A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Pillangóéknak én is gratulálok!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

TÜCSI: Még mindig nem jött át a privi. :shock: Neked benne van a kimenő vagy elküldött postádban??? Küld mélbe a mélcímemre...

ceniko@tvnetwork.hu

Pillangóéknak millió gratula :D :D :D JÓ egészséget az egész családnak és gyors felépülést!!!!!!!
Dejó neki már ő is babázhat!!! :wink:

Ébredt a kiscsajom (a nagy már kiakasztott ma, hja Zsanett ma hozta vissza anyukám a nagyot :wink: , de már lessokolt :lol: )
adok nekik kaját aztán jáccó, amihez marhanagy kedvem van ebbe az ezer fokba :evil: :x :oops: :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Pillangójééék!!!!

Nagy-nagy gratula a picikétek érkezéséhez!!! Sok boldogságot, sok-sok tejcit!!!

Kép
zsuzsi**

Nagy gratula Pillangóéknak! :D

Csajok ma nagy változások történtek odabenn :shock: : eddig fenn rugdosott a bordáimnál, most a köldököm vonalában dugogatja a lábait. Ráadásul nagyon bikini vonal alatt kaparászik... :? Azért még benntartanám!!!!

Megyek is, hátha pihi segít!

KépKépKép
dikó1

Dikó: Pihizzél anyukááám, nehogy kijöjjön még az a Kismanó. Én is egyfolytában pihizek, mert én is növeszteném még egy kicsit. Bikinivonal nálunk is bejátszik... és olyan, mintha nudlit sodorna a vastagbelemből... komolyan nyomja... 8) :shock:

Kép
zsuzsi**

GRATULÁLOK PILLANGÓÉKNAK!!!!

Kép
Kép
christine

Na, míg el nem felejtem.
Aranyérre a könyvem (a zegyik) írja COLLINSONIA CANADENSIS 9CH, napi 2x5 golyó - az aranyér erős székrekedés miatt lép fel, a szer terhességi szoruláson is segít.

Na, vettem fagyit. De rá is fáztam. A kedvenc fenn volt egy fölső polcon, senki a közelben aki segítni tudna. Na, addig csipeszkedtem, míg nagy nehezen sikerült egyet kiemelni, DE ami eddig volt derékfájás, az simogató érzés csupán. Mondtam is Grétunak, hogy most vagy ezért mehetek szülni, vagy ha otthagytam volna, akkor azért. :lol:

Kép
kissmanó

Ja, s persze PILLANGÓ - HATALMAS NAGY-NAGY GRATULA. VÁRUNK VISSZA A BESZÁMLÁLÓVAL.

Kép
kissmanó

Sziasztok Csajok!

Megint csak gyors bekuk, mert nagyon fáradt vagyok, pedig Egon annyira jó gyerek...Sajnos hasfájós, de azt is némán tűri, csak fogja a pici fejét...annyira drága. Ma már kapott rá infacol cseppet és voltunk babamasszázson is. Remélem, használ.

Pillangó! Nektek nagy-nagy gratula!!! Isten hozta a pici embrekét ebben a világban!
molkata

Kata! Örülök, hogy nagyjából jól vagytok.
Addig míg Egon béb jól tűri a pocófájást, azért nagy gond nem lehet.
Még gyere, s kérünk képeket, sooooooooooookaaaaaaaaaaaat

Kép
kissmanó

Kataaaaaaa
aktuális a vonalzócsere

Kép
kissmanó

Szia Kata!

Sok puszi a kis Egon pocójára... múljon el gyorsaaaan...
És igen, Manónak igaza van, kérünk képeket... lécci lécci lécci

Kép
zsuzsi**

Kata:De jó,hogy jelentkeztél pihenj sokat.Remélem nem tart a has fájás sokáig.Üdv:Melinda

hemej

Sziasztok!

Pillangó: Gratulálok, jó egészséget, sok-sok tejcit kívánok.

Még egy fiú, nem semmi....
Szegény pillangó, ilyen hőségben a kórházban, nem irigylem, még jó hogy jön a lehűlés....
Épp azon gondolkodtam, hogy amilyen szerencsés vagyok, biztos én is a legnagyobb melegben fogok szülni, pedig de nem szeretnék.

Ittam ma málnalevél teát, ízlik!! Van még, azt még később megiszom :D

Orsi: hallottál valami újdonságot a Szent Imrében? Nagy a dömping? Elférnek még a kismamák? Én jövőhéten hétfőn du. megyek a nődokihoz, előtte reggel labor, és jövőhéten lesz az első nst is. Tiszta izgalom....

Egyébként pedig ma valahogy nagyon nehézkesnek érzem magam. Mire hazaértünk Blankával az oviból, szó szerint kipurcantam. Voltak pillanatok amikor úgy éreztem, nem tudok tovább menni... Blanka már csak holnap megy oviba, utána itthon egy pár napot, és megy még a mamikhoz is. Akkor jön majd haza, ha én is itthon leszek már a bébivel. Olyan jó lenne max. 20-ig szülni.... Annyira bebeszélem magamnak, remélem sikerül, és azt is, hogy nem fogok nagyot csalódni, ha még sem.... bár szerintem nem.

Megyek, mert iszonyat hőség van. Bedobom a mosogatnivalót, és megyek lefekszem a szobába a légkondi alá...némi túlzással :wink:

Mindenkinek kitartás, holnap jön a lehűlés, éljen!

Sziasztok.

Kép
Kép
moni1973

Dorka! Hun vagy?
Láttad a vonalzódat?

Kép
kissmanó

Bori: én teljesen megértelek, most nem vesézném ki a témát újból, valahogy én is mindig ezt érzem, csak még nincs meg a Drágám, de előre parázok, hogy mi lesz... :?: És nekem nincs olyan szerencsém, hogy vidéken laknak! :shock: A legjobban én is attól félek, hogy rámnyitnak szopizás közben és azt én is utálnám nagyon, megértelek, átérzem amiket írtál. Jaj basszuskulacs megint rámtört a para! Már célozgatok, hogy az első időkben senkit nem szeretnék látni, meg anya jön segíteni (erre volt arcrángás, sértődős tekintet) és majd hétvégente ugorjanak ki hozzánk 1-2 órára... Remélem érti a célzást!

Christine: én úgy tudom a Cimicifuga és a Caulophyllium (nem biztos jól írtam) szedhető felváltva a vajúdás alatt, mindkettő a fájásokra és a méhtevékenységre hat, 10 percenként 5 bogyó.

Pillangó! Nagyon-nagyon gratulálunk nektek!

Andrea
Kép
kindernay

Kata örülünk, hogy minden oké, hasfájósmentes napokat Egonnak!
És igen, kérjük a képeket!

Zsú: én sem értem az 50-es fájásokat, lehet, hogy nem voltak tolófájások? Nálam is 90-es fájásokat mért a gép, és enyhe mens. görcshöz volt hasonló. :?:

Zsuzsikám: nudli?! ez jó, jót rötyögtem... bár megkívántam a nudlit is, na nem a te nudlidat?! :shock: én is éreztem már ilyet! Elég furcsa érzés.

Andrea
Kép
kindernay

KÖSZI ANDIKA!!!!
KATA:Tényleg, tegyél fel fotókat a babóról, hagy álmodozzunk mi is...
Meg persze a többiek is ám!!!!

Kép
Kép
christine

Andi: Tényleg fura érzés ez... :shock: :shock:
Gyerekek nekem nagyon lent kapirgál... mi lesz itt?? :shock: :shock: :?

Kép
zsuzsi**

Sziasztok,
Gurgi, köszi a gátmasszázsos infót, aranyos vagy, letöltöttem. A MOM-on kívűl tudja valaki hol lehet ilyet venni, valami elérhető pesti oldalon???
Pillangó! Óriás gratulációmat küldöm Nektek!
Móni! Kérdezted Orsitól a Szt Imre zsúfoltságát. Képzeld péntek reggeltől szombat délig 21 gyerek született, és bizony probléma volt az asszonyok elhelyezése az osztályokon, ezt mondta a szülésznőm. Köszönjük bikanyakú Áginak, bocs de annyira sötét az a nő....
jönnek látogatóink, mennem kell,
üdv,
Ildi

Kismanó, én nem jutottam szóhoz a házatok láttán, annyira fantasztikus, örülök, hogy vannak gyerekek, akik ilyen környezetben nőhetnek fel... meg is adtad a jövő nyári útirányt nekünk ezzel a pár képpel... köszönöm!

Kép
lidikoka

Ildi: Ki az a bikanyakú Ági?

Kép
zsuzsi**

Jaaa, rájöttem a miniszter... nem kapcsoltam! Aszittem valaki a kórházban... nna, kezdek hülyülni csajok! :oops: :oops: :shock: :shock: :?

Kép
zsuzsi**

Bori, sajnálom, ami történt. Ismerős a szitu, bár még nem pici babával. És tényleg a legrosszabb, hogy ti vesztek össze, ahelyett, hogy nekik mondanátok. Nos ez is ismerős. :(

Andi, én is édesanyám közelségét igényelném az első hónapokban kizárólag. De nem tehetem, hogy csak ő legyen itt. Közöttünk egy tök szoros kötelék van (talán anya-lánya) és ha ezt valaki nem tudja felfogni sajnálom (márpedig nem tudja). És, amit a legkevésbbé igénylek, azok az okos tanácsok. A szopizáskor való rányitás meg, grrrrrrrrrrrrrrr, ha segítség kell majd rikkantok. Különben ordítani fogok az tutkó (szopi után, nehogy Marci megijedjen). Egyszóval én is tele vagyok parával.

kispiskóta

Ildi! Én budán vettem, de a szt. imrétől csak 1 megállóra, ha esetleg arra jársz... A kosztolányin van egy fitotéka, a bocskain, a skála felé indulva a jobb oldali sarkon.

Csajok, ezek a fájáserősségek nagyon egyéniek lehetnek. Vagy az én tűrőképességem zéró. De nekem a 90körüli fájások már eléggé fájtak. Vagy Andi, milyen görbe volt? Gauss, vagy csak egy csúcs? Mert nekem gaussos, 90-es volt a fájós.

Ma akartam menni dm-be, Bébbel. De du túl meleg volt, most meg cicizik, aztán meg jól bezár a dm. Pedig úgy készültem :(
Azért a kisközértbe lemegyünk, kis sétivel megfűszerezve. Ma először egyedül, Apa nélkül :shock:
Vendég

Az a baj ezzel az anyós témával, hogy Ő is NAGYMAMAja Ádámnak, plusz a Párom anyukája. Szal sztem be kell engedni az életünkbe!!! A szabályok a fontosak!
Vendég

Bori ez kétségtelen, hogy nagymama. És ezért is lesz felosztva, mikor lesz ő nálunk, és mikor anya.
De, amíg mindig az történik, amit ő akar és nem amit mi, hiába kérjük, könyörgünk, nos azért ezt nehezen lehet tolerálni. Amúgy aranyos, csak...

Az enyém nem Gauss volt, de sűrűn volt 70 felett.

kispiskóta

Próbálkozok a vonalzóval, de béna vagyok
molkata

Sziasztok!

Pillangó
Gratulálunk Nektek!
Kata
Inkább a képeket nyomasd, ne a vonalzót :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Ez az első Egonról,miután kitoltak a műtőből. Kép

Itt kis boxos. Kép

Itt utolsó nap a kórházban, kéfény-kezelést kap. Egy ágyas szobában voltunk és az ágyam végén van. Kép

És végre itthon. A cumi a hasfájás miatt kellett, hogy vigasztalódjon. Kép
molkata

Oáóóóóó.
Szép kis csávó Egon legény.
Büszkék lehetnek a szülei rá.
Tényleg, a boldog kispapi veletek tud még lenni?
S meddig maradtok még Veszprémben?
S mikor kapjuk tőled is a szülésbeszámolót? Kíváncsi vok az indulásra. Hisz nem aznapra volt tervezve a dolog.
Meg, hogy ettől függetlenül úgy zajlott-e nagyvonalakban az egész mint ahogy kedden kellett volna?
Kérdezni tok, csak bírj válaszolni.
Pussz

Kép
kissmanó

Kata
Nagyon édes! Nagyon kis formás! puszi nektek!

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi az infót Bori, beszerzem terméket!
Zsuzsi, nem kezdesz hülyülni, én nem voltam egyértemű.... csak belegondoltam, hogy szülés után netán órákig kellene a folyosón egy ágyon várakozni, hogy egy szobába kerülhessek... na ez ne történjen meg, és ne is lássak ilyet, hűűűű, forr a mérgem....

Kép
lidikoka

De jó képek Egonról!!!!

Zsuzsi, pihizek, szófogadó vagyok, ám! De kicsit parázok azért még legalább péntekig bírjuk ki, azután ha doki bácsi is áment mond, felőlem jöhet! 9-e is közeleg, ugya Gurgi! :D

KépKépKép
dikó1

Pillangó: gratula a nagylegényhez! Sok boldogságot és sok-sok tejcit!

Kata: Egonbébi nagyon édes!

Dikó: nekem is pont most mondta a szomszédaszzonyom, hogy már nagyon lent van a pocim. Mondjuk nekem soha nem volt fent, de állítólag mostmár sokkal lejebb van :roll: Kiváncsi vagyok mikor indul végre el valami, én már nagyon szeretném, betöltöttem a 37. hetet bébike jöhet :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Anyós témához egy kis intermezzo még anno 2001 januárjából:
ugyi Edó egy csütörtöki nap 22:35-kor született. Apa miután értesíti anyósáékat (na, ez is sejtet ám valamit, hogy kit hívott elsőnek), felhívja az ő anyját, akinek az első reakciója az volt, hogy mi a kicsi fenének kellett őt abban az órában felébreszteni. Hja kérem, sze első unokáját hogy is várhatná másképp? Meg már amúgy is minden pillanatban várható volt, hisz elhaladtuk a betöltött 40 hetet. De! Még nincs vége. Ugyi mobilom mán vót, számát tudták, de fel nem hívtak volna, hogy hé, nem sikerült a szülőágyról lefordulni? Eltelt péntek, el szombat, s vasárnap du. hív anyós, nagy érdeklődve, hogy mikor engednek haza. Mondom holnap. S akkor kezdett sajnálkozni, hogy pedig ők akartak jönni majd szerdán, a szülészeten meglátogatni. Na erre a kijelentésre varrjatok gombot. Persze jöttek is apóssal látogatni, majd miután a gyerek elmúlt 3 hetes. Na, nem itt a baj, hanem anyós segítek címszó alatt, ittmaradt egy egész hetet. Be-benyitott a kamrába, hűtőbe, s megállapította, hogy anyukám (aki előtte 2 hetet volt itt) annyit főzött, hogy neki nincs mit csinálni. Hogy lett volna amit bedobálni a mosógépbe, majd azokat kiteregetni? Hja kérem, az ment nekem is. Miképp a mosogatás szintén. Szal őnagysága nézte a tv-t. na, aztán mikor Adrienn született, közöltem apával, hogy jöhet, de csak látogatóba. Nekem itt a nyakamon ne üljön, mett bizisten világgá menyek. Aztán nem tom akart-e jönni avagy sem, de tény, jöttek: látogatóba. S most sem lesz ez másképp. Szoptatással meg úgy áll a helyzet, hogy apa jobban szégyenli mások előtt mint én. Szal ha én bemegyek a szobába szopiztatni, akkor tuti oda mást apa nem enged be. Szal ez is kipipálva.
Na, jól előrevetítettem a dolgokat. Csak mán volna kit szopiztatni.
Amivel, azt remélem lesz, ma hajnalban arra ébredtem, hogy pólómon kész tócsa, jó hatalmas és nagyon hideg. Brrr.

Kép
kissmanó

Köszi csajok!
A szülésről részletes beszámolót tervezek, amikor nem leszek ennyire fáradt. Úgy zajlott, ahogy kedden lett volna...
Elfolyt a magzavíz és gyorsan hívtam a dokimat. Éppen ügyelt a kórházban. Nagy szerencsénk volt. Nagyon gyorsan zajlottak az események. Velünk volt Egon leendő keresztanyukája, aki elkísérte őt az első vizsgálatra és fürdetésre.
Császár volt, ahogy elterveztük, mivel faros maradt. Nagyon jó volt, hogy ébren lehettem és átélhettem Egon első pillanatait. Fantasztikus volt az élmény. Nekem egy csoda....Majd írok részletesen, megígérem.

Apuka tegnap vissza kellett utazzon. Majd értünk jön kb 1 hónap múlva. Most ugyancsak Egon keresztanyukája van velünk.

Most eszek valamit, mert Egon mindjárt éhes lesz. 3 óránként szopizik. Olyan, mint a pontos időjelzés :-) Sokat eszik és tejem is van, állítólag az adagja majdnem kétszeresét eszi és ezért fáj a pocija.
Ma már jobban van, végre. Nagyon sajnáltam miatta.
Olyan drága volt, amikor beadtam neki a cseppet. Narancsízű és neki nem tetszett. Fintorgott :-) Még jó, hogy utánna tejcsi jött. :P
molkata

Aha, kössz Kata amit eddig is írtál.
S ügyi vagy, látom változott a vonalzó.
Szuperrrr

Kép
kissmanó

Ja, s most nézem, az avatarod szintén :o

Kép
kissmanó

Manó! Az egyik szülésznő brassói volt. Te jutottál eszembe róla. :-)
molkata

Hmmm.
Aranyos vagy Katókám (ja, ha nem szereted az ilyen becézést, akkor nyugodtan kussoltass, mett egyébként a becsületes polgári nevem nekem meg Éva, s visítani tudnék, mikor valaki leVicusozik)

Kép
kissmanó

Holnap kéne jöjjön takarítónéni.
Egyik felem kívánja, mert a sok vihartól az ablakokon lerakodott porqrva szarul mutat, másrészt meg tudnék szebb, jobb programot is magamnak, mintse hozzam-vigyem őnaccságát.

Kép
kissmanó

Manó, már csak két nap. Izgi!!! :D Kiváncsi vagyok Grétus, mikor szeretne kijönni.

Kata, gyönyörűséges Kisherceged van!!! És egy hónap múlva mentek vissza Apával?

kispiskóta

Hmmm. Méghogy kíváncsi. eddig én is az voltam. De mostmárzatán nagyon türelmetlen. Meg nem tom ha nem lesz elég neki 3 nap sem, hogy rászánja magát, akkor mi lesz. Há megtudom csütörtökön. Valahogy kezdek ebbe is beletörődni. Mert az ám légyen, hogy szereti bent, mint anno Edó, csak ne legyen olyan marha pocsék természete majd mint nővérének. Mert akkor asszem hajfestékgyárat kellesz nyissak. Mett a bótból venni nem lesz kifizetődő.

Manzárdablak nyitva, az előbb majdnem bejött két kis veréblurkó. Kergetőztek, oszt szinte meglelték az utat befele. Pedig legyeknek van nyitva, de ellenkező irányban mutat a forgalmi tábla.

Kép
kissmanó

S ahogy elfigyelem itt a létszámszaporulatot, asszem még lesztek egy páran, akik előztök.
Gyermekem most beadja nekem a leckét sebességből. Anya, te csak nyomjad az aszfalton a gázpedált, itt én diktálok. :roll:

Kép
kissmanó

Kata!Nagyon szép kisfiad olyan kis cuki.Türelmesen várjuk a szülés történetet. :P :P :P

hemej

Kata!
Nagyon édes a kicsi Egon!

Felteszek egy linket..aranyos nagyon de én kicsit sajnálom a babát..Ati küldte nekem a linket.. :lol:

http://www.indavideo.hu/video/Almos_a_baba
torolve_20131003125716

Szerintem nekem holnap az NST-n megint tök lapos lesz a méhtevékenységet jelző görbe..

Pillangó annyit írt még, hogy neki az 50-es fájás is eléggé fájt...
torolve_20131003125716

A 10 perces fájások, mennyire intenzívek?

kispiskóta

KATA:EGON EGY GYÖNYÖRŰSÉG!

MINDENKINEK OLYAN SZÉP BABÁJA VAN, HOGY NEM IS TUDOM, MIT MONDJAK!

APÁNAK IS MINDIG MEGMUTATOM ŐKET, Ő SEM TUDNA VÁLASZTANI, AZT MONDTA, NEKI MIND JÖHETNE, MERT TÖKÉLETESEK.
EZÚTON (ÁLTALAM) GRATULÁL MINDANNYIÓTOKNAK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁN!!!!Asszonta írjam meg!!! :wink: Kép

Kép
Kép
christine

Há-há. Az ilyen szülőnek a seggébe kellene rúgni. S még ő kamerázza a gyerek kínlódásait.
A szadista.....

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?