Sszijja lányok!
Na, úgy látom elindult a lavina... gerjesztek rendesen... most feladtuk a leckét magunknak, ki kit válasszon... Betsy, Kis pupu, nekünk van a a legjobb dolgunk... mi vagyunk a sereghajtók, így ha a lurkók és a Jóisten is úgy akarja, mindenki babázik mire mi a telefonért nyúlunk.... szóval bárkit válszthatunk, és minket is bárki választhat... nosza lányok, várjuk a liciteket!
Tárazzunk be tényleg több számot, és mivel úgyis tudni fogjuk ki an még egyben, annak megy a telcsi... főleg ha időközben épp ő is a szülőágyra kerül... és egyidőben bújnak ki a babák.. na az lenne csak szép.... de kicsi az esélye...
Robcsi: tündér vagy! akkor most csak miattad mesélek egy sztorit... hogy szórakozz kicsit.. lehet, hogy már meséltem...

de ha mégsem, akkor talán kicsit megmosolyogtat...
Van egy elég komoly indokom, ami visszatart attól, hogy a sotéra visszamenjek.. bár még leküzdhetem... zeze, te is biztos átélsz (éltél) már hasonlót a klinikán... talán ilyen durvát nem.. szóval a sote gyakorló kórház, vagyis tudni kell, hogy az orvostanhallgatók kapnak lehetőséget a gyakorlásra... Amikor felvettek az osztályra (hangsúlyozom: fenyegető koraszüléssel!!!!!), bejött egy kis medica és megkérdezte, hogy a kollégája (kis kezdő orvos, tojáshéj a fenekén...) megvizsgálhat-e, mert a hüvelykenetet elfelejtették levenni, szóval ha nem bánom ő venné le...
Hát, mondom, ha erre van ingerenciája... vegye....
Feltápászkodtam a vizsgálóasztalra.... eleve utálatos az egész.. pőrén egy huszonéves faszi előtt.... mondjuk a hapi vörösebb volt, mint egy rák....
Mondtam is neki: ne izguljon így doktor úr... nekem nem az első lesz... majd segítek...
Na, mondanom sem kell, elkezdett keresgélni... ja, tudjátok, mint a káposztaleveleket, hajtogatta a természet adta leveleimet jobbra, balra... mondom.. bocsi, doki de nem igen volt módom frissen trimmelni... kissé akadályoz a pupom... ha lemegy, megígérem, megmutatom magának fazonírozva.....
Na, legnagyobb örömére rátalált... egy lyukra.......
Na, modnom neki..... : alakul doktor úr... csak egy lukkal feljebb.....