A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Uxi: Annyit tudunk, hogy a 2,5 kilót céloztákk meg a dokival, eddig nincs új hír. Nem volt jó a CTG, és ezért benntartották.

Kép
zsuzsi**

Enikő! Köszi az info-t akkor még egy két dolgot bepakolok a táskába. Éljen a magyar eü!
Emi

Kép Kép
emi_25

Zsuzsi! :lol: :lol: :lol: :lol:
Talált! Zsú, alias Kispikóta volt a következő mammer.
Most aztán nem irígykedni, hogy bezzeg álmomban már, vagy nem is hújjogtatni, hogy métt ő, métt nem más, ezt álmodtam, s punktum.
Érdekes, Grétut pocón kívül vagy menet közben sem álmodtam még. Meg asszem egyik gyerekem sem.

Enikő! Ha ezt bármely román szülészetről írod, símán hiszem. De így csak azt tom mondani, hogy ba...ki, ennyire bír süllyedni a magyar társadalom, ezt lehetséges megérni? Pfújj.

Kép
kissmanó

Zsuzsi! A Hencsi meg az anyukád lángosrecetúrája hasonlít? Má, hogy a kiprószált eláll 1 hétig is?

Kép
kissmanó

Csajok! Kezd szent meggyőződésem lenni, hogy nekünk a vonalzónk nem jár jól. 5 nap? áááá, a gyerekem ezt nem tudja. Ő marhára jól elvirgonckodik odabenn, szerintem mán nem is keresi a kijáratot. Csak elmatat, néha kinyújtja a bokáját, de annyi.
Most jól beebédeltem, fagyiztam, uhhó nem tom attól kemény-e a pocakom, hogy szusszanatnyi hely sincs benne, vagy netán az éccakait folytatja. De szerintem inkább az első.
Istenem, s ha belegondolok, hogy 3-ik gyerek, s akkor kéne mán tudni, hogy mégis valami szülésre utaló jelem van-e, s én csak nézek ki bambán a fejemből. Huhh. Ezért is AKAROM/szeretném ha lánykám önmagától térne kedvezőbb belátásra.

Uxi - látod, én szóltam a csajoknak, hogy a gép miatt vagy távol.
Lakástortúrához kitartást és sok sikert. Ha jól emléxem utóbb talán olyan óhajod volt, hogy augusztusban költöznél? Még a végén begyün.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Megvagyok és még én sem szülök, bár már nagyon szeretnék :lol:

Úgy látszik, én szerencsés vagyok a dokimmal. Mikor Marci született pont szabin volt, de bejött és végig ott volt velem, nem csak a szülésznő. Pedig nem volt rövid menet. 9kor repesztett burkot Marci meg 17-45kor született meg. Természetesen nem ült bent végig, de ott volt pedig biztos lett volna jobb dolga is. kint 40fok szombati nap és ugye szabi :roll: Nekem nagyon sokat segített!

Végre összepakoltam a táskámat :lol: Én nem almolok, nincs erőm, mindenem fáj, már sehogy nem jó :oops: Tök feszült is vagyok a legapróbb dolgon is kibukok, elsírom magam. :cry:
Ma voltam a munkaügyi központban is elinditottam a TGYÁS-t :lol: Rendesek voltak nagyon kb 10perc alatt végeztem soron kívül behívtak :lol:

Már én is nagyon kiváncsi vagyok ki lesz a következő aki megszül és mikor? Én Zsú ra tippelek :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

jól elbeszélgetek itt magammal.

Télleg - Zsanett lelépett? Csaknem.... vagy deigen?

Tényleg, aki olvas, az szépen vallja be mind egy szálig sorban, hogy valakit értesít, ha "eksön" (á lá Gurgi) van. Csak, hogy szerezzen igazolást a távollétre.

Ha netán a telefonom totál kipurcanna addig míg sor kerülne osztódásunkra, akkor emilt tuti íratok apával. Borink címét könnyű volt megjegyezni, uhhó végső esetben Borink postaládikóját is megcélozhatom igazolásért.

Kép
kissmanó

Zsuzsi, Brigi, jómagam.
Csajok elcsesztük Zsúval szemben a dolgokat, ha nem jön be a tippünk :wink:

Kép
kissmanó

S ma mégis kiporszívóztam mire jöttek a vendégek.
Aztán drága apámnak még tartozom egy beolvasással. Mint ki tudja, hogy nálunk a lakásban nem cigizik senki, meg régi szokásához híven, most is a kerti asztalnál bagózott. Unokatesójával együtt. Csakhogy (s ilyet eddig sosem tett) utána a csikket meg hamut behozta, s a konyhába tette a kukába. Én meg nem voltam fázison. Miután kikísértem őket, s bejöttem a házba, azt hittem megüt a guta. Egyből kuka kiürít, ablakok kitár, de még egy óra múlva is éreztem. Ejnyebejnye.

Kép
kissmanó

Manó: nekem is első két gyerkőcöt inditották, 3. meg jött magától úgy, hogy előtte 2nappal NST-n voltam amin semmi jele nem volt annak, hogy ki szeretne jönni, méhszáj tök zárt nem rövidült egyáltalán. Szülés napján 16-kor hívtam dokit, mert kérte, hogy hívjam mikor menjek. akkor még semmi jele nem volt, hogy szülnék. Nem sokkal ezután elkezdett távozni a nyákdugó, de olyan volt mint amit Gurgi is leírt, pici barnás folyás! 19-kor pukkanás, megrepedt a burok, szivárogni kezdett a magzatviz, 20-30-ra értünk be a kórházba és 22-15-kor a kezembe volt a Máté :lol:
Tehát nyugi, bármikor Gréti is elindulhat :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi! Aranyos vagy.
Akkor mostmár csak annyi a kívánságom, hogy bárcsak a próféta beszélne belőled.

Kép
kissmanó

Brigi! Felhők kezdenek tisztulni felétek?
Érted mit kérdek, ugyi?

Kép
kissmanó

Értem :wink: Remélem igen! Próbálkozik, csakhát én nem vagyok a régi :roll: Már nem tudok úgy megbízni benne mint azelőtt :roll: Elvesztettem a bizalmat meg a bisztonságérzetet :cry: Azért reménykedem, hogy túlleszünk rajta és minden rendeződik, de ez hosszú folyamat lesz :?

brigi73

Na jó. Ha te érzed, hogy próbálkozik, akkor szerintem a jó úton haladtok. Kitartást hozzá, meg, hogy ne legyen az az út túlságosan hosszú.

Kép
kissmanó

Manó: az anyu lángosreceptje majdnem ugyanez... szerintem ez is simán eláll a hűtőben.

Csajok: Folyamatosan keményedek. Nagyon furcsaaaa...

Télleg, Zsanett eltűnt... huuhhhh :roll:

Kép
zsuzsi**

manó miééért nem ééén? :D na jó csak vicc volt ám, felfogtam, hogy pont ezt nem szeretnéd :wink:

na csajok, felénk jön az eső! :lol: úgy néz ki, gyerkőcnek nem is tetszik, mert megint keményedik a pocó, kedden is amikor hidegebb lett, akkor keményedett, szóval nekünk hidegfront kell!

Zsanett kinek szól egyébként?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi! Szent meggyőződésem volt, hogy te azért szóvá teszed.
S erre tessék.....
Jólvannaéniscsakviccöltem. :wink:

Kép
kissmanó

Na megjöttem!
Manó!
Lángosjelentés!
Tökéletesen finom a hütőből is, hallod azt hittem frászt kapok mikor kinyitom a hűtőt és kiveszem a tésztát akkora volt, hogy csak na, szal a hűtöben kelt meg igazán...
Ezt nem értem, a kelt tészta nem a melegben kel meg?
Szal nagyon fini akkor is ha a hűtöből sütöd ki.
Ja és azt üzeni a párom, hogy feltétlen írjam meg nektek, hogy nagyon finom lángost csináltam neki, csináljátok meg ti is.
Szegénykém olyan régóta könyörgött nekem hogy csináljak, de sosem vitt rá a lélek, azt hittem gázosabb megcsinálni.
Na de azért én nem tenném érte tűzbe a kezem, hogy eláll egy hétig, hisz tejjel készül meg tejföllel...

Csajok, elkezdett hasogatni a derekam vagy a vesém, nem tom eltalálni, nagyon fincsi érzés, nekem eddig nem fájt...

Esztora akkor ez most nem jött be, de nyugodtan lehetsz Te a következő, de akkor beszéljük meg, hogy utánad csakis én jöhetek... :lol:
Vendég

Ja, s nem tom ki írta, hogy ha ember jánya széklete lazább a kelleténél, akkor az babót jelent.
Há-há. Nállam akkor mán jöhetnek az újabb kitalációk. Volt az utóbbi időben kb. 3 hét ami megfelelt a fentebbi kritériumnak. Aztán most vagy 3 nap az ellenkezője, s tegnaptól ismét okés lenne.
De nekem egyetemista koromban mindig a vizsgáim előtt ilyen volt. Ezt én a stresszel magyaráztam. Most is azért szerintem a zizgulással hoznám kapcsolatba. Mett nem stressznek nevezném, habár jelen esetben a stressz meg az izgulás hasonlóan szól.

Na mék, családom szereli a játszóházat, köztes próbát tartanak, s kéretnek engem a ténypékelő masinával.

Ja, a régi gépünk tegnaptól teljes készenlétben várja (feltöltött akukkal), hogy Grétu első pillogásait megörökítse.
S a táskába már csak 2 dolog hiányzik, egyéb benne van. Teszem ezt én, aki mindkét kölöknél táskapakolást indulás előttre hagyta.

Kép
kissmanó

Hencsi! Mi ez a kivételezés? Hogy Esztora után csakis te? Itt asszem nem jó helyre jelentkezett be, hölgyem. A kívánságműsört máshol sugározzák. :wink: :wink: :wink:

Kép
kissmanó

Ja, s kössz a tudósítást a lángosról, aranyos a párod is, add át neki. :wink:

Kép
kissmanó

Haliho!

Pillangó küldött sms-t, bent tartották a kórházban ha nem indul meg vasárnap beindítják a szülést!
Azt kéri gondoljunk rá! --> ez természetes. Megy a drukk
Pillangónak!
torolve_20131003125716

Manó!
Jol van egye fene, előttünk jöhetsz Te, de aztán csakis mi!
Így jó lesz?!
Páromnak átadva!
Na mondanom sem kell, az éhenkórász rohant haza lángost enni, kttő jó nagyot birt csak megenni, a harmadik ott figyel a mikróban... :lol:

Rakjál ám képet ha kész lesz a játszóházikó!
Vendég

Ejha!
Akkor sok sok drukk pillangónak!!!
Na Manó ehhez szóljál hozzá.... :lol: :lol: :lol:
Azért pillangó igen utánunk van...
Vendég

Atyavilág! Pillangó? Na, ő totál nem volt benne a képben a soron következőknél. Legalábbis amit én gondolatban sorakoztatok. Igaz, Zsúnál tovább nem nagyon tartottam eszmefuttatást, de....
Szal természetesen drukkhegyek akkor Pillangóékhoz tartanak.

Kép
kissmanó

Hozzá se bírtam szólni, Hencsikém.

Kép
kissmanó

Itt volt a barinőm.
Délelőtt vissza kellett fordulnom a zebráról, a boltba igyekeztem..egy ismerős csaj kísért hazáig, annyira keményedik a hasam, hogy menni alig bírok, aztán elkapott egy óriási fáradtság, sztem leesett a vérnyomásom. Ittam egy kávét és ettem. Jobb lett.
Most keményedés van. Itt tartunk. 3ik napja fullosan keményedik, tettvágyam eltűnt. Amúgy jól vagyok.

Lángost ennék de nem igazán lehet, bár sutyiban igen..végülis jó lett a cukkerértékem, úgyhogy most azonnal kérek egy sajtos-tejfölös-fokhagymás lángost! :P
torolve_20131003125716

Na, de métt is tartották benn? Meg mi lehet akkora gáz, hogy vasárnapig ha nem indul, akkor indítanak. Hisz az nincs is 48 óra még. Huhh, ehhez szőke vagyok, nem értem.

Kép
kissmanó

Sutyiban full extrás lángost. Hmm... Nem is rossz.
S galambpostával kéred, megcsinálod, vagy Atit futtatod ilyen nyalánkságért?

Kép
kissmanó

Gurgika!
Nyissad a ablakot, küldöm néked a lángost sok finomsággal a tetején!

Tényleg mi lehet pillangóval?
Szegénykém, azért nagyon szorítunk neki!
Vendég

Milyen előnye van, ha ember lánya mindenhová (na jó, mínusz a klotyó) autóval jár. Nem kell a zebráról hazatérni. Én max a kocsiból nem tok csak alig kiszállni. De ilyen brutál keményedést, mint ami ma éccaka meg reggel volt, há én 3 terhesség alatt sosem éreztem. Pedig végülis Edina a 41-ik héten lett kibújtatva.

Ja, de ott nem ettem homeós bogyókat.
Ja, lenmagot még mindig nem faltam.
Vajon ezt várja Gréti? Na, akkor télleg lökök neki, ezen ne múljon.

Kép
kissmanó

Az íze, olyan, ne.
De a szaga... mintha valami gépolajat nyalnék be. Bár napi 1x kibírható. Asszem ez jobb lehet abban a kiszerelésben ahogy Gurgi nyeli. :roll:

Kép
kissmanó

Jol van léptem vízszitesbe helyezem magam, fáj a derekam...
Legyetek jók, és aki előttem van az szülhet, de aki utánam az nem, kivéve persze Pillangót!

Pussz...
Vendég

Na ablakok nyitva. Kérjük a lángost! Ati is :lol:

Mindjárt megkérdezem Pillangót, miért is tartották bent.
torolve_20131003125716

Gurgika, az informásiós központ :lol:

Kép
kissmanó

Éhes vagyok, mit egyek?? Basszus. Valami finit kéne... :roll:
torolve_20131003125716

Csajok, az előbb nagyon megijedtem... Volt egy igazi, valódi fájásom. Ahogy a nagykönyvben meg van írva :shock: :shock:
De nem ismétlődött. Jaa, és utána csak futva jutottam el a WC-ig. Kissé betojtam. De azóta 8kb 1 órája) nem jelentkezett több ilyen.

És a lánkám teljesen lent csuklik.... vagyis lent érzem, na... háhá

Kép
zsuzsi**

Pillangónak megy a sok-sok drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
zsuzsi**

Pillangónak mennek a drukkok!+++++++++++++++++

Lángost én is ennék :lol:

brigi73

Zsuzsi! Igazi, valódi........ jóslófájás az ilyen. :wink:
De kitartás. Lesz ez még ilyen sem.

Kép
kissmanó

Gurgi: Most azért jobban vagy? Akartam sms-t írni...

Kép
zsuzsi**

Manó: Persze, hiszen nem ismétlődött. De azér megijedtem :oops: :oops:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!
Igen jobban vagyok csak bazi kemény a pocakom.

Pillangót azért tartották bent, mert 4-es a lepény és lényegesen kevesebb a magzatvíz.
torolve_20131003125716

Hu Zsuzsiii!
Igazi fájás? Azta mindenit.. :shock:
torolve_20131003125716

Hoppá... 4-es lepééény??? Szegénykee, megy a pozitív energia...

Kép
zsuzsi**

Ajajj. Ez azért gázas. Nekem is kevesebb a lötty, de lepényke 1es vala. Igaz, ez is 9 napja. Azóta meg ki tudja....

Kép
kissmanó

Hát lehet most azért van kedvem poénkodni, mett nem tom mire is kell így natúrosan várni. De ha nálam lenne, akkor tuti fosnék én is.

Kép
kissmanó

Gurgi: Csak jósló volt, de nagyon erős. Azóta Panna csuklik. És nagyon lent érzem. Még nem jött el az én időm. Drukkoljatok, hogy várjon még.

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! Adok nektek még 15 napot. Az úgy elég lesz?

Kép
kissmanó

Manó: :lol: :lol: Inkább egy kicsit többet lécccci.... Köszi

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?