A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Szóval: Ne idegeskedj...:)

mamiblue

Mamiblue:Légyszi írd meg a teljes nevét, habár a kiegészítőkre nincs szükségem, mert hordozót már vettem használtan, de azért kíváncsi vagyok, olyan nehezen találni a neten ilyen jellegű képeket méretekkel amkor össze van csukva a kocsi, pedig sokan cipelik csomitartóban, mégsem találtam elég infót. Köszi
Mandala:Pihizzél, nehogy bajod legyen!
Diego:Légyszi tájékoztass minket mi van Sabineval!!!!!!
Puszi lányok kellemes hétvégét, mi most lezúzunk 1 nap alatt 600km oda vissza a szüleimhez, szorítsatok, hogy egyben kibírjam.
Pusszantás

Kép
Kép
zeze

Diego
Köszönjük a hírt ,és üdvözöljük Sabinet meg a manókat odabenn.Vigyázzanak magukra nagyon és sok sok puszi nekik.Még kicsit maradjanak. :wink:
És várunk majd a további hírekkel.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Judit
Te szegényke mindig van valami neked :?
Egy pihikés napod sincs?

Én ma olyan lusti vagyok ,pedig neki kéne állnom panírozni a husit meg a tököt és a cukkinit és a petrezselymesburi meg ubisali sem akar magától elkészülni. :roll: ÉS mára palacsintát is ígértem. :shock:

Lassan erőt veszek magamon és nekiállok.

Zeze: peg peregonak van még kicsi kocsija.De kurva drága,bár neked praktikusságot kell nézned.

Jucu

Kép

Kép
jucu

Kiakadtam!
Jucu: A peg peregóknak tényleg horror ára van.
Ennyi pénzért, már autót lehet venni. :evil: :roll:

Kép
Kép
zeze

Képzeljétek pénteken este végzett a festő :D . Szép színeket kevert, megvoltunk elégedve, meg már sötét volt, ugye az ilyet világosban nézi meg inkább az ember :roll: . Kifizettük :x . Tegnap reggel nézzük, hogy mindenhol átlátszanak a falak, /de amit kért anyagot az elfogyott/és néhol belevan festve a mennyezetbe az oldalfal színével. A hungaroce /nemtom hogy kell írni :oops: / díszcsík pedig úndorító ahogy le van festve. Falúbeli a faszi, de mondjuk nemigazán ismerjük. Tegnap idehívta a párom, hogy nézze meg ő ezt a munkát az otthonába elnézné-e? A pali magyarázkodott, hogy ezt ő sem érti, pedig minden falat lekent 3*. Vegyünk még anyagot, és ma reggel 6-ra jön. Szerintetek jött? Dehogy :x a telefonja kikapcsolva, és otthon nemtudják hol van, már tegnap este lelépett. Tegnap már itt volt a parkettás, 100km-ről jön, és semmit nemtudott csinálni, mert ugye megint létráznia kell/ene/ a festőnek.
Különben horror árat kért, de azt mondta a párom azzal nem is foglalkozna, ha normális munkát csinált volna. :x

Kép
mona76

Szijja Lányok!

Olyan ideges vagyok, majd felrobbanok... csak az a baj, hogy fogalmam sincs miért.... :roll:
Nem történt semmi.. csak egyszerűen csapkodni van kedvem... csak aztán a romokat is én takarítom... úgyhogy inkább dúlok-fúlok.... pffffff...
Jöttem lehiggadni.. itt köztetek olyan jó.... :)
Megint nyakamon az egész építő brigád... tele van a tököm az állandó főzzél kapuccsinót, kérünk teát, málnaszörpöt sztorival... komolyan, mintha legalább öt csecsszopóm lenne még a meglévő három gyereken kívül.... meg az ebéd főzés, mert ami maradt tegnapról az nem elég ennyi embernek, ha főzök azt eszik, a tegnapi meg megy a kutyának, mert megmarad... szóval a hócipőm tele... meg süssek is, meg a ruhák is másszanak fel a mosókonyhából és tekeregjenek fel a ruhaszárítóra, meg a sok homok amit behordanak... azt is takaríthatom... elegem van!

Csak mellékesen... befogom a pofámat, mert amit Mamiblue csinál végig... na az a valami!!!! Szekrényt pakolgatni.... nagyon vigyázz magadra Te lány! Nehogy bajod essék! ű

Kipuffogtam magam... bocsi lánykák, de most megnyugodtam.... ha ilyen puffogó vipera vagyok, akkor lépjetek át a dumámon és ne olvassátok végig a nyűglődésem... de kiírtam magamból és nem kiírtom... a családot magam körül.... :lol:
Úgyhogy az életüket most Nektek köszönhetik..... :D

Jucu: kezdem azt gondolni, hogy valami hibádzik az ebéd körül... nálunk sem készül el magától... hacsak Magától nem kedves hölgyem.... :) Fránya vigye... csak nekiállok.... májgombóc leves, mondjuk a májgombócokat már meggyurmáztam...., tepsis buri sült hurka meg kolbász (házi kompozíció... apósomék töltötték....), van még tegnapról töltött paprika (ugyanis ebben a dög melegben a fenének van kedve a hurkához....), meg maradt még karalábé főzelék is.. asszem én arra szavazok.. csak ahhoz hogy egyem a fincsi salit, amit most csinálok... uborka, paradicsom, paprika, fejes sali össze darabol és leönt fincsi szutymóval.... ? Hmmm, mégiscsak menek főzni.... és lehet, hogy csak salit eszem... sömmi mást!!!

Ja, és még egy hír... fogytam két kilót összesen az utóbbi hónapban... :) Most "csak" 94 vagyok.... és 96 voltam.... ja, és ez a 94 reggeli után mérődött... :) csak a gyerek nem akar nőni rendesen.. pedig azért a 94-ből is volna mit leegyen rólam...
na télleg megyek, mert már sokat ugattam! :oops: bocsi érte...
legyen egy szép napotok! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Hello!

Jucu: Ja, mindig van vmi! Pedig ez csak egy 68 nm-es lakás! Mi lesz a házban??? Nem szivesen bíznék meg takarítónőt, nekem nagyon furcsa lenne, hogy egy idegen takarít utánnam! Egyébként evvel az utólagos nagytakarítással már a pici érkezésére készülünk! A szőnyegeket is visszük tisztíttani utánna meg át kell rendezni a fél lakást, hogy legyen helye a kiságynak és a pelenkázónak...szóval van még bőven munkánk, de szerintem evvel mindenki így van!

Zeze: Az a baj, hogy nem hiszem, hogy más hordozót bele lehet rögzíteni ebbe a kocsiba! Anélkül meg ez nem használható újszülött kortól! :( Szerintem ne a neten keresgélj, hanem nézz szét a boltokban, csak úgy lehet választani, elég nagy a választék mindenhol...

Olyan szép fehér lett a fal.:) Már csak a fél konyhát kell visszapakolni, ha megszárad. :cry:

Judit

mamiblue

Mona: a tökénél fogva kell visszarángatni az ilyen hapsit!!!! A szemét! Na, azt is ki kell kaparni, igen a szemét!!!!! De mit is tudsz csinálni? Hmm.. nem sok ötletem van, mert már kifizettétek... jaj, ezek a mesteremberek!!! De ha falubeli, csak nem meri megtenni, hogy lelép... mondd, az anyagot tényleg felhasználta, vagy lenyúlta? :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Lehet, hogy naphosszat b..gatnám, hátha megunja a görény!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

mandala, igen én is ugy gondolom. Most a párom elindúlt keresni, 1000 lélekszámú falúban csak nem tünhet el :x
Párom szerint tuti lenyúlta az anyagot, mert azt mondta 3 vödör kell neki, mi vettünk 4-et, hogy majd késöbb itt lent a kazánház is ki lesz festve. Mind a 4 elfogyott, és tegnap azt mondta hogy mára vegyünk még kettőt. :x
3 szobát csinált, és egy gardróbot, az anyagot, fóliát mindent mi vettünk, és 100ezret kért. :x Bár az összeg előre le lett beszélve, szép lett volna ha még többet kér :x
Már ugy várom a párom, mondtam neki hogy normálisan beszéljen vele, mert utána meg majd ő lesz a búnkó, tudjátok hogy megy ez falún. :roll: Bár szerintem én sem beszélnék normálisan vele :oops: :x

Kép
mona76

Mandala
Csak nyugika,és nyugodtan gyere öntsd ki a "szádat":-) akár így akár úgy........
-2 kila wow bizti a nagy meleg miatt,amiért nem tudsz enni.
Mondjuk én sem híztam , de most olyan étvágyam van két napja,hogy akár egy lovat is megennék.
Mona
Irigyellek a türelmedért engem infaktussal vittek volna be már.
Csak nem tünik el a faszi

Szétvág az ideg.Hazajött a párom és semmit nemtalált apósoméknál a pincébe.Valószínű odaadtak mindent a cigányoknak ,meg mittudomén kinek. :twisted: :twisted: Ordítani tudnék,hajam égnek áll.És persze ne kiabáljak az ordenáré hangomon,mondja uram....majd ha kell mindent vesz még vagy 8 zsákkal.PErsze mert anyuciékról van szó....tele a t...öm!!!
azt hiszem így már Margitszigeti sétánknak is lőttek ma délutánra ,úgy sikerált ebben a pillanatban összevesznünk.

Mona megyek segítek megverni ,most jó hangulatba vagyok úgyis.

Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok Kismamák!
Hát, úgy látom, ez sokaknak egy zűrös vasárnap... Nálunk is áll a bál, bár szerencsére nem köztünk, hanem Apa végre befejezte a festést: éjjel 3/4 kettőkor... Utána meg nem tudott rendesen aludni, úgyhogy most ebéd után ledőlt a szilvafa alatt... Csak most itt van a nyakunkon a takarítás, ablakfestés... Apa azt mondta, hogy egész augusztusi szabi alatt pihenni fog, magára fekteti a gyereket és alszik :) Na remélem, nem hordom túl, és lesz alkalma mindezt kivitelezni.
Remélem, a délután hátralévő része könnyebb lesz Nektek!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Megvan a pali. Azért nem jött ma, mert tegnap este berúgott, tisztességesen bevallotta.
Azt mondta holnap reggel jön. :x
Jucu, én türelmes vagyok, a párom már nemigazán, bár ezt a faszít megtudnám fojtogatni, teljesen felborúlt miatta minden. Ugye akkor még festés, tegnap jött volna a parkettás, hétfőn pedig szerelvényeztek volna. :roll:

Kép
mona76

Sziasztok!

Ági, Bogesz: Héten melyik előadás lesz a felkészítőn? Hánytól, hányig tartanak ezek?

Mindenkinek kitartást ezeken a nyügős napokon..... :)

Kép
kis pupu

Tényleg csajok! Ti mit gondoltok a terhesség alatti hajfestésről?
Festitek vagy nem? :lol:

Kép
kis pupu

Jucu: nyugi, bébi! az anyós-effekt ismerős... nálunk is ez a szitu.. ha anyuciékról van szó, akkor nem számít a pénz... Na, hát ez az, amikor azt mondom, tényleg úgy jó az anyós, ha porhanyós.... de azért az tényleg elég ronda dolog, hogy minden előzetes szó vagy kérdés nélkül kidobálnak dolgokat.... főleg, ha tudják, hogy nektek szükségetek lesz rá... a megkérdezésetek nélkül?! Huh! Nálunk a bátyám dolbált ki mindent.. egy nagy halom könyvemet, meg a klassz kis bolgár kemping bicajomat... milyen jó lett volna Danusnak az.....

Mondjuk én most nem panaszkodom... a férjem elszólta magát anyucinak, hogy kicsit gáz az anyagi helyzetünk, és másnap anyós pajtás beállított 10 kg liszttel, vagy 15 kg husival, 10 kg burgonyával, hozott kakaóport a gyerekeknek, zöldséget, meg minden csudát.. előtte egy órával meg az én anyucim tette ugyanezt... komolyan mondom, sírtam a meghatottságtól... Mondjuk nálunk após az, aki a saját sz...át is megenné ha pénze lenne belőle... így szoktam mondani... :oops: mert azt mondta anyósomnak amikor az pakolt nekünk egy kis lábosba töltött káposztát... "Hát, minek ez?! Nehogy már te tartsd el őket....!!!" Édes pofa... nem?

Szóval Jucu, ne idegesítsd magad mamóca... tényleg nem ér annyit az egész! Mosolyogj, úgy vagy szép! De közben azért anyósékat lógasd fel egy nagy fára gondolatban...

Mona:
hát, nálunk is volt hasonló... talán már írtam régebben... elárasztották az alattunk lakókat a kedves szakemberek (amikor még a lakást újítottuk fel), meg éjjel 2-kor nekiálltak ütvefúróval fúrni, de ami a legszebb... lebontották a gipszkartonfalakat a lakásban, a törmelék kupac mellett meg bekapcsola felejtették a villanytűzhely plattniját.... szép lett volna ha leég az egész ház.... összehányták az ágyunkat, lelocsolták sörrel, meg ilyenek... eltűnt egy csomó evőeszközöm, meg a cd diskman is... mert az összes cuccunk a szoba közepén volt lenejlonozva, hogy tudjanak festeni, én a szülészeten az első gyrerekkel, apa meg rohangált a lakás és budapest között, ahol akkor lakott (anyukájáéknál), amikor én bent voltam a kórházban és a lakást épp újítottuk... szóval nálunk is voltak szépségek... ráadásul az utolsó 15 ezret nem akartuk kifizetni nekik, mert ami mocskot műveltek ott... és akkor meg megfenyegették a férjemet, úgyhogy mondtam neki, inkább fizessen, semmint baja essen és én meg benn a kórházban folyton aggódjak érte....
Úgyhogy nem ismeretlen fogalom ez nálunk sem.... :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Kis pupu: sztem nyugodtan festesd! Attól nem lesz semmi baja a babónak! A dauer már más, mert az sajna nem marad meg úgy olyankor a hajadban, mint máskor... tapasztalat..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Ja, Mona: lehet, hogy megvetetném a kedves mester úrral a festéket! Ha elb...ta, saját költségen köteles kijavítani! Ti a szép munkáért fizettetek, nem ezért a sz...ért! És még örüljön, hogy a csúszás miatt nem veritek nyakon!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Csajok!

Azt találtam ki, hogy találjon mindenki magának egy embert a topicban, akit értesít sms-ben ha történik vele vm... szül, kórházba kerül, stb... talán így könnyebb lenne értesíteni a többieket, mint apának szólni, hogy kattintson rá az oldalra... mondjuk az is működik, mondjuk fotó tesz majd fel, de az sms még a szülőszobáról is elmegy. :) Szóval ez amolyan élőlánc... mit szóltok?
lányok.. ki szeretne engem választani??? :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

megint alakul a lelkem... teleírtam az oldalt!!!! :twisted: :twisted: :mrgreen: :P

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Nem győzöm visszaolvasni,annyit írtatok :D !

Sabine!Remélem minden oké veletek,és a fiúk maradnak még egy kicsit!!!!

Most ettem meg majdnem egy fél dinnyét :oops: ,de olyan jól esett :D .Ebben a melegben nem is nagyon kívánok mást.

Éjjel alig bírtam aludni annyira fájnak lent a csontjaim.Egy kicsit pihenek,és végem van.Alig bírok feltápászkodni :oops: .Gáborral ilyenek nem voltak.Kikészít ez a nőszemély már most :lol:

Mona,ne hagyjátok magatokat!Javítsa ki a saját költségén azt amit elb.....tt.
Még jó,hgy az én bátyusom festő,és úgy osztom neki az észt ahogy akarom :lol: ,de nem szoktam.Csak mindig a színekkel csesztettem.Szegény órákig keverte egy szobára mire rá mondtam az áment :lol: .Cserébe azt kapott enni amit kért.Nem lennék a felesége,csuda válogatós a lelkem.Húst sem eszik.[/b]

Kép
Kép
huni

Koszonjuk a drukkokat...
Helyzetjelentes
Sabinenak elég eros fajasai voltak, szerencsere burok nem repedt meg...
Most gyogyszereket kap, hogy a fiuk meg maradjanak a pocakban. Kapott tudoerlelot is...
Vendég

Diego,
köszi a helyzetjelentést, örülünk, hogy nem lett baj, és továbbra is mennek a drukkok! :)

Mandala,
az sms-ezés valóban a legjobb ötlet, így csinálja pl. miniliza is. Énp pl. nem is bíznám a páromra, hogy írjon nektek, mert akkor valószínűleg sosem tudnátok meg semmit felőlem. :D Mondjuk Sabine esetében viszont azért egyszerűbb, ha Diego ír.
Egyébként én nagyon szívesen választalak, ha megesküszöl, hogy még egyben és gépközelben leszel, amikor szülök. :D Szóval az a legjobb, ha mindenki több számot is elment a telcsijébe, sosem lehet tudni. Meg ajánlom a wapot is annak, akinek olyan telcsije van....

italoman

Szobafestés
Nálunk apa és Sasa festette tegnap Lucas szobáját...
Lassan kész lesz a babaszoba.

Sabine
Drukk... azért még jó lenne pocakban tartani a fiúkat!

Értesítés
Nálunk is apa feladata lesz... annyit még meg tud tenni, hogy bepötyögteti, ha valami miatt minket nem engednek szülés után haza.
Vendég

Sziasztok!
Diego!
Köszi a tájékoztatást, örülök, hogy Sabine még egyben van, és drukkolok, hogy ez így maradjon minél tovább!

Mandala!
Én is szívesen választalak, elméletileg úgyis utánam kellene szülnöd. Bár e téren még érhetnek minket meglepik, úgyhogy én biztosan több számot fogok elmenteni.
bee73

[quote="kis pupu"]T írta:kis pupuényleg csajok! Ti mit gondoltok a terhesség alatti hajfestésről?
Festitek vagy nem? :lol:

Én festettem a hajam... a jövő héten is még megyek.. nehogy má a fiam megijedjen tőlem, mikor kibújik....
Vendég

Na pusza nektek,lehiggadtam és még a mszigetre is elmentünk sétiztünk egy nagyon nagyot. :D
CSináltam pár képet.
Kép Kép Kép Kép

Sabine! Kitartás,drukkolok nektek!Sok puszir küldök és angyalkát aki még vigyáz rátok ,hogy picikét egyben legyetek. :lol:

Mandala
Jó ötlet én kérek számokat vagy újra közös oldal címét belépését ,mert nem találom :oops: terhes vagyok és feledékeny...
Jó éjt nektek

Kép

Kép
jucu

Én is festem a hajam, csak mindig van aki ijeszteget.... :oops:
Pl.: a fejmosó csaj.....én is vörösre festettema a hajam, amikor terhes voltam, és nézd vörös haja lett a fiamnak, pedig senki nem vörös!!! :oops: De ez hülyeség.....

Sabine: Hatalmas drukk nektek,a fiúknak meg beszélj a lelkükre, hogy akármennyire is szeretnének már veletek talizni, picit várjanak még vele!!!!!

Pár napja, úúúúgy görcsöl a vádlim.....tippek az orvoslására???!!! :o

A tegnapi esküvőre menet, egy pocakos kép.....
Kép

Kép
kis pupu

Úristen milyen sokat termeltetek megint!

Holnap reggel úgy fogok ébredni, hogy nem kell mennem dolgozni!!! TÖK SZUPI!! Pénteken délután úriasszony módjára tiszteségesen elköszöntem mindenkitől és eljöttem. A genyo főnököm aki képes lenne elnézni hogy ott melozok még a szülés napjáig, szinte nem akart köszöni. Igazi pofátlan köcsög!! Jól felidgesitett, de ahogy kitettem a lábam és belegondoltam hogy nem kell soha többet a képét bámulnom megnyugodtam. Elég szupi érzés.
Aztán hazajöttem leültem és néztem ki a fejemből hogy most mi lesz :D aztán kitaláltam hogy a diplomámat úgysem tudom átvenni nyelvvizsga nélkül ezért gyorsan vmi nyelvtanfolyamot kell keresnem. Szóval találtam egy srácot eszperantót tanit, és már voltam is nála ma! Tök szupi volt. kedden újra megyek, aztán szerdától meg itthon marad a könyvelés! Mamár egy picit feleslegesnek éreztem magam itthon! Apa délután elment vadászni én meg bementem az Árkádba nézelődni, vásárolgatni, mert a fészekrakós már megint előjött bennem. Szopimelltartó, 4ik kistakaró, melltartóbetét, hasleszoritó, mellbimbókrém, pelus és papucs. Ez lett végül a nagy unalom termése.

Zuzu nálam is egyik fő szempont volt a babakocsinál az hogy mennyire fér be a csomagtartóba: Peg Perego Pliko P3. 3 részest vettünk (mózes, gyerekülés és esernyőtartó). Nem volt egy olcsó, de viszont több gyerköcöt szeretnénk és akkor viszont tényleg kitudod használni. MOst ép a barátnőmnél landolt a mózeskosár, mert elutaztak nyaralni a 6 hetes bébivel és nagy hasznát veszi most a kosárkának.

Már július 1 van. Nagyon rohan az idő. Mostmár sokkal kevesebb idő van hátra mint amikor itt elkezdtük a babaneten levelezni a várandóságról.

Hanga gyermek nagyon mozgékony, szinte nincs egy perc sem hogy ne mocorogjon, vagy ne játszon ALIEN-est.
A fagyisnál ma is azt játszotta, hogy a kezét, vagy a lábát végigtolta a hasfalamon, amitől a kis fiatal eladó majd szivütést kapott, mondjuk tényleg nem egy felemelő látvány :D:D:D, dehát ez van! Örülök neki hogy ott van és minden rendben vele!

Én most megyek július 6án pénteken a dokihoz a szokásos szervizre, aztán utána már csak a 36ik héttől.

Pénteken amúgy voltam babázni, a barátnőm 2 hetes kislányánál. Tündéri nagyon, legszivesebben belepörgetnék az idő kerekébe hogy már augusztus legyen.

Mandala irtam neked privátba, de az a mail cimem már nem él, légyszi majd ide válaszolj (privi) vissza.

Ma nálunk natúr csirkemell volt, párolt zöldséggel, és a végén mákosguba. Tegnap húsileves.

Jó éjt
Szilvi

Kép
sziszike77

Jucu,
a telefonszámokat és egyéb elérhetőségeket a közös gmailes címünkre küldtem el. Itt tudsz belépni: www.gmail.com. Felhasználónév és jelszó megy priviben. :)

italoman

Lányok!

Manapság máregyre több WAP-os, webenwalk-os telefon ven...
Lehet ide, vagy a közös emilre...

Én elvileg aug. végéig egyben leszek.... ém vagyok az utolsó a táblában.... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Hű, nagyon drukkolok Sabine-éknek!!!!

Mandala, jó ötlet lenne ez a babanetes tali, még be is lelkesedtem, aztán, hogy írtátok, hogy milyen állapotban leszünk már akkor azért én is elgondolkoztam, hogy tényleg jó lenne-e utazgatni...

Szupi ötlet ez a leendő smsezés. Én kinek írhatok? :D

Kép
nap12

Sziasztok!

Gyors bekukk, aztán megyek ablakot pucolni, amíg nem lesz túl meleg.
Nem tudom már, ki kezeli a táblázatot, de kérem, írjon át 08.07-re. :oops:
Pupu,én is festetem a hajam a várandósságtól függetlenül, de amikor még nem látszott, szóltam a fodrásznak, hogy mi a helyzet. Masszázson is voltam a 2. trimitől, akkor sem volt semmi gond.
Na megyek, várnak a munka frontján :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Jó reggelt lányok

Ildi
Köszi , :-)

Ma van apukám szülinapja 63 éves :P
Nem tudom mit vegek neki, és még ötletem sincs :? , valamint ahogy látom ma dög meleg lesz.
Most kellene délelőtt elmennem vmit nézni ,mert utána pusztulat lesz.Na majd meglátom......

Sziszike
[quote]H írta:anga gyermek nagyon mozgékony, szinte nincs egy perc sem hogy ne mocorogjon, vagy ne játszon ALIEN-est.
:D :D :D vicces vagy nagyon.
Tényleg jó az a kocsi,nekem is kerianyum meg akarta venni ,de én a kiskerekűt nem szeretem.Egyébként szép színekben van :wink:
Mákosguba nyami nyami nyami.......következő ötlet jó lesz holnapra vagy szerdára ,köszike :P

Betsy
Nem bizti,hogy te leszel a legutolsó. :wink: Sosem tudni ,én Diussal 2 hetet húztam rá annó :oops:

Kispupu
CSini a rucid nagyon és a hajad színe is jó.Én még ilyet nem is hallottam soha ,hogy azért lett volna vörös a gyerek haja színe mert anyuci olyanra festeti :twisted: idióta aki ezzel rémisztgeti kismamikat.

Kép

Kép
jucu

Hello!

Mandala: Nem kell engem sajnálni...mikor elkezded sorolni, hogy miket főzől, majd ledőlök a székről. Én ugyanis elég ritkán főzők, hetente 2-3 napon csak! Szeretek főzni, csak a pakolást, takarítást utálom utánna! Jövő hétvégén lefestjük az erkélyt, persze és megint csak pakolni fogok!

Én megkérem majd férjem, hozza be a laptopot a kórházba, bár sajna csak aaz ő telcsijéről lehet internetezni, de onnan tudok majd üzenni!

Én szinte minden szabad percemben a szülésre gondolok, jó lenne kicsit kikapcsolni az agyam, mert még hátra van több mint 1 hónap...

Vigyázzatok magatokra!

Judit

mamiblue

Sziasztok!
Képzeljétek, most telefonált az anyósom, hogy a sogornőm szül!
Június 24-re volt kiírva. Ma kellett volna befeküdnie, hát reggelre csak nem megindult neki magától. Hát ilyenek ezek a gyerekek!
Más!
Tudna nekem valaki segíteni? Jó minőségű fa pelenkázókomódot szeretnék venni és lehetőleg ne csak 40-45cm mély legyen. Van valakinek ötlete, hogy Bp-en hol nézhetném meg?
Köszi előre is
Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Betsy én Augusztus 30-ra vagyok kiírva.......mi lettünk az utolsók a sorba......de majd úgyis a törpék döntenek :o

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Szakad rólam a víz, a múlt heti időjárást akarom!!!

Sabine, mennek a drukkok, hogy a lurkók maradjanak még benn egy kicsit.

Kispupu, a hétvégén festettem be a hajam. Egyébként véletlenül se hallgass ilyen hülye némberekre, akik csak rémisztgetik az embert.

Mandala, én akkor is imádlak olvasni téged, ha panaszkodsz :lol: Ma reggel is amikor visszaolvastam szinte elképzeltem anyósom lógva a fán :lol: Kiütést tudok kapni tőle :twisted:

Krisztike, szegény sógornőd jó sokat ráhúzott. Hát én azt mondom inkább jöjjön 2 héttel korábban mint később, attól teljesen kész lennék.

Ezt az sms láncot már én is akartam írni. Én aug 10-re vagyok elvileg kiírva (uh szerint mindig korábbi időpontra) úgyhogy várok 1 vagy több jelentkezőt akinek írhatok :wink:

Mona, jött a mester?

Vasalnom kéne, de alapjáraton is izzadok mint a ló, és még a gondolattól is kiver a víz, hogy bekapcsoljam a vasalót :cry: Valakit rá kéne venni, hogy vasaljon ki helyettem :roll: (álmodik a nyomor)

Kép
Kép
robcsi03

Sszijja lányok!

Na, úgy látom elindult a lavina... gerjesztek rendesen... most feladtuk a leckét magunknak, ki kit válasszon... Betsy, Kis pupu, nekünk van a a legjobb dolgunk... mi vagyunk a sereghajtók, így ha a lurkók és a Jóisten is úgy akarja, mindenki babázik mire mi a telefonért nyúlunk.... szóval bárkit válszthatunk, és minket is bárki választhat... nosza lányok, várjuk a liciteket! :lol: :lol: :lol:

Tárazzunk be tényleg több számot, és mivel úgyis tudni fogjuk ki an még egyben, annak megy a telcsi... főleg ha időközben épp ő is a szülőágyra kerül... és egyidőben bújnak ki a babák.. na az lenne csak szép.... de kicsi az esélye...

Robcsi:
tündér vagy! akkor most csak miattad mesélek egy sztorit... hogy szórakozz kicsit.. lehet, hogy már meséltem... :oops: de ha mégsem, akkor talán kicsit megmosolyogtat...

Van egy elég komoly indokom, ami visszatart attól, hogy a sotéra visszamenjek.. bár még leküzdhetem... zeze, te is biztos átélsz (éltél) már hasonlót a klinikán... talán ilyen durvát nem.. szóval a sote gyakorló kórház, vagyis tudni kell, hogy az orvostanhallgatók kapnak lehetőséget a gyakorlásra... Amikor felvettek az osztályra (hangsúlyozom: fenyegető koraszüléssel!!!!!), bejött egy kis medica és megkérdezte, hogy a kollégája (kis kezdő orvos, tojáshéj a fenekén...) megvizsgálhat-e, mert a hüvelykenetet elfelejtették levenni, szóval ha nem bánom ő venné le...
Hát, mondom, ha erre van ingerenciája... vegye....
Feltápászkodtam a vizsgálóasztalra.... eleve utálatos az egész.. pőrén egy huszonéves faszi előtt.... mondjuk a hapi vörösebb volt, mint egy rák....
Mondtam is neki: ne izguljon így doktor úr... nekem nem az első lesz... majd segítek...
Na, mondanom sem kell, elkezdett keresgélni... ja, tudjátok, mint a káposztaleveleket, hajtogatta a természet adta leveleimet jobbra, balra... mondom.. bocsi, doki de nem igen volt módom frissen trimmelni... kissé akadályoz a pupom... ha lemegy, megígérem, megmutatom magának fazonírozva.....
Na, legnagyobb örömére rátalált... egy lyukra.......
Na, modnom neki..... : alakul doktor úr... csak egy lukkal feljebb.....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Hello!

Mandala: Nem vagy semmi! GOndolom férjed sem unatkozik melletted!
Egyébként én is bátran nevezhetek az utolsó helyek egyikére...Augusztus 14-re vagyok kiírva de lehet ebből még augusztus vége is! Matilda december 29-re volt, na január 14-re meg is érkezett!:(

Bogesz: Hogy állsz a málnalevél teával? Megszoktad már az ízét?

Ma megyek dokihoz, kiváncsi leszek milyen a vérképem! Szerintem a vasam a béka feneke alatt, hiába szedem. Biztos azért is vagyok olyan kába néha...már rosszul vagyok magamtól, mikor csak vonszolom magam fel a alá a lakásban... :?

Ma fincsi túróstésztát csinálok!:) Az is egy jó kaja ilyen melgben!

J.

mamiblue

sziasztok.
Én is várom már,hogy külön legyek Alexal,de akkor is kiakadok mindig,amikor a közeli szülésről beszéltek.Hiszen még csak most csinálgattuk a teszteket.!%!!!
Emlékeztek,hogy kukkoltunk át a májusiakhoz és ki voltunk bukva?

Személy szerint én az "utolsó" 3 lányzót mentem el,mármint a számukat,biztos ami biztos. :lol: Én később szülök úgy is, és akkor talán ők még le tudnak ülni a gép elé.

Valaki foglalkozik még a mellszívó vételen?Én most használtan próbálok venni,de így licitálgatva olyan hosszadalmas :cry:

Ja képzeljétek hogy jártam:
Én rendszeres véradó vagyok,átlagosan évente 3 szor elmegyek.Ez 14 év alatt min.40 alkalom+ a vérvételek,ami úgy szintén nem csekély.
Na most ennek ellenére sikerült egy ügyes nőnek úgy levennie a terheléses vért,hogy megsértett valami ideget,egy hete zsibbad a kezem és nem tudom kinyújtani,mert olyan mintha ha ezer túű lenne benne.És a 3+ poén,elkeverte a véremet,nemn csinálták meg a terhelést. :evil: Ma mehettem megint :?
tuza edit

Kép

kis pupu, szerintem is nyugodtan festess hajat, én a terhesség alatt már 2* festettem, csak nem fogta be :lol:
Sabina, drukkolunk nagyon, biztosan minden rendben lesz :wink:
Jucu, milyen csinik vagytok :wink: most kattant be, hogy nekünk nincs is kismamás-apás közös képünk :cry:
Sziszike, mikor én is itthon maradtam, gyors megcsinálgattam a dolgaimat, aztán a nap hátralevő részeiben feleslegesnek éreztem magam. Sokat gondolkoztam azon, hogy vissza mennek dolgozni. :roll: Na de aztán gyorsan megszoktam, és kezdtem is élvezni. Igaz volt olyan pár napom, mikor azon pityeregtem, hogy keveset van itthon a párom, sokat vagyok egyedül, de hát belőle élünk :D
én is mákos gúbát csinálok, megkívántam tőletek :D
mandala, de nagyot nevettem a történeteden :lol:
edit, úristen mit műveltek veled, Sabina biztosan tudna rá valami ötletet adni :roll:
tegnap délután is megkereste a párom a festőt, és mondta neki, hogy ide már ne jöjjön, vagy adja vissza a pénzt, vagy feljelenti, hogy feketén dolgozik. A pasi még este felhozta a kifizetett összeg felét :D
Mi meg gyors kerestünk egy másik festőt. Persze biztos nem örült hogy más után kell dolgoznia, de nagyon rendes volt hogy elvállalta, és holnap reggel jön :lol:

Kép
mona76

Robcsi,
engem nyugodtan választhatsz, elvileg utánad vagyok kiírva (augusztus 19). Aztán persze az is lehet, hogy ha a babák úgy akarják, én írok majd neked. :wink:

Mandala,
ez a sztori így, ahogy leírtad, nagyon vicces, de azért elég gáz lehetett átélni. Egyébként a te számodat szerintem a többség elmenti, mint az utolsók egyikét. Persze csak időrendben. :wink:

Edit,
durva ez a szúrásos förtelem, brrr! A mintaelkeverés meg, úgy látszik, mostanában nagy divat, merthogy nekem is volt hasonló. A vérvétel terheléses eredménye egy kicsit magasabb lett az átlagnál, ezért a dokim elküldött a Péterfybe a diabéteszambulanciára, hogy majd ott megmondják, mi a teendő. Az ottani doki, fontosságának teljes tudatában, hosszan ecsetelgetett mindenfélét, majd végeredményben azt mondta, hogy ez nem vészesen magas, de azért csináljuk meg még egyszer, mert akkor még mittudoménmilyen további értékeket is megnéznek. Na, újabb túlcukrozott limonádé, ezúttal négy szúrással, juhééééé! Az asszisztensnő, aki a vért vette, már akkor azt mondta, hogy szerinte felesleges gyötrődés ez az egész. Mindegy, oké, túléltem. Telefonálok az eredményért, mire a doki maga mondja, hogy nyilván elcserélték a laborban az utolsó két kémcsövet, merthogy olyan nincs, hogy emelkedik az érték, aztán csökken, majd megint emelkedik. És egyébként is alacsonyabb lett, mint múltkor, szóval nincs ezzel semmi baj. Mire végül kitalálja, hogy azért mégiscsak csináljuk meg még egyszer, hogy biztosan tudjuk, mi a helyzet. Na, nem akartam édes jó apukájának a mindenféle testrészét emlegetni, úgyhogy diplomatikusan megkérdeztem, mikor mehetek be az eredményért. Azt nem közöltem vele, hogy engem ugyan többet nem lát. Amikor bementem a papírokért, az asszisztensnő mondta, hogy fogjam a vénámra vagy akármire, de eszembe ne jusson megint végigcsinálni egy figyelmetlen laboros miatt.
Szóval néha a dokik tényleg őrületbe tudják kergetni az embert. Kérdem én: miért kell feltétlenül klinikai esetet csinálni a babavárásból, ha nem muszáj? :evil:

italoman

Sziasztok!
Hát, nem rosszak ezek a történetek! Mandala, esküszöm, Apának megmutatom este a sztoridat :)
Lányok, merre van a táblázat? Mert őszintén szólva fogalmam sincs, ki augusztus végi. Meg eszembe jutott, hogy aki meg aug. végén szül, küldhet annak üzit, aki aug. elején már megszült. És mi lesz a topikunk neve, ha már mindenki osztódott? Mondjuk 2007. augusztusában szültem? Lehet egyáltalán topikot átnevezni?

Épp túl vagyok egy nagy tányér hideg baracklevesen mmmm. Igazi hűsítő ebben a hőségben.
Jó étvágyat az ebédhez minden Kismaminak!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mandala

Esküszöm bec..ok a röhögéstől. :lol: nem lehetett valami vicces ,de ahogy leírod megszakadok :D :D

Mona
Festő nagyon jó hír.Sztem égett a pofája ,de akkor is ritka mint a fehér holló az ilyen ember.Legtöbb inkább kikapcsolta volna telót és letagadta volna magát.

Ági
Fini leveske,barack nyami.Te csináltad?
Én krumplilevesen gondolkodom /savanyú/....de egyenlőre semmit sem kívánok mint egy jó nagy adag hideg dinnyét :lol:

Ildi
Te is jól megjártad a szúrásokkal. :cry:

KÉpzeljétek nem tudtam mitől fáj ennyire a fejem.Gyorsan megmértem ,mondom bizti egekbe van,erre 99/67 ami nekem elég alacsony.Nem értem melegtől esett volna le. :?: :roll:

Sütikét csinálok apukámnak ,ha végre neki tudok állni.Kinder buenót:) mostanra sikerült eldönteni mi készüljön.

Csajok nekem jöhet majd sms, mert ha így haladok tuti csaszi lesz és akkor nemsokára megláthatom tökit.Aki későbbi küldheti sms -ét. :wink:

Kép

Kép
jucu

Ágnes, este vagy holnap majd dobok egy táblát :)
topicot nemlehet átnevezni, szerintem maradjunk itt :D vagy?
nálunk ilyen idő van Kép

Kép
mona76

Jucu, kikapcsolta a telóját, mindig személyesen kerestük :x
Kinder búenó süti??? Megkaphatnánk a receptjét?
Nemsokára megláthatod Bálintot? De fúra, jó neked, én csak azért szeretném hogy kivárja a 40. hetet, hogy betudjuk fejezni a házat :roll:
Csajok, ti kávéztok? Nekem még a 20.hét körül mondta a védőnő, hogy igyak, mert nagyon alacsony a vérnyomim, és én azóta is reggelente iszom 1-et, bár jó sok tejjel, és a vérnyomásomon ez sem segít, de jól esik. De ez nem lehet gond?
Hűű, holnap már 35.hét, szerdán pedig doki, mindig nagyon várom, pedig állandóan gyomorideggel megyek hozzá :roll: :oops:

Kép
mona76

Huhh Lányok!

SAbine, nagyon drukkolunk neked, biztosan minden rendben lesz, már nem történhet semmi baj!

Azt a festő feszit biztosan kiherélném!!!!!!!! Megkapta a lóvét, aztán rögtön el is itta a nagyrészét, igazi uninteligens paraszt!! Ott üvöltenék egy tevehajcsár pálcával mögötte miközben újra kifest! Szöges bakkancsal rúgnám szét a seggét az ilyen szemétládának!
Mindenki dőhöngje csak ki magát!! A topik új neve lehetne "2007 aug-ban szülök,előtte dühöngök" :)

Remélem mindenki jól bírja az újbóli hőséget! Nagyon brutál!
7végén lennt voltunk Siófokon kikapcsolódni, mivel már messzebb nem nagyon mehetek és tök jól éreztük magunkat! Bár fürödni nem mertem, inkább a parton zuhanyoztam, meg bennt csónakáztunk! Ami a lényeg, hogy pont kellemes idő volt hozzá!

Megnéztem újra az UH-s képet és tényleg az ott a zacsi :lol:
Hogyan nem ismertem fel ??? :oops: :D

Málnalevél teát már egészen megszoktam, rájöttem, hogy elég ha csak pár percig hagyom benne a bögrében, akkor nem lesz olyan brutál, mint a javasolt 8-10 perc, akkor szinte ihatatlan.

A Jánosban sajnos nem tudom mi lesz a téma holnap, de az oldal azt írja bármikor be lehet kapcsolódni. Ha minden terv szerint alakul, akkor holnap 5-kor ott vagyok!
http://www.golyahaz.hu/szulesfelkeszito ... 7664326b87

Kép
h.bogesz

Jucu: Igen, saját gyártmány a barackleves. És vaníliás pudingporral csináltam a habarást liszt helyett. Nekem nagyon bejött!

Mona: Köszi a táblát! Ja, akkor maradhatunk ebben a topikban. Én kitartóan iszom a feketét, úgy, mint nem-várandósan. És semmi bajom nincs, de csak egyszer iszom, reggelente. A vérnyomásom ezek mellett inkább alacsony, mint magas, általában 100/60 körülit mérnek.
Állítólag mértékkel lehet kávézni.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?