beugrott egy fél kalács
, biztosan tudja a babád is , hogy kisegítik a pocidból, õ is készül
Még a múlt héten sem, akkor ráadásul még rám is szólt egy pasi, hogy húzzam összébb magam, én meg szóltam Zsombinak, hogy húzza össze magát, mert a bácsi nem fér el, mit mondjak, volt röhögés a villamoson, de hely, az nem.
Az én lányom is túlórázott bent annak idején
Aranyos lehetett Danó
, az enyém is csak kilesett, utána állítólag aludt, de a lábai jártak egész UH alatt
, valamikor elcsalom Kispapit, mert nyugodtabb lennék, ha a járgány is meglenne Zsombi elõtt (még kiságyunk sincs
).
és nagyon rendes is
, csak így tovább.
, ha beengedik a hüvelyire is a párodat (és õt nem zavarja), szerintem bármikor bemehet, neki is élmény lesz
. Az én Kispapim mindig jön, ki nem hagyna egyet sem, sõt, a lányom is mindig jön tesót nézni (kiv. hüvelyi).
2003.03.27 14:22
) bocskai lesz. Meg az õ egész rokonságán is. Náluk ez természetes, én meg nem tudok mit csinálni
2003.03.27 14:29
).
Ez a Gyõrfi Mátyás meg egy rendes pasi!
2003.03.27 14:30
2003.03.27 14:46
, ezt az "én sajnos nem tudom" effektust én is tapasztaltam. A Bébikerben ma voltam, egyik kocsi sem dobogtatta meg a szívem...
2003.03.27 14:47
Mar csak a fodraszhoz lenne jo elmenni a jovo heten.
A megfelelo idopontban menni fog az ellendrukk. Koszi a mailt!
). A lazulashoz meg jol johet egy pohar bor!
En mindenkepp drukkolok!!!

Szombatra mar elore is sok boldogsagot kivanok, hidd el, eszedbe sem fog jutni a (most meg) fajo feneked!

Viszont utana jo, ha van kb. 2 liter gyumolcsle, vagy tea, mert nagyon szomjasak az anyukak allitolag.
)
Persze az emberek bunkosaga hatartalan, jot nevetnek, de helyet atadni meg igy sem hajlandok...

)2003.03.27 14:49
2003.03.27 15:48
2003.03.27 16:05
2003.03.27 16:12
2003.03.27 16:13
Azért az a beszólás jó lehetett
Nálunk asszem úgy 2 nap után eldõlt a név
A lány nevet a kispapi, a fiú nevet én választottam, a második neveket meg pont fordítva, de teljes összhangban
Azért a végén ne hagyd magad
2003.03.27 16:27

Persze tegyuk hozza itt akkor hajnal 3 volt
Remelem azert mihamarabb megtalalod a jo babakocsit
Ami kovetelmenyt leirtal annak a Pierre Carden is megfelel es szerintem jo, nekunk az van es a lanyom lesz a 3. babo aki hasznalja, mert idokozben kolcsonadtuk egy ismerosunknek is. Az egyetlen, hogy nem csatlakoztathato ra autos ules, de mi megvoltunk vele elegedve igy is.

Nalunk mindkettonel szempont volt az egyszeru, becezheto es nem gyakori nev. Igy lett a fiam Matyas, a lanyom pedig valszeg Ildiko lesz (ha megkukisodna idokozben Miklos, Sandor vagy Nandor)

Ha nagyon fajt a fiam hasa en hasznaltam a Gripp Water nevu keszitmenyt (azt hiszem Urszila is tanacsolta mar valakinek), nalunk nagyon bejott, es ha jol emlekszem 1 honapos kortol adhato. 

Sok sikert a vasarlashoz.
2003.03.27 16:42
2003.03.27 17:53
2003.03.27 17:53

Kepet majd bizti teszek fel, de egyenlore meg a pelenkazo alkalmatossagot kell megoldanni, hogy minden teljes legyen. Egyebkent csak babi felszoba, mert velunk lesz a lanyzo az elso idokben.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|