Sziasztok!
Ma rendesen vegigcsinaltam a gyumi-zoldseg napot, kerek vallveregetest! :-) Igaza lehet dokibacsinak a vizhajto hatassal is, ahogy a mellekelt abra mutatta :-)
Amugy is jo kis nap volt, proban jol haladtunk a zenekkel, tanar baratom popec eloadast tartott, baba virgonc, mi kell meg? :-)
Edelweiss,
meg egyszer hatalmas GRATULA

gyonyoruseges gyermekedhez, huu, es meg jol is viselkedik, hat ez nem semmi

Sok boldogsagot Nektek!
Csucsuka,
lehet, hogy pont ez jon be: ha a kiscsaj rajon, hogy nem izgulsz miatta ejjel-nappal, dafke kibujik, hogy magara terelje a figyelmed :-)))
Azert egy MEGADRUKK sosem arthat :-)))
Dano tenyleg csucs edes lehetett :-)))
Syl,
nekem is az Elevitet ajanlottak, mondvan hogy kevesbe hizom meg tole, es talan a baba is kisebb valoszinuseggel lesz oriasbebi. A gyogyszertaros mondta, a dokim nem tett kulonbseget.
Toffifee,
mindjart kuldok mailt kozmetikusrol!
Koszi! Ujabb erv az apas szules mellett: szeretnem, ha valaki majd elmeselne azt a reszet is, amire en mar nem emlexem! :-)))
En ugyanezt a babakocsit nezegettem, de csak a Kismamaban, sajna nem tudom, hol lehet kapni. Drukk, hogy bevaljon :-)))
Popec beszolas volt, igazan minimum megerdemeltel volna egy ulohelyet! :-)
Mariann,
alkoholos filc :-))) edes vagy :-) Szerintem tok normalis, hogy egyre tobbet foglalkoztat a szules, biztos en is igy leszek hamarosan!
En is ugy tudom ugyanezekert, hogy nem ajanlott inni. Ha mar megtortent, az nyilvan szukseg torvenyt bont esete. Persze az altatast legjobb elkerulni, meg csaszinal is... En majd egy kis szolocukor es citrom engedelyt szeretnek kikunyizni dokibacsitol :-)
Beus,
:-(, hogy nem leszel velunk... kuldok egy mailt a mobilszammal, de sajnos tartok tole, hogy mar keson...
Biztos minden rendben lesz, de azert vigyazz magadra nagyon, es szedd a magneziumot! Nagy zsak MEGADRUKK akkorra, amikorra kell!!! :-)))
Marti,
igazi kismamalelked van :-) de eszunk agaban sincs elfelejteni Teged :-)))
Kispapad vagany volt a szulesnel :-), biztos jolesett Neked, en nagyon bizakodom, hogy nekunk is hasonlo elmenyunk lesz!
Az en babam is sokat sportol mostanaban :-))) most eppen nagyon jol csinalja, mintha egy labdat gurigatna a hasamon belul, tiszta masszazs :-) de vannak erdekesebb otletei is %-0 Azt azert ketlem, hogy megszokott volna bulizni, de ha igen, nagyon profin csinalta :-) jo eg, mire lesz kepes tizenevesen :-)))
Leszter,
ez a "trombitalas" tenyleg vicces lehetett a CTG-n, en legalabbis jot mosolyogtam :-) De ennyi humora remelhetoleg a babaknak is van az elso ijedseg utan :-)
Hu, na most aztan mar nem uszol meg egy nagy DRUKKot! :-))) Lesz az nemsokara MEGA is :-)))
Koszi a valaszokat, szerintem meg van mit :-)))
Dori,
tobben mondtak mar, hogy volt nekik ilyen kulonosebb kovetkezmenyek nelkul, de azert arra eleg ok lehet, hogy otthon maradj egy ideig, es pihenj nagyokat! :-) Babanetezni szabad kozben, majd felviditunk! :-)))
OOO, szoval eskuvod lesz, de jo, lehet majd GRATULAlni :-))) Biztos klassz lesz, es utana ki fog menni Beloled egy csomo feszultseg! :-)))
Angi,
hess depi! :-)))
Leszter babajat mar en fogom beirni a tablaba :-)))
Osszes ismerosom tapasztalata szerint az apak jobban birjak a szulest, mint ok maguk is varnak :-) Szerintem ok ugyanugy maskepp elik meg ott a dolgokat, mint ahogy nekunk is tetszik az ujszulott azon maszatosan, ahogy van :-)))
Es ne legyen oly szigoru az embered, egy korty sor tenyleg inkabb hasznal, mintsemhogy artana!
Matyi nagyon klassz srac, mondd meg neki, hogy gratulalok, hogy ilyen bator :-)))
Szobaberendezes tok jo lehet :-)
Manocska,
ugy irigyellek, hogy ilyen lelkesen bucsuzkodsz a munkatol! En a gimibe annyira szeretek bemenni, majdnem olyan, mint hazamenni. Nagyon sokan fognak hianyozni, kollegak es gyerekek is. Neha, ha erre gondolok, konnybe labad a szemem. Ez az erzes a babazas, vasarolgatas es szabadido iranti hatartalan lelkesedesem mellett van, vagyis egyszerre vagyok boldog es melankolikus...
En is nagyon boldog voltam, amikor eloszor atadtak a helyet :-) csak most pelerinem van, ami TUL jol takar... :-]
Urszila,
drukk, hogy babocad bekesen kivarja a megfelelo idopontot! :-) es ha szolsz neki elore, talan nem is lepodik meg annyira! :-)
Zsizsa,
mi is tobbszor megallapitottuk kispapaval, hogy ez a gyerek szorakozik rajtunk :-) Bar a nagyok kozt is van olyan, aki utalja, ha fenykepezik :-)
Kangi,
kuldok picipocira gyogypuszit! :-) Tanulok Danotol :-) Egyetek-igyatok es ne busuljatok! :-)))
Laura,
udv itt! :-)
En azert tartok ki az utso mensibol szamitott kiiras mellett, mert az legalabb nem valtozik :-)
A 27+4-et ugy szoktam mondani, hogy "a 28adikban vagyok".
Buborek,
en megkerdeztem kispapamat a huvelyi UH utan, hogy nem zavarta-e a "vibrator feeling", de megvonta a vallat, hogy ez egy orvosi vizsgalat, es tok jo volt babat nezni. Pedig kispapam azert kicsit konzervativabb, mint en.
Ellimami,
azert a baba szerintem protekcios ugyfel lesz :-)))
Beu,
az osszes eddig hallott infom szerint Te csinalod profin a szopizast, mire Lorinc ehesebb lesz, biztos tobb lesz a tejci is :-) Milyen draga kisfiu, hogy hagyott levelezni :-)
Daleei,
hat lehet, hogy ha rahagyod kispapadra, egyszer csak ugy dont, hogy megis :-) Drukk :-) A korhazi kornyezet tenyleg nem tul felemelo, de hat ezek szerint a klasszikus folyosonvarakozos stilus se jon be neki - otthon meg ugyse birna ki szerintem :-) Fel-le, mint az ehes oroszlan? :-)))
Apropos furdokad, szerintetek mikortol lehet egyutt pancsizni babaval nagykadban?
De,
szepen haladtok Ti is :-) lakas es baba teren egyarant :-)))
Minden szepet s jot!
Kaska
27+4