Sziasztok,
gyors benézés, visszaolvasás (megint jó sokat írtatok) ma barátnős napom lesz, nem tudom mikor tudok jönni, úgyhogy semmi izgalom, még nem szülünk...csak holnap!
Emi: nekem a lenmag nagyon jót tett "kakilás ügyben is" napi 2x, pedig előtte gondjaim voltak, illetve tudom javasolni a 2 naponta 1 liter őszilevet, (ha nincs gond a cukorral). Nekem bevált, és le is kopogom semmi problémám.
Gurgi: az EDA-t valakinek azért nem adják mert max. 2 ujjnyi tágulásig lehet beadni, utána már nem (elvileg). Valahol úgy adják, hogy semmit sem érzel, valahol pedig úgy, hogy a fájások tompulnak, de lehet érezni, így a kitolást is teljesen átéled. Ja és kapsz egy próbát (ami valakinek már elég a fájdalom letompításához) ha nagyon sokáig vajúdsz nyomnak még beléd, és ha elmegy a hatása a végére, valaki szokott egy kicsikét kapni a varrás közben is.

Hát röviden ennyit tudok róla.
Enikő: aranyér: én is nagyon szenvedtem és nekem az ARANYÉR ELLENI KENŐCS (ez a neve

) sárga dobozban van, nagyon bejött, visszament, elmúlt, nem viszketek. Szóval nálam bevált, de Gurgi által említett Arnica is nagyon jó, nemcsak aranyérre, hanem vérzéscsillapítónak is szülés előtt.
Na majd még jövök mindenkinek csodás napot, és mégegyszer köszönöm a szoba gratulációkat, nagyon kedves tőletek.
Pusszantás