Sziasztok!
Üdv Bibi-cili!
Lányok!
És akkor most lehet tudni már hogy van olyan orvos, aki elment a Kútvölgyiből?
Eni,
Hú hát nem tudom.
Én már nem is emlékszem a pár rossz éjszakára.

Számomra már most visszagondolva is egy
tündérmese!!! És hát tényleg az!
Mikor mentek nyaralni?
Szerintem simán beleülhet már Benő az úszógumiba, Lara már abban ül (feljebb a képen, úszáson) amiben nem csak a lába lóg ki, hanem egy hálószerűben ül, és így kicsit jobban a vízben van, és nagyon élvezi! A háttámla megtartja, úgyhogy irány a víz!!!
Memme,
Miért mondasz ilyet, hogy megrökönyödnénk ha látnánk???
Igenis le a kalappal előtted, vizsgázni és ilyen hamar bevállalni a kistesót, hát ez szuper!!

CSak felnézni lehet rád!!!
Steffi,
Hogy vagytok???
Martin????
Rég láttam már!!! Léci, léci!!
Gyuzso,
De édes a Férjed, hogy így készült a nagy napra,
És lehet hogy írtad, de meg lehet kérdezni, hogy hányadik?
és a nap további része hogy zajlott? vacsi kettesben?
A 6 hetes vizsgálatra gondolsz?
Nekem azt mondta a doki, hogy oda megyek ahova akarok. Babát is vittük, de Őt csak megcsodálták!
Cukipofa,
Danikánka boldog első egy hónapot!!!

De jó! Hú hogy repül az idő, még csak most született!!
Györgyi, Barbi,
A képek a felvétel előtt vagy után készültek? Vagy az élő adás volt?
Csak azért kérdezem, hogy itt már tévésztár volt a kis hölgy?

Jól viseli a népszerűséget!!!
És együtt is ettek a kis drágák???
Brigi,
Nagyon édesek a képek!!!
Mikor készültek?
Olyanok vagytok mint gróf és grófnő! És a két hűséges társuk!!! Szuperek!
Igen, én is egyetértek Tündével, én sem akartam, hogy Lara tévézzen, de valamikor olyan jó hogy van a tévé!
Majd meglátod, hogy a Ti Manócskátok milyen lesz, hisz tényleg minden baba más! Lara szinte a kezdetektől kap üvegből is tejcit és megy neki, és még mindig szopizik is, bár már egy hónapja vannak harcok, mert rájött hogy az macerás, de azért küzdünk!!! De eddig mindent megevett mindenhonnan üvegből, ciciből és kanálból is, szerencsénk van vele nagyon! Kíváncsi vagyok hogy milyen evő lesz. Már alig egy hónap és mi is eszünk gyümit!
És a homeos fogbogyot meg egyenesen imádja kanálból! úgy vigyorog neki!!! meg kell zabizni!
Barbi,
Ez a kutyusos sztory tényleg nem semmi.

És olyan édesen írtál róla, tök jó volt olvasni! Tiszta pozitív!!
Ezek a kutyás képek tündériek! Milyen más még ezeken a képeken Danca! Most lesz vége az úszásotoknak!!!
Jó volt? Ki tartotta nektek ma?
Lányok!!!
Most mindenki mást mond!
Lara kapott 4 hónapos oltást. És utána mi a következő? Mert minket nyárra nem is hívtak. És valaki azt mondja, hogy van 6 hónapos oltás is. Tényleg????
Kriszta,
De jó nektek vasárnap utaztok!! Szuper! Akkor egy hétig Anyós nélkül lesztek! Az szupi! Ja akkor ezért jön hozzánk!!
Ez nálunk is így van, hogy én mint „vendéglátós-szállodás” (ezt a jelzőt szoktam kapni, pedig idegenforgalmi szállodás voltam a suliban) foglalom a szállást, és én is mindig izgulok

, ha új helyre megyünk, megértelek!!!
Tünde,
Jaj ez a kutyusos történet nagyon szomorú! Remélem már kicsit jobb lelkileg!!
Miért nem ajánlkoznak a rokonok vigyázni? Na majd ha meg lesz a kistesó, akkor jönnek!!!
Veronikusz,
Maguktól telepedtek a zuhanykabin elé? És mindig együtt vannak?
Annyira édesek!
És én is szurkolok a nagyszülős nyaraláshoz!!!!
Bocsi, hogy szokás szerint hosszú voltam, de legalább egy oldalra gondoltam reagálok. Remélem nem baj.
Jobb is lett a kedvem, hogy a sok gyönyörű babát láthattam!
További szép napot!
Puszika
Ancsa