A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok,
mi van ma, h mindenki itt log? :mrgreen:

Moni, boldog szulinapot! :)

Neet, dejo, h igy elvezed a vezetest :D es jo unneplest mara ;) mivel koccintotok? sorrel? :mrgreen:

Zsan, Rylie, a konyv. az ott felsoroltakon kivul persze interneten is fellelheto tobb online konyvesboltban is. olcsobban ;)

Zsan, a "meh helyretevo"-gyakorlat csak 2 oldal (a II. kotetben), szoval le is fenymasolhatom neked ;) bar persze hasznos a tobbi resz is 8)

Rylie, van tanfolyam is

Macs, tenyleg probalj pihenni kicsit!!!

kis orszagunk nem hires a gyerek-baratsagarol :( es az a legdurvabb, h nemcsak a gyerektelenek nulltoleransak masok gyerekeivel szemben, hanem egy csomoan a sajatjukkal szembe is :shock: svedo-bol nemreg hazakoltozott bnom meseli, h a lanyai nagy kerek szemekkel bamuljak a jatszoteren a gyerekukkel hangosan uvoltozo szuloket. ott kint nem lattak ilyesmit! ott nemcsak a feltetelek gyerek/csalad-partiak, hanem belul is ilyenek az emberek (legalabbis a tobbseg).

koszi a kipucolasos hsz-ket. nem is tudtam, h ezt kvazi rutinszeruen csinaljak... mindig megtudok vmi ujat...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Kata,
köszi Neked is :D
fogcsikorgatás, juuuj :lol:
fibi

Rec,
mennyi a jutalékod Avivátol? :mrgreen:
én egyik (magyar) barátnöm is Svédo-ban lakik és ovonö, és azt mesélte, hogy ott 1 évesen viszik a legtöbb gyereket oviba, mert x honap után nem kapnak az anyák pénzt (legalábbis a többség ezzel indokolja... :? ), és látja, hogy szegény gyerköcöknek mennyire nem jo ez. persze ettöl függetlenül tényleg nyugisabbak az életkörülmények ott.
fibi

Fibi, majd mélj, vagy ilyesmi,. mikor nem zavarnánk :) és igen a málnalevél tea rulezzzzzz!!!!! :D azt hallottam, már nem lehet kapni többet, de nem tudom miért....

megyek felkeltem a kölket, mert nem leszen este szundi.....
macskanyu

Fibi, :lol: majd szolok az erdekemben :mrgreen: egyebkent egy interjuban azt nyilatkozta a mo-i mesterasszony, h azert nem reklamozzak, mert ami igazan jo, annak hire terjed szajrol szajra... hat hadd terjedjen... :D nem igaz, Leni? ;)
furcsa, amit a bnod mond a sved ovisokrol. bnomek kislanyai is jartak 1,5 eves koruktol oviba, es ok nagyon szerettek! azert ott az ovi is tok mas, mint itt (na ettol fuggetlenul en se szivesen adnam be 1-1,5 evesen... ;))

Macs, biztos vedette nyilvanitottak a malnat :mrgreen:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec,
kipucolás nekem is új volt :shock: mármint hogy ezt rutinszerűen kell(ene)... nekem egyszer sem volt, és szóba sem került, nyilván szépen egyben megvolt a méhlepény stb. :wink:

Fibi,
szép szülésed volt, örülök, hogy te is megtapasztalhattad, milyen az :lol:

Macs,
pihenj! :lol: Irok mélt, de nagyon el vagyok havazva.

Zsan,
templomban rohangáló gyerek miatt beszóló rokonok :evil: :evil: Annyian leírták, hogy mekkora gáz ez, főleg ha a vallás elmélete és a beszólási gyakorlat közti éles ellentétet nézzük, amúgy filozófiailag :wink:

na rohanok is tovább, meggyógyultunk, most épp egy szövevényes jogi ügybe bonyolódtunk :shock: GYerekek jól, mi is jól :lol:
Jövő héten kipróbáljuk Dócit egy hétre délelőtt az fmh-játszóházban, amolyan táborféle, fejlesztős (festenek-rajzolnak-agyagoznak-pancsolnak), ebédet is kap, utána irány haza. A játszóházas lánnyal imádják egymást, ha ottvan, ránk se szokott hederíteni :P

vera
kisün

szia Kata! :D

Szia Zuzii! :D grat a felüléshez mondókához :D 1469
Fíbsz sztori

Fíbsz,
szüléstörténeted nekem is tök sokat jelentett, mert nekem első hasonló volt,mint neked az első - vákuum fájásgyengeség stb és jó látni,hogy utána simán van szuper szülés - persze rákészüléssel körülményekkel stb

az a rész télleg vicces volt, amikor Zsoló besegített egy kis stimulációval :mrgreen: :lol:

w-ülés: Kép

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
köszi a képet :D és mi a baj a W üléssel? :roll:

stimulácio nagyon jo áááááám :lol:

nekem meg anno Zuzi 2. szülése jelentett sokat, mert neki is kicsit hasonlo volt az elsö (vákuumot leszámitva). :)

Vera,
én is örülök :D
és jogi ügyhöz +++++! ha publikus, leirod miröl szol?

Rec,
ez igy van! :) és a prána nadit sem reklámozzák, hasonlo okokbol :wink:

Macs,
oks, majd leprivizzük :) és málnalevélteát simán bioboltban vettem (Árkádban asszem) pár honapja.

Hogy ez a gyerek mennyit bir aludni.... 8) szopizott oszt visszaájult. addig is megyek kergetözni meg kertészkedni nagyfiammal :lol:
fibi

Szijja Zuzi,
akkor csüt-ön bikás!

Kata,
nem tudom mennyire biztos a hir, a gyógyszerész mondta, de lehet,h csak tévedett, és 2900-tól lesz változás! :wink: (De lényeg a lényeg, ő igy tudja, és ezt mondta nekünk)

Fibi,
enyim kleineBuddha is hidegfront-érzékeny, ma EGÉSZ nap sirt...

Rec,
első körben lehet, h elég lenne az a fénymásolt oldal, mert Isten tudja mikor jutok a könyvhöz... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fíbsz,
1465. oldalon kezdődött... ;)

Kép

Kép

szrekuc

Nospa szurit azt hiszem én is kaptam az első szülésnél, de nem éreztem nagy hatását.
Úgy látszik meg kell békélnem az EDA nélküli szüléssel ! :(

Anna 10,5 éves
Leon 9,5 éves
Dani 8 éves
Ádám 6,5 éves
Szilárd 4,5 éves
Amira 2 éves
(A kép 1 éve készült.)

Kép
ebitt

Zsan,
B sosem volt ilyen hidegfront érzékeny. hiába, ezek a nyári babák :wink: :lol:
és ugy tünik, Ábel nem bagoly tipus mint a bátyja (aki 10-kor megy ágyba) meg az anyja. már 8 felé kidöl, és aztán éjjel szeret befosni 8)

Ebitt,
7 gyerek, atyagatya :shock: minden elismerésem!!!
fibi

Fibi: nekem teljesen jó élmény volt a szülés. Ha a második "csak" annyira lesz jó, mint az első, én akkor is boldog leszek. Persze álmaimban attól még szerepel egy olyan misztikus, alteros szülés, de asszem nekem egy kórházban nem megy az ilyesmi. Egy jó kis asszonyközösségben, hastáncival összekötve talán menne. :lol:

Ebitt: de szép családod van! Na ez is szerepelt álmaim között, de asszem ez sem adatik már meg. Majd a következő életemben. :wink: Vagy az előzőben...

Tali: ha Tündém holnap jobban lesz, mi is mennénk csütörtökön. Indi, te is jössz? Mert egyelőre csak a te számodat tudom. Ha elkeverednék...

Kép
Kép
tinu

Mása és Móni :) BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Frontérzékeny babáknak és mamijaiknak ++++++

Móni :) Folyamatos hiszti :( kitartás+++ Nálunk is minden napra jut egy "menet", de kiváltó ok, időtartam, bekövetkezés ideje tök változó :roll: Igazából egész jól viseljük-kezeljük apával, a gond akkor van, amikor nem vagyunk "agyilag a toppon" (Neet szavaival élve) :mrgreen:

Vica :) Nagy gratula Máténak!!! Részleteket kérünk, mit hogyan csinál? :wink: Mi volt délelőtt? (utódrukk is érvényes? :wink: )

Votiv :) Puszilkodós Isti :D :D :D

Kata :) Gratula a polgár-medálhoz! :D Fogzáshoz ++++

Zsan :) "Hóvagyok?"-on behaltam, én tuti jót nevettem volna, nem is értem, miért tudnak ezért emberek megneheztelni?? Sztem ez tök normális viselkedés egy kétévestől :wink:

Neet :) Boldog évfordulót Nektek! :D Víz alatti bukfenc, hogy Te miket tudsz!? :shock: :D

Macs :) Pihizz és vigyázz magadra! +++++++++

Tinu :) Marad a sín :( Dévényihez drukk, tuti használni fog! Nospát én is kaptam, állítólag ellazítja a simaizmokat, így a méhszájat is segíti elsimulni. Hát, én sem vettem észre vmi frenetikus hatást... :roll:

Zuz :) Sziaaa! Pannusnak gratula és Bazsónak +++++ a fogakhoz!! Csüt.-i talit valszeg kihagyjuk :( :(

Fibi :) Azért pihenj is, ne csak rohangálj!! Tudsz feküdni napközben?

Ebitt :) Üdv! Gratula a szép nagy családhoz! Jó pocakoskodást!
denizsa

Tinu :) Nem tervezem, hogy jövök. Délutáni tali akkor jó nekünk, ha itt van a közelben (nem túl gyakori jelenség)

indianyo

Ebitt - én is gratulálok! De szépek a gyerekeid!!! :P
öööööööööö... egy indiszkrét kéréds - nem muszáj válaszolni!! - hány éves vagy? :oops: :oops: :oops:

MA ebéd utáni altatásom kész tragikomédia volt:
Igikém is hidegfrontérzékeny vagy mi, de lényeg, hogy míg eddig nappal folyton aludt, ma végig sírt. Az ebéd utáni altatás alatt is - így Hankának úgy adtam elő az épp aktuális agymenésemet altatás céljából, hogy kezemben az üvöltő öccse, én a kiságy mellett kuporgok, és PRÓBÁLOM TÚLKIABÁLNI Igit a mesével :lol: :lol: 8) De a lényeg: jány végül bealudt!!! :shock:
Monnyuk nem csoda, hogy inkább elaludt, mert valami játszótéren lakó gyerekmegfigyelő csigáról költöttem neki a sztorit :lol: :roll: :oops:

Recca, Zsána, jó, hogy mondjátok, hogy az AVIVA méhhelyrerakást is tud szülés utánra... vissza kéne már kérjem a könyveimet... lassan egy éve nincsenek nálam :? (ezért nem ajánlgattam kölcsönbe eddig nektek)

Ezt a Choprra bigyót valakitől majd egsyszer kölcsönkérhetném? (egyáltalán mi a szösz ez?)

Ja és mostanában szültek: nektek is azt mondta a gyerekdoki, hogy most nyáron is menjen kisdednek a napi 1 Vigantol?

Elkezdtem a gyerkőkkel játszóra járni (eddig 99%-ban "csak" sétáltunk, mert tőlünk minden értelmes játszó gyalog majd egy óra, de most autóval megyünk - fujjjj!!! - de a lényeg: én vagyok az egyetlen anyuka, aki kendőben cipeli dedet.... és látom, hogy megnéznek, mint az új kaput... pedig azt hittem, ez azért már nem annyira extrém sport... vagy de???? :roll: :roll: :roll:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

kipucolás nekem is volt, bár ha bele gondolok, minden volt, amit nem akartam... Fibi! Megfogadom a tanácsod, ketteske hátha jobb körülmények közt érkezik!!! Csak addig le KELL fogynom 15-20 kgt...

Help!
Lassan két hete ugyebár abba hagytam a fejést. Van valami "kivezetés" a szopiból, vgay majd eláll? Az az igazság, hogy ma kézzel egy csomót(magamhoz képest) tudtam "fejni", mert folyt, meg fájt is. De a gyereknek meg nem mertem adni, mert 1 hete bennem van, azóta ittam sört-bort, ettem konyak meggyet... Meg különben is, megkóstoltam és sós íze volt... Most itt dilemmázok, hogy kezdjem-e újra a fejést, hátha beindul, vagy mi a szart csináljak?????? Úgy látszik nekem ez a végzetem... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Előző életemben biztos tehén voltam, de csináltam valami rosszat... 8) 8) 8)

Monisa, Mása:
Bódógokat!

Arwen, Mása:
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1....... :D :D :D :D

Ebott:
VVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!! Gratulálok, gyönyörű családotok van!!!! Ha nem tartod bunkóságnak (mert nem annak szánom, csak ez ilyen nyílt topik), megkérdezhetem, hogy miért vannak ennyien? Nekem is ez lenne a természetes, csak sajnos a mai világban elég nehéz a körülményeket megteremteni hozzá... Írj sok pozitív dolgot, hátha mis em állunk meg, csak majd ha már focicsapat lesz :lol: :lol: :lol:
Annyi mindent kérdeznék, olyan ritka manapság az ilyen nagy család!!! Úgyhogy tessék csak jönni mindig és majd szép lassan csepegtetem a kérdéseket! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Macs:
Ezt ÉN!!! mondom: pihenj!!!!!!! Okulj az esetünkből és akkor már nem történt hiába!!! /ágybaparancsollak-szmájli/

nukada

Indi: ja, délután lesz? Nem is figyeltem. :oops: Akkor nem tudom még mindig visszaadni neked a könyved és a kötőtűd. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
tinu

Ebitt,
UM ,azaz Urbán Márta drnő nekem adott EDA-t; végül ki az orvosod?
és nagyon szép csaláááád! :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Deni,
feküdni? ugye csak viccelsz? :lol: Bár ma elöször sikerült nekem altatni B-t ebéd után, és 10 percre én is bealudtam 8)
fibi

Zsan,
persze, ha ded élvezi a kiruccanásokat, everything is alright. És jelentem: eleget tettem felszólításodnak és még 2009 előtt megszültem összes tervezett gyerekem. :lol: És a citromos testápolóban is van vigantol, vagy rosszul értelmeztem?? (Csak magam miatt aggódok, mert ÉN használom...) Egyébként a 2 bazinagy tégely citromos izé kb 1000ért vagy miért még mindig jobb, mint Marci-kutyusokon tesztelt dzsonzonsz sz..r, bár elsőre én is lehidaltam,, mert előtte kb 100 ft volt, annak meg 50 a fele. Egye meg a fészkes fekete fene... :mrgreen:

Hajam nem tom, milyen hosszú, de egyet kitéptem és rámértem a laptopra és túllóg rajta. :D

Ebott,
nem kell magyarázkodni, ha ennyien vannak, hát ennyien. :D És még lesznek is, igaz? ;) Én sem szeretem hetente x alkalommal elmagyarázni tökfejű ismerősöknek és idegeneknek, miért nem lesz több... jöjjenek ide egy hónapra vagy kettőre, éljék ezt a lifestyle-t s sztem leveszik a lényeget. :D

Boszi topik rulezzzzzzzzzzzzzzzzz!!!
Hiszti enyhült, nem keveset, és ma már 2x megölelt és mondta, h imádlak meg nagyon szejetlek és amikor ismét sikerült a kisujjam lerúgni a fotel lábával, már szó nélkül hozta a pipcit, letörölni véle könnyeimet érte... :D :D :D

Köszi a 3 éves hsz-eket, csendesen ünneplünk, mint mindig, semmi felhajtás, elmenés, akármi. Azért egy kis koccintás lesz, ezúttal nem sörrel. ;)

Csüt.ön bikásra mentek? Lesz ott valaki 10-11 között? Mert délre megyek vezetni, és be tudnék ugrani, ha csak szólóban is, hm?
De a post iteket tegyétek ki, mert én annyira hülye vagyok nevekben.

Szrek,
neked is akartam valamit, de mit is?

Recca,
zurad hogyan mazsoláz? Kész van mindennel, vagy még mellette is ülnek? :)
neet
neet

Móni,
BOLDOGOT!!! :lol:

Ebitt,
gyönyörű családod van, gratulálok! :lol: Nagyon csodállak, én pontosan tudom, hogy max. 3 gyerekre vagyok hitelesítve :D

Leni,
bömbölésbe belealvó Hanka :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen:

Tinu,
sín :( drukk, hogy tornával előbb lehessen javítani rajt :D

Na el, vár Marci és a pingvin peti c. eposz
kisün

Neet,
összes tervezett??? Eddig még szerepelt plussszgyerek a távoli tervek közt, vagy történt valami közben, amiről lemaradtam? Na most magyarázkodj! :mrgreen:

Minden betegnek jobbulást, minden fogzónak ++++++++++++

v
kisün

Fibi,
tragikus és komikus, hosszú és bonyolult, nem mennék bele a részletekbe, mert újra szétdurran az agyam :? Ha akarod, priviben szívesen leírom :wink:
kisün

Vera :) Ha már egyszer priviben leírtad, akkor akár ide is feltehetnéd :mrgreen: engem speciel érdekel.

Tinu :) Hát találkozz akkor velünk valamelyik délelőtt :wink: egyeztetünk egy köztes helyet és odabuszozunk

indianyo

Sün,
ingem is érdekel ha lehet :oops: :D

Neet,
2 macskát cseréljétek be egy Eszci dzsuniorra ;) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Zuzi,
Gratula Pannus felüléséhez :D és sok ++++ a fogzáshoz!!! :(

Kata,
Tegnap már totál lemondtam a hozzátápiról, erre ma a csajom 2x megevett egy fél barackot :shock: :D Kifejezetten kérte, h tömjem a kis fejét :lol: Talán még sem reménytelen. Fogcsikorgatás jujj!!!

Fibi,
Azért csak óvatosan azzal a szaladgálással, tessék pihenni!!! :wink:

Ebitt,
Nagyon szép családod van :) Minden elismerésem :)

Leni,
Nem semmi Hankád, üvöltés közben bealudni :shock: Nekünk a vigantol hetente 4x1 csepp.

Kép Kép
curse

Vera,
nem venném a szivemre, hogy szétdurranjon az agyad :? :mrgreen:

Leni,
nekünk is aszondta, hogy kell nyáron is a Vigantol, 1 éves korig ajánlott....
Chopra izé alatt a könyvet értetted? mert én kölcsön tudom adni :)
Mai altatásod, ááááá :shock: :lol:

Tinu,
nekem is azt mondta anno a sogornöm, hogy szte azért nem tudtam elsöre szépen (alterosan) szülni, mert korházban nem megy nekem. na, most kiderült, hogy ez nem igaz :P és az Ikea szoba sztem van elég intim ehhez 8)
fibi

Curse,
igenis :lol:

Nuk,
erre is van vmi homeos szer (nem jut eszembe a neve).
elözö életedben tehén voltál-on hangosan felröhögtem :lol:
fibi

Neet,
multkor aszondtad, hogy nagyobb korkülönbséget szeretnétek, nem azt hogy nem lesz ketteske :P :o

Ez tényleg boszi topik, ugyhogy én meg nem merem leirni, mennyire édes volt ma Bálint, nehogy holnapra behisztizzen megint 8)
fibi

Kicsi Sün,
mondtam én, hogy régen méltünk igazán velejest. ;) Tervek voltak, végzés másképp szól. A mostani álláspont a never again.
Tragikomikus stórit meg tessék feltenni a boszitopikra!

Szrek,
macskát nem adom, olyan édesek és semmi hisztijük. :D

Fájbi,
szakdoga elkérhető? Annyira hülye vagyok a témához, sztem rámférne egy kis ismeretterjesztő iromány. És ha már jön, illik továbbpasszolni olyannak, akit szintén érdekel? neet kukc freemail a többi a szokásos

Nuk,
sztem ha kiürül belőled minden oda nem illő izé, még nyugodtan szopizhatna a lány, bár lassan 4 hósan már nem annyira triviális a dolog, mint mondjuk 4 naposan... (na, most küldjétek a mókusokat). Sztem úgy csináld, ahogy neked jólesik, konzultálj valami szakemberrel, és majd meglátod, kell-e még nektek ez a dolog. A végén azaz utána nekem is sós volt, meg Votiv is erről számolt be. Biztos az elején édesebb, hogy a ded rákapjon, aztán szigorodik a dolog. És ami még lényegi: a tej nem egy hét vagy 10 nap alatt áll el. Mi 10 hósan hagytuk abba (Eszter, az önfejű), és még hónapokkal később is volt. :shock: És sós.

Curse,
ha sikerélményre vágysz, tömj engem barackkal! Garantált. :D :D
neet
neet

Ancsinál még mindig nincs net?

Pgabi??

Kókusz, írhatnál többet is, és vajon sorstárs Blaye-jel mi lehet?

És áááá, eltűnt a körömreszelőm! :cry: :cry: És kb 15 év után először ollóval vágtam le a körmeim... széépek...
neet
neet

Neet,
de megeszik a meggyes sütit! :evil: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Fibi,
igen, az a múltkor volt. 8) Most annyira nagyot szeretnénk (korkül) hogy majd Eszter a sajátjával játszik eleget. :?
neet
neet

Fibi, nálunk is felborult Isti alvása, de 1-2 hete (kb mire 2hós lett Lili) helyreállt. nálatok is hamarosan kialakul a jó kis napirend!

Macsek, ezer bocs. nézd el nekem, hogy figyelmetlenül olvastam :oops:

Szrekuc, mérget vennék rá, hogy az én dokim volt a Te burokrepesztőd...

csütörtöki tali nem délelőtt leszen? :( nekünk meg csak az lenne a jó, Isti du. egy körül már ájuldozik az álmosságtól...

nekem 2x is részem volt az "egészségügyi küretben" :?
egyrészt protokoll, másrészt fosnak, mert ha vmi bennmarad és netán begyullad a méh, akkor pakolhatnak is ki mindjárt :? :roll:
egy ismerős korombéli lány így járt. nagy családot szerettek volna :(

nekem ma nagyon kakken napom volt, túlnyomás van a búrámban :roll: szegény kölkeim is megsínylették, felváltva sírdogáltak ma, igen keservesen, de már mindkettő kifeküdt...
holnap jön a dokinéni, kivi vagyok mit mond Lili bőrére. most nagyon szép, de még akár az oltás is belobbanthatja neki :roll:

votiv 8)
votiv

Szrek,
azt meg. De nem sírnak fel a BK alatt, hogy aszongya: "-Anyu, nem tudok aludni, megizzadok az ágyban!" :mrgreen:

Ja, tegnapi Eszter-száj, ha már itt tartunk: "-Anyu, én ember vagyok!"
Jut eszembe, egy pár hete anyunak hív, jéé-.
És ma sikerült elmagyarázni neki, h azért nem hozzuk ki a bölcsiből a tányért, mert akkor holnap reggel min enne? És ezen jól elgondolkodott, és addig becsatoltam a kocsiba és kivágtattunk...
neet
neet

Vot,
Lilinek drukk, neked jó pihit. Ilyen esetben tényleg, indokolt lehet, h kissé eltolják az oltást, nem, vagy nem?
neet
neet

De javue-m van: egérszart találtam a konyhában. :mrgreen:
Nem sok belőlem mára? Mennék már, csak apa még nem tud ünnepelődni, még szét kell lőnie ezer ellent. (szgépes játékok, bah..)
neet
neet

Vica,
Én szedtem a cerazette-t. Egy idő után - mikor Peti már kevesebbet szopott abba kellett hagynom, mert éreztem, hogy nem jó (fájt a hasam, meg már nem is tudom...). Igazából sztem a legjobb semmit nem szedni, én legalábbis baromi szkeptikus vagyok. De persze szedtem...

Votiv,
Azt nem mondom, hogy nehezen megy a falkavezérség, csak hát annyira unalmas. Viszont már tuti nem akarok vezérigazgató lenni!!! Maradok jó kis beosztott. (Legyen más a balek, legalább a munkahelyemen ne az legyen, amit én akarok!!!)

Neet,
6 bukfenc!!!! Én egyet se tudtam még vagány korszakomban sem (pedig vonatokra és trafóházakra másztam)...
Köszönöm a hiszti-leírást!!!
A magára hagyás nekem annyira nehéz, mert egyrészt sajnálom, másrészt baromira ideges vagyok és veszekedni szeretnék. Ha meg veszekszek, akkor szomorú leszek...

Zsanci,
balkezesség miért rossz?? (Engem átszoktattak, baromi rondán írok, viszont sztem tök normális vagyok. Legalábbis meglehetősen.)

Én se viszem olyan helyre a gyerekem, ahol viselkedni kell. Kivéve ha muszáj vagy úgy alakul (így is alig járok vhova és egyfolytában szervezek).
És én is mindig kiviszem, ha nyavalyog. Kivéve, ha vmi közbe jön (baromi kiváncsi vagyok, vagy naiv vagyok és azt hiszem, hogy abbahagyja...). Sztem felejtsd el az egész hülyeséget, lesz még ilyen úgyis! (Én is tök jó tanácsokat kapok mostanság gyereknevelésből. Sose olyanoktól, akiknek hasonló korú gyerekük van!!!! Vajh miért???)
Jaj, és Tracy Hogg. Én olvastam és sok minden baromira tetszett is és még vmit követtem is. És már nem tenném. (Azért vannak jó oldalai is a könyvnek, ha muszáj lenne legalábbis találnék... De inkább nem.)

Indi,
Az araboknál (vagyis csak az egyiptomiakat ismerem ici-picit közelebbről) is több helyen van ott a gyerek. Jó neveletlennek gondoltam őket (ugyanis jobban hagyják a kölköket rosszalkodni, mint én 10 évvel ezelőtt gondoltam, hogy én hogy fogom). Jobb gyerek pszichológusaik lennének??

Macs,
Pihenj. Úgy értem, akkor amikor tudsz. (Éjjel?)
És nagyon örülök lányod alvásának!!!
És hogy vagy???

Leni,
M. hétvégén nem kap vigantolt. (Egyéb ünnepnapokra nem kérdeztem rá.)

Nuk,
Konyakmeggyről nem tudok, de sört és vörösbort Marci szereti!!!

Ebott!
Mennyi klassz gyerek!!!

Köszönöm a jókívánságokat és utólag is bocsánat, hogy én sose kívánok... (Ez olyan rossz szokás, de nem tudom fejben tartani a születésnap létét se. Kivéve a gyerekeimét. És mikor a hétvégén az öcsémék átadták az ajándékot a bnője kérdezte, hogy ez most ugye névnap? Mondtam igen, ki tud annyit kombinálni - a névnapom is májusban van, akár lehetne még most is május. És mindenki nevetett és én szomorú voltam, hogy bezzeg én csak akkor köszöntök meg bárkit, ha előtte vki felhív, hogy héé, anyádnak szülinapja van :oops: !!!)

Arwen, Mása +++

Móni
Kép
Kép
monisa

Fibi, ha ez egy könyv, akkor igen, a könyvet! Előre is köszi!!! :wink:

Vera, én is imádom a tragikomédiákat! - szóval rajta, mesélj ide! :wink:

Fél 10, és mindkét 'kőc alszik - trálllálllá-szép az ééééélet! :lol: :lol: :lol:

Vigantolos hsz-eket köszi!

És tényleg boszitopik, mert ma reggelre nem volt Igi-hiszti, csak alvás! :shock: Vagy eztetet már írtam? Akkor bocs - de annyira döbbenetesen gyönyörű így az éééélet !!! :lol: 8) :wink:

Na, megyek is, csatlakozom a vízszintben leledzőkhöz!
Jóéjt mindenkinek!!!! :*
leni

Jaj, nem bírok elszakadni, mindig ír valaki valamit, amire MUSZÁJ reagálnom. :D

Monisa,

akár hozzád is mehettem volna, olyan vagy, mint a férjem. :D 7 éve járunk vagy mi, és tegnap bevallotta, h fogalma sincs, mikor van a szülinapom, tán november? Október, szal szinte belefér... de én rutinosan előtte egy héttel már emlékeztetőt írok a telefonjába, noteszébe, stb, biztos, ami biztos. :lol:

Amit a svéd gyerekekről írtatok meg a mentalistásról, eszembe jutattott valamit. Az angolok. Nos, iugyanilyenek. Nem üvöltenek a gyerekkel, de nem üvöltenek egyáltalán. Amikor a metró bemondja, h most nem erre megy tovább, hanem mégis arra, mindenki szépen kiszáll, akinek nem jó az úticél (aki még nem metrózott arrafelé: egy metró többfelé is mehet, az elejére ki van írva, melyik célállomás felé megyen, de ez néha mégis változik), senki se anyázik, csak kiszáll, lapoz egyet a könyvében és bevárja a kövit. Sose üvöltetnek, "hülye angolok, angol hülyék". :lol: (Jelzem, egyáltalán nem hülyék és tökre bírom őket, de amikor annyira hülyééék....) Szal amikor hazajöttem végre, eszméletlen hangos volt a népem és mindenki üvöltött mindenkivel, nem csak a gyerekével. Ennyi. Értitek, ugyi?
neet
neet

Boszi topik:
Meme taknyos, nem tud aludni, mert nem kap levegőt, kiszivni meg nem tudjuk, mert vastagabb az orrszivó vége, mint a nózija... :shock: :shock:
szal, tessék intézkedni!!! :wink:

Móni,
a balkezesség nem ROSSZ, csak társulhat hozzá ez-az. Az én kedvencem, a DISZLEXIA pl. Én is az voltam/vagyok, csak akkor még rossz tanulónak, butának hivták, amikor kicsi voltam.
És ennek ellenére szép az élet, még egy egyetemet is bevállaltam, de az, ami másnak fél óra (tanulás), az nekem minima máfél óra. Sokszor kell elolvasnom, h értelmezni tudjam...
volt egy-két könyv, ami elsőre ment (értelmezésileg), amire nagyon emlékszem, az a Ranschburg Jenő egyik könyve volt, egyszer olvastam el, és ötöst kaptam belőle... :wink: tud ez az ember...még irni is... :wink:

és ehhez társult nekem sok sok ügyetlenség, nem tudok táncolni, tornázni, mert az agyam csak lassan képes felfogni és a testemet rábirni,h csinálja, amit lát,vagy összehangolja a kezem és a lábam mozgását, de szimplán ritmusra mozogni is elég megerőltető. Ez van pl. B-vel is, Levi megpróbálta megtanitani fizbit dobni, de ugye az elég "bonyolult" művelet, kezedre figyelni, testedet mozgatni, és ez neki több, mint amit most be tud vállalni, pedig ő nem is balkezes, max rejtetten, mert jobb kézzel ir, de mindenért automatice bal kézzel nyúl.
És pl. ezt a frizbi dobást, a nála 2,5 évvel fiatalabb öccse simán megtanulta.
De érdekes, mert ő is furi, neki is baj van a mozgásával, képes úgy elesni, h gyakorlatilag áll, és akkorát esni, h vérzik mindene... :roll:
pont mondtam férjemnek,h sikerült az összes rossz tulajdonságomat átörökiteni a fiaimba. Bennem ezek uis. egyben vannak meg.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Köszönöm mindenkinek !

Leni:
32 éves vagyok
(Ja ! És egy apától vannak...)

nukada:
Eleve 5 gyermeket terveztünk, mostmár egy kicsit túlléptük... :D

szrekuc:
Kocsis Éva az orvosom
Az előző 5 gyereket (az elsőt az Istvánban) a Baross utcai nőiklinikán szültem, de nagyon rosszak voltak a gyerekágyas állapotok.
Pedig az orvosom maga adta be mindig az EDA-t, és nagyon jól !
De inkább vajúdok EDA nélkül, minthogy megint a Baross utcában szüljek !
Megnehezítette az orvoskeresésemet az, hogy csak abortuszokat nem végző orvost választok.
Így találtam meg Kocsis Évát.
Viszont ő nem ad EDA-t. :cry:

Krisztina
ebitt

Vera: én is kiváncsi lennék a tragikomikára... a mi júniusi hónapunknál tragikomikusabb nem lehet. Igazán már egy szappanopera hősnőjének érztem magam. :-)

Votiv: ma úgy látszik búraszétesősnapvan... nekem is szétmegy... pihizz és számolj be, hogy mi volt a dokinál Lilivel.

Monisa, Neet: enyim manusz ma közli, hogy a kocsinkat június 4-én lopták el, mondom honnan tudod ilyen pontosan, hát, mert akkor van a szülinapod... hihi mondom stimmel, hogy a szülinapomon lopták, de az június 8-án van... hát ennyit a dátumokról és a pasikámról. :lol: :lol: Na sebaj, észlénynek itt vagyok én a családban. hehe... na inkább lelövöm magam mára. Jócakát...
johanna1975

Neet :) és és és Angliában még a punkok is baromi udvariasan útbaigazítanak és köszönnek és előreengednek - én is csípem őket! És baromi elegáns öltönyben meg kalapban leülnek a parkban a fűre szendvicset ebédelni - csuda egy népség :lol: no meg a skandináv népeket is bírom- főleg a svédeket, igen és ha ott mediterrán éghajlat lenne, már mennék is, mert annyira jó ott az élet - tisztelik egymást és énekelnek és - na ilyen hely kéne...
Talit majd megbesz, ha apjuk kilőtte az ezer ellent, akkor jó ünneplést!

Móni :) pszichológusok nemigen vannak, mert keleten oda csak az idióták, húgyagyúak és retardáltak jának - tartják a keleti emberek. Viszont nem zavartatják magukat a gyerekzsivalytól - nem érnek rá, lévén ők maguk is épp hangoskodnak :lol:

Mása meg csak nem szül a szülinapján?

indianyo

Ebitt Kriszta: szép a családod, gratula az összes szépséges gyerkőchöz kint és bent is. :-) Csodálattal nézek minden ilyen anyát és apát, de sajnos én max. 2-re vagyok hitelesítve, nem vagyok egy igazi ősanya típus, de becsülöm, aki igen.
johanna1975

Mása: Boldog Szülinapot...
johanna1975

Fibi :) Nem vicc, emlékezz csak, engem is hogy figyelmeztettek itt a csajok, hogy a gyerekágyban ÁGY is van!! :wink: és tudom, hogy non-plus-ultra a dolog, de azért csak próbáld meg :wink:

Vera :) Engem is érdekel az ügy :wink: addigis ++++ hozzá!

Curse :) Barackokhoz gratula!! :D Ez "rendes" gyümi volt vagy üveges fajta?

Neet :) Egérkaki?? Hát a 2 cica mire való??? sütit lopni??? :lol: Eszter-száj :lol: és megint Anyu lettél :D

Móni :) vezérigazgatóságot/falkavezérséget én kiképzőőrmesternek hívom :mrgreen: (néha sajna annak is érzem magam :x )

Leni :) Látom, Te is korán mész az ágyikóba... mostanság engem se kell bíztatni, vajh miért? :lol:
denizsa

Hát nekem meg úgy jött a méhlepény ki, hogy UM rátenyerelt a pocakomra, kb 5 perccel a ded megszületése után és én azt hittem összefosom magam és ha már ezt korábban nem tettem volna meg, akkor bizony biztos jött volna még valami anyag belőlem a méhlepényen kivűl! :shock: és vicc nélkül ez qva szar volt!

Macs: nekem is az maradt meg, hogy Csibit a pocim aljára tették és szintén szemü nélkül (Tinu ez azért nekünk elég szívás :) ) odasandítottam csak, picit talán megérintettem a fejét, de már ez se biztos...és összenéztünk, biccentettünk, hogy ok rendben leszünk mi egymásnak és ennyi. Aztán hogy vele mit csináltak az hót passz, mert én néztem a plafont, meg becsuktam a szemem és csak azt éreztem, hogy jé szültem egyet?! És ez ennyi volt? És hogy fasza csaj vagyok :) meg aztán remegtem mint a nyárfa, igy kérdés nélkül kiszijjaztak :? és aztán megmár csak arra gondoltam, hogy had csukhassam má össze a lábam lécci lécci!

Indi: nem voltál ma kb 1/2 6 felé a Mupa előtt??? :roll: integettem a hévről! :lol:

Ebott: tyűha! :o szép lehet és egyben iszonyat nehéz is....

Zuz: Pannusnak grat az üléshez! Igen Kamilla is gátülésezett sokáig aztán W-zett is és mostmár tök simán ül !

Zsan: családotok továbbra is :o :x

Ha ez boszi topik akkor leírom:
holnap megyünk a Klinikákra a deddel erre az izotópiás vagy izotóniás vagy izotópós röntgenre! Drukk nekünk, hogy túléljük...remélem le tudom kötni majd a figyelmét, állítólag két órás művelet :( előtte meg még HP vérvétel és branül :cry:
előre boáááááá a holnaptól....

és hogy dicsekedjek is:
tegnap kakkantott először a bilibe a ded és ma meg kétszer bele is pössentett :lol: Annyira okos és ügyes a legkisebbik ugrifüles+Kamilla :)

Jó éjt
rylie

Rylie :) De biza ott voltam :wink: De túl halkan integettél :lol:
Ó, a holnapi napod kakin hangzik, akkor odagondolunk!!!

Ifjú két- és sokgyerekes anyák meg addig menjenek aludni, amíg lehet :wink:

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?