Sziasztok!
Zsanett!
Olyan szépek a képek, a tappancsos a kedvenc.

Nagyon jó Neked, h hamarosan babázhatsz! Itt izgul veled a topic apraja-nagyja
Az újszülött holmiját Én összekészítettem a hordozóba, így amikor jöhettünk haza, apa csak felkapta és hozta.
Egy textilpelus feltétlenül kell bele, mert általában le szokták takarni a babákat, h a folyosón nehogy rátüsszentsen valaki.
Enikő!
Örülök, h minden rendben, szépek a méretek, de növekedjen csak még!
Zitus!
MI volt a dokinál???
Mi kék karszalagot kaptunk a kismamaujsival
Timika!
Gratulálunk a járáshoz, balesetmentes közlekedést kívánunk!
Tudod én örök optimista, a végsőkig reménykedem, h egyszer csak lesz már szemléletváltás a Klinikán. A vezetőség úgyis csak akkor változik, ha kihalnak....
Mondtam apánknak, h milyen sok a csaszi a klinikán, mire Ő: "biztos amiatt, h gyakorollhassanak a hallgatók....... " A viccet félretéve, iszonyat félnek a műhibaperektől és a lehető legkevesebb kockázatot vállalják!
Bea!
Ábel nagy dumás az biztos, imádja a hangját, mindenféle hangokat ad ki:-)
kismamaujság-karszalag témában Nálad a 2 pont

Gondolom a kórházi karszalagot mindenki kincsként őrzi

(amikor jómagam megláttam Ábel kicsi kezén a szalagot, rajta a nevünket, akkor értettem meg, h édesanya lettem és van egy csodálatos kisfiam

hüpp-hüpp nosztalgia
Gyógyulást a lábadnak!!!!!!!!!!
A várandósmama kupont szerintem szülés előtt lehet kiváltani. Én a bababörzén váltottam be a mienket. A babacsomagot a szülés után a Klinikán kaptuk meg.
Niki!
Rékának gratula, nincs itt semmi gond!!!!!!!!!!!!!!!
Exi (Ági) ???????????????????????????????????????
történet:
tegnap du letettem aludni kicsi fiamat, hamar el is aludt, mert nagyon kimerült. Elvonultam zuhanyozni, amikor jöttem vissza, hallom, h valaki nagyon dumál, röhög, énekel, mindenféle hangokat ad ki. Belesek a szobába, hát imádott gyermekem áll az ágyában, "zajong", táncikál önfeledten. Amikor meglátott, ugyanúgy danolászva-röhögve hasravágta magát, úgy tett, mint aki alszik, még be is takarta magát.

Azt hittem bepisilek, annyira nevettem. Ilyenkor úgy sajnálom, h apa dolgozik és lemarad ezekről a pillanatokról.
Csajok!
Miért van az, h Ábel mostmár 3 napja elharapja a nyelvét-szájaszélét??? Nem igazán esik el, egyszerűen előfordulnak rossz mozdulatok és már vérzik neki.
Boldog napokat mindenkinek!