A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Megjartam a mai CTG turamat,most mar naponta van.
Minden ok,baba jol van hal Istennek.De fajastevekenyseg nuku.
Pedig ejjel volt derekfajas-pocifaja,de reggelre elvagtak....
Varunk-varakozunk.
Dokim nagyon aranyos,hivott is reggel,hoyg ne felejtsek elmenni CTGre,meg minden... :wink:

Rekuc,
a bekadtol kivert a viz! :shock: :shock: Huu de nem birom oket!
Nalunk is volt egyszer-egyszer Anyueknal par megtermett peldany a kertben... :roll: Hat nem simogattam meg :lol:

Huu nagyon nagy a hoseg ma.....pedig a hetvege olyan kellemes volt..... :roll:

Kendo:en meg nem vettem semmilyet,de mindenkeppen fogok!Majd akkor kerem a tanacoskat,mert addig ugyis elfelejtem :lol: :lol: De nalam is amiatt jon szoba,mert itt a varosban egyszeruen lehetetlen kozlekedni BKVval babakocsival.....na meg lejutni-feljutni az aluljarokba...aaaaaaaaaaaaaa...vicc az egesz....

Kép

Kép
arwen07

Monisa,
írtam privit :)

Arwen,
megnyugtat, hogy nekem elment a magzatvíz, a nyákdugó, 3 percesekkel vettek fel a H-ba, másfél ujjnyi tágulással és az NST nem mutatott különösebb fájásokat, csak alig vmit? :mrgreen:
előző nap, meg semmit sem..már úgy volt, hogy be kell feküdnöm és indítják a szülést.... :? :evil: de szerencsére nem kellett :D
macskanyu

Na és mivel a kölkem elaludt a kanapén, ennek örömére én is kikapcs egy kicsit...
macskanyu

Votiv: annyit akartam neked írni, hogy lehet a babád bőrének baja attól, hogy te mit eszel. Nekünk is volt. De ez nem = azzal, hogy te mérgeznéd?!? :x
Én először a tejtermékeket hagytam el, fincsi volt a kenyér vaj nélkül :? majd az olajos magvakat és aztán rendbe is jött a csaj. Nálunk a megszokott reggeli kakaóm volt a bűnős az meg ugye tej+olajos magvak koncentrációja :? de a citrusfélék is okozhatnak csúnyaságokat ám!
Szal arra a pár hónapra simán ki lehet bírni egy új étrenddel, enyim tej sem ment el, és ded pofija szép lett kb a 4. hónapra asszem.
Bár ő nem ilyen ekcéma gyanús volt, hanem pattanásos :o

Mása&Zsolt: remélem már otthon vagytok és minden okés nálatok!

Lindi: ez a magyar eü. Nem is mondok mást....mindenesetre szuper, hogy Gréti meggyógyult!

Indi: jó pihenést!

Macs: kitartást ill bentartást :)

Mi jól. (Curse :)
Izótópiás cuccot túléltük, nem volt vészes, csak hosszú procedúra. És pl kórházban pelenkázó? Minek az? :x ja meg kezet se lehetett mosni sehol, még a mosdóban sem...szal kiakasztó...

Kérdés: apartmanban vannak ilyen apróságok, hogy liszt, cukor, fűszer stb vagy azt is a delikvens nyaraló viszi? Má nem emlékszem, hogy van ez...

És minden kép szép, és minden új avatar rulez!

ÉS kinek van sok bak ismerőse? A bakok csökönyesek meg akaratosak és szófogadatlanok avagy az asszcendens tehet mindezekről nálunk? :roll:

Rylie
rylie

Rylie,
bak babahoroszkóp:

Bak

Csecsemő: A Bak-bébi szemlélődő, megfigyelő, szereti a nyugalmat. Ne aggódjunk, ha hosszú csendbe burkolózik, ez tartózkodó természetének a jele. Nem szereti, ha megzavarják. Ha sokan vannak körülötte, az előbb-utóbb nyugtalanítani kezdi. Nem kedveli a változásokat. Alkalmazkodnunk kell a ritmusához. Már babaként is praktikus, szereti, ha megmutatják neki, hogyan működnek az új játékok, hogyan kell velük játszani.

Gyermek: Komolynak és higgadtnak látszik. Különösen fontosak neki a kapcsolatok. Büszke a szüleire, akik jó ha tudják, hogy gyermekük igen konvencionális, és biztos, jól megszervezett, fegyelmezett családi légkörre van szüksége. Ezen kívül igényli az érvekkel alátámasztott bátorítást. A legjobb ösztönzést a felelősséggel járó megbízások és a zsebpénz jelentik. Önbizalmát, játékos kedvét főleg pedig hamisítatlan életörömét szüntelenül táplálni kell, különben túlságosan komoly, esetleg koravén lesz. A Bak-gyermekre sok minden jellemző: kicsit magamutogató, minden érdekli, mindig ki akarja próbálni az új dolgokat. Érzelmeit ritkán nyilvánítja ki, de visszafogottsága nem akadályozza abban, hogy új kapcsolatokat teremtsen. A nagy baráti összejövetel nem az ő viága, jobban szeret otthon olvasni vagy tanulni. Kíválóan tud koncentrálni, élvezi az olvasást, kedvenc időtöltése a könyvek böngészése. Próbájuk meg rávenni a szórakozásra, kikapcsolódásra, mert hosszútávon zárkózottá válhat, és nehezen fog kommunikálni a többiekkel. Rendszerető, szívesen segít a családban a rendteremtésben, a házimunkában. Szívesen veszi, ha dícsérik, s ez mindig ösztönzően hat rá.

Kamasz: Nagyon bonyolult ez a korszak, kiszámíthatatlanná válik, nehéz megérteni. Gondolatait, érzelmeit megtartja magának. Nála minden belül játszódik le; a csend a fellegvára. Ösztönösen megérzi, hogy az idő a javára dolgozik, és csak húsz-harminc éves kora körül alakul ki az egyénisége.

Tanulás: Erős oldala az emlékezőtehetsége és az akaratereje. Egyáltalán nem ijed meg a hosszú ideig tartó tanulástól. Becsvágyát állandóan serkenteni kell, így tud jobb eredményeket elérni. Mindig úgy érzi, hogy nem tud eleget. A szellemi túlterheléstől óvjuk, mert az depresszióval, memóriazavarokkal járhat. Ne érje semmi igazságtalanság, mert zárkózottá válik.

Pozitív személyiségvonások:

* Gyakorlatias és megfontolt
* Ambíciózus és fegyelmezett
* Türelmes és körültekintő
* Szórakoztató és tartózkodó;
* Rendszerető és ügyel a részletekre
* Jó koncentrálóképességgel rendelkezik
* Képes hosszú tervek megvalósításába belefogni

Negatív személyiségvonások

* Pesszimista és fukar
* Túlzottan konvencionális és merev
* Kevéssé közlékeny
* Lassú és zárkózott

A Bak jelképvilága:

* Uralkodó bolygó: Szaturnusz
* Eleme: föld
* Fém: ólom
* Drágakő: ametiszt, türkiz
* Színek: a sötét színeket kedveli, a méregzöldet, szürkét, feketét, barnát
* Virágok: borostyán, árvácska, vadárvácska

Kép

Kép

:D
szrekuc

Köszönöm a bíztatásokat. Igazából, ami nem tetszik itt, hogy az apát csak akkor engedik be vajúdás közben, ha már 2-3 ujjnyira ki vagy tágulva... pedig nekem nagyon fontos, hogy a párom velem lehessen ezekben a nehéz pillanatokban. A másik meg hogy nem 100%, hogy lesz lehetőségem EDA-ra... ez nem túl bíztató.

Akata! Köszi az infót a császárral kapcsolatban. De vajon, ha valaki nem különszobába megy, akkor mi a helyzet apukával?

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok Lányok :)

Van egy kis időm és gyorsan jöttem :)

Tegnap haza jöttünk és jól vagyunk ;)

Látom, a Zuram aktív tagja volt a topiknak ;) Megfertőztem .... 8) :lol:

Szülésem könnyű és rövid volt :) Komolyan!!! :) Este 8-kor még a Burger Kingből sétáltunk visszafelé a H-ba, és 10.11kor meg meg is lett Levente :)
Majd ha lesz több időm, leírom részletesen hogy zajlott a szülés. Bár olyan gyorsan történt minden, hogy nem kell sokat fogalmaznom ;)
Nagyon jó kis csapat voltunk, szerintem... 8) A szülésznőm (Éva) és a dokim írtó rendesek és szakmailag is CSÚCSak voltak ;) No, meg én is ;) Meg Apa, meg Levente is...... Meg a sok drukknak hála!!! :)
Nagyon jól esett hogy ilyen sokat gondoltatok ránk :)
Ami rossz volt, az a méhösszehúzódások :x :x :x néha jobban fájt, mint a szülésifájás..... :roll: De második gyerkőcnél ez természetes :?

A H-ban rengetegen voltak........ Írtó sok baba volt :o
Lányok, én tudom, hogy vannak nem túl kedves csecsemősök. DE amennyit ők dolgoznak :shock: :shock: :shock: Csak két csecsemős van egy műszakban..... és annyi babát ellátni, amennyi pl. péntek környékén volt, nem egyszerű dolog. Én őszintén megmondom, hogy nem lennék a helyükben. És a körűlményekhez képest, nagyon is türelmesek........
JA, az Olga doktor néni engedett minkett haza és,mint mindíg, írtó aranyos volt. A pörgés ellenére mindíg van egy-két kedves szava.
A kaja is ehető volt..... 8)
Én olyan pozitív tapasztalatokkal jöttem haza, hogy lehet majd szülök még egy babót ..... :lol: :lol: :lol: De egyenlőre legyőzöm a mostani nehézségeket ;)

Arwen,
Miben voltál, amikor H-ban voltál??? Lehet én is emlékszem Rád, bár nagy volt a pörgés..... Amikor a vajudóban voltam (szülés után) és jött egy-egy kismama, mindíg azt hittem Te vagy :lol: De, mint kiderűlt, tévedtem ...... Viszont nagyon drukkolok Neked és legalább olyan szülést kívánok Neked, mint az enyém volt ;)

Még annyi, hogy kaptam kölcsön egy szopipárnát a barátnőmtöl, amit be is vittem a H-a... Olyan édesen aludt benne a picúr, hogy csak na!!! Nem is gondoltam volna...... :roll: Csak néztek, hogy mi az a nagy párna a talicskában :lol: :mrgreen:

Most L, mert pihizni akartam....... De még jövök :)

Pusza mindenkinek :)

Zsan,
láttam a dokidat... épp elemében volt :lol: :lol: :lol:

Most már télleg L.

Mása
szmagdi

Rylie,
én még olyan appartmanban nem voltam, ahol lettek volna ilyen dolgok, szerintem azt nektek kell vinni.
Hová mentek?

Indi,
hol és mennyire olcsó? privizzél - tudok egyet.....de nem tudom milyet szeretnél.
És nagggyon jóóóóóó pihenéééést!!!!! :D

Votív,
neked is nagyon jó pihenést, már ha tudsz majd pihenni :wink: de mindenképp próbáld meg!

Neet,
kövirózsát pl. én tudok rengeteget adni, ha beszerzési gondjaid vannak. :)

Szrek,
miért épp a bak? és az Ikrek?? :D :D

Kép
akata

Ja és Rylie,
az én férjem bak. néha :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: aztán meg cupppcupppcuppp :lol:
borzalmas egy jegy! már bocsánat az érintettektől :D

Kép
akata

Masaaaaaaaaaaa :lol:
Hello!!!!!!!!!Gratulalok Leventehez!!!!!!!!!!!Nagyon orulok,hoyg ilyen szep es gyors szulesed volt,sut a szavaidbol az energia!!!!Nagyon jooooo!!!
A ferjemmel voltam a Hban es sztem kb 2 mre ultel le tolunk a kislanyoddal :lol:
Egy fekete-szurke csikos poloban voltam (alul azt hiszem fekete nadrag) szoke a hajam-copfban :lol:
Csak hat itt a fotokon lett egyertelmu szamomra is,hoyg Te voltal Te :lol: :lol: :lol: Nem is latszott rajtad,hoyg par oraja szultel!!Szuperul neztel ki!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szep csalad vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koszi a drukolast,most mar nincs sok,az tuti!!!!!!!!!!!!!

Macs,
megnyugtat :lol:
Mennyivel hordtad tul?

Babdorka,
hat igen,az nem vmi jo,hogy a Parunk csak kesobb johet be,ha mar szuloszobara kerulunk,de nem tudom,hyog ez mashol hogy van...sztem mashol sem lehet maskepp (vagy igen? :lol: )..hisz akkor mindenkinek az elejetol kulon szobat kellene biztostani.....
:roll: Mert hat az osszenpi vajudas az erdekes lenne sztem.. :roll:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

SZIA MÁSAAAAAAA!!!! :D :D :D

Kata,
azért a bak, mert Rylie erre kérdezett rá - pontosabban, hogy azért olyan a bébi, amilyen, mert bak, vagy mert az aszcendense "bezavar"; én innen néztem

Kép

Kép

szrekuc

Arwen,
sztem semennyivel, max. 2-3 napal, doki számolása szerint 10 nappal...

Mása,
welcome!!!!!! Jó babázást és reméljük, fogsz tudni néha olvasgatni ,meg irogatni is a babóktól :D Orsika is egy tündér falat, Levente meg egy igazi kispasi!! :D Gratula még egyszer a szép szüléshez és a szépséges bebához !!!!
macskanyu

Füles is bak, rák aszcendensel , nem semmi párosítás... :mrgreen: :mrgreen:
macskanyu

Szrek: hát ebből nem sok igaz az én dedemre... :roll: 01.18 az bak pedig nem? Az asszc. már egyszer megnéztem valahol, de mostmá nem tudom mi volt az...
Szóval lehet, hogy csak azért ilyen mert rám hasonlít :oops:

Kata:Dubrovnikba tervezzük, és úgy néz ki apartmanra fussa majd "csak" -egy kicsit savanyú a szőlő nekem, mert igy a kajával bajlódhatok majd :?

Mása: szuper, hogy már otthon vagy!
Szívesen átugranék meglátogatni benneteket, de gondolom most nagy a családi roham :lol:

R
rylie

Arwen, ma már ez egy természetes dolog, hogy apa anyával lehet vajúdás alatt!!! Nem is egy kórházban, sőt, a legtöbb-ben! Csak ezeket a kórházakat bezárják... :(
Sőt, a 24 órás EDA lehetőség is természetes volt ezekben a kórházakban...
De most nem részletezem, hogy milyen minőségű kórházakat nem zártak be...
Csak szomorú és felháborító ez az egész. :(

kétfiús anyuka
babdorka

Rylie,
az bak, igen, és persze, hogy tőlünk is kapnak ám mindent a dedek :mrgreen: én a gyerekhoroszkópokat annyira nem találom jónak, pl azon az asztrós honlapon, amit Indi ajánlott, 6éves kor alatt nem is csinál horoszkópot, még Ábel aszcendensét se volt hajlandó megmutatni (kicsik még úgy viselkednek, ahogy "kell" - felfedeznek, vidámak, esznek-alszanak, hisztiznek ;) :D)
aszcendenst születési óra-perc alapján lehet számolni http://www.astro.com/cgi/ade.cgi?ract=a ... 1182712091
pl innen

Kép

Kép

szrekuc

Rylie,
hülye vagyok, ez pont az ahonlap, amit mondtam, hogy kicsiknek nem számol :mrgreen:
van egy babahoroszkópos könyvem, ha megmondod nap-óra-percet, megnézem neked :D

Dorka,
:( ez van, ez így van, majdcsak jó lesz
nekem volt EDA, Urbán Mártánál szültem és ő be is adhatta, nemtom, egyébként hogy működik

Kép

Kép

szrekuc

Engem most el fog vinni a GYIVI, mert olyat tettem, hogy magam is megbántam... :evil: :evil: :evil: na persze ez nem igaz, nem bántam meg!!!!!
Végre békésen alszik a kölkem, erre idejön megbeszélés nélkül a védőnő, bedörömböl az ajtón, mint egy vadbarom, kimegyek, mondom, itt alszik a gyerek, csen-de-sen legyen szíves, erre ő: persze-persze, csak a kis könyvet akarja látni, mert a törzslapon még nincs rajta a 15 hós, elmegyek előhozni a könyvet, közben ő beb@ssza az ajtót, amitől Füles álmából hirtelen ébredve felsír...
hát hirtelenjében úgy elkapott az idegbaj :evil: :evil: :evil:
megérdeklődtem, hogy mér' tartotta célszerűnek egy alvó gyerek mellett bevágni az ajtót, erre közölte, hogy csak nem akarta, hogy bejöjjön a meleg.... :evil: :evil: :evil:
nem mondom meg , mit válaszoltam, minden esetre felkértem, hogy legközelebb akkor jöjön, ha megbeszéltük, az ajtót ebben az esetben se vegzálja és ha alszik a gyerek, akkor és addig, önvédelmi és Fülesvédelmi okokból nem engedem be a házba. És külön megköszöntem, hogy felébresztette a fogzó, rossz alvó gyerekemet....
nem örült nekem, de ez legalább kölcsönös érzés... :evil: :evil:
macskanyu

Macs,
jogos :twisted: és amilyen tapasztalataim nekem vannak, ideje lenne az egész védőnői rendszert megvizsgálni, hogy hogyan lehetne másképp, mert ez így..... :roll: :twisted: :shock:

visszaaludt Füli? én biztos tök nyúl lettem volna, ügyes vagy ;)

Kép

Kép

szrekuc

Jessssz! Elértem az ezeret! :D :lol: :mrgreen: 8)

Kép

Kép

szrekuc

Dehogy aludt.. :( az is csoda, hogy egyáltalán elaludt... :( mindegy, a semminél ez is több... megjegyzem, az előző védődnénink, egy kedves, tündéri, gyerekcentrikus nő, kicsit túlbuzgó, de valóban szereti és érdeklik a "gyerekei", nem oktat ki és éjjel is hívhatod, ha valami baj van és nem tudod, mit csinálj... és mindig megbeszélt időre jött és ha véletlen akkor épp aludt a Ded,akkor be sem jött, vagy csendesen suttogott...
ilyen is van!

amúgy kifejezetten tejfölvámpír vagyok, de ha Fülesről van szó, akkor ölök ha kell.... :mrgreen:

ezerhez gratula :mrgreen:
macskanyu

Macs: az én védőnőm is bejelentkezik. Ez a normális szerintem. Én sem megyek a 21. században, a mobiltelefon korában sehova anélkül, hogy előtte oda ne csörögnék, hogy alkalmas-e.

Rylie: nekem is Bak a lányom, meg a férjem, meg az anyukám, apukám. :) Szerintem jó jegy. Én azt szeretem bennük, hogy megbízhatóak és tartósak az érzelmeik.

Kép
Kép
tinu

Bálint is Bak, meg a hugom is, meg 1-2 barátnöm is :D hugommal voltak konfliktusok, de rengeteget változott :) B is jo irányba fejlödött eddig :wink:

Rylie,
sztem apartmanban nincsenek ilyen cuccok. én legutobb még szivacsot sem találtam. csak néhány pohár volt kirakva a konyhában.

Macs,
vazzzzeeeeg, de jofej a védönöd :twisted: jol tetted, hogy kiosztottad! (enyém mindig ideszol mielött jön...)
Szerda jo Neked akkor? :wink:

Szrek,
én astro.com-on számoltam ki Ábelét is :wink:
fibi

Máááása,
welcome home :D szuper hogy ilyen szép és gyors szülésed volt :D
És Veled Olga doktornö nem szivozott a 48 ora miatt? :shock: :roll: :?
fibi

Ja, és mindig elfelejtem irni, hogy nekem most sem voltak utófájások. csak nagyon nagyon picit éreztem az elsö napokban a méhösszehuzodást szopi alatt, de ha nem figyeltem oda, észre sem vettem. most lehet megkövezni 8)
fibi

Szrek,
taps-taps-taps. Ezerszer. :D

Macs,
ajtócsapkodás: grrr.

Mása,
üdv itthon. :D

Arwen,
nem noszogatás, de ilyenkor már azt szoktuk írkálni a nagygygygon pocakos topiklakóknak türelmesen s visszafogottan, hogy SZÜJJÉMÁÁÁÁ! :lol:

Aludni akarok.
neet
neet

Szrek,
Köszi az updatet, de látom közben már Macs is jelentkezett :D Milyen egy ronda béka pfujjj Gratula az ezerhez :lol:

Macs,
Szuper, h minden okés, de azért ennyire eltűnni ilyen dolgok után nem szép dolog :wink: :D Védőnő :evil: :evil: Fogzáshoz :( +++++++!!!!

Nekem akkor tényleg nagy szerencsém volt az eddigi védőnőmmel. Ha mondtam neki, h Adél alszik, akkor suttogott és lábujjhelyen közlekedett. Pedig neki még nincs kintlévősége, de mégis tisztában volt azzal, h milyen az, ha alszik a gyerek.

Indi,
Jó pihenést, remélem sikerül egy kicsit feltöltődnötök!!! :) Ha hallok vmi albérletet, akkor szólok.

Fibi,
Milyen rendes Ábel, h így mindent végig aludt :) és meg tudtatok mindent csinálni, amíg Bálint távol volt?

Zsanci,
:( ++++++++++++++++++++++++++++++!!! Bébiszittyó tippen nincsen :(

Neet,
Macska :lol: És szerintem tök jó, h kiadtad a dühödet, még ha nem is fogják feldolgozni a kérdőíveket.

Lindi,
Nagyon gáz ez a dokis antibogyos dolog :shock: :evil: :(

Vica,
Gratula a mászós Mátédhoz :D

Arwen,
Drukkok mennek!!! Nagyon jól érzi magát bent Attid :wink:

Rylie,
Szuper, h minden okés nálatok :D Egyébként ez nekem is annyira fura, h egy egészségügyi intézményben nincs olyan, h szappan meg wc papír és egyebek. Hát ha vhol kezet kell mosni, akkor azok pont az ilyen helyek :roll:
Apartmanba szerintem ilyen dolgokat nem adnak.

Mása,
Szijjjjjja!!! :D De jó, h már otthon vagytok!!! :D Gratulálok még egyszer Leventéhez és örülök, h ilyen szép és gyors szülésed volt :D

Kép Kép
curse

és képzeljétek olyan hülye dolgaim vannak, de tegnap kiválasztottam a következő lányom nevét :lol: annyira "rossz" :lol: hatással vagytok rám, h már ilyeneken gondolkozok :lol:

és ma felhívtak állásügyben külföldről, h eseteleg és izé meg mizé és ma elküldtem vagy 5 helyre az önéletrajzomat

na izgazodjon ki rajtam, aki tud :mrgreen:

Kép Kép
curse

Curse,
jol erzi magat,bizony :wink:

Macs,
huuu ez a vedonooooooooo :shock:

Neet,
tudddom,szulneeeeeeeek maaaaaaaaa :lol: :lol:

Babdorka,
persze,tudom,csak azt nem gondoltam,hoyg ma mar szinte mindenhol az elso perctol Veled lehet a vajudasnal...hat itt ez van.. :?
Tudod,en is a Margitbol jottem at,engem sem villanyozott fel,amikor
bezartak....de sztem ez a korhaz igazan szuper!

Kép

Kép
arwen07

Viszont a csajom hozzátápijával is haladunk. Most már az őszibarackon kívül a banán is kedvenc :D Bár ezután a párosítás után gondolhatjátok, h milyen volt a produktum a pelusban :lol:
És képzeljétek ha szólok, odajön hozzám, persze, ha van vmi érdekes útközben, akkor az eltéríti :lol: És ha mondjuk neki, h gyere, felveszünk, akkor nyújtja fel felé a kezét és ha az ujjaimat is odatartom, akkor azt is megragadja és felhúzza magát :D :D :D

bocsi a szófosásért, de rám jött az 5 perc :mrgreen:

Kép Kép
curse

Fibi,
Nekem se voltak (túlzottan) utófájásaim. Ennek a számlájára írom, h nem lettem vékony... :twisted: (Tudom, hoogy hülyeség, de imádok elméleteket gyártani!!)

Móni
Kép
Kép
monisa

ja és tudom mi maradt ki:
szóval én a vajúdoban csak addig voltam, amíg a beöntés dolgozott. Utána letusoltam és mondta a szülésznő, h akkor költözhetünka a szülőszobára, pedig ippeg kétujjnyi voltam. És ahogy engem átvitt, mondta, h akkor megy is apáért. Mondjuk aznap este nem voltak sokan, biztos, ezért kerültem be ilyen hamar a szülőszobára. Apa csak addig volt távol, amíg megvizsgáltak, felvették az adatokat, átöltöztem, beöntés. Ez kb. fél óra volt.

Kép Kép
curse

Curse,
pont azt akartam irni,hogy ha pangas van,es uresek a szuloszobak,akkor biztosan "egybol" beengednek oda Apaval....
Csak hat sztem mostanaban jo sokan lesznek..ahogy hallom,megint hidegfront holnap...meg minden finomsag.... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok! Mégis van net, csak a másik szobában, úgyhogy csak egy kicsit pötyögök. Gyöngyös nagyon szép kis városka, van erdei vasút is! Az udvarunk végiben meg patak, és van cica, aki ENGEDI MAGÁT MEGSIMOGATNI és kerekes porszívó, amivel lehet autózni (na de ha bekapcsoljuk, akkor az nagy sírást vált ki valamiért) és és és tök jó minden, vigyázzatok magatokra! De nagyon furcsa teljesen egyedül lenni :o

Móni :) Nekem voltak utófájásaim rendesen, gyógyszerelték is, de nem lettem vékony :wink:

Ja, lement rólam hirtelenjében fél kiló - a fejem tetejéről :wink: Fésűnek pápá és a ded se tépi többé a hajat, jupijé :lol:

indianyo

Mása :) De jó, hogy már otthon vagytok!! :D :D Orsika hogy fogadta a tesót?

Indi :) Remélem sikerül pihenned!! Nagyon jól hangzik ez a nyugis hely! :D Hú, ezekszerint megvan az új frizkó!? :wink:

Fibi :) Fotelhez gratula! hol fér el? Új avatar rulez!! :D :D És érdeklődők terén mi a helyzet?

Zsan , Móni :) Gyerkőceiteknek BULÁST!!!!

Szrek :) Nem semmi látogatótok volt! :shock: :lol:

Lindi :) Gratula Bajninak a 2.foghoz!!

Macs :) Hű, már nst! :shock: :D fogakhoz++++ véraláfutásos íny :( (Bálintnak a rágói jöttek így, de szépen elmúlik a lilaság, amint kijönnek, kitartást!!) védőnő :evil: :evil: (a mienk egy tündér ehhez képest, múltkor megvárta, amíg felébred Bence, addig csak beszélgettünk...)

Vica :) Fogakhoz Nektek is +++ Mászáshoz gratula Máténak! :D de szép időszak is ez, kitárul a világ, anya meg rohanhat :lol:

Arwen :) +++++++

Neet :) Lehet hoyg Eszti beköltözik a sátrazó vendégekhez? :wink: :lol:

Babdorka :) Tény, hogy nem lehet veled a párod a vajúdás elején, amíg nem mehettek a szülőszobába, de Te kimehetsz hozzá az előtérbe/folyosóra, én is ott voltam, amíg felvették az adatokat, aztán irány a sz.szoba! :wink:

Rylie :) Sztem apartmanba elvileg minden kaját vinni kell. Persze lehet szerencséd, ha az előző vendég ott hagy vmit és a takarítók sem viszik el... És mikor mentek nyaralni?

Curse :) Nem a régi munkahelyedre fogsz visszamenni? És nagyon ügyes már Adél!! :D :D Hozzátápihoz meg gartula! mondtuk mi, hogy megjön majd az étvágy!! :wink: :lol:

Kép
Kép
denizsa

Rylie,
http://www.kemitenpet.hu/frame.main.php ... act=actxt1

Fíbsz,
nekem astrodiensten nem sikerült Ábelnek számolni, mert azt írta ki, hogy 6 év alattiaknak nem számol :? nem értem
de a fenti linken siker ;) én a magam születési óra-percét csak nagyjából tudom, de valszeg én kos jegy vízöntő aszcendenssel Ábel meg nyilas halak aszcendenssel :D érdekes :D

Kép

Kép

szrekuc

tévedtem, Ábus rák - meg kéne tanulni a nyamvadta jegyek rajzait :mrgreen: :lol:

Curse,
jó vagy az 5 életrajzzal meg a babanévvel :mrgreen:

Indike,
jó olvasni, hogy ilyen jó helyetek van!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

Curse,
De aranyos lehet a lányod, ahogy odamegy és nyújtja a kezét!

Indi,
Levágtad??
Én pedig képzeld felkötöttem M-t a hátamra és nem is volt nehéz. M. baromi békés srác, jókat röhögött. Már csak az zavar, hogy olyan fura, ahogy a lábacskái állnak. És nem merek így elindulni sehova, mert nem tudom leszedni...
Gyöngyös tényleg jó hely, erdei vasutazni mi is fogunk. Mi a Mátrába szoktunk járni...

Zsanci,
Gyerekek???

Ja, és Marci átfordult hátáról a hasára. Borzasztóan tetszett, bár P. nem igazán értette mi ebben a nagy szám...

Móni
Kép
Kép
monisa

Lécci segítsetek, hátha ti már láttatok ilyet :?
Szóval bőrön kisebb-nagyobb foltokban nem összefüggően, kiszáradt részek, de olyan rücskösek (ha ujjal simítom) és persze pirosabbak a normál bőrszínéhez képest.
Ez az ekcéma esetleg?

Kép Kép
curse

Indi,
De jó, h ilyen jó és csendes helyre mentetek :) Pihenjetek sokat!!! :)

Deni,
Őszintén szólva nem igazán szeretnék visszamenni a régi kollégák közé, eddig azt hittem ismerem őket vmennyire, de elég nagyot csalódtam bennük :roll: Úgyhogy most marad az álláskeresés, ma már egy cég vissza is jelzett emailben, h holnap keresni fognak telefonon :)
És nálatok mi újság? Hogy telnek a napok? Most már teljesen hármasban vagytok, vagy még veletek van párod?

Móni,
Gratul Marci átforduláshoz :D

Szrek,
A rákok nagyon jók, párom is az és ha elbír viselni egy skorpiót :wink: :lol:

Kép Kép
curse

Curse,
szerintem lehet ekcéma (már az aéapján, amilyen Ábelneka bőre), de nemtom, lehet-e más

én is kérdeznék:
anyajegy vagy pigmentfolt létezik, hogy csak idővel lesz a gyereken? ha igen, szerintetek mikortól? Ábusnak van vmi kis barna pötty a fején , nem kosz :mrgreen: nem is kidudorodó és eddig nem vettem észre

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
Eszternek van 1 vagy 2 anyajegye, pici, világosbarna. Sztem apránként jönnek elő, a kor előrehaladtával. Nekem tizenévesen volt 100 körül, megszámoltam, amit elértem,a zóta a sokszorosa van. Egyszer aztán lehidaltam, amikor azt olvastam, h száznál jön a bőrrák... ezek szerint 10x es eséllyel indulok... :shock: :? :roll:
neet
neet

Szrek,
Adél lábán is van már egy apró pici barna. A védőnőm azt mondta, h apránként jönnek, de mondta, h van olyan baba, akinél már születéskor is megvan, legalábbis a helye biztosan sötétebb ott a bőr.

Neet,
Én is feladtam 100 után, szerintem azóta nekem is az 100x van. És én is ugyanezt olvastam, h ez már bőrrákra utaló jel. Ugyanakkor meg azt mondják, h minél öregebb az ember ( + ha még hajlam is van rá, meg olyan a bőrtípus) annál több lesz :?

Kép Kép
curse

Neet,
köszi :) én is nagyon parázós vagyok a nap miatt, bőrgyógyász is, kis családom is hülyét kapott már tőlem (meg kap is degát azért vannak :wink: :mrgreen: )
én az etetésnél de főleg a bőrénél, napvédelemnél tökre azon parázok, hogy milyen nagy felelősség őrá vigyázni, hogy ne ártsak neki, óvjam stb de pl nem tűri meg a fején a sapkát és kenés helyett ma jutottam oda, hogy inkább hosszú ujjú fehér pólóban legyen - télleg nemtom, nyamvadt sapkát, kalapot olyan nehéz olyat találni ami jó is neki meg meg is hagyja a fején :roll:
szóval parázós meg alapvetően hipochonder vagyok de vele szemben még ötször többet aggódom, hiszen ő nem tud magára vigyázni még
(bocs, jó zavaros vagyok de nagyon tudok ám aggódni ;)a kemény látszat ellenére :mrgreen: )

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
És köszi :) bár nem vagyok elragadtatva, h esetleg ez tényleg az :roll: Nálunk a családba senkinek sincsenek ilyen típusú bőrproblémái :?

Kép Kép
curse

Curse,
neked is köszi ( no, mifene, mégegy hasznos és jófej védőnő? :mrgreen: :lol: )
én voltam bőrdokinál, mutogattam neki a karom, hogy sok pici meg dudoros is, meg vezetésnél kilóg a karom és tessék azonnal megnézni - megnézte és aszonta, ne izéljek már.... én kicsit megnyugodtam egyrészt,másrsézt meg azóta kevésbé figyelek magamra.... :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Curse,
Johi-féle ekcéma kréme van Ábelnek meg vmi testápolót is tőle szeretnék :)
meg a fürdetőjére szoktam figyelni, hogy jó legyen ;)

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
Köszi :) Egyenlőre Adélnél még semmi extrát nem használunk, csak a gyógyszertári fürdetőt, de azt is csak a vizébe tesszük. De ha szükséges lesz, akkor jöhetnek a Johi féle kencék :) Holnap megpróbálom kiszervezni a védőnőmet, h első körben ő nézze meg.
És egyébként én is úgy vagyok a sok anyajeggyel, h akkor gázak, ha a színűk és a méretük is megváltozik.

na most L fürődni meg aludni :) jóccakát!!!

Kép Kép
curse

Curse,
P-nek az ekcéma-szerűsége hasonló. (Nincs rá kimondva, hogy ekcéma.)
Nálunk az válik be, ha nem hagyom P. bőrét kiszáradni. De nem mindegy milyen testápolót használok. (Amíg nem volt ez a gond semmivel se kentem, azóta azzal, amit a dokinő ajánlott.)

Szrek - anyajegy,
Pnek egész korán lett mindkét lábán. Én azzal születtem (oldalamon volt). Csak azért írom, mert van olyan forrás, ahol az szerepel, hogy x hónapos kor után jelenik meg. (Nálunk pár hósan már volt.)
Napnál én is paráztam, de idén nyáron elmúlt a para. De persze próbálom nem vinni napra és kenem és sapka!!! Hosszú póló és nadrág tök jó ötlet!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Mon,
neked is köszi, így már nyugodtabb vagyok :D

no, mivan, mindenki alszik? micsoda népség :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak