Vica,
Én szedtem a cerazette-t. Egy idő után - mikor Peti már kevesebbet szopott abba kellett hagynom, mert éreztem, hogy nem jó (fájt a hasam, meg már nem is tudom...). Igazából sztem a legjobb semmit nem szedni, én legalábbis baromi szkeptikus vagyok. De persze szedtem...
Votiv,
Azt nem mondom, hogy nehezen megy a falkavezérség, csak hát annyira unalmas. Viszont már tuti nem akarok vezérigazgató lenni!!! Maradok jó kis beosztott. (Legyen más a balek, legalább a munkahelyemen ne az legyen, amit én akarok!!!)
Neet,
6 bukfenc!!!! Én egyet se tudtam még vagány korszakomban sem (pedig vonatokra és trafóházakra másztam)...
Köszönöm a hiszti-leírást!!!
A magára hagyás nekem annyira nehéz, mert egyrészt sajnálom, másrészt baromira ideges vagyok és veszekedni szeretnék. Ha meg veszekszek, akkor szomorú leszek...
Zsanci,
balkezesség miért rossz?? (Engem átszoktattak, baromi rondán írok, viszont sztem tök normális vagyok. Legalábbis meglehetősen.)
Én se viszem olyan helyre a gyerekem, ahol viselkedni kell. Kivéve ha muszáj vagy úgy alakul (így is alig járok vhova és egyfolytában szervezek).
És én is mindig kiviszem, ha nyavalyog. Kivéve, ha vmi közbe jön (baromi kiváncsi vagyok, vagy naiv vagyok és azt hiszem, hogy abbahagyja...). Sztem felejtsd el az egész hülyeséget, lesz még ilyen úgyis! (Én is tök jó tanácsokat kapok mostanság gyereknevelésből. Sose olyanoktól, akiknek hasonló korú gyerekük van!!!! Vajh miért???)
Jaj, és Tracy Hogg. Én olvastam és sok minden baromira tetszett is és még vmit követtem is. És már nem tenném. (Azért vannak jó oldalai is a könyvnek, ha muszáj lenne legalábbis találnék... De inkább nem.)
Indi,
Az araboknál (vagyis csak az egyiptomiakat ismerem ici-picit közelebbről) is több helyen van ott a gyerek. Jó neveletlennek gondoltam őket (ugyanis jobban hagyják a kölköket rosszalkodni, mint én 10 évvel ezelőtt gondoltam, hogy én hogy fogom). Jobb gyerek pszichológusaik lennének??
Macs,
Pihenj. Úgy értem, akkor amikor tudsz. (Éjjel?)
És nagyon örülök lányod alvásának!!!
És hogy vagy???
Leni,
M. hétvégén nem kap vigantolt. (Egyéb ünnepnapokra nem kérdeztem rá.)
Nuk,
Konyakmeggyről nem tudok, de sört és vörösbort Marci szereti!!!
Ebott!
Mennyi klassz gyerek!!!
Köszönöm a jókívánságokat és utólag is bocsánat, hogy én sose kívánok... (Ez olyan rossz szokás, de nem tudom fejben tartani a születésnap létét se. Kivéve a gyerekeimét. És mikor a hétvégén az öcsémék átadták az ajándékot a bnője kérdezte, hogy ez most ugye névnap? Mondtam igen, ki tud annyit kombinálni - a névnapom is májusban van, akár lehetne még most is május. És mindenki nevetett és én szomorú voltam, hogy bezzeg én csak akkor köszöntök meg bárkit, ha előtte vki felhív, hogy héé, anyádnak szülinapja van

!!!)
Arwen, Mása +++