Sziasztok Lányok
Van egy kis időm és gyorsan jöttem
Tegnap haza jöttünk és jól vagyunk
Látom, a Zuram aktív tagja volt a topiknak

Megfertőztem ....
Szülésem könnyű és rövid volt

Komolyan!!!

Este 8-kor még a Burger Kingből sétáltunk visszafelé a H-ba, és 10.11kor meg meg is lett Levente
Majd ha lesz több időm, leírom részletesen hogy zajlott a szülés. Bár olyan gyorsan történt minden, hogy nem kell sokat fogalmaznom
Nagyon jó kis csapat voltunk, szerintem...

A szülésznőm (Éva) és a dokim írtó rendesek és szakmailag is CSÚCSak voltak

No, meg én is

Meg Apa, meg Levente is...... Meg a sok drukknak hála!!!
Nagyon jól esett hogy ilyen sokat gondoltatok ránk
Ami rossz volt, az a méhösszehúzódások

néha jobban fájt, mint a szülésifájás.....

De második gyerkőcnél ez természetes
A H-ban rengetegen voltak........ Írtó sok baba volt
Lányok, én tudom, hogy vannak nem túl kedves csecsemősök. DE amennyit ők dolgoznak

Csak két csecsemős van egy műszakban..... és annyi babát ellátni, amennyi pl. péntek környékén volt, nem egyszerű dolog. Én őszintén megmondom, hogy nem lennék a helyükben. És a körűlményekhez képest, nagyon is türelmesek........
JA, az Olga doktor néni engedett minkett haza és,mint mindíg, írtó aranyos volt. A pörgés ellenére mindíg van egy-két kedves szava.
A kaja is ehető volt.....
Én olyan pozitív tapasztalatokkal jöttem haza, hogy lehet majd szülök még egy babót .....

De egyenlőre legyőzöm a mostani nehézségeket
Arwen,
Miben voltál, amikor H-ban voltál??? Lehet én is emlékszem Rád, bár nagy volt a pörgés..... Amikor a vajudóban voltam (szülés után) és jött egy-egy kismama, mindíg azt hittem Te vagy

De, mint kiderűlt, tévedtem ...... Viszont nagyon drukkolok Neked és legalább olyan szülést kívánok Neked, mint az enyém volt
Még annyi, hogy kaptam kölcsön egy szopipárnát a barátnőmtöl, amit be is vittem a H-a... Olyan édesen aludt benne a picúr, hogy csak na!!! Nem is gondoltam volna......

Csak néztek, hogy mi az a nagy párna a talicskában
Most L, mert pihizni akartam....... De még jövök
Pusza mindenkinek
Zsan,
láttam a dokidat... épp elemében volt
Most már télleg L.
Mása